Dodaj do ulubionych

60. urodziny Busha i Stallone

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 11:21
pierwszy
Obserwuj wątek
    • Gość: Aube Re: 60. urodziny Busha i Stallone IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.06, 11:44
      A na urodziny dostaną po kangurze? ;-)
    • Gość: oleoganja@stofanet Re: 60. urodziny Busha i Stallone IP: *.rev.stofanet.dk 06.07.06, 12:08
      Szkoda,ze ten precel nie byl bardziej skuteczny i nie udusil Busha.Dzisiaj
      swiat bylby wolny od tego skretynialego debila z syndromem zanikajacego
      mozgu.Nie nawidze go i uwazam,ze powinien idiote spotkac ten sam los jaki
      spotkal JFK.Roznica tylko taka,ze Kennedy byl wielkim politykiem i bardzo
      meskim facetem....Bush nigdy do polityki nie dorosnie,jest zadnym krwi
      polglowkiem
      • beernut Re: 60. urodziny Busha i Stallone 06.07.06, 12:55
        Gość portalu: oleoganja@stofanet napisał(a):

> Szkoda,ze ten precel nie byl bardziej skuteczny i nie udusil Busha.Dzisiaj
        > swiat bylby wolny od tego skretynialego debila z syndromem zanikajacego
        > mozgu.Nie nawidze go i uwazam,ze powinien idiote spotkac ten sam los jaki
        > spotkal JFK.Roznica tylko taka,ze Kennedy byl wielkim politykiem i bardzo
        > meskim facetem....Bush nigdy do polityki nie dorosnie,jest zadnym krwi
        > polglowkiem
        Typowy atak lewaka: Bush to kretyn. Swiatczy to o niskim poziomie inteligencji
        z twojej strony. Ciekawe jaki uniwersytet skonczyles bo Havana Political School
        sie nie liczy. Mr. Bush skonczyl prestizowe Yale University i Harvard Business
        School. Smieszne jest tez to ze wedlug Ciebie JFK to byl wielki polityk i
        bardzo meski facet (masz racje zdradzanie swojej zony z MM to jest bardzo
        meskie!!!). Musze ci przypomniec Bay of Pigs fiasco i jego nieudolosc w
        dzialaniu z US Congess.
        • kr.mary1 Re: 60. urodziny Busha i Stallone 06.07.06, 13:19
          Zawsze mozna jakies brudy wyciagnac,ale ja ci dodam ze JFK nie mial tylu ludzi
          na sumieniu co ten pseudo-prezydencina.Jesli twierdzisz,ze Bush ukonczyl Yale
          to chcialabym wiedziec ile tatuncio posmarowal,bo z takim IO to raczej
          dyskwalifikacja kompletna.Dodajac zas zalety Kennedyego to zaczal realizowac
          rownosc miedzy czrnymi i bialymi,powaznie rozpatrywal wycofanie wojsk z
          Wietnamu itd. Co zas do MM to to zwykla dziwka byla i sama dawala.Podniecalo ja
          to,ze prezydent ja bzyka i sama sobie ubzdurala,ze Kennedy zostawi zone dla
          niej.Niestabilna psychicznie kobita - nic pozatym.Daj Boze,zebys ty byl tak
          meski jak JFK,to tez bys se pobzykal to tu to tam....
          • beernut Re: 60. urodziny Busha i Stallone 06.07.06, 15:43
            kr.mary1 napisała:

> Zawsze mozna jakies brudy wyciagnac,ale ja ci dodam ze JFK nie mial tylu
            ludzi
            > na sumieniu co ten pseudo-prezydencina.
            Jak zwykle lewacy zaczynaja jesli nie maja zadnych konkretnych rzeczy atakuja
            inteligencje swoich przeciwnikow. JFK mial wiele ludzi na sumeniu, Bay of Pigs
            to jeden przyklad. Terrorysci islamcy to wedlug ciebie "ludzie na sumieniu".

Jesli twierdzisz,ze Bush ukonczyl Yale
            > to chcialabym wiedziec ile tatuncio posmarowal,bo z takim IO to raczej
            > dyskwalifikacja kompletna.
            Ja nie "twierdze", ze Bush skonczyl Yale. Taka jest prawda a ja sie moge
            zakladac o duze pieniadze ze Bush ma wieksze IQ niz ty. Dowod: twoj post.
            Tatuncio nic nie musial smarowac, tatuncio tez ta szkole skonczyl, wiec jako
            alumni syn dostal sie tam.
            Dodajac zas zalety Kennedyego to zaczal realizowac
            > rownosc miedzy czrnymi i bialymi,powaznie rozpatrywal wycofanie wojsk z
            > Wietnamu itd.
            Bzdury na resorach. To wlasnie za jego kadencji 16,000 zolnierzy US tam bylo
            wyslane co reprezentuje ROZBUDOWE sil USA w Wietnamie. Musze jeszcze
            przypomniec o budowie Muru Berlinskiego na ci JFK nawet palcem nie kiwnal.
            Co zas do MM to to zwykla dziwka byla i sama dawala.Podniecalo ja
            >
            > to,ze prezydent ja bzyka i sama sobie ubzdurala,ze Kennedy zostawi zone dla
            > niej.Niestabilna psychicznie kobita - nic pozatym.
            Dziwne ze prezydenci z parti Demokratycznej jak JFK i Bubba Clinton nie byli
            wstanie oprzec sie wdziekom dziwek i bzykali je podczas swoich kadencji.
            Daj Boze,zebys ty byl tak
            > meski jak JFK,to tez bys se pobzykal to tu to tam....

Bzykac dziwki to wedlug ciebie "meski jak JFK". Chory jestes czy co?
      • Gość: saimonek Re: 60. urodziny Busha i Stallone IP: 193.201.167.* 06.07.06, 14:29
        Czyli można przyrównać Busziego do KaczkiOdSraczki pod względem ćwokostwa.
        • kr.mary1 Re: 60. urodziny Busha i Stallone 06.07.06, 14:37
          No wlasnie,wreszcie ktos mowi po ludzku!!!!!
    • Gość: kr.mary1 Re: 60. urodziny Stallone IP: *.rev.stofanet.dk 06.07.06, 12:10
      Happy Birthday mr.Stallone!!!!Oby tak dalej....
      • chytra_hydra Re: 60. urodziny Stallone 06.07.06, 13:02
        a ja się zastanawiam, kiedy gabinet polityczny USA wystosuje do Polski notę
        protestacyjną w sprawie obrażania głowy państwa i urągania zasadom
        międzynarodowym!!!:):):):):) może się Bush obrazi na ten artykuł?;)
        • kr.mary1 Re: 60. urodziny Stallone 06.07.06, 13:20
          Trzniac Busha i jego obrazanie!Idiota sie poprawnie wypowiedziec nie potrafii
          tylko kombinuje....
    • grasshopper Re: 60. urodziny Busha i Stallone 06.07.06, 13:09
      www.dynamiczni.pl
    • frred Re: 60. urodziny Busha i Stallone 06.07.06, 13:24
      Mało kto wie, że urodziny obchodzi dzisiaj również Pan Generał Wojciech
      Jaruzelski.

Z tej okazji życzę Mu - jak zawsze - długich lat życia, dużo zdrowia i świętego
      spokoju, zwłaszcza od ujadających kundelków z LPR itp.
      • Gość: bezportek Re: 60. urodziny Busha i... IP: 65.222.254.* 06.07.06, 15:02
        Nie mam nic przeciwko zakompleksionym podludziom lewicy, obszczekujacym kogo
        sie da i robiacym z siebie posmiewisko na smietnisku. Mam bardzo wiele
        przeciwko pisaniu o sowieckim gienierale jaruzelu z duzej litery. Znane nauce
        pozytywne cechy tego obywatela peerelu: posiadanie porzadnego, czeskiego
        imienia i czarnych okularkow zaslaniajacych bazyliszkowate oczka. Jedno i
        drugie powinno mu sie odebrac, zeby nie obnizal sredniego ID zakonu adalbertow
        i padl marnym trupem przed lustrem przy najblizszym goleniu.
        Reszta to sprawa MPO.
    • Gość: ori Re: 60. urodziny Busha i Stallone IP: 81.210.22.* 06.07.06, 13:45
      taaa i teraz Amerykanie powinni sledztwo zrobic, czy nie zostalo naruszone dobre imie Ich prezydenta :P, fajnie bedzie, my Niemcom sankcje dyplomatyczne bo kurdupel sie obrazil a Amerykanie nas :)dla zasady :)
      ups. Teraz i mnie bo kurdupla obrazilem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka