Gość: saimonek IP: 193.201.167.* 29.03.06, 08:54 Znowu ten paszczor w telewizorni będzie straszyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mułła Kaczor Nie mam TVN i jestem z tego dumny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:00 Nie mam TVN i jestem z tego dumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acan O Boże... znowu ta drętwota co odstrasza facetów.. IP: *.spray.net.pl 29.03.06, 09:06 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Jola Pienkowska jest fajna :) 29.03.06, 09:53 zawsze mialem do niej slabosc. :) Eh....gdyby nie to ze ma juz dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
skok17 Nie no, nie, ludzie niech zostanie naczelna tam 29.03.06, 09:57 czegoś ale nie do TV i moze jeszcze do TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
szwecja11 Re: Nie no, nie, ludzie niech zostanie naczelna t 29.03.06, 10:23 skok17 napisał: > czegoś ale nie do TV i moze jeszcze do TVN24 W normalnej rzeczywistości jest tak, że ktoś, kto jest dobry w tym, co robi jest rozchwytywany. A powodów do rozchwytywania Pieńkowskiej s ą setki. Jest świetną dziennikarką, ma klasę, potrafiła odejść z telewizji publicznej, bo nie potrafiła kłamać. A przypomnę, że zmuszano ją do czytania manipulowanych newsów. Takiemu Durczokowi to nie przeszkadzało i robił tam karierę. Tu jest różnica między Pieńkowską a co niektórymi quasi dziennikarzami. Pieńkowska to talent medialny i z ogromną przyjemnością będę ją oglądała w Dzień Dobry TVN, podobnie, jak Magdę Mołek. szwecja11.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Re: Nie no, nie, ludzie niech zostanie naczelna t 29.03.06, 10:52 Gratuluje gustu co do obu Pan :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Bemowa Co zrobiliscie z jej oczami? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 21:53 Brrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
szwet14 Re: O Boże... znowu ta drętwota co odstrasza face 29.03.06, 17:09 Strachliwy jestes. Jakies kompleksy z dziecinstwa? Czas wydoroslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda czasu na g. od lat nie oglądam TV i żyję :P /nt IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 29.03.06, 09:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi ale jakie to życie ;-) /nt IP: *.orange.pl 29.03.06, 11:42 serio to ja też nie mam TV ;-) -- way.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa mojego ch..a [...] IP: *.akk.net.pl 29.03.06, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: od lat nie oglądam TV i żyję :P /nt 29.03.06, 20:06 pewnie oglądasz tylko swoje genitalia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niejestemdumny Re: Nie mam TVN i jestem z tego dumny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:14 a ja nie mam miliona i nie jestem z tego dumny Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Nie mam TVN i jestem z tego dumny 29.03.06, 09:22 Jak już nie masz innych powodów do dumy to dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
szwecja11 Re: Nie mam TVN i jestem z tego dumny 29.03.06, 10:18 Gość portalu: Mułła Kaczor napisał(a): > Nie mam TVN i jestem z tego dumny Ja nie mam telewizji Trwam i z tego jestem dumna. szwecja11.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek9293 Re: Nie mam TVN i jestem z tego dumny 29.03.06, 11:07 Z czego jesteś dumny oglądasz ten smutny :-( Polszmat ? Żałuj to naprawdę niezła stacja. Znacznie lepsza od w/w. (mam cyfrowy Polsat i srednio jestem z niego zadowolony, gdyby nie TVN to w tej platformie nie byłoby co oglądac w podstawowym pakiecie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Nie mam TVN i jestem z tego dumny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 06:18 Masz więc Telewizję Trwam i TVP "Klan" i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldboy Owieczka czy baranica? IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:01 Czy to ta, która każde zdanie zaczyna od beczenia: "-eeeee" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: Owieczka!!! IP: *.chello.pl 29.03.06, 14:10 hehe, dokładnie, zaczyna od beczenia. Najśmieszniejsze jest jak zaczyna poranne wywiady w Trójce: "DzisiejszymgościemjestJanKowalskiDzieńdobry" - że niby tak szybko mówi hehe. Tyle że później się pół minuty zastanawia jakie pytanie zadać a i tak zadaje glupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragon Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: 153.98.68.* 29.03.06, 09:02 Jak ja teraz zobaczys to jej nie poznasz bo zrobila sobie operacje plastyczna i powiekszyla biust, jest teraz laska jak siemasz... Odpowiedz Link Zgłoś
agisz007 Operacja plastyczna Pieńkowskiej 29.03.06, 10:00 No tak mi coś nie pasowało. Na biust nie zwróciłam uwagi, ale coś z oczami mi nie pasowało, straszny wytrzeszcz się jej zrobił. Mało to naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:02 Wydaje mi sie ,ze Pani Pienkowska nie nadaje sie do prowadzenia tego programu jest cały czas " spięta" podobnie jak Pani Mołek,która nie budzi sympatii widza. Para Rusin -Meler doskonała. Zawsze czekam na ten program,gdy oni go prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
szwecja11 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:27 Gość portalu: Maryla napisał(a): > Wydaje mi sie ,ze Pani Pienkowska nie nadaje sie do prowadzenia tego programu > jest cały czas " spięta" podobnie jak Pani Mołek,która nie budzi sympatii > widza. Para Rusin -Meler doskonała. Zawsze czekam na ten program,gdy oni go > prowadzą. Mołek jest przede wszystkim erudytką, jest dowcipna, inteligentna, ale to prawda, że wymaga mądrego widza, żeby być zrozumiałą. szwecja11.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:53 Czy to Molek pisze te posty. N atemat Molek polecam teksty kolegow w Wirualnych Mediach... no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 29.03.06, 17:47 erudytką ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:13 Ach, niesamowite! Zrozumienie intencji pani erudytki Mołek wymaga inteligencji!? Być może, ale chyba ulokowanej nie w tym typowym dla siebie miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc 3m Kinga Rusin musi odejsc z TV !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:04 A kiedy wreszcie usuna Kinge Rusin ? Strasznie glupiutka, drugiej takiej w Tv nie znajdzie sie. A z jakim przejeciem ona wypowiada te swoje wypociny , Czy ona jest po zawodowce ? Watpie czy mamature sadzac po jej wypowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodziu z wonsem Psycholog-pedofil miał mature i co ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:15 Odpowiedz Link Zgłoś
szwecja11 Re: Kinga Rusin musi zostać !!! 29.03.06, 10:32 Gość portalu: Gosc 3m napisał(a): > A kiedy wreszcie usuna Kinge Rusin ? > Strasznie glupiutka, drugiej takiej w Tv nie znajdzie sie. > A z jakim przejeciem ona wypowiada te swoje wypociny , > Czy ona jest po zawodowce ? > Watpie czy mamature sadzac po jej wypowiedziach Zdarza się często, że ludzi inteligentnych (np. Rusin) nie rozumieją ludzie nieinteligentni, ale to kwestia wiedzy, poziomu. Np. Mazowieckiego też masy nie rozumiały i wybrały sobie na prezydenta kogoś, kogo rozumiały, czyli Wałęsę. Efekt jego działalności mówi sam za siebie. Myślę, że pora wreszcie dopuścić do głosu ludzi wykształconych i zaznaczam inteligentnych, którzy potrafią samodzielnie myśleć i są niepodatni na manipulację. Pieńkowska i Mołek pokazały taką klasę. Obie dziennikarki swoimi decyzjami potwierdziły, że mają mocny kręgosłup moralny, klasę, klasę i jeszcze raz klasę. szwecja11.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Re: Kinga Rusin musi zostać !!! 29.03.06, 10:54 To zona (ciaglie jeszcze i na razie) Lisa wiec nie usuna aby nie bylo ze Lisa wycianaja razem z rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.c Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: 62.134.199.* 29.03.06, 09:06 W końcu nie będzie Janiaka, cienki był i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:07 bedzie lepsza od Janika on tylko siedzial , bal sie cokolwoek powiedziec . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swordman to Magda Mołek musi odejść!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 09:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:09 To sama Kinga pisze o sobie pozytywne opinie a my i tak wiemy jaka jest bbeznadziejna.Rozumiem Lisa - gdziemialchlop uszy i ze tyle wytrzymal Odpowiedz Link Zgłoś
logowanna A teraz wytrzymuje? 29.03.06, 10:36 Gość portalu: Jagoda napisał(a): > To sama Kinga pisze o sobie pozytywne opinie a my i tak wiemy jaka jest > bbeznadziejna.Rozumiem Lisa - gdziemialchlop uszy i ze tyle wytrzymal Wpadł z deszczu pod rynnę. Teraz ma blond Hanię i wysłuchuje jej intelektualnych rewelacji. Pamiętacie, jak podczas pogrzebu Jana Pawła II blondi powiedziała, że "mamy tu przedstawicieli wszystkich narodów świata, słychać wszystkie języki, tu jest prawdziwa wieża Babilon"? Albo jak w wywiadzie dla jakiejś gazety zapytana o liczbę województw w Polsce blondi wypaliła: "nie jestem pewna, chyba jest ich piętnaście"? Te teksty to już klasyka, w redakcji Wydarzen nie mogą się z nich śmiać ani nawet przyznać się, że o nich słyszeli, bo za to grozi kara śmierci. Ale "na mieście" ochoczo o tym mówią, więc wieża Babilon i te województwa to czołówka na liście przebojów... Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 09:10 Przestanę oglądać TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: 195.136.112.* 29.03.06, 09:12 O rany to moze i Jeneralskiego wezmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Trójki panie autorze artykułu!! IP: *.mofnet.gov.pl 29.03.06, 09:12 Jolanta Pieńkowska owszem, prowadzi w Trójce program, ale jego nazwa jest nieco inna... może tak trochę rzetelności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słchacz Ta Piekowska to niezły "sensat"... IP: *.orange.pl 29.03.06, 09:19 Nieumiejętnie (i niepotrzebnie) buduje napięcie (pseudonapięcie). Sawiam ją w jednym rzędzie z Marcinem Wroną. Jak chcę się czegoś dowiedzieć to na pewno nie liczę na Pieńkowską. Zwróćcie uwagę, że z jej stylem dość łatwo sobie radzą nawet marni politycy... Odpowiedz Link Zgłoś
dejot7 Re: Ta Piekowska to niezły "sensat"... 29.03.06, 09:43 Otóż to! Politycy tak łatwo się jej wywijają, że szkoda czasu na jej programy, niczego specjalnego się w nich czlowiek nie dowie. Chociaż trzeba przyznac, że pewnien postęp jest. Na początku kariery była jeszcze słabsza. Ale własnie chyba dzieki swojej mierności ostała sie w biznesie. Telewizyjni dziennikarze polityczni z jej pokolenia nie mieli łatwego życia, w czasach dominiacji telewizji publicznej prawdziwe indywidualności były bezwzglednie kasowane (vide Karol Małcużyński). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.03.06, 09:14 Cała komuna zbiera się u towarzysza Waltera- tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pOsioł Ta zgarbiony z pr."Prosto w twarz" musi odejść. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktaddy Re: Ta zgarbiony z pr."Prosto w twarz" musi odejś IP: *.4web.pl 29.03.06, 09:23 ta chuda miotła zateskniła za tvn ku obrzydzeniu ogromnej rzeszy widzów Odpowiedz Link Zgłoś
mam_pytanie1 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 09:21 o nie, tylko nie to... Jedyny pozytyw tej sytuacji jest taki, że Mołek nie wytrzyma Pieńkowskiej i zajmie się czymś innym. Cały ten program jest fajny w zamierzeniu, ale prowadzący są beznadziejni. Nie kwestionuję urody obu pań czyli Rusin i Mołek, ale one są antypatyczne w tym programie. Ciągle poza tym mówią :yyyyyyy, eeeeeeeee, yyyyyyyyy, no dramat po prostu. A teraz jeszzce Pieńkowska!!! Może za to odejdzie z TS, to zacznę go wtedy ponownie kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
miuk To nie Janiak powinien odejść, ale Mołek 29.03.06, 09:26 jest tak beznadziejna, że nie oglądam programu, kiedy ona prowadzi. Kinga jest za to przesympatyczna. Może trochę zbyt nerwowa, ale za to taka normalna, ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Czekałem dwa lata na Panią, Szanowna Pani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:27 Nie odejde od TVN i telewizora jak tylko będzie tam Szanowna Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Czekałem dwa lata na Panią, Szanowna Pani 29.03.06, 09:30 świetny przykład ironii ubawiłem się po pachy brawo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 09:28 paszła won w kinematograf telewizyjna pokraka! dżizus! znowu bedzie wytrzeszcz na ekranie trzepał powiekami... boszsz... siedz kobieto w tej gazecie już na litość bosko i nie strasz ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
bartok2 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 09:55 Zdumiewa mnie ta ilośc chamstwa w stosunku do Pani Pieńkowskiej. Od tego jest pliot by zmieniać kanały. Je osobiście z przyjemnością ją znów zobaczę. Uważam, że jej poziom wykształcenia i inteligencji istotnie przewyższa poziom niektórych dyskutantów. Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:55 A to dobre bo z wyksztalkcenia jest stewardessa, a reszta poszla przez l...zko Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:56 bartok2 napisał: > Zdumiewa mnie ta ilośc chamstwa w stosunku do Pani Pieńkowskiej. > Od tego jest pliot by zmieniać kanały. > Je osobiście z przyjemnością ją znów zobaczę. > Uważam, że jej poziom wykształcenia i inteligencji istotnie > przewyższa poziom niektórych dyskutantów. Zycze milego ogladania. Odpowiedz Link Zgłoś
szwecja11 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:14 Jolanta Pieńkowska to niezwykłej klasy dziennikarka. Ma ciekawy przebieg kariery. Jestem w stanie zrozumieć, że to kolejny etap jej rozwoju zawodowego. Jeżeli Janiak obraził się na Mołek, to jest zwykłym męskim szowinistą. Magdę Mołek zirytowało obsceniczne zachowanie gościa w studio, nie dziwię się, że nie podobało jej się, że jest obmacywana. Każda normalna kobieta, która szanuje się, tak by zareagowała. Widocznie Janiak lubi podszczypywać kobiety, z którymi pracuje, a Mołek nie wpasowała się w jego wyobrażenia o kobietach. Dobrze, że zostanie zastąpiony, bo ten facet niewiele ma do powiedzenia. Wyłącznie uśmiecha się, mizdrzy. On pasuje do programów o modzie. Mołek i Pieńkowska to pierwsza liga. Było widać, jak Mołek musi podnosić poziom programu po każdej wypowiedzi Janiaka. Teraz będzie mogła popracować dla odmiany:) szwecja11.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qamyczeq Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:20 Za długo i tak nie popracuje...:P Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:58 Ciekawe w zyciorysie P. Pienkowskie sa jej romanse z ludzmi wladzy, a tylko to ja wynioslo na piedestal. TAKA JEST NAGA PRAWDA. Odpowiedz Link Zgłoś
agata744 Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:24 Janiak zrezygnował! Tralalala. Tu mi kaktus rośnie! Pusty cymbał. Wypieprzyli dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_m75 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:39 a ja lubię Pieńkowską, przynajmniej ma klasę. Co się zaś tyczy pani K. Rusin - beznadzieja....nie potrafi rozmawiać z ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
elmer188 Re: Jolanta Pieńkowska przechodzi do TVN 29.03.06, 10:46 Wreszcie zamienili Janiaka. Razem z żoną bardzo lubimy oglądać Dzien Dobry TVN. Ale janiak i te jego pauzy wokalizujące hmmmm yyyyy itd to był koszmar. Zanim facet powiedzial o co mu chodzi to moglem pojsc do kuchni zrobić sniadanie wrócić a on dopiero skończył. Mołek też jest cienka robi z siebie wielką gwiazde (więcej pokory bym proponował) ale duet tych Pań może być spoko. Janiak nieźle prowadzi programy nagrywane wczesniej, jak ma gość napisane co ma powiedzieć lub może robic 1000 powtórek, "na żywo" niestety sie nienadaje Pani Jolu POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 TVN schodzi na Kwiatkowskiego 29.03.06, 10:51 Jak widac TVN spada coraz nizej. Jego wiarygodnosc z Durczokiem i Pienkowska bedzie podobno do TVP za prezesa Kwiatka. Proponuje aby wzieli do kompletu jeszcze Zieinskiego z cala jego ekipa gejow oraz Kwiatkowskiego od Tygodnika Politycznego Jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś