Dodaj do ulubionych

Megapanel po roku: Onet.pl tuż przed Google

21.02.06, 21:16
wystarczy zapytać każdego informatyka, z jakiej wyszukiwarki korzysta

brawo dla google za gmail!!!

Mały test wyszukiwarek:

szukaj.onet.pl/query.html?qt=allegro.pl
www.google.pl/search?hl=pl&q=allegro.pl&btnG=Szukaj&lr=
ONET SUCKS
Obserwuj wątek
    • Gość: zdenek Re: Megapanel po roku: Onet.pl tuż przed Google IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 10:37
      To jest lekka sciema. Megapanel nie liczy wszystkich polskich użytkowników to raz a po drugie jest własnością Onetu i innych dużych portali.

Metodologia liczenia jest zmieniana pod konkretne potrzeby. Gdzie tutaj obiektywizm.

Wedlug mnie faktyczny rozklad jest troche inny :) Oczywiscie na korzysc Google, którego nikt Gemius Traffic-iem nie bada.
      • Gość: macieks tylko google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:36
        google jest najlepsze. a gmaila to kazdemu polecam, zadne tam poczty na wp. i onet czy interia gdzie spamu jest tyle ze glowa boli.

przesiadajcie sie na gmaila

i uzywajcie google.com pozdro.
        • Gość: Krz Re: tylko google IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.02.06, 12:58
          spoko, to tylko teraz, żeby nałapać użytkowników, a potem przywalą opłatę za
          każdego emaila, albo reklamy...
          • linuxdlafirm Re: tylko google 22.02.06, 13:59
            Nie przywalą opłat ani reklam - tak myśle

o prostu im więcej ludzi używa Gmaila tym Google więcej wie o ludziach!
            A tu tylko mały kroczek do wszystko wiedzącego Wielkiego Brata!

• Gość: macieks wielki brat - google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:24
              czy ja wiem - predzej czy pozniej google sie dowie i zbierze potrzebne
              informacje. nie mam sensu sie ukrywac. Interet to nie radio czy tv, gdzie nikt
              nic o tobie nie wie, bo kanal dystrybucyjny jest w jedna strone.

a reklamy w gmalu sa na tyle nieuciazliwe ze da sie z tym zyci, poel zeby misie
              cos wyswietlalo z boku niz mam wypieprzas 20 maili ze spamem no z interii (ktory
              uwazam jest najgorszy pod tym wzgledem)

cos mis ie obilo ze gmail oferuje jusz nawet podczepaianie domeny pod gmaila,
              wiec mozesz miec dowolny adres e-mail i kozystasz z platformy gmaila, chyba w
              testach jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka