Gość: supafly IP: *.adsl.alicedsl.de 24.10.06, 10:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka202 Re: Amik to ma klawe życie 24.10.06, 10:51 pomysł sam w sobie jest niezły-sama mam psa, więc wyjeżdżając poszukuję hoteli, w których zaakceptują obecność mojego czworonoga. Tylko....po co te udziwnienia?? Wisiorki z imionami, salony piękności... TROCHĘ przesadzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: Amik to ma klawe życie IP: 62.233.204.* 24.10.06, 11:50 Pamietajcie, ze oferta kierowana jest do gosci takich hoteli jak Sheraton. Oni sami w czasie pobytu gdziekolwiek chetnie odwiedzaja salony pieknosci, czemu wiec ich pies mialby tego nie robic? Nie mowiac o tym, ze sa rasy, ktore wymagaja specjalnej opieki futra itp. Bardzo mi sie podoba pomysl tego, ze obsluga moze wyprowadzic psa pod nasza nieobecnosc w hotelu. A wisiorek z imieniem to przeciez nie tylko mila pamiatka, ale tez udogodnienie dla obslugi hotelu ew. zajmujacej sie psem. Ogolnie pomysl na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norsk_skogskatt Re: Amik to ma klawe życie IP: *.w86-200.abo.wanadoo.fr 24.10.06, 11:56 Owszem, pomysł dobry, ale cena za wysoka. Z psim żarciem i tak sama jeżdżę, z miskami też. Spacer w mieście, dobra rzecz. Ale w Niemczech zakwaterowanie zwierzaka, psa lub kota, kosztuje 5 euro za głowę i noc. I to jest lepsze rozwiązanie.;Za jednną noc 30 Euro nie zapłacę, bo tyle kosztują hotele u nas dla ludzi, choć nie pierwszej klasy. A taki, co się pęta po salonach piękności i tak zostaje na wiele dni, to się tych dzienieg za psa i tak uzbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Amik to ma klawe życie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.06, 12:22 No ok, ale mówimy tu o hotelach o standardzie Sheratona, który to hotel jest dla ludzi z zasobną kieszenią i to 30 euro nie zrobi im różnicy. A te udogodnienia są ciekawe i sam pomysł też jest bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Amik to ma klawe życie 24.10.06, 14:05 30Euro za pobyt bez względu na długość nie za jedną noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lo Re: Amik to ma klawe życie IP: 80.50.73.* 24.10.06, 13:28 Takie podejscie do psow jest chore. To czego pies potrzebuje najbardziej, to obecnosc pana i wybieganie sie. A nie wyjscie na trawniczek na smyczy i w kagancu w centrum miasta z portierem z hotelu w bialych rekawiczkach. Pies potrzebuje milosci i uwagi pana. Wczoraj pokazywali na Vh1 jak idiotki w stylu Paris Hilton zabieraja psy na malowanie pazurow lakierem! Biedne stworzonka - caly dzien w blysku fleszy, a wieczorem w zadymionych knajpach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Amik to ma klawe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:16 Brawa i podziękania dla hoteli i ich szefów.Fajna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Amik to ma klawe życie IP: *.nordeabank.pl 24.10.06, 14:03 A co z kotami? O nich nikt nie myśli? Wg mnie zestaw minimum: kuweta ze żwirkiem + jej regularne sprzatanie + zestaw do usuwania zanieczyszczeń w "niestandardowych" miejscach + miski + mozliwość zamówienia karmy + breloczek z imieniem + informacje o lecznicach, salonach pięknosci itd. + mozliwość zlecenia np. nakarmienia kota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil Re: Amik to ma klawe życie IP: *.aster.pl 24.10.06, 15:10 Fajnie pięknie, ale ja już bym się w tym hotelu nie zatrzymał. Gdzie się nie rusz pieseczek, wielki, mały, głośny,kudłaty, wycie w nocy...ble. Chyba, ze to dobudówka? I jeszcze ta dyskryminacja kotów! nie, ja i moi znajomi nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary.gniewny Teraz również w Sheratonie trzeba będzie na kloce IP: *.acn.waw.pl 24.10.06, 18:19 uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxs W d.... sie poprzewracalo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.10.06, 19:35 niektorym Odpowiedz Link Zgłoś
marekatlanta71 Ritz-Carlton 25.10.06, 03:08 W zeszlym roku bylismy z psem w Ritz-Carlton w West Palm Beach. Codziennie rano panie zajmujace sie nami pytaly sie grzecznie "jak piesek spal?". Na basenie kelner przynosil wode dla psa (specjalna - zrodlana w jednorazowych miseczkach), oferowano nam takze masaz dla psa i jakies inne dziwne pomysly. Ludziom odbija... Odpowiedz Link Zgłoś