Dodaj do ulubionych

"Press" ma 10 lat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:03
Swietna gazeta, profesjonalna, ciekawa i wiarygodna. Spora czesc mojej pracy
magisterksiej na temat mediow opiera sie na artykulach z PRESS:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Czytelnik Znakomity periodyk! IP: *.wshe.pl 15.02.06, 11:08
      Świetne czasopismo. Ich atutem są nie tylko newsy z branży, ale także doskonałe
      artykuły i wywiady. Pozdrowienia dla "Press" od stałego prenumeratora :)
    • Gość: Darek Re: "Press" ma 10 lat IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 15.02.06, 11:58
      Jedyny magazyn publikujący dane rynku czytelnictwa w sposób ciągły z wydania na
      wydanie. Moja praca magisterska na temat niekonwencjonalnych form reklamy
      prasowej również w dużej mierze opiera się na danych publikowanych w miesięczniku.
      • Gość: Pozsener Press jest dobry bo z Poznania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:35
        Press jest dobrą gazetą bo wywodzi się z Poznania, większość dziennikarzy to
        poznaniacy no i w zasadzie centrala jest też w Poznaniu, a filia redakcji w
        Wawie. I dlatego to dobre pismo ;-)
        • hazudo Re: Press jest dobry bo z Poznania! 16.03.06, 16:41
          Żaden z dziennikarzy Pressa nie jest już z Poznania. Poza naczelnym szympansem.
    • Gość: lolek Re: "Press" ma 10 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:36
      a Trybuna - 60
    • Gość: bolek Re: "Press" ma 10 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:59
      no to panie magister gratuluję
    • Gość: Lelekl Re: "Press" ma 10 lat. Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 04:55
      Jestem prawie stałym czytelnikiem. Wiele korzystam z tego pisma. Podoba mnie
      sie podział informacji na "w druku", "w eterze", "na wizji", "w agencjach".
      Bardzo chwalę sobie niekłamaną apolityczność pisma. Wydaje mnie się, że nawet
      między tzw wierszami nie są stronniczy.
      Pismo jest dla profesjonalistów ale jest równiez zjadliwe dla amatorów poprzez
      swoją przystępnośc w treści i formie.
      Ogólnie zyczę dalszych 10 lat w zdrowiu i szczęśliwości całej redakcji oraz
      wydawcy.
    • Gość: olo Niestety , coraz gorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 05:30
      zamiast redagowaniem, koledzy zajmują się od dłuższego czasu liczeniem kasy
      chyba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka