Dodaj do ulubionych

Tokio Hotel

• Gość: Marta. Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:46
      odpowiedzi fanek są żenujące. naprawdę, wstydzę się za was. za te wulgaryzmy,
      za chamstwo, brak obiektywizmu i tolerancji.

TH to jeden z tych fenomenów, które trwają bardzo krótko. talenu to to nie ma,
      brzydkie to jest i w dodatku nijakie. 3/4 tych wszystkich zespolików teraz tak
      wygląda. jakieś wytapetowane straszydła, które skrzeczą do mikrofonu. i to jest
      muzyka? gdyby nie wydali żadnego teledysku, żadnych płyt tylko w radiu byłoby
      ich słychać, to z pewnością stwierdziłybyście, że to tragedia jakich niemało ;)
      niedługo pojawi się następny taki 'super-duper-hiper' zespół i też potrwa
      trochę czasu i TEŻ przeminie. ja się już zdążyłam do tego przyzwyczaić, to
      naturalna kolej rzeczy.

a artykuł uważam za jak najbardziej rzetelny i zgodny z prawdą. jeśli wy
      jesteście w stanie tylko wyklinać i krytykować, to świadczy tylko i wyłącznie o
      waszym poziomie kultury i tolerancji (o której wszystkie wy mówicie i, którę
      się w życiu ponoć kierujecie).

pozdrawiam autora i wszystkich tych, którzy patrzą na te pseudomuzyczne bzdury
      z dyżym dystansem ;)
      • Gość: kotek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:47
        Dziękuje!
    • Gość: jaco Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 05:56
      co to, k...wa, jest?!
      jakiś hotel i napaleni dyskutanci. chyba nie nadążam za najnowszymi trendami.
    • Gość: <M> Re: Tokio Hotel IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.02.06, 21:23
      Kto to wogóle pisał?? Mimo przekonaniom Tokio Hotel to nie jest jakis tam sobie
      kolejny boysband'zik!!! Szczerze mówiąc to od kiedy chodzę do szkoły(nie jestem
      w 1kl.pods.;)) nie widziałam takiego fenomenu!! Jestem pewna(i mam nadzieję) że
      TH to nie gwiazdy jednego sezonu!!! Mają miliony oddanych fanek w Europie,
      nieograniczoną ilość blogów i ston internetowych, a należy zauwarzyć że na
      scenie dułgo nie są... Oni mają niesamowity talent i STYL!!!
      • dodusia87 Re: Tokio Hotel 06.02.06, 14:36
        Gość portalu: <M> napisał(a):

Szczerze mówiąc to od kiedy chodzę do szkoły(nie jestem
        >
        > w 1kl.pods.;)) nie widziałam takiego fenomenu!! Oni mają niesamowity talent i
        STYL!!!

no fenomen to jest na pewno <lol> :D i ten teledysk ktory ma sprawiac wrazenie
        kompletnie-odjechanej-fanfastycznej imprezy :D to sie nieuchronnie kojarzy z
        panienkami z... blog27? one tez maja trampki poszarpane spodnie i takie
        seksowne skarpety:D konczy sie era ziomow nadszedl czas puncurów w kieckach z
        new yorkera. a jak chcecie poznac talent czy fenomen to moze jakies moloko?
        chapmann?
    • Gość: Jola Re: Tokio Hotel IP: *.internet.v.pl 03.02.06, 21:31
      ...a ja się zgadzam z autorem tego artykułu.Tokio Hotel przeminie i nikt nie będzie tym zaskoczony.
      • Gość: Anja Re: Tokio Hotel IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 04.02.06, 21:54
        A ja mam gdzies co kto o tym mysli ale ciebie facet to powinni wyslac na jakas
        terapie bo kłamiesz jak z nut po1: Tokio hotel istnieją 4 lata(teraz bedzie 5)
        a po 2 ich nikt nie kreuje poprostu robią sie tacy jacy chcą byc!!! Nie robią
        siebie na 100 z kolei Wiśnieskiego, czy jakiegos Iglesiasa tylko mają swój
        styl!! A ty im facet po prostu zazdroscisz i więcej nie pisz takich bzdur!!! Bo
        ja jestem FANKĄ TH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Olcik Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:37
      Niewiem kto pisal tą notke, ale był to na pewno jakis antyfan. ja kocham TH i
      źle mi sie czyta takie bzdury..no niedobrze sie robi!! Jak ich nie lubisz to
      sie oddzywaj i nie dawaj swoich idiotycznych notek w necie;/;/;/aha i ja zawsze
      będe pamietać o Tokio Hotel..dla mnie nigdy nie przeminą!! pozdro dla
      wszystkicha fanek!;p;p;p
    • Gość: Sylwia Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:28
      Uważam ze, masz 100% racje i chociaż jestem zagorzałą ich fanka uważam tak , a
      nei inaczej nie urazając oczywiście fanów TH (TOKIO HOTEL)
      • Gość: fanka m Re: Tokio Hotel IP: 81.210.71.* 12.02.06, 09:33
        Tokio Hotel sa super a najbardziej bill ;( I LOVE BILL
    • Gość: Iza Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 07:49
      Ktoś przesadził... Jestem nastolatką, lubię ich, ale nie zamierzam stylizować
      się na Billa, Toma, Gustava czy Georga. Ja mam swój styl i nie będę się
      zmieniać dlatego, że oni są moimi idolami, podoba mi się to, że Bill maluje
      oczy, a Tom ma dredy.
      I ten zespół ma również fanów w starszej grupie wiekowej. Przykładem jest moja
      mama (która ma 40 na karku). Uwielbia Toma, słucha ich piosenek, kupuje mi
      płyty z nimi, a jak już włączam to ona przylatuje, bo też chce obejrzeć. Albo
      moja prababcia :) Też podoba jej się Tom. Dlaczego żadnej z nich nie odpowiada
      Bill, Gustav lub Georg?!
    • Gość: jw Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:41
      Szajz?....to mało powiedziane. To coś zarabiające kasę.
      Tak samo jak: doda blog 27 no i mandaryna.....
    • Gość: Asiunia 15 Re: Tokio Hotel IP: *.chello.pl 08.02.06, 15:01
      Mysle ze tokio hotel sa zajebisci lubie ich piosenki shrei,durche mons sune czy
      cos w tym stylu.
    • Gość: paulinak. Re: Tokio Hotel IP: *.e-wro.net.pl 09.02.06, 09:17
      według mnie tokio hotel to najfajniejszy zespół jaki może być. Wkurza mnie to
      ze inni nie mogą zrozumieć że mając niewiele lat można zajść tak wysoko..

jak ktoś lubi th i chce sie wymienić wiadomościami piście do mnie
      tygryzzica@tlen.pl
    • Gość: rockwoman Re: Tokio Hotel IP: 213.25.93.* 09.02.06, 15:38
      ktoś kto pisze takie teksty ma chyba coś z głową. co ci koleś przeszkadza, że
      chłopaki z th robią to co lubią i dodatku mogą się z tym podzielić z innymi.
      th ma swój styl, robią fajną muzę i są w tym dobrzy. jak myślisz inaczej to
      spadaj na drzewo
    • Gość: Patrycja Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:45
      Wiecie co ja mysle?! To, ze wiekszosc antyfanow poprostu zazdrosci im ich sławy
      itd. No coz oni do czegos doszli, udało im sie zostali sławni. Natomiast o
      autorze tego "pisma" nie wiemy nic nawet nie wiedzielibysm, ze on istnieje.
      Wiekszosc osob tak ich komentuje, a przeciez wy do niczego nie doszliscie wy
      pewnie zostaniecie jakimis alkoholikami z problemami, lub bedziecie pasc
      krowy;D
    • Gość: aga Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:09
      niewiem oco łazi ale piszę
    • Gość: Knoxville Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:03
      Artykoł na nagrode nobla xD respekt dla gościa
      • Gość: Galadriel Re: Tokio Hotel IP: 82.160.53.* 21.03.06, 19:02
        Tylko w jakiej kategorii??
    • Gość: KamCia13 Re: Tokio Hotel IP: *.iscnet.pl 10.02.06, 17:41
      Nie prawda! tokio Hotel jest super słucham ich godzinami. A jeżeli ktos nie
      lubi TH tak jak ty, to niech o nich nie pisze bo po co. ZAZDROŚCISZ im sławy i
      tego,że podbili serca dziewczynom prawie całej EUROPY!
    • Gość: Monika Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 09:30
      to jest lekka przesada... to ze sie maluja, maja kolczyki i ubieraja tak a nie
      inaczej to jest wyłącznie ich sprawa!!!jak sie komus niepodoba to niech nie
      patrzy! ale niestety zgadzam sie z tym ze to zespul "na chwile".są super,graja
      odlotowo ale skonczal jak wiekszosc zespolow: wielka sława, uwielbienie potem
      obrzucaja ich blotem az w koncu ląduja na dnie i nikt o nich niesłyszy...:/
      przykre ale prawdziwe
    • Gość: #AnoNim Re: Tokio Hotel IP: 80.51.180.* 11.02.06, 19:22
      Heh,pamiętam jak było rok temu. Wycieczka szkolna; większość osób ma discmena w plecaku. Oczywiście słuchają tylko rapu. Każdy, dosłownie..
      Tak sobie myślałem jakby to było, gdyby w modzie zamiast rapu pojawił się punk/rock. Zdawało mi się, że nie byłoby źle, ale jak się okazało:
      "Daj masom coś dobrego, a one zrównają to do swojego poziomu"

I mała uwaga, co do fanek:
      Wyzywacie wszystkich od debili. Każdego, kto powie cokolwiek złego o TH..
      Bronicie się "szanowaniem czyjegoś zdania", ale czy wy szanujecie czyjeś zdanie?
      Wystarczy, że autor ośmielił się napisać parę negatywnych słów o waszych idolach.. I co? Jedziecie po nim jak po łysej kobyle.
      Jak już kogoś nazywacie debilem, idiota itd, ale spojrzcie na siebie.
      Tyle błędów ortograficznych, interpunkcyjnych i językowych w życiu nie widziałem w jednym zdaniu, notabene wiem już jak rozpoznać klasycznego fana TH :> (bez obrazy dla wszystkich o wyższym poziomie).
    • Gość: asia Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:45
      Kto w ogóle wypisuje takie bzdury???????? Co wy macie do Tokio Hotel???
      Zadrościcie im sławy, popularności??? Ten artykuł jest wstrętny!!! Jakie macie
      podstawy, żeby tak o nich pisać??? Tych chłopaków trzeba podziwiać za to ,że w
      tak młodym wieku ośiągnęli taki sukces!!! Piszece w chamski sposób, że mają
      dredy i kolczyki. Ale przecieżto jest zespół rockowy!!! To super, że mają
      własny styl!!! Ja sama jestem ich fanką i uważam, że zasługują na uznanie ,a
      nie na pogardę!!! Ich muza jest suuuuuper!!! I jestem totalnie wściekła na
      gościa, który napisał ten artykuł!!!!!! Co za cham!!!!!!!!!!
    • Gość: ..:::VIP:::.. Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:26
      Omg... chyba się rozpłaczę... większość komentujących ten artykuł to dziewczyny,
      z czego 99% z nich broni tego pseudo - zespołu. Żałosne... Kilku małolatów z
      gitarami, grających bardzo przeciętną muzykę ma podbić świat? Absurd <lol2>
      Zastanówcie się co wam się w nich podoba: to co grają, czy to jak wglądają?
      Historia podobna do historii T.A.T.U. najpierw wileki gwiazdy, a później wielka
      polewka. Tu bedzie tak samo! Brawo dla autora! TH <hahaha> porażka!
    • Gość: Kruliczek91 Re: Tokio Hotel IP: 83.238.136.* 12.02.06, 13:08
      Uwazam ze to co jest tu napisane to lekka przesada.Owszem, wedlug mnie chlopcy
      sa straszne wystylizowani i beznadziej nie wygladam makijaz Billa ale ich
      piosenki sa niezłe. Tokio Hotel gra ciekawą muzykę i potrafia zrobić show.
      Są młodzi i myślę, że należy im się respekt za to co zrobili i co osiągnęli.
    • Gość: pati Re: Tokio Hotel IP: *.proxnet.pl 12.02.06, 18:49
      PROSZE SOBIE WYOBRAZIć żE NIEKTóRE FANKI<np.ja>MOGą ICH LUBIć , A TO żE JEDEN
      REDAKTOR TAK TWIERDZI JAK TWIERDZI NIE BIORąC POD UWAGę OPINI INNYCH BEZCZELNIE
      PISZE W GAZECIE TYLKO TO CO ON SOBIE MYśLI.JA OSOBIśCIE ICH UWIELBIAM.WIERZCIE
      MI, ZOBACZYCIE żE JAK INNE ICH FANKI ZOBACZą TO CO PISZECIE O TH BEZ WąTPIENIA
      NAJADą NA WAS ZE WSZYSTKICH STRON. OD RAZU WSPółCZUJE...
    • Gość: AnEcZkA Re: Tokio Hotel IP: 87.207.89.* 12.02.06, 18:59
      co to ma byc:/ co to za pojeb napisal:/ TH to zajebisty zespol!!!! a ten co to
      pisal ma cos z garem nie tak:/ powinien isc sie leczyc:/ niech spojrzy na
      siebie lepiej:/
    • Gość: Aneczka Re: Tokio Hotel IP: 87.207.89.* 12.02.06, 19:02
      Ha!! ja mam najlepiej!! moja ciocia mieszka w Loitsche!! hahaha;];];] łyso wam
      teraz nie?! hahaha
    • monia.piech Re: Tokio Hotel 12.02.06, 21:29
      o nie to jakiś imbecyl pisał th jest zarąbiste
    • Gość: wtf? TH SUXX!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:03
      Tokio Hotel SUXX!!! Jeszcze bezczelnie gadacie, że jest to zespół
      rockowy/punk-rockowy, jak ktoś nie zauważył ze wyraz "rockowy" w artykule jest
      wzięty w cudzysłów. Chamskie i ordynarne słownictwo nic wam tu nie pomoże,
      jeżeli jednak macie siano zamiast mózgu to bluzgajcie dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka