Dodaj do ulubionych

Super-samochody agentów CBA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:07
bez przesady elektryczne szyby lusterka i klima ma stanowić o tym że będą to
super samchody amoże to będą zwykłe skody octawia z turbo dieslem ?
W końcu silnik turbodoładowany a cała reszta wstandardzoie
Obserwuj wątek
    • Gość: Gregi Super-samochody agentów CBA IP: *.lisman.nl 17.10.06, 08:08
      Nie brzmi to specjalnie jak wielki luksus w dzisiejszych czasach.
      • zglosczeresniaka Chuligani mówią "psy wysiadać", a policja wysiada! 17.10.06, 08:33
        miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3687889.html
        Są takie sytuacje: wsiadają policjanci do autobusu. Wchodzą chuligani i
        mówią: "Psy wysiadać, bo my nie lubimy jeździć z psami". I policjanci
        wysiadają.
        • Gość: chickenrun Właśnie z takimi mam wkrótce rozprawę IP: *.autocom.pl 17.10.06, 08:38
          Ale u mnie nie ma uproś - recydywa, wyroczek w zawiasach - to teraz będą się na
          bez siebie nie będą mogli żyć przez jakiś czas.
          pozdrawiam z Krakowa
          • tancezr Mam wrażenie że to wszystko to standard 17.10.06, 09:16
            Ja nie mam jedynioe turbo doladowania i to ma byc wypas.
            • Gość: Lexus Tych pismaków to chyba pokreciło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:30
              może maja szukac f126p na zlomowiskach
              • Gość: Zgryz Re: Tych pismaków to chyba pokreciło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:46
                Fakt !!!
                Pomóżmy FSO (czy jak oni sie teraz nazywają)
                i wznówmy produkcje fiatów 125p
                • gizberniasty Nie chyba. Bardzo! 17.10.06, 10:50
                  P o j e b a n i pismacy! Elektryczne szyby? CD? Podgrzewane lusterka? Przecież
                  to od dawna żaden luksus!!! W Daewoo to już montują, w KIA-ch i we Fiatach
                  nawet! To że auto ma klime czy CD nie znaczy już wcale, że to ekstrawagancja.

Ważniejsza jest chociażby marka i model. Moga kupić nowe auto z takim
                  wyposażeniem za 40 tyś zł a mogą za 200 tyś.

Nie macie się debile czego czepiać?

• m.malone Re: Nie chyba. Bardzo! 17.10.06, 11:05
                    No to bankowo kupia za 200
                    • rekin-2 czyli coś typu Daewooooo - ale mi afera Michnik 17.10.06, 11:55

Chętnie posłucham tych taśm, na których jak twierdzi prasa Michnik przyznał, że
                      artykuły w Gazecie inspirowane są przez służby specjalne z czasów SLD. Ten
                      artykuł też był inspirowany przez SB-ecję, czy tym razem to był wyjątek?
                      • poszeklu Dla spokoju zlodzieji, powinni jezdzic furmankami 17.10.06, 13:34
                        Aferzysci by spokojnie spali. A tak, musza sie denerwowac i
                        GWno musi ich bronic.
                  • Gość: jwalczak Re: Nie chyba. Bardzo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 12:31
                    Wypraszam sobie, fiaty miały bajery od zawsze :P

A co do luksusu, to raczej to standard w dzisiejszych czasach, TDI, i kompakt,
                    czy elektryczne lustra. Chyba że mają zamiar kupić jakieś prawdziwe wypasy BMW,
                    czy Mercedesy.
              • Gość: Mateo Re: Tych pismaków to chyba pokreciło IP: 80.169.134.* 17.10.06, 12:19
                Dokladnie! Tym razem przegieli! To przeciez standard w kazdym przyzwoitym
                samochodzie.
                • Gość: lola80 Re: Tych pismaków to chyba pokreciło IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.10.06, 12:52
                  skoro CBA ma uprawnienia takie jak policja, to niech jeździ tej samej klasy
                  autami - polonezy sprzed kilkunast lat. powodzenia
            • arius5 Dzisiaj przwie wszystkie samochody to maja 17.10.06, 11:44
              "klimatyzację, elektryczne podgrzewane lusterka, centralne zamki, regulowaną
              kolumnę kierownicy, a nawet fabryczne radia z odtwarzaczem CD."

o k*** - "a nawet fabryczne radio z odtwarzaczem CD" to ma i moj 12-letni wrak.
              Ma tez centralne zamki i klime, a nawet podgrzewane siedzenia. :o))
              Chryste, czym ci dziennikarze jezdza, Trabanty im daja w redakcji ?
            • a.k.traper Szukanie sensacji tam gdzie jej nie ma 17.10.06, 12:40
              za mna moga i rowerem jeździć tylko po co? Samochody w takiej pracy to
              podstawa, mozna się zastanawiac nad potrzeba istnienia tej instytucji, ale to
              sie dopiero okaże, a nuz się cos uda temu rządowi?
              • Gość: Dupreux Re: Szukanie sensacji tam gdzie jej nie ma IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.06, 13:41
                Jasne, że samochody to podstawa. Będą się ścigać z Jasiem Bondem, który wręczył
                łapówkę Frankowi Wiśniewskiemu . Widać, jakie lud ma pojęcie, gdzie w Polsce
                kwitnie korupcja.
          • shmoo Re: Właśnie z takimi mam wkrótce rozprawę 17.10.06, 11:25
            Metro wypisuje, Gazeta zamieszcza na portalu... WSTYD!! To jakby tekst z TV
            Trwam czy Radia Maryja! Rzeczy opisane w tym artykuliku to praktycznie
            standard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo jak nie lubię PiSu i całej
            rządzącej koalicji tak chyba zaczyna nie lubić Gazeta, za to, że tak próbuje
            manipulować czytelnikami!! Żenujący artykuł!!! WSTYD!
          • Gość: Kierowca Re: Właśnie z takimi mam wkrótce rozprawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 02:27
            Jesli sa potrzebni ci agenci to niech scigaja tych przestepcow szybkimi
            samochodami.
            Bo jesli maja byc nie skuteczni to zeczywiscie w imie oszczednosci na zasilki
            dla zlodziei pseldo bezrobotnych czy inwalidow nalezy kupic im gaziki do jazdy
            w terenie z na szose matizy albo 126p.
        • kolargolo a co na to Dorn i Ziobro? 17.10.06, 09:09
          pewnie jak zwykle. NIC.
          • watashi79 Re: a co na to Dorn i Ziobro? 17.10.06, 13:10
            ech, jacy Wy durni jesteście. byle czym nie dogonią przecież limuzyny rządowej... :]

• geralt9 A w domu maja telewizor kolorowy i pralke 17.10.06, 09:01
        A w domu maja telewizor kolorowy i pralke automatyczna jak slyszalem ostatnio w
        Kosciele o luksusowym wyposarzeniu mieszkan. W 89 roku moze i by to zrobilo
        wrazenie, niestety GW mentaklnie tkwi w PRLu.
        • Gość: Robert Wilk. Hańba! nie chce im się kręcić korbką żeby otworzyć IP: 195.177.83.* 17.10.06, 11:16
          okno!!! Ja w domu też muszę przekręcić klamkę żeby otworzyć. Żadnych tam
          elektrycznych... Zachciewa im się patrzeć w lusterka. No skandal!!!
          Na akcje powinni jechać samochodem juz oskrobanym z lodu!!!
          Przyjść dwie godziny przed ucieczką bandyty i drapać !!!
          Może jeszcze zapachową choinkę sobie zawieszą za nasze pieniadze co????

Dno. Po prostu dno.
          Sięgnęliście dna panowie i nie ma się od czego odbić.
          Bo na dnie mułu na chłopa panowie "dziennikarze".
          PIS jest może śmieszny, ale jak zamiąchał w bajorze
          to coraz nowy trup wypływa. Niech sie dzieje.
          Wilk patrzy.

• Gość: Dupreux Re: Hańba! nie chce im się kręcić korbką żeby otw IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.06, 13:47
            Na jakie akcje? Wylądują helikopterem w Urzędzie Miasta, albo w Sanepidzie? A
            może w strojach płetwonurków wyjdą z muszli klozetowej na zapleczu gabinetu
            lekarskiego? Bandyci wręczający łapówki ? Taaak to wielki problem, chyba tylko
            chłopcy z Gromu go rozwiążą.
            Skąd ty piszesz, z Irlandii? Nie wiesz, gdzie naprawdę w tym kraju przepływają
            pieniądze? Tam gdzie są pozwolenia, zezwolenia, licencje, ograniczenia w
            przyjęciach do szpitali itd.
        • babaqba Re: A w domu maja telewizor kolorowy i pralke 17.10.06, 13:53
          geralt9 napisał:

> A w domu maja telewizor kolorowy i pralke automatyczna jak slyszalem ostatnio w
          > Kosciele o luksusowym wyposarzeniu mieszkan. W 89 roku moze i by to zrobilo
          > wrazenie, niestety GW mentaklnie tkwi w PRLu.

Mniej chodź do kościoła, więcej myśl samodzielnie, to może uświadomisz sobie CZYM jest CBA. Poza
          ładnie brzmiącym skrótem, posadkami dla kolesiów i dużymy możliwościami do działania ponad
          prawem NIC z tego dla Polski nie wynika. Ot, następna zabawka kaczystów, która może się przydać do
          zwalczania opozycji. Rozpad demokracji w Polsce przyspiesza.
          • geralt9 Re: A w domu maja telewizor kolorowy i pralke 18.10.06, 16:45
            babaqba napisała:

> geralt9 napisał:
            >
            > > A w domu maja telewizor kolorowy i pralke automatyczna jak slyszalem osta
            > tnio w
            > > Kosciele o luksusowym wyposarzeniu mieszkan. W 89 roku moze i by to zrobi
            > lo
            > > wrazenie, niestety GW mentaklnie tkwi w PRLu.
            >
            > Mniej chodź do kościoła, więcej myśl samodzielnie, to może uświadomisz sobie CZ
            > YM jest CBA. Poza
            > ładnie brzmiącym skrótem, posadkami dla kolesiów i dużymy możliwościami do dzia
            > łania ponad
            > prawem NIC z tego dla Polski nie wynika. Ot, następna zabawka kaczystów, która
            > może się przydać do
            > zwalczania opozycji. Rozpad demokracji w Polsce przyspiesza.

Jakos nie skorzystam z propozycji i nadal dam sie indoktrynowac Kosciolowi. A co
            do zabawek to okazuje sie ze WSI bylo swietna zabawka Rokity.
      • Gość: jagg Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:50
        Takie samochody,a nawet lepsze mają wszyscy w mojej wsi.
      • Gość: zawisza ciemny Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 17.10.06, 11:03
        Trudno wyobrazic sobie glupszy post. Te samochody kupione sa za twoje
        pieniadze.
        • 77qwerty Re: Super-samochody agentów CBA 17.10.06, 11:42
          Trudno wyobrazic sobie glupszy post. Te samochody kupione sa za twoje
          > pieniadze
          własnie b. głupio napisałes
          oni powinni samochody za własne kupic
          ew. za pieniadze pozyczone od przestepcow
          • Gość: zawisza ciemny Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 17.10.06, 11:54
            Ci faceci nie zlikwiduja korupcji. Spowoduja tylko tyle, ze lapowki beda
            wieksze. Chcesz to plac frajerze, tylko nie narzekaj ze ci zle.
      • blue911 Re: Super-samochody agentów CBA 17.10.06, 13:40
        no i ogrzewana kierownica tez musi byc zeby panu agentowi [paluszki nie
        sztywnialy ! heheheh
        dwulicowosc najwyzszego stopnia!
        najbiedniejsze panstwo Europy wyposaza urzednikow w bmw ! serii 5.ale jaja!
        takie zdjecia trzeba w USA pokazac,to wszystkich agentow stracimy
        hahahah:uciekna do Polski.
    • Gość: Bogdan Super-samochody agentów CBA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.10.06, 08:09
      Zenujacy poziom tego redaktora. Pewnie gdyby kupili rowery to znow ten sam
      redaktor napisalby rownie tendencyjny artykol.
      • trzeci_blizniak żenująca to jest twoja polszczyzna 'artkóle' z pis 17.10.06, 08:30
        osobiscie bym wolał, aby moja powiatowa komenda policji dostała ze 3-4 wozy
        zamiast polnezów, które pamiętają jeszcze prezydenturę L. Wałęsy
      • rzeczywistosc4rp na poczatek wystarczyłyby rowery 17.10.06, 08:45
        najpierw trzeba się wykazać a później korzystać,jak znam życie ta agencja to
        prywatne UB kaczorów i nic ponadto.
        • Gość: 24601 Re: na poczatek wystarczyłyby rowery IP: *.mn.res.rr.com 17.10.06, 08:59
          na poczatek wystarcza biurka i teczki - po kiego im te samochody zamiast 1 2
          szt. ? jaki jest wogole plan dzialania tego urzedu - znowu jacis "rutkowscy"
          beda sie dowartosciowywac?
    • Gość: Tomcioo Re: Super-samochody agentów CBA IP: 62.87.185.* 17.10.06, 08:09
      Regulowana kierownica jest po to, aby male kurduple z PISu mogly wygodnie
      prowadzic samochod... i zbierac kwity na innych.
      • mooomin Re: Super-samochody agentów CBA 17.10.06, 10:01
        no i co teraz???
    • Gość: P. Super-samochody agentów CBA IP: 151.84.122.* 17.10.06, 08:13
      Przeciez te elementy wyposazenia to nic nadzwyczajnego. Prawie eszystkie nowe
      auta sprzedawane w Polsce to maja, nawet te jamniejsze i najtansze.... Typowy
      artykul "krytykancki"...
    • Gość: P. Manipulacja!!!! IP: 151.84.122.* 17.10.06, 08:13
      Przeciez te elementy wyposazenia to nic nadzwyczajnego. Prawie eszystkie nowe
      auta sprzedawane w Polsce to maja, nawet te jamniejsze i najtansze.... Typowy
      artykul "krytykancki"...
      • Gość: roger45 Regulowana kierownica ! taki luksus ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:48
      • Gość: roger45 Regulowana kierownica !, Taki luksus ? Boze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:50
        co sie dzieje. ja w rowerze mam, ale to moj rower, za moje pieniadze
    • Gość: bb tanie państwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:14
      każdy widzi.
    • Gość: gość Super-samochody agentów CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:15
      Jeli nie będą to samochody BMW albo z wyższej półki to nie ma się czym
      zachwycać. Za stację we Włoszczowej możnaby kupić kilkadziesiąt takich aut :)
    • Gość: pasjonat Super-samochody agentów CBA IP: 88.220.125.* 17.10.06, 08:16
      Zenada z tym rozpoznaniem teraz to chyba kazdy samochod ma klime, radio i itd.
      Proponuje zobaczyc co oferuja salony dla Kowalskiego, a pozniej troche sie wyslic i napisac cos co ma senes. Jakie super-samochody cos wiecej moze nalezalo by w tym sensacyjnym artykule wymienic: marke, moc silnika - moze chca kupic nowoczesne maluchy z klimna???? Wiecej tresci niz wodolejstwa.
    • Gość: DBR Super-samochody agentów CBA IP: 212.244.44.* 17.10.06, 08:17
      Niech CBA jedzi komunikacja miejska albo rowerami.
      Tanie panstwo - smiech na sali
    • Gość: taniepanstwo Moja Renowka Thalia ma to wszystko za 39tys.! IP: *.lot.pl 17.10.06, 08:19
      CO ZA DEBIL PISAL TEN ARTYKUL !!!
      • Gość: Leszek Moja również ale bez turbo, za to z ABS :) IP: *.viknet.pl 17.10.06, 10:16
        Chyba troszkę przesadziłeś, bo silniki diesla są w droższych modelach - o kilka
        tysięcy. Za 39 masz raczej benzynowy (no ... może teraz są tańsze diesle). Nie
        mniej wypalili jak z armaty z tymi luksusami i się ośmieszyli. Aha - nie mam
        diesla ale za 39 mam jeszcze ABS w Thalii - czyli przy moich 100 KM mam lepszy
        samochód niż CBŚ !

Artykuł pisał chyba jakis studencina na stażu i myślał, że trafił na aferę. Idź
        się człowieku (do autora) choć raz zapoznać w salonach z ofertą - zanim
        cokolwiek napiszesz jeszcze o samochodach -w innym przypadku nie zabieraj się do
        niczego, bo wychodzisz na bałwana ;)
    • Gość: gg Super-samochody agentów CBA IP: *.crowley.pl 17.10.06, 08:20
      VW Caddy spełnia te warunki
    • Gość: El Toro Super-samochody agentów CBA IP: 217.153.60.* 17.10.06, 08:22
      Idiotyczny artykuł, rodem z Faktu czy innego SE. Dla jasności: jestem
      absolutnym przeciwnikiem PIS, ale robienie sensacji, że ktoś kupuje normalny
      samochód brzmi po prostu żałośnie.
      Ale fakt (nomen omen) - to artukuł z "Metra", więc czemu się dziwić?
    • galba Czym mają jeździć oficerowie CBA wg Agory? 17.10.06, 08:27
      Syreną 105? A może Fiatem 126p?

Elektrycznie opuszczane szyby jako symbol rozpasania kaczystów... To już
      zupełny upadek mediów Michnika.
      • Gość: 24601 Re: Czym mają jeździć oficerowie CBA wg Agory? IP: *.mn.res.rr.com 17.10.06, 09:01
        a po kiego maja jezdzic - czy to kontrola ruchu?
        • Gość: stradi Re: Czym mają jeździć oficerowie CBA wg Agory? IP: 88.134.194.* 17.10.06, 09:02
          a po kiego sie odzywasz? nic "mundrego" nie masz do napisania to siedzz cicho
      • Gość: stradi Re: Czym mają jeździć oficerowie CBA wg Agory? IP: 88.134.194.* 17.10.06, 09:01
        Niech napiszą czy to rozwala się tow. Michnik. czy może ma sieciówkę na jedną
        linię zwykła? Współczuję pewnie ze 40 min jedzie do pracy... i z miejscami
        siedzącyi pewnie coiężko....

Cóż gdyby artykół pisnao z jakieś 10 lat temu to może i luksus te podgrzewane
        lusterka... i pewnie dlaej by tak było na polskim rynku gdybyśmy coś produkowali
        poslkiego. Natomiast ja miałem 8 letnie auto, klasy śrdeniej "biedackie" i mam
        te luksusy... słowem żenada.
        • Gość: 24601 Re: Czym mają jeździć oficerowie CBA wg Agory? IP: *.mn.res.rr.com 17.10.06, 09:05
          wlacz sobie slownik i nie pisz od rzeczy - milego dnia
        • lukciu Re: Czym mają jeździć oficerowie CBA wg Agory? 17.10.06, 10:19
          Michnik jezdzi za swoje pieniadze a CBA za moje oto roznica PACANIE PISuarowy!
      • zgodnik1 [...] 17.10.06, 09:13
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Sralba Re: Czym mają jeździć oficerowie CBA wg Agory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:33
        Utyskujesz, utyskujesz, a czytasz od samuniutkiego rana! Jakiś nałóg?
    • Gość: xx Super-samochody agentów CBA IP: *.devs.futuro.pl 17.10.06, 08:27
      najlepiej wedlug redaktora byłoby, żeby goście z CBA jeździli maluchami, ale co
      to za luksus lusterka pogrzewane, klimatyzacja czy kierownica regulowana , to
      przeciez wyposazenie standardowe w wielu smaochodach nawet sredniej czy małej
      klasy, panie radaktorze więcej wiedzy a nie czatowanie na sensacje poprzez
      głupawy reportaż.
      • swoboda_t Najlepiej, żeby CBA....... 17.10.06, 13:29
        ...... w ogóle nie było. Za 120 milionów możnaby kapitalnie dosprzętowić
        Policję, np. kupić 3 tysiące radiowozów (i to po cenach dla indywidualnego
        odbiorcy!) typu Astra II czy Berlingo. A z korupcją anleży walczyć poprzez
        reduckję powierzchni styku między państwem a biznesem oraz uproszczenie
        przepisów. Dop tego wystarczyłoby kilku prawników i konsultantów na etatach.
        Ale to a) nie byłoby takie efektowne b) nie tworzyłoby prywatnej formacji
        kaczek ds. walki z wszystkimi. Więc mamy CBA. Powołajmy jeszcze CBA BIS i CBA
        Prim, a w rankingu Transparency International wyprzedzimy Finlandię!
    • Gość: rt Super-samochody agentów CBA IP: *.aster.pl 17.10.06, 08:29
      żenujący populistyczny artykulik w którym nawet komórka ha ha wymieniana jest
      wśród "znamion wypasionego luksusu"
    • Gość: Mag Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.promax.media.pl 17.10.06, 08:32
      A zdjęcia?
    • Gość: Marek Super-samochody agentów CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:33
      Nie lepiej kupić 52 tak samo wyposażone karetki ?
      Korupcja w tym kraju była,jest i będzie.
    • wgruncierzeczywiscie Śmieje się z nich, ale bez przesady "super fury"?! 17.10.06, 08:36
      wolne żarty, chyba z zazdrości ten artykuł ktoś napisał.
    • Gość: liberal Super-samochody agentów CBA IP: *.crowley.pl 17.10.06, 08:36
      Nie, no bez przegiecia.
      Wszystkie te warunki spelnic moze Opel Astra Classic II, czy tez Opel Combo
      Przeciez w przypadku diesli to teraz absolutny standard. Co za matol pisal ten
      artykul?
      Z reszta, coraz czesciej mam wrazenie ze Gazeta powinna zmienic nazwe
      na "Supergazeta". Czasem to sie zastanawiam, co za brukowca czytam.
    • Gość: BB Super-samochody agentów CBA IP: 62.233.142.* 17.10.06, 08:36
      No i dobrze, powinni mieć przyzwoite auta, Polonezami niech jeździ Pawlak
    • Gość: Shiver Re: Super-samochody agentów CBA IP: 83.175.180.* 17.10.06, 08:38
      Prawdę mówiąc w tekście nie ma żadnych wartościujących przymiotników, tak więc
      jeśli uważacie to za manipulacje to musicie czuć ze coś jest nie tak :)) A tak
      to czysta informacja.
      • bernard.gui "super" 17.10.06, 08:53
        > Prawdę mówiąc w tekście nie ma żadnych wartościujących przymiotników

a "super"?

ps. jak długo trzeba czytać GWno, żeby nie odróżnić tendencyjnego artykułu od
        "czystej informacji"? pytam, bo też chcę tak mieć :D

--
        ONLY CAPITALI$M
        • Gość: maibach Michnika Re: "super" IP: *.pl 17.10.06, 10:06

> ps. jak długo trzeba czytać GWno, żeby nie odróżnić tendencyjnego artykułu od
          > "czystej informacji"? pytam, bo też chcę tak mieć :D

Czystą informację czyta sie między wierszami
      • Gość: jamcito Re: Super-samochody agentów CBA IP: 81.210.82.* 17.10.06, 08:54
        Gość portalu: Shiver napisał(a):

> Prawdę mówiąc w tekście nie ma żadnych wartościujących przymiotników, tak więc
        > jeśli uważacie to za manipulacje to musicie czuć ze coś jest nie tak :)) A tak
        > to czysta informacja.

przeczytaj tytul. (podpowiedz: pierwsze slowo)
      • losiu4 Re: Super-samochody agentów CBA 17.10.06, 09:07
        czyżbyś przeoczył tytuł?

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: Shiver Re: Super-samochody agentów CBA IP: 83.175.180.* 17.10.06, 09:55
          No bo są SUPER :)
          Może nie są? No sorki ale dla mnie osobiście klima i elektrycznie grzejące się
          lusterka + turbodoładowanie to wyczes bajer :) I to jest super.
          A poza tym niemal wszystkim kłania się tu umiejętność czytania. Tych samochodów
          jeszcze nie ma, to jest zamówienie i w zamówieniu takie "duperele" zostały
          wpisane, dlatego nie ma jeszcze żadnej fotki.
    • hetman_a A czemu nie Seicento? 17.10.06, 08:42
      No i to bez elektrycznych szyb. Radio, mogą sobie wsadzić jakieś za 100 zł. I
      jakie oszczędne państwo byśmy mieli. Chociaż jeszcze taniej byłoby gdyby to całe
      CBA nigdy nie powstało.
    • Gość: ignacy pałka Super-furmanki agentów CBA IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.10.06, 08:43
      Następna banda kretynów ze słomą w gumiakach!!!TZW.władza PIE..EłA W łEPETYNY!!!
      • Gość: zenon77 Re: Super-furmanki agentów CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 08:58
        Panowie!
        Odrobina refleksji by się przydała. Podstawowym kryterium wyboru samochodu,
        które wpływa na budżet jest jego cena. Do tego opisu pasuje mnóstwo aut klasy
        kompakt, nawet tych najtańszych, np. Opel Asta II z silnikiem 1,7. Przy dużym
        zakupie cana będzie oscylowała w okolicach 45 kpln
        www.opel.com.pl/site/showroom/astra_classic_ii/equip1.html
        1. Nie wiem po co powstaje CBA
        2. Jestem zdeklarowanym przeciwnikiem PiS-u
        3. Szlag mnie trafia jak czytam podobne wypociny.
    • Gość: olaf Super-samochody agentów CBA IP: *.pg.com 17.10.06, 08:56
      Gazeta jest niepowazna - przeciez owe wymogi w stosunku do samochodow dla CBA
      to zadne Bizancjum - radio z CD! - a czy inne sa w ogole dostepne??? robi ktos
      jeszcze takie na kasety???? Jednym zdaniem to szukanie dziury w calym -
      tracicie wiarygodnosc nawet u Waszych wiernych czytelnikow (takich jak nizej
      podpisany) publikuja takie dyrdymaly
      • losiu4 Re: Super-samochody agentów CBA 17.10.06, 09:10
        Gość portalu: olaf napisał(a):

> Gazeta jest niepowazna -

zgadza sie, i to nie od dziś, a w głupi sposób atakując Kaczorów traci na
        wiarygodności... ale co sie dziwić: Redaktora nie ma, to nikt nie podpowie co i
        jak pisać...

> przeciez owe wymogi w stosunku do samochodow dla CBA
        > to zadne Bizancjum - radio z CD! - a czy inne sa w ogole dostepne???

jakbyś po jakichś szrotach poszukał, pewnie byś coś znalazł :)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka