Dodaj do ulubionych

Tokio Hotel

• Gość: TH 4ever Re: Tokio Hotel IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 24.02.06, 11:08
      Lol:/...Nie dobrze mi sie robi na to co napisałeś...Nie będe ukrywać że jestem
      ich fankom i wiesz co takich ludzi jak ja są miliony....Nie pozwolimy ich
      obrażać...Owszem tak są przystoini, owszem tak lubie taki styl chłopców...Ale
      mają jeszcze coś co naszym polskim wokalistom, wokalistkom i zespołom
      brakuje...Mają talent...Ich piosenki trafiają do serc słuchaczy...Dlatego Bujaj
      się stary:/:/:|

TOKIO HOTEL 4EVER:*:*:*:*
    • Gość: kubek2261 Re: Tokio Hotel IP: *.bochnia.pl 25.02.06, 18:47
      TOKIOHOTEL to zespół odlotowy jak tak wolno go obrażać to jest skandal podał
      bym jego do sądu ale nie mogem zabił bym tego czlowieka który to napisał .
    • Gość: Agnieszka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:51
      Kto myśli że TH jest to głupi zespół to go normalnie WYPATROSZĘ!!!!!!!!!!!!!
      Dla mnie jest to fantastyczny zespół. Mam nadzieje żę mnie rozumiecie. Ja
      kompletnie oszalałam na widok TH, a szczeg€lnie BILLA i TOMA. Ja ich po prostu
      kocham!!!!!!!
    • Gość: fanka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:35
      według mnie on są superr mają fajną muzę i już!!
    • Gość: STOLARA Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:05
      TH to cool zespół!! podoba mi sie ich muza i z reszta BILL jest słodki..:) Tom
      tez jest oki..:) są coolerscy Billek na czele jesli ktos się ze ma zgadza
      iszcie... kicu7@o2.pl czekam.. nara!! 3mcie sie:)
    • Gość: klaudia Re: Tokio Hotel IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 01.03.06, 19:43
      Bez przesady, co?! Co to ma być! Autor artykułu ich nie lubi, to zaraz takie
      texty?!!! Każdy słucha czego lubi! i ma do tego prawo!!
    • Gość: Aya Co za ... --.--" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:09
      ta jasne ;/ skoro sa tacy sztuczni to dlaczego dostali na "Comet" 2 nagrody?! 1.
      najlepsza piosenka 2. najlepszy zespol roku ;]] szkoda mi czlowieka, ktory to
      pisal ;/ ja ich bardzo lubie i ciesze sie ze osiagneli tak wielki sukces w tak
      mlodym wieku... miliony fanek (fanow tez!) nie moga sie mylic.. ;] jedynie te
      rozowe barbie, ktore "kochaja" ich wylacznie za wyglad sa denerwujace... nawet
      jesli th maja kiedys przejsc jakis kryzys czy cos w tym rodzaju to 'prawdziwy
      fan zostaje przy swoim idolu na dobre i na zle' ;] dzieki ;p sajonara :p:p
    • Gość: julia 10 lat tokio hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:14
      tokio hotel to bomba kocham ich niech się pokarzą w koszalinie
      tokio hotel to bomba
    • Gość: ewula Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:39
      Tokio Hotel to zespół, w którym gra i śpiewa czterech fajnych facetów. Grają
      bombowe kawałki. Bill i Tom są najprzystojniejsi, potem Gustav a na końcu
      Georg. Kocham ich i chciałabym pojechać na ich koncert. Pozdrzawiam wszystkich
      fanów i faniki Tokio Hotel.
    • Gość: rewol Re: Tokio Hotel IP: *.chomiczowka.waw.pl 04.03.06, 20:30
      tokio hotel to super zespol jaki koszmar glupiejecie oni sa cudowni Tokio Hotel
      four ever :*:*:* buziaczki Dla Billa und Toma
    • Gość: :( Re: Tokio Hotel IP: *.tczew.net.pl 06.03.06, 07:54
      TH są super i co Ci przeszkadza że Bill sie maluje?? ludzie to świat wolny a TH
      graja bardzo dobrze i nie są jednym z tych plakatowych zespolikow ktore atakuja
      rynek jak np BLOG27;/;/;/;;/
      Oni grają bo to jest ich życie nie dla sławy! może dlatego tak sie wzbili..??
      ONI MAJA TALENT i nie pisze tego tylko poto by pokazac jacy oni códowni
      poprostu wkurza mnie ze ktos wypisuje takie bzdety! depczecie kazdy młody
      zespół ohhh tylko dorośli mogą być w show-biznesie ohhh kogo innego trzeba
      zdeptac..dzieciaki talentu nie moga miec?! POZATYM TO JUZ NIE SA DZIECIAKI
      niedlugo wszyscy beda pełnoletni i nie piszcie o nich takich glupot bo oni tak
      ciezko pracujac na to co maja jakby Bill mogl to przeczytac to załamał by ręce;/

pozdrawiam
    • Gość: zakochana w billu Re: Tokio Hotel IP: *.bochnia.pl 07.03.06, 20:36
      sa boscy !!!!!!!!!!!kocham ich a w szczegulnosci billa i toma
    • Gość: mama nastolatek Re: Tokio Hotel IP: 82.139.11.* 08.03.06, 15:27
      zawsze drażniło mnie, gdy ludzie krytykowali i obrażali kogoś, tylko dlatego, że
      nie odpowiada jego artystycznym upodobaniom . Ja samą chętnie słucham ich
      muzyki,i nie uważam żeby było coś w tym złego.poza tym chłopaki łamią wszelkie
      stereotypy dotyczące brzydkich Niemców. Jest tyle stacji radiowych i
      telewizyjnych, że każdy coś dla siebie znajdzie. Ja nie lubię rydzyka , więc nie
      słucham radia Maryja. Fani Tokio Hotel trzymajcie się ciepło i nie przejmujcie
      się tym , że ludzie gadają - przecież coś muszą robić z wolnym czasem.
    • Gość: martus Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:34
      SOPRRY! KTOS TU OSTRO PRZESADZIŁ! TOKIO HOTELsą inni .. i są the best... heheheh
    • Gość: Fanka Toma Re: Tokio Hotel IP: *.pl / 83.16.245.* 10.03.06, 11:52
      widac czlowiek ktory to pisal ma powazne kompleksy.tokio hotel to nie grupa 16
      letnich kolesi najpierw poczytaj o nich i obejrzyj teledyski a wtedy sie
      udzielaj. bo narazie to twoj komentarz jest jajko warty.fani tokio hotelu nie
      pozwola aby obarzano ich zespol a sabrina czy tam inne zespoly z twojej pewnie
      mlodosc nie sa porownywalne do TH.a kolczykwoanie ciala tatuaze i dredy sa na
      topie ale niektorym ludziom ciezko to przyjac Do wiadomosci.coz nie wszyscy
      chca grac na skrzypcach i nosic"habity"(w sensie skromne stroje)FANI TH LACZMY
      SIE!!!!!!!!
    • Gość: <gocha> Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:36
      Na bank nie pozostawi tylko kilku piosenek jeszcze nigdy nie był09 naświecie
      zespołu którego każda piosenka była światowym hitem!!!!Tokio hotel 4ever!!!!!
    • Gość: Marika Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 11:02
      Zapraszam wszystkich na nowiutkie forum:
      www.virgintokiohotel.fora.pl
      To moje forum gdzie postram się pisać bardzo dużo...
      Dla stałych gości będe tworzyć nowe tematy:)
      Jeśli chodzi o virgin w adresie to moja kumpela ich lubi:?
      JESZCZE RAZ SERDZECZNIE ZAPRASZAM!!!!!
    • Gość: sdhgh Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:54
      taa...
      www.tokiohotelband.republika.pl
      www.tatu8.republika.pl
    • Gość: MOTA Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:17
      j acalkowicie zgadzam sie z autorem tego artykułu!!!!! TH wsrod nastolatek jest niczym ojciec Rydzyk dla moherowych beretow
    • Gość: Monia!!!!!!!!!! Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:28
      I love Tokio Hotel!!!!!!!!!! I nie macie prawa robić im krzywdy!!!!!!!!!!!
      patrzcie na swoje brudne gacie!!!!!!!1 a nie na świetny styl tokio hotel
      • Gość: wredny czekista Re: Tokio Hotel IP: *.chello.pl 18.03.06, 08:09
        Ten wątek powinien się pojawić chyba na forum humorum. Te posty młodych siks po
        prostu mnie rozbrajają. Chłopczyki to kolejny zespolik wypromowany przez speców
        od muzyki (marketingu?). Ale tzw. fanki są jeszcze za młode i za głupie, żeby to
        zuważyć. I oczywiście zaraz mi któraś nawrzuca za ,,obrazę'' ich sezonowego
        zespoliku.
    • Gość: Neśka Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:40
      Gościu! Chyba troche przesadziłeś! TH jest świetnym zespołem! ZAPAMIĘTAJ TO
      SOBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wredny czekista Re: Tokio Hotel IP: *.chello.pl 18.03.06, 13:09
        Taa, od th lepszy może być tylko Chuck Norris. Swoją drogą fanki th czuwają, już
        po 3h mam reprymendę o tym, że nie wolno obrażać ich idoli. Zupełnie jak
        moherowe berety.
    • Gość: ************** Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 13:09
      O Jeny czego wy słuchacie??? przeierz to siara!!! oni spiewac nie
      potrafia!!!!!!! ten bill to ma tele tej tapety na ryju ze az szkoda gadac!!
      masakra! normalnie jak baba nawet gorzej .koniec swiat ludzie wy wogolew wiecie
      co wy słuchacie.niechce mi sie ich tyrac bo jak bym ich po jechała to by zaraz
      sie mnie czepiali!!!! poprostu tokio hotel to pedały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ...:::Czarna:::... Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:22
      Tokio Hotel to najcudowniejszy zespół,a szczególne Tom:*lecz Bill:)też niczego
      sobie.I nietylko my czyli dziewczyny ich lubimy.mam kumpla normalnego jak każdy
      inny chłopak i ich lubi...poprostu mówi że fajnie grają i mają fajny styl
      pozdro dla fanów t.h:)
    • Gość: dziunia Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:24
      KOCHAM TOKIO HOTEL!!! Ludzie wchodźcie na mojego bloga tokio-hotel-
      unedlichkeit.blog.onet.pl/ i zostawiajcie komentarze!! Liczę na Was!!
    • Gość: Galadriel Re: Tokio Hotel IP: 82.160.53.* 19.03.06, 21:26
      Panie redaktorze, jaką nienawiścią musi Pan pałać do tej 4 niemców, skoro zajął się Pan ich tematem?? Nie jestem fan, w tej sytuacji postaram sie przedstawić jako osobę neutralną. I mam do Pana pytania, co pan wie o TH?? Ile Pan się zbierał, żeby napisać ten artykuł?? Zabolało Pana, że dzieci słuchają ich muzyki, czy zobaczyłpan ich zdjęcia po raz kolejny i to doprowadziło pana do wściekłości?? Czy ta niechęć jest bezpodstawna, mająca na celu zaspokojenie chwilowej ambicji, czy może to coś głębszego, z sensem??
      Jest wiele rzeczy które można chłopakom zarzucić. Jestem to w stanie wyliczać latami. Tylko zapytam wprost - czy jest pan jednym z tych niewychowanych antyfanów których jedynym celem jest ubliżanie TH.
      To co przeczytałam było dosadne i ostre, ale zarazem prawdziwe i czytelne. Fanki TH to różowe dzieci podatne na wpływy różowych gazet, które robią im pranie mózgu. Tak, wiem o tym. Wiem też, że gdy okładkę Bravo zdominuje jakiś zamuł kreowany przez zachodnią telewizję zapomną o Hotelowcach i będą zafascynowane nim. Wiem też, że za kilkadziesiąt lat Bill, Tom, Georg i Gustav będą eksponatami, a "respect" będzie budziło noszenie koszulek z ich wizerunkami. Dyskoteki zapełnione sukcesywnym brzmieniem techno zdominuje przeróbka "Rette mich". Nikt nie będzie rozważał tego, czy teksty TH były pisane z serca, czy dla marketingu.
      Na tym polega właśnie bład tego zespołu. Nikt nie zbuduje sławy na różowych czasopismach, które są głodne na temat tylko przez chwilę. Później zapominają i mieszają z błotem. Niestety TH właśnie popełniło ten błąd. Wykreowało swój wizerunek i wzbudziło miłość dziesiątek tysięcy dziewczynek, które nie widzą w TH muzyki, a jedynie przedmiot onanizacji.
      Szkoda mi ich. Gdyby byli inni. Gdyby nie woda sodowa i kiczowata reklama. Może poszłoby im lepiej. Może.
      Za pół roku zostanie garstka fanek, które widziały w nich faktycznie utalentowaną młodzież. Niestety tylko garstka.

Szkoda mi ich. Szkoda mi ich wkładu i zaangażowania. Szkoda mi ich pieniędzy. Szkoda mi ich ambicji. W końcu kiedyś pojawi sie ktoś nowy. Bardziej "trendy". W końcu rock nie jest popularny.

Pozostaną fanki, które ceniły ich muzykę. Prawdziwe fanki, które nie kompromitowały ich wyznaniami "kocham billa" "kocham toma". Były fankami a nie zaczarowanymi nastolatkami bez mózgu, wyobraźni ani pomysłu na przyszłość.

To chyba tyle.
      Uszanowania
      Galadriel

ps. skąd pomysł na taki artykuł??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka