Dodaj do ulubionych

Dziennik - wazelina dla PiS

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 08:45
Zazęło się na dobre. Posłuszna rozmowa z Jarosławem, tekst jak min. Zioro
pojedzie do Anglii uczyć się walczyć z chuliganami na stadionach - dacie
wiarę. Gdyby Rzepa albo GW napisali taki zapowiadający gospodarską wizytę
tekst, to by ich czytelnicy rozszarpali.
Krótko - ten elektorat czyta Fakt, więc nic dziwego, że drugiego dnia
Dziennik sprzedał dużo, dużo, dużo mniej. Ja pzestają kupować.

Obserwuj wątek
    • Gość: k12 naucz się pisać poprawnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:08
      potem będziesz rozumiał co inni piszą
      • Gość: ddd Re: naucz się pisać poprawnie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 09:18
        stawiaj przecinki tam, gdzie powinny zostać postawione. A potem pouczaj.
        Człowieniu, a jakoś merytorycznie nie umiemy się wypowiedzieć. Za dużo Faktu w
        Twoim życiu
      • jestem-z-ukladu Re: naucz się pisać poprawnie... 21.04.06, 09:41
        Wywiad z Jarosławem Kaczyńskim spolegliwy do granic przyzwoitości. A powołanie
        przez dzienikarza rządu Jana Olszewskiego jako wzorcowego, podkreślanie, że w
        tym czasie poprawiły się jakies bliżej nieokreślone wskaźniki ekonomiczne - no
        to już jest tragedia. Wszystkie rządy "z układu" też mogą się przecież
        pochwalić jakimiś dobrymi wynikami ekonomicznymi.
        No to mamy prorządowy prawicowy dziennik i lewicową wyborczą - to jakieś
        wydarzenie na rynku prasowym, bo przez 16 lat III RP dominująca wyborcza
        udawała gazetę środka. Można by o tym dobrą pracę doktorską z medioznawstwa
        napisać.
        • Gość: ddd Re: naucz się pisać poprawnie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 10:06
          Prawda, no i jest Rzepa. Ja bardziej ufam Gazetom, które nie robią dobrze
          rządzącym.

PS. Do k12 - tak tak, od "ja" się zdania nie zaczyna:)
          • Gość: majkel Re: naucz się pisać poprawnie... IP: *.chello.pl 21.04.06, 11:35
            Hmmm "Rzepa" należy części do skarbu państwa, też za bardzo bym im nie ufał ;)
    • Gość: dddd ddd ty nic nie trybisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 09:17
      • Gość: ddd Re: ddd ty nic nie trybisz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 09:21
        uruchom swoje tryby i wyłuszcz swoje myśli
        • Gość: dddd Re: ddd ty nic nie trybisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:08
          dla ciebie nie warto... przecież ty wiesz swoje
          • Gość: kajkai Re: ddd ty nic nie trybisz IP: 81.210.22.* 21.04.06, 11:33
            jestem z Tobą :))
    • Gość: majkel Re: Dziennik - wazelina dla PiS IP: *.chello.pl 21.04.06, 11:33
      Czyli mieli rację pisząc tutaj:
      media2.pl/media/8072,nowy,dziennik,axel,springer,blizszy,wladzy.html
      Nowy dziennik Axel Springer bliższy władzy
      ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka