dakota77 29.11.05, 10:50 Co to za język? W polskim nie ma takiego slowa jak "wpierw", które tu pojawia się w ostatnim zdaniu artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibuc Wróżki leją wodę IP: 194.95.112.* 29.11.05, 10:54 Czasami sie zastanawiam kto ma mniej oleju w glowie - kobety ktore chodza do wrozek i jeszcze w to wierza zamiast se kupic jakiegos ciucha czy wrozki ktore tez mysla ze maja pozaziemskie moce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Wróżki leją wodę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.05, 16:10 Co to za szajs.nic lepszego do głowy to reporterce nie przyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Wróżki leją wodę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.05, 16:13 Acha zapomniałem dodać,że ludzie trafiają na takich jakimi sami reprezentują poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Wróżki leją wodę IP: *.access.telenet.be 04.12.05, 06:22 Wrozki sa psychologami - oceniaja po ubiorze , pewnosci siebie dalej chca cos wyciagnac sugerujac pytanie Mnostwo klientek jest podatnych na sugestie i tak np wrozka wspomnie o sercu i milosci , kobieta ma obraczke na reku ale sie zmiesza , zaczerwieni ,zpaali sie co dalej - i mozna nawijac nowy temat o kochanku , mezczyznie itp Wrozka zacznie o chorobach a klientka powie no wlasnie moja corka jest chora i co z nia bedzie Mialam kolezanke co zaniepokojona sie spytala : czy bede miala dzieci ? Kolezanka wygladala po 30-ce wrozka mysli ach ta babka nie moze miec dzieci a chce wiec mowi jej : oczywiscie ale z innym mezczyzna w przyszlosci Mnie wrozki nic nie wywrozyly bo trzymajac sie zasady bylam jak z kamienia nic nie sugerowalam, uwazalam na kazde ich slowo i spojrzenie , brak emocji itd czyli klientka do d Mowily , ze im karty nie wychodza i gazdaly ogolnikowo czyli nic konkretnego Lepsze wrozki robia audiencje i nalezy sie do nich umawiac Kto przeczytal " Doktora Murka " nie zdziwi sie , ze czas przygotowan polega na zdobyciu jak najwiecej informacji o kliencie a dzisiaj w systemie komputerowym jest o to latwo Aby wiarygodnosc sie sprawdzila mozna np przepowiedziec i spowodowac wypadek czy jakiekolwiek spotkanie mozna kierowac i manipulowac losem klienta czerpiac zyski . Odpowiedz Link Zgłoś