Dodaj do ulubionych

Senyszyn leci do Gujany

IP: *.mpec.krakow.pl 25.07.06, 09:52
moze ja przerobia na voodoo?
Obserwuj wątek
    • Gość: senyszyn Senyszyn leci do Gujany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:55
      Chyba do gejany.
    • Gość: killla Słoń posłanki Senyszyn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.06, 09:55
      może przyczyną dziwnego zachowania słonia nie były narkotyki tylko
      ultradźwięki wydawane przez Panią Poseł ?
    • Gość: MC spotkalem pania posel w Rzeszowie IP: 195.136.36.* 25.07.06, 09:55
      I wyrazilem swoj zdecydowany sprzeciw co do jej zachowac, popierania zboczencow
      i dewiantow.Dodatkowo zasugerowalem zeby zrzekla sie mandatu posla...ale ona
      nie wie co to honor...a szkoda!!
      • Gość: gościówa Re: spotkalem pania posel w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:15
        skoro nie ty ją wybierałeś to dlaczego każesz jej odchodzić?Pilnuj swoich idoli!
      • Gość: Normalny Re: spotkalem pania posel w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:58
        Z tresci twojej wypowiedźi wynika, że jesteś prawicowym dewiantem i chorym na
        umyśle.
    • mietowe_loczki Senyszyn leci do Gujany 25.07.06, 09:56
      A jakie są szanse, że tam zostanie?
    • Gość: w Senyszyn i słoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:56
      normalne że zachowywał sie dziwnie, jak tylko zobaczył, kogo będzie niósł na
      grzbiecie :))))))))
    • Gość: fleet Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:01
      Przylukajcie tylko na to zdjęcie "buźki" tego senyszyna
      Czy ona na serio jest kobietą?
      Leci do Gujany? Ale wizytówka dla Polski.
      • phun seszyn to i tak niezla laska w porownaniu do 25.07.06, 10:06
        baba jagi kaczynskiej.
      • Gość: mirek-b Apel do internautów!!! CzY KtoŚ Ma zNaJoMeGo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:37
        węża boa w Gujanie??? Musi mieć odpowiednie rozwarcie paszczy, rozmiar na
        zdjęciu PoWyŻej!!!!
        • Gość: Oti Re: Apel do internautów!!! CzY KtoŚ Ma zNaJoMeGo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:20
          na jareczka ich obu zreszta wystarczy mniejszy okaz.

• Gość: Kielce Nocą Gujana tylko na to czeka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:01
      Gujana będzie wreszcie w pełni egzotyczna.
      • Gość: ! Re: Gujana tylko na to czeka !!! IP: 207.200.29.* 25.07.06, 10:05
        dopiero teraz będzie skrzeczeć, zostań tam!!!!
        • phun Zycze milego wypoczynku i szczesliwego powrotu 25.07.06, 10:07
          Niech pani wraca wypoczta i pelni sil bo po kaczkach i giertychach czeka nas
          duzo pracy by posprzatac, po katofaszystach.
      • Gość: Globtroter Podróże kształcą! IP: 81.15.160.* 25.07.06, 12:10
        Świętomędrni posłowie PISu i przennoburaczana Hojarska mogliby wkońcu gdzieś
        wyjechać poza swoją gminę. Do innych kultur, zobaczyć afroamerykanina,
        skośnookiego, buddystę, muzułmanina.. dowiedzieć się, że tacy istnieją. Może
        wówczas uświadomią sobie, że my Polacy nie jesteśmy jednak narodem wybranym.
    • Gość: szkoda gadać Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.dcce.ibilce.unesp.br 25.07.06, 10:07
      a może do gej-any leci razem z Biedroniem?
      • Gość: Wicherek Papugi bedzie przedrzezniac? Nieladnie! IP: 212.182.120.* 25.07.06, 11:14
    • Gość: życzliwy I niech tam zostanie na wieki wieków. Amen. IP: 195.205.254.* 25.07.06, 10:15
      • phun Niektore posty katofaszystow siwdcza ja Pani jest 25.07.06, 10:36
        nam tu bardzo potrzebna.
        • Gość: w Re: Niektore posty katofaszystow siwdcza ja Pani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:38
          Że nie trawię tej durnej baby, to od razu jestem katofaszystą?
          Lewuski naprawde mają ograniczone pojmowanie świata :/
          • phun no to jestes liberalo - faszysta od Tuska 25.07.06, 10:40
            cala wladza w rece kapitalu.
            • Gość: tomek phun nie ośmieszaj się to żenujące ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:44
              Co ma twoja głupota do lewicy robisz z siebie głupka ale nie ośmieszaj
              przynajmniej pewnych ideałów.
              pozdr
    • Gość: senysyn Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.crowley.pl 25.07.06, 10:16
      Pani Senyszyn jest zawsze na miejscu - opowie kawal (nie na temat, ale zawsze
      to cos), sparafrazuje papieza (tez nie na temat, ale co tam), ubierze sie
      gustownie (niestosownie do miejsca, czy okazji, ale barwnie), zaskrzeczy cos,
      pousmiecha sie, poskacze... Naprawde jest zawsze na miejscu! Zawsze we
      wlasciwym czasie! Jak dobry błazen. Pierwszy błazen Rzeczpospolitej. Lepper sie
      chowa! Pani z k-wikami w oczach do piet jej nie dorasta! Stanczyk sie w grobie
      przewraca...
      • Gość: Oti Seszyn to madra babka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:38
        • Gość: Wiaterek Byc moze, ale nie daje tego dowodow :-) IP: 212.182.120.* 25.07.06, 11:16
          • Gość: Oti jak by klekla przed Rydzykie to bylby ten dowod ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:20
            • Gość: Wiaterek Nie, gdyby przestala gadac glupoty! Tylko tyle. IP: 212.182.120.* 25.07.06, 12:40
              • Gość: Oti Co takiego niemadrego mowi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:45
                • Gość: Wiaterek A co madrego? Dosc glupkow w sejmie! IP: 212.182.120.* 25.07.06, 13:31
                  • Gość: Oti Bardzo Wiele, trafne spstrzezenia spoleczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:03
                    na temat Kaczyzmu.

• Gość: Wiaterek Niech ta kobieta wezmie sie najpierw za siebie, IP: 212.182.120.* 25.07.06, 14:34
                      a dopiero potem krytykuje innych. Arogancki babsztyl umazany od stop do glow
                      spuscizna pezetpeerowcow. Jak dlugo jeszcze bedziemy patrzyc na tych ludzi???
                      • Gość: Oti wkoncu pusciles ta wszechpolacka farbe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:54
                        dluto to trwalo :-)))))

• Gość: Wiaterek Tak sadzisz? A czy nie myslisz, ze IP: 212.182.120.* 25.07.06, 15:24
                          gdybysmy rozpedzili pezetpeerowcow we wlasciwym czasie, mielibysmy spokoj z
                          Kwasznewskimi, Mellerami, Oleksami, Kaliszakami, etc...? Byloby mniej afer i
                          rozkradania tego, co nasze.
        • Gość: ale upał Re: Seszyn to madra babka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:18
          A co sądzisz o sobie?
          • Gość: Oti ja jestem wychowany w katolickiej skromnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:14
            nie bede sie wiec chwalil swa madroscia.
            • Gość: ale upał Re: ja jestem wychowany w katolickiej skromnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:11
              Jedno wyklucza drugie - katolicyzm polega na wierze.Gdzież tu miejsce na rozum?
              • Gość: Oti Re: ja jestem wychowany w katolickiej skromnosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:14
                niby racja ale nie kojarz mnie z polskim katolicyzmem
                • Gość: ale upał Re: ja jestem wychowany w katolickiej skromnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:22
                  Zwracam honor.
    • Gość: r. Re: Senyszyn leci do Gujany IP: 81.210.19.* 25.07.06, 10:21
      O ile pamietam z Gujany Francuzi strzelaja rakiety w Kosmos, moze i pania posel
      zabiora ze soba...
    • Gość: tolek Senyszyn, żeby Cię tylko bocian z żabą nie pomylił IP: 83.238.88.* 25.07.06, 10:22
    • Gość: wic Typowa manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:23
      Rozumiem,że Hojarska jedzie na wakacje pracować w polu i dlatego pakuje
      walizki.Wymienienie jednym tchem w dwóch wytłuszczonych zdaniach kilku opcji
      spędzenia urlopu i zakończenie stwierdzeniem,że oto parlamentarzyści pakują
      walizki i jadą na wakacje w pamięci czytelnika pozostawia to ostatnie.
      Typowa dla GW manipulacja, bo nie wierzę,że nieumiejętność pisania.
      • Gość: joanna Re: Typowa manipulacja IP: *.gtconnect.net 25.07.06, 18:45
        Jestes typowym polskim paranoikiem.
    • Gość: Gośc Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.astra-net.com 25.07.06, 10:30
      Ech, ten Komorowski.Już od niemowlęctwa walczył z komuną rzygajac i srając kaszką na mleku od pegeerowskiej krowy, czym doprowadzał do rozpaczy agentki deprawatorki na etacie żłobkowej wychowaczyni.
      Pisał na oknie węgierskiego autobusu.. no fajnie..
      Tak rodza się legendy, i niech mu tam będzie.
      Tak naprawdę jednak interesuje mnie skąd heros Komorowski wiedzial , ze z autobusu ucieklo dwoch agentow bezpieki???:)))))Czy uciekając, agenci podali mu swoje pseudonimy operacyjne? Jak Komorowski do tego wniosku doszedł??????
    • druhroman Re: Senyszyn leci do Gujany 25.07.06, 10:31
      q..a jaki kraj tacy parlamentarzyści:(
      żenada

ludzie cięzko pracują
      a tu obiboki mają miesiąc wolnego
      zlikwidować senat a sejm zmniejszyć do 100 posłów
      Polsce nie potrzeba tylu darmozjadów
      tanie państwo a nie tkm!!!!

• Gość: Gośc Co ten Komorowski pieprzy??? IP: *.astra-net.com 25.07.06, 10:33
      Ech, ten Komorowski.Już od niemowlęctwa walczył z komuną rzygajac i srając kaszką na mleku od pegeerowskiej krowy, czym doprowadzał do rozpaczy agentki deprawatorki na etacie żłobkowej wychowaczyni.
      Pisał na oknie węgierskiego autobusu.. no fajnie..
      Tak rodza się legendy, i niech mu tam będzie.
      Tak naprawdę jednak interesuje mnie skąd heros Komorowski wiedzial , ze z autobusu ucieklo dwoch agentow bezpieki???:)))))Czy uciekając, agenci podali mu swoje pseudonimy operacyjne? Jak Komorowski do tego wniosku doszedł??????
    • Gość: Bromberg Sprostowanie do art. ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:56
      Senatorowie urlop zaczynają dopiero od przyszłego tygodnia- teraz przez kilka
      dni będą jeszcze pracować na Wiejskiej.
      To już kolejny art. Metra w ostatnim tygodniu w którym zawarte były błędy iście
      merytoryczne. Pamiętajcie, że czyta was nie tylko ciemna masa, i że gazeta jest
      darmowa to nie znaczy, iż ma być robiona nieprofesjonalnie.
    • metall Re: Senyszyn leci do Gujany 25.07.06, 11:06
      Mnie się zdawało, że juz dawno ktoś jej to zrobił.
    • Gość: Syn bohatera Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.pools.arcor-ip.net 25.07.06, 11:12
      Mlodemu Walesie tak jak tatusiowi nygusy kopia tylko dolki pod nogami. Biedny chlopak, pewnie tez sie uwaza za zbawce narodu. Zostan koles tam w tej ameryce, najlepiej tez sie chajtnij z corka dablju a interesu w Polsce dopilnuje wujo Mietek Wachowski.
    • Gość: kibic Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.sanetja.pl 25.07.06, 11:21
      Niech już nie wraca, a potem zaprosi do siebie całe SLD Samoobrone i LPR
    • Gość: gość Re: Senyszyn leci do Gujany IP: 80.51.57.* 25.07.06, 11:23
      I niech tam zostanie
    • terence Re: Senyszyn leci do Gujany 25.07.06, 11:26
      a ja panią Senyszyn bardzo lubie, słoneczna uśmiechnięta kobieta i do tego
      prawdziwa profesor... gdyby więcej takich ludzi u nas było nie było by
      betonowego pompatyzmu i cynizmu... choć głos ma jak wrona ale to akurat mam w de
    • Gość: tolek Komorowskiemu jeszcze się teraz palinką się odbija IP: 83.238.88.* 25.07.06, 11:31
      ......że takie farmazony pieprzy.
    • Gość: marek Re: Senyszyn leci do Gujany IP: *.wa.bigpond.net.au 25.07.06, 11:41
      Moze niech tam zostanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka