Gość: Lukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:03 Swietna gazeta, profesjonalna, ciekawa i wiarygodna. Spora czesc mojej pracy magisterksiej na temat mediow opiera sie na artykulach z PRESS:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czytelnik Znakomity periodyk! IP: *.wshe.pl 15.02.06, 11:08 Świetne czasopismo. Ich atutem są nie tylko newsy z branży, ale także doskonałe artykuły i wywiady. Pozdrowienia dla "Press" od stałego prenumeratora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: "Press" ma 10 lat IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 15.02.06, 11:58 Jedyny magazyn publikujący dane rynku czytelnictwa w sposób ciągły z wydania na wydanie. Moja praca magisterska na temat niekonwencjonalnych form reklamy prasowej również w dużej mierze opiera się na danych publikowanych w miesięczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozsener Press jest dobry bo z Poznania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:35 Press jest dobrą gazetą bo wywodzi się z Poznania, większość dziennikarzy to poznaniacy no i w zasadzie centrala jest też w Poznaniu, a filia redakcji w Wawie. I dlatego to dobre pismo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hazudo Re: Press jest dobry bo z Poznania! 16.03.06, 16:41 Żaden z dziennikarzy Pressa nie jest już z Poznania. Poza naczelnym szympansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: "Press" ma 10 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:36 a Trybuna - 60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: "Press" ma 10 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:59 no to panie magister gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: "Press" ma 10 lat. Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 04:55 Jestem prawie stałym czytelnikiem. Wiele korzystam z tego pisma. Podoba mnie sie podział informacji na "w druku", "w eterze", "na wizji", "w agencjach". Bardzo chwalę sobie niekłamaną apolityczność pisma. Wydaje mnie się, że nawet między tzw wierszami nie są stronniczy. Pismo jest dla profesjonalistów ale jest równiez zjadliwe dla amatorów poprzez swoją przystępnośc w treści i formie. Ogólnie zyczę dalszych 10 lat w zdrowiu i szczęśliwości całej redakcji oraz wydawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Niestety , coraz gorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 05:30 zamiast redagowaniem, koledzy zajmują się od dłuższego czasu liczeniem kasy chyba. Odpowiedz Link Zgłoś