johnny-kalesony Re: Naga Polka w Londynie 22.05.06, 15:03 Jak to? Protest polegał na jedzeniu rosołu? POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod za to Karolinko w grodzisku nawet ubrana od IP: *.adsl.alicedsl.de 22.05.06, 15:11 stop do glow lepiej sie nie pokazuj, bo cie proboszcz parasolka obije... Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Rodzice Karolinki musza byc dumni z corki 22.05.06, 15:22 ciekaw jestem czy swoich rodzicow szanuje z rowna pasja jak zwierzeta ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Karolinka wybrala inteligentna forme przekazu 22.05.06, 15:24 Szkoda ze za 10 lat wyborcza nie zrobi z nia wywiadu nt. opisanego widowiska. Mysle ze 10 lat to wystarczajaco duzo aby karolince rozum wrocil ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Karolinka wybrala inteligentna forme przekazu 22.05.06, 15:46 nie wiadomo, czy nie zrobia, po GW "wszystkiego" mozna sie spodziewac, ale popieranie ekshibicjonizmu to chyba nie po linii....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc. [...] IP: *.home.cgocable.net 22.05.06, 15:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zulu Re: Naga Polka w Londynie 22.05.06, 15:27 A byla ladna i zgrabna? Tylko " Polki "moga wszystko, co za wstyd....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowiecieco... dobrze,że nie zaczeła robić loda przechodniom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:56 żeby odkupić te czapy z niedźwiedzia...Polak to potrafi sie zareklamować na świecie...i walczyć o swoje nawet o nie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
mksvitos Pielęgniarki - do Protestu - Przystąp! 22.05.06, 16:03 Może wtedy rząd Was wysłucha. A przynajmniej obejrzy. A my... futra na łeb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej A JA NA TO: IP: *.centertel.pl 22.05.06, 16:05 POPIERAM JĄ, POPIERAM NIEDŹWIEDZIE, POPIERAM INTELIGENTNE FORMY PRZEKAZU. Nie popieram natomiast dziesiątek prymitywnych krytykantów z Polski podających się za znawców etyki, moralności, inteligencji, erotyzmu, prostytucji, religii. Banda niedowartoościowanych quasi-homo-sapiens. To jest dopiero wstyd - taki odsetek tego elementu w Polsce. Nie popieram też dziennikarzy, którzy podają takie informacje w postaci sensacji tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... made in china... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.05.06, 16:16 ...przeciez te czapy to nie jest futro a podroba futra...dodam jeszcze ,ze pamiatki z polskich gor wyprodukowane w chinach ...tez nie posiadaja orginalnego futra...pozatym fajne laski powinny chodzic nago...zima tylko w skarpetkach...i niedzwiedz bedzie syty a i oko bedzie na co rzucic...bo czyz produkcja w fabrykach sztucznych futer...to nie jest wyzysk klasy robotniczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak,tak... PETA to nie tylko debile , ale dewianci... IP: *.chomiczowka.waw.pl 22.05.06, 16:30 Ich protesty przeciw tresurze zwierząt w cyrku to debilizm. Nikt normalny nie rozebrałby się na ulicy. Ośmieszaja sprawę, o którą walczą... Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Londyn: Polka rozebrała się w obronie zwierząt 22.05.06, 16:27 Niektóre uwagi są poniżej krytyki. Chamstwo i znieczulica. Sam jestem wegetarianinem i uważam, że to zwierzęta należy szanować, a nie zieleń. Mam parę pytań. Dlaczego koledzy położyli się obok? Czy dlatego, że jak się rozebrała to nie było "takie straszne"? I jaką akcję wykonali w 20 minut? Co mąż Amerykanin na słowa, że ona robi "to" nie dla przyjemności? Ludzie, piszcie artykuły tak, żeby nie parodiować samych siebie. A na koniec zupełnie poważnie, szanowna pani Karolino: Co to jest "ubój humanitarny"? Nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Popieram tę formę protestu! :D 22.05.06, 16:36 Zdecydowanie popieram! Proponuję, by w ten sposób protestowały: - pracownice służby zdrowia i nauczycielki przeciwko niskim płacom - licealistki i studentki przeciwko Giertychowi - emerytki ... e, no tu się zagalopowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Do każdej patologii można dorobić ideę. 22.05.06, 17:03 A niektórzy bandyci zakładają szaliki i są wtedy "pseudokibicami". Ekshibicjonistki jak widać działają wg podobnego schematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł zeby ona jeszcze ladna byla hehe IP: 194.183.32.* 22.05.06, 17:05 same grubasy :) to chyba od jedzenia soji hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: zeby ona jeszcze ladna byla hehe IP: 194.183.32.* 22.05.06, 17:10 taa... widocznie nie mieli ładnych na zbyciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakpatriota Maz amerykan to pewnie czarnuch z dlugim qtasem IP: *.fbx.proxad.net 22.05.06, 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Zwierzęta IP: *.aster.pl 22.05.06, 17:17 Czytająć niektóre wypowiedzi mam wrażenie że piszący je "ludzie " są pozbawieni ludzkich uczuć.Skąd w was tyle jadu i złości.Idzicie na terapię będziecie szczęśliwsi i mniej zjadliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Hmmm 22.05.06, 17:18 Karolinke w sumie popieram (bo zupelnie nie przeszkadza mi tlumek golasow), tylko nie wiem dlaczego GW robi z tego takie wielkie halo... Ciekawe czy w Finlandii kolezanke Karoliny tez opisali na stronie glownej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam racja IP: *.aster.pl 22.05.06, 17:20 a porównanie ich ze zwierzętami uwłacza tym ostatnim. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Dbore, i politycznie sluszne! 22.05.06, 17:24 "Dowodzili, że dla uszycia jednej czapy zabija się jednego niedźwiedzia." Juz my wiemy, KTOREGO niedzwiedzia trzeba chronic przed odstrzelem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik3 rozebrala sie Polka w LOndynie 22.05.06, 17:44 ludzie, wielkie rzeczy.....ale sensacja:))))wielkie rzeczy, czy wy w gazecie naprawde nie macie o czym pisac???????????????????@?? Odpowiedz Link Zgłoś
taishi1 Brak tematu 22.05.06, 17:54 Czy ktoś z was chodził już nago?? Publicznie ?? na plaży jest całkiem fajnie :):) Nie ma sie czym podniecać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Czy wszyscy obrońcy zwierząt to wariaci?? IP: *.c31.msk.pl 22.05.06, 21:40 I czemu mają służyć takie akcje?? Z pewnością temu, aby społeczeństwo traktowało wszystkich obrońców zwierząt za wariatów, czy zboczeńców... Jestem ciekaw reakcji np. dzieci, albo osób starszych na takie obleśne widowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) to dziwa znam ja robila mi laske w podstawowce :) IP: 194.183.32.* 22.05.06, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś