Dodaj do ulubionych

kocham pana panie lago

IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 00:42
jest pan taki meski z tym kotem plci zenskiej i tak pan slicznie op....la
sloggiego i zdziche, tak pana kocham a pan nawet mnie nie widzial.............
i beatka_ co ma najpiekniejsze oczy na calym portalu tez pana kocha nad zycie
a pan nawet nas niewidzial.......... i mianowal mnie pan swoja rzeczniczka
chociaz wcale mnie pan nie blagal na kolanach..........
Obserwuj wątek
    • palker Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 00:46
      Chyba nie prowadziłaś w tym stanie?
      • Gość: eeela Re: kocham pana panie lago IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 00:49
        przeciez wiesz palkerku ze nie mam nawet roweru :-) a ty przeciez jestes zonaty
        a pan laga nie
        • palker Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 00:56
          Gość portalu: eeela napisał(a):

> przeciez wiesz palkerku ze nie mam nawet roweru :-) a ty przeciez jestes
          zonaty
          >
          > a pan laga nie
          z żonowatości swej wywodzę troske o istoty słabe na ciele a na dodatek jeżdżące
          autami po nocy w stanie wskazujacym; wiesz, że najgorsza jest obojętność:-)
      • sloggi O czym Wy piszecie ? 07.09.02, 11:28
        Zdzicha powróciła do domu nad ranem :)
        • Gość: pan_laga Re: O czym Wy piszecie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 02:23
          sloggi napisał:

> Zdzicha powróciła do domu nad ranem :)
          >
          • sloggi Re: O czym Wy piszecie ? - ok masz rację 08.09.02, 13:31
            ok. masz rację.
            Ja wróciłem do domu przed 23.
            Co było dalej nie wiem.
            Twoich postów nie wyciągałem z prostej przyczyny - nie mam w tym żadnego
            biznesu.
            Po nocy nie szalałem, Ci którzy mnie znają wiedzą, że lubię sobie pospać. A w
            sobotę musiałem niestety wstać dość wcześnie rano :(
            Przestań więc łaskawie czepiać się mnie w liczbie mnogiej.
            • pan_laga Re: O czym Wy piszecie ? - ok masz rację 09.09.02, 00:46
              sloggi napisał:

> ok. masz rację.
              > Ja wróciłem do domu przed 23.

sloggi, pisałeś tu po godz. 00.00. masz w domu komputer i dostęp do internetu ?
              z tego, co wiem - nie. tylko nie zrozum mnie źle - nie mam żadnych praw do
              rozliczania cię skąd i kiedy pisałeś, ale to tyś pierwszy zaczął ściemniać na
              temat wczorajszych tu prowokacji i dlatego pytam jak jest mozliwe, ze byłeś w
              domu przed 23.00, a jest tu twoj post z 00.00 z minutami ? a o tej samej porze
              nastąpiło kolejne, prowokacyjne podszywanie się twej przyjaciółki pod Elę,
              durne zaczepki - zresztą sam wiesz, bo wszystko tu
              jest.....................wyglada, sam przyznasz, tak, jakbyście razem robili z
              jednego kompa wczoraj kolejną zadymę.

> Co było dalej nie wiem.
              > Twoich postów nie wyciągałem z prostej przyczyny - nie mam w tym żadnego
              > biznesu.

może nie ty. ale na pewno, na 100 proc. wiesz dobrze, kto to zrobił. ja twej
              `świty`, w tym twej przyjaciólki-szofera twego, nie zaczepiałem. zatem było to
              zrobione za darmo, tylko i wyłącznie w celu akcji zadymiania. a teraz niektórzy
              wielki krzyk podnoszą o posprzatanie tego, co sami tu zwalili na łeb ludziom.

> Po nocy nie szalałem,

kłamiesz. jest tu twoj post z popółnocnej godziny !! więc o co idzie w końcu ?!

"Re: Wypieprzyc tych oslow sloggi/iggols na osla l
              Autor: sloggi@NOSPAM.gazeta.pl
              Data: 07-09-2002 00:05 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Wówczas z Twoich wątków - chociażby dziś przez tego młota wspomnianych,
              niewiele zostałoby.
              Przyznasz.
              • sloggi Re: O czym Wy piszecie ? - ok masz rację 09.09.02, 09:03
                Mam w domu net, praktycznie z niego nie korzystam, bo jest przez modem.
                Korzystam z niego tylko do ściągania poczty. Wpełzłem na forum, walnąłem chyba
                ze trzy posty i spadłem spać - bo rano nie wstałbym za Chiny Ludowe.
                Co do jakichś tam prowokacji - odcinam się zupełnie, bo spałem już wówczas snem
                sprawiedliwego.

Pamiętaj Lażka - nie każdy, kto płaci fałszywym banknotem musi być fałszerzem.
              • miltonia Re: O czym Wy piszecie ? - ok masz rację 10.09.02, 12:22
                pan_laga napisał:

> sloggi napisał:
                >
                > > ok. masz rację.
                > > Ja wróciłem do domu przed 23.
                >
                > sloggi, pisałeś tu po godz. 00.00. masz w domu komputer i dostęp do
                internetu ?
                > z tego, co wiem - nie. tylko nie zrozum mnie źle - nie mam żadnych praw do
                > rozliczania cię skąd i kiedy pisałeś, ale to tyś pierwszy zaczął ściemniać na
                > temat wczorajszych tu prowokacji i dlatego pytam jak jest mozliwe, ze byłeś w
                > domu przed 23.00, a jest tu twoj post z 00.00 z minutami ? a o tej samej
                porze
                >
                > nastąpiło kolejne, prowokacyjne podszywanie się twej przyjaciółki pod Elę,
                > durne zaczepki - zresztą sam wiesz, bo wszystko tu
                > jest.....................wyglada, sam przyznasz, tak, jakbyście razem robili
                z
                > jednego kompa wczoraj kolejną zadymę.
                >
                > > Co było dalej nie wiem.
                > > Twoich postów nie wyciągałem z prostej przyczyny - nie mam w tym żadnego
                > > biznesu.
                >
                > może nie ty. ale na pewno, na 100 proc. wiesz dobrze, kto to zrobił. ja twej
                > `świty`, w tym twej przyjaciólki-szofera twego, nie zaczepiałem. zatem było
                to
                > zrobione za darmo, tylko i wyłącznie w celu akcji zadymiania. a teraz
                niektórzy
                >
                > wielki krzyk podnoszą o posprzatanie tego, co sami tu zwalili na łeb ludziom.
                >
                > > Po nocy nie szalałem,
                >
                > kłamiesz. jest tu twoj post z popółnocnej godziny !! więc o co idzie w
                końcu ?!
                >
                > "Re: Wypieprzyc tych oslow sloggi/iggols na osla l
                > Autor: sloggi@NOSPAM.gazeta.pl
                > Data: 07-09-2002 00:05 + odpowiedz na list
                >
                > + odpowiedz cytując
                >
                > Wówczas z Twoich wątków - chociażby dziś przez tego młota wspomnianych,
                > niewiele zostałoby.
                > Przyznasz.
                >
                • Gość: pan_laga Re: O czym Wy piszecie ? - ok masz rację IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 23:14
                  miltonia napisała:

/ciach/
                  moze na beczkę piwa skocz. albo dwie.........................?
                  amen
                  pan laga

• miltonia Re: O czym Wy piszecie ? - ok masz rację 11.09.02, 06:46
                    Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> miltonia napisała:
                    >
                    > /ciach/
                    > moze na beczkę piwa skocz. albo dwie.........................?
                    > amen
                    > pan laga

Bardzo błyskotliwea odpowiedż. Ciekawe, czego się dowiem skakając na beczkę
                    piwa, którego na dodatek nie lubię.
                    Miltonia.
                    >
    • eela Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 00:48
      Panie_lago, tak Ciebie kochają, ze usiłuja się pode mnie podszywać.
      uściski
      • Gość: pan_laga Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 00:51
        eela napisała:

> Panie_lago, tak Ciebie kochają, ze usiłuja się pode mnie podszywać.
        > uściski

tak nie znoszą raczej, ze nawet usiłują wpakować mnie w nie moje afery.
        palker dziwi sie słusznie. też sie dziwię. ona go bedzie odwozic do domu taka
        pijana ? całuję. a gdzie to nasza Beatuś ?
        laga
        • Gość: beata_ Re: kocham pana panie lago IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.09.02, 00:54

> eela napisała:
          >
          > > Panie_lago, tak Ciebie kochają, ze usiłuja się pode mnie podszywać.
          > > uściski
          >
          > tak nie znoszą raczej, ze nawet usiłują wpakować mnie w nie moje afery.
          > palker dziwi sie słusznie. też sie dziwię. ona go bedzie odwozic do domu taka
          > pijana ? całuję. a gdzie to nasza Beatuś ?
          > laga

Obecna!:-)
          I tak sobie myślę, że niektórzy to jednak powinni pod mostem zostać i wcale się
          stamtąd nie ruszać.
          • eela Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 00:55
            A ja Ciebie szukam w innym wątku :-)
            • Gość: eeela Re: kocham pana panie lago IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 00:57
              szukam i szukam i znalezc nie moge :-) jakas taka slepa jestem dzisiaj :-)
          • Gość: pan_laga Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 01:03
            aaaaaa witam Kotkę nr 1. niektórych szlag trafia i po pijanemu nie mogą ukryć
            czemu. o te Twoje sliczne oczy zazdrość wielka.......................
            caluję je pięknie
            laga
        • eela Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 00:54
          Beatuś pewnie w jakims innym wątku
      • Gość: eeela Re: kocham pana panie lago IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 00:51
        och tam od razu podszywac :-) kto by chcial sie pode mnie podszywac :-) wszyscy
        kochaja pana lage
        • eela Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 00:53
          Pod ciebie zzdziniu na pewno nie
        • Gość: pan_laga Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 01:01
          Gość portalu: eeela napisał(a):

> och tam od razu podszywac :-) kto by chcial sie pode mnie podszywac :-)
          wszyscy
          >
          > kochaja pana lage

i po co tyle pić ? znowu bedzie brzydka cera krostopata i rano oddech nieświeży.
          nieeeeeeeeeesmaaaaaaaaczneeeeee to !
          amen
          pan laga
          • zarlaczka Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 13:47

> Gość portalu: eeela napisał(a):
            >
            > > och tam od razu podszywac :-) kto by chcial sie pode mnie podszywac :-)
            > wszyscy
            > >
            > > kochaja pana lage
            >
            > i po co tyle pić ? znowu bedzie brzydka cera krostopata i rano oddech
            nieświeży
            > .
            > nieeeeeeeeeesmaaaaaaaaczneeeeee to !
            > amen
            > pan laga

Drogi Panie Laga!
            Serca nie masz za grosz, imputując Eeeli, iż nadużywnęła wysokoprocentowców. A
            może ona pijaną jest z miłości do Ciebie, a wtedy ani cera kostropatą, ani
            oddech nieświeżym nie będą, tylko Eeela cała promienną się stanie, a to
            wszystko z wielkiego afektu do Ciebie.
            Zdumiona Żarłaczka

• 0k0 Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 16:06
              zarlaczka napisała:

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: eeela napisał(a):
              > >
              > > > och tam od razu podszywac :-) kto by chcial sie pode mnie podszywac :
              > -)
              > > wszyscy
              > > >
              > > > kochaja pana lage
              > >
              > > i po co tyle pić ? znowu bedzie brzydka cera krostopata i rano oddech
              > nieświeży
              > > .
              > > nieeeeeeeeeesmaaaaaaaaczneeeeee to !
              > > amen
              > > pan laga
              >
              > Drogi Panie Laga!
              > Serca nie masz za grosz, imputując Eeeli, iż nadużywnęła wysokoprocentowców.
              A
              > może ona pijaną jest z miłości do Ciebie, a wtedy ani cera kostropatą, ani
              > oddech nieświeżym nie będą, tylko Eeela cała promienną się stanie, a to
              > wszystko z wielkiego afektu do Ciebie.
              > Zdumiona Żarłaczka
              >
              Na moje oko, poczciwa z Ciebie kobieta - ale nie wiesz o czym mówisz
              • pan_laga Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 20:49
                0k0 napisał:

> A
                > > może ona pijaną jest z miłości do Ciebie, a wtedy ani cera kostropatą, ani
                >
                > > oddech nieświeżym nie będą, tylko Eeela cała promienną się stanie, a to
                > > wszystko z wielkiego afektu do Ciebie.
                > > Zdumiona Żarłaczka
                > >
                > Na moje oko, poczciwa z Ciebie kobieta - ale nie wiesz o czym mówisz

Żarłaczka poczyta, pozna lepiej aferzystkę, która się pod prawdziwą Eele
                podszywa nachlana jak wór i już skuma czaczę.
                amen
                pan laga
            • pan_laga Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 20:38
              zarlaczka napisała:

>
              > Drogi Panie Laga!
              > Serca nie masz za grosz, imputując Eeeli, iż nadużywnęła wysokoprocentowców.
              A
              > może ona pijaną jest z miłości do Ciebie, a wtedy ani cera kostropatą, ani
              > oddech nieświeżym nie będą, tylko Eeela cała promienną się stanie, a to
              > wszystko z wielkiego afektu do Ciebie.
              > Zdumiona Żarłaczka
              >
              e tam, Najulubieńsza z Żarłaczek. pijaną była - to już wiemy , a nie tylko
              przypuszczamy. ponadto żadna z niej Eeela, tylko zupelnie inna osoba /stosowne
              dane znane autorowi tegoż postu/, co to Eeli chce przyrość sprawić zakładając
              na się nick podobny do jej nicku. takie gierki - jak u dzieciaków albo pijanych
              bab. nie ma o czem gadać.
              ukłony po samą ziemię
              laga
              • zarlaczka Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 21:01
                > e tam, Najulubieńsza z Żarłaczek. pijaną była - to już wiemy , a nie tylko
                > przypuszczamy. ponadto żadna z niej Eeela, tylko zupelnie inna
                osoba /stosowne
                > dane znane autorowi tegoż postu/, co to Eeli chce przyrość sprawić zakładając
                > na się nick podobny do jej nicku. takie gierki - jak u dzieciaków albo
                pijanych
                >
                > bab. nie ma o czem gadać.
                > ukłony po samą ziemię
                > laga

Drogi Panie Laga!
                Może w tem wypadku się i pomyliłam, ale kiedy czytam posty skierowane do Ciebie
                od płci żeńskiej, to są one wypełnione wyrazami uwielbienia, miłości, itp. Jak
                ty działasz na kobiety Panie Laga! A teraz jawisz się jeszcze Człowiekiem
                bardzo, ale to bardzo, przenikliwem, skoro znasz dane Eeeli podszywającej się
                pod Eelę. Jak ty to robisz?
                Zaciekawiona Żarłaczka
                • zarlaczka Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 21:06
                  zarlaczka napisała:

> > e tam, Najulubieńsza z Żarłaczek. pijaną była - to już wiemy , a nie tylko
                  >
                  > > przypuszczamy. ponadto żadna z niej Eeela, tylko zupelnie inna
                  > osoba /stosowne
                  > > dane znane autorowi tegoż postu/, co to Eeli chce przyrość sprawić zakłada
                  > jąc
                  > > na się nick podobny do jej nicku. takie gierki - jak u dzieciaków albo
                  > pijanych
                  > >
                  > > bab. nie ma o czem gadać.
                  > > ukłony po samą ziemię
                  > > laga
                  >
                  > Drogi Panie Laga!
                  > Może w tem wypadku się i pomyliłam, ale kiedy czytam posty skierowane do
                  Ciebie
                  >
                  > od płci żeńskiej, to są one wypełnione wyrazami uwielbienia, miłości, itp.
                  Jak
                  > ty działasz na kobiety Panie Laga! A teraz jawisz się jeszcze Człowiekiem
                  > bardzo, ale to bardzo, przenikliwem, skoro znasz dane Eeeli podszywającej się
                  > pod Eelę. Jak ty to robisz?
                  > Zaciekawiona Żarłaczka

PS. Za ułony, i to po samą ziemię, jestem wielce zobowiązaną i takież same
                  czynię (aczkolwiek nie wiem czy mi się udadzą, ze względu na brak
                  wygimnastykowania)
                • ann.k Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 21:09
                  spojrz uwaznie w prawo, potem w lewo i jeszcze tak troszke pod katem... czy
                  teraz juz wiesz w czym problem? hmmmm.... no juz jasniej sie nie da; poczytaj
                  kilka innych watkow, dokladnie jeszcze raz ten o kocie i cos Ci powinno
                  zaswitac;
                  jak tu juz ktos kiedys zauwazyl, nie wazne co sie pokaze jako autor tekstu,
                  wazne co sie napisze, wiekszosc juz po tym mozna zidentyfikowac;

pozdrawiam i wracam do (ciezkiej) pracy :(((
                  • zarlaczka Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 21:22
                    ann.k napisała:

> spojrz uwaznie w prawo, potem w lewo i jeszcze tak troszke pod katem... czy
                    > teraz juz wiesz w czym problem? hmmmm.... no juz jasniej sie nie da; poczytaj
                    > kilka innych watkow, dokladnie jeszcze raz ten o kocie i cos Ci powinno
                    > zaswitac;
                    > jak tu juz ktos kiedys zauwazyl, nie wazne co sie pokaze jako autor tekstu,
                    > wazne co sie napisze, wiekszosc juz po tym mozna zidentyfikowac;
                    >
                    > pozdrawiam i wracam do (ciezkiej) pracy :(((

Droga Aniu K.
                    Dokładnie się rozejrzałam, nie tylko w prawo i w lewo, i pod kątem, ale
                    zerknęłam jeszcze na sufit i podłogę. Szkoda, że nie dojrzałaś ironii w moich
                    postach. Ja zamiast komuś ubliżać wolę z niego pokpić.
                    Pozdrawiam Cię również i mam nadzieję, że praca nie będzie jednak zbyt ciężką
                    Żarłaczka
                    • pan_laga Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 22:04
                      dojrzała ironię. jestem pewien. ja też. ale o tych tekstach dobrze ann.k rzekła
                      - ta sama autorka popisy już robiła wątku kocim i chyba jeszcze gdzieś. olac
                      to.
                      klaniam
                      laga
                • pan_laga Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 21:36
                  zarlaczka napisała:

> Drogi Panie Laga!
                  > Może w tem wypadku się i pomyliłam, ale kiedy czytam posty skierowane do
                  Ciebie
                  >
                  > od płci żeńskiej, to są one wypełnione wyrazami uwielbienia, miłości, itp.
                  Jak
                  > ty działasz na kobiety Panie Laga! A teraz jawisz się jeszcze Człowiekiem
                  > bardzo, ale to bardzo, przenikliwem, skoro znasz dane Eeeli podszywającej się
                  > pod Eelę. Jak ty to robisz?
                  > Zaciekawiona Żarłaczka

glupio mi. to nie ja, Dziewczynko, tylko kicia. jak się lubi zwierzęta i jest
                  sie dla nich dobrym, to lubi się tez na ogół innych ludzi, ktorzy też
                  rozmiłowani są w zwierzaczkach.
                  a dane Eeeli tez byś znała, gdybyś siedziała tu trochę i widziała, kto
                  prawdziwej naszej Eeli chce przykrość zrobić, kto mnie tępi nawet
                  za.....................kociołkę moją, komu źle, gdy Beatce, Eeli , mnie i innym
                  wesoło.
                  a abstrahując, dzis już ostatecznie poznałem rozkład nocy i dnia julki. teraz
                  tylko się do niej dostosować i moze nie bedzie mnie budzic rano graniem w piłki
                  i tłuczeniem sie po domu. Żarłaczko, mała, maleńka kotka potrafi tak
                  nahałasować, jak dog niemiecki albo dwóch pijanych bramkarzy z `dekad`!!!
                  buziaczki
                  laga
                  • Gość: abc2001 Re: kocham pana panie lago IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 07.09.02, 21:39
                    pan_laga napisał:

...
                    > a abstrahując, dzis już ostatecznie poznałem rozkład nocy i dnia julki. teraz
                    > tylko się do niej dostosować i moze nie bedzie mnie budzic rano graniem w
                    piłki
                    >
                    > i tłuczeniem sie po domu. Żarłaczko, mała, maleńka kotka potrafi tak
                    > nahałasować, jak dog niemiecki albo dwóch pijanych bramkarzy z `dekad`!!!
                    > buziaczki
                    > laga

no toś stał się Pan, Panie Laga niewolnikiem kociołki :)))
                    • pan_laga Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 22:09
                      no. niczem byle pętak.
                      laga
                  • zarlaczka Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 22:11
                    pan laga napisał
                    > glupio mi. to nie ja, Dziewczynko, tylko kicia. jak się lubi zwierzęta i jest
                    > sie dla nich dobrym, to lubi się tez na ogół innych ludzi, ktorzy też
                    > rozmiłowani są w zwierzaczkach.
                    > a dane Eeeli tez byś znała, gdybyś siedziała tu trochę i widziała, kto
                    > prawdziwej naszej Eeli chce przykrość zrobić, kto mnie tępi nawet
                    > za.....................kociołkę moją, komu źle, gdy Beatce, Eeli , mnie i
                    innym
                    >
                    > wesoło.
                    > a abstrahując, dzis już ostatecznie poznałem rozkład nocy i dnia julki. teraz
                    > tylko się do niej dostosować i moze nie bedzie mnie budzic rano graniem w
                    piłki
                    >
                    > i tłuczeniem sie po domu. Żarłaczko, mała, maleńka kotka potrafi tak
                    > nahałasować, jak dog niemiecki albo dwóch pijanych bramkarzy z `dekad`!!!
                    > buziaczki
                    > laga

Drogi Panie Laga!
                    A niech Pan pomyśli, ile hałasu robią cztery. W lecie, o świcie, pobudkę mi
                    robiłą, goniąc się i tłukąc (często na mnie). Musiałam łóżko przestawić, aby na
                    ciele nie być poszkodowaną.
                    Ucałowania dla Julci i Pana
                    Żarłaczka

• pan_laga Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 22:22
                      Żarłaczko. a skąd Ty się w ogóle wzięłaś ? bylaś tu kiedy przed sprawą kocią ?
                      ucalunki
                      laga
                      • zarlaczka Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 22:32
                        pan_laga napisał:

> Żarłaczko. a skąd Ty się w ogóle wzięłaś ? bylaś tu kiedy przed sprawą kocią ?
                        > ucalunki
                        > laga

Miły Panie Laga!
                        Nie, nigdy przed sprawą kocią nie pisałam na żadnym forum. Czytałam czasem
                        różne wypowiedzi, ale to Pan natchnął mnie do pisania. Nie przepadam za
                        obrzucaniem się błotem, a większość czytanych przedtem postów tym się
                        cechowała. Dopiero jak przeczytałam Pana wątek o gangsterkach, stwierdziłam, że
                        warto się włączyć. Pisał Pan o zwierzaku i staruszkach z dużą dozą ciepła i
                        serdeczności, a także z ogromnym poczuciem humoru.
                        Dużo serdeczności
                        Żarłaczka
                        • iwa.ja Re: kocham pana panie lago 07.09.02, 23:22
                          Po raz kolejny przywołuję mój niegdysiejszy wpis. To jam była pierwszą, ktora
                          wyznała uczucie głębokie do Lagi pana. I wpisy Eeli przejmują mnie niesmakiem
                          wielkim. Uzurpatorka! Panie Lago! Zostaw ją! Ja mam zasiedzenie! Cóś mi się
                          chyba należy!!!
                          • lucy_z Re: kocham pana panie lago 08.09.02, 00:41
                            Iwo, Ty zazdrośnico!!!;))) Jam tu jeszcze!!!!! Ja tak jak i pozostałe moje
                            koleżanki wpadam tu z przyjemnością, z przyjemnością czytam. Raz wpadam
                            z.....nad morza, czasami z drugiego końca Polski, jak wiesz!!!:)) Eli będę
                            bronić jak lwica bo to bardzo fajna dziewczyna!!!:)))
                            Pozdrowienia Iwuniu i Elu dla Was jak i dla pozostałych fajnych babek:)
                            Oddzielne, serdeczne pozdrowienia dla Pana Lagi i Juleczki:))
                            Tak, tak Panie Lago, uzalezniłam się od tego wątku;)))

Acha! Proponuję do szeleczek Julki dopiąć smycz psią,lub dwie, ja tak robię. Ma
                            wtedy kotek większe pole do hasania!!!
                            • Gość: pan_laga Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 03:03
                              lucy_z napisała:

> Iwo, Ty zazdrośnico!!!;))) Jam tu jeszcze!!!!! Ja tak jak i pozostałe moje
                              > koleżanki wpadam tu z przyjemnością, z przyjemnością czytam. Raz wpadam
                              > z.....nad morza, czasami z drugiego końca Polski, jak wiesz!!!:)) Eli będę
                              > bronić jak lwica bo to bardzo fajna dziewczyna!!!:)))
                              > Pozdrowienia Iwuniu i Elu dla Was jak i dla pozostałych fajnych babek:)
                              > Oddzielne, serdeczne pozdrowienia dla Pana Lagi i Juleczki:))
                              > Tak, tak Panie Lago, uzalezniłam się od tego wątku;)))
                              >
                              > Acha! Proponuję do szeleczek Julki dopiąć smycz psią,lub dwie, ja tak robię.
                              Ma
                              >
                              > wtedy kotek większe pole do hasania!!!
                              >
                              • lucy_z Re: kocham pana panie lago 09.09.02, 00:14

. a z Elą raz jeszcze - to nie Ela, ku mej rozpaczy
                                > wyznała mi uczucie. to forumowiczka, ktora pod Elę się podszywa i która nie
                                > pierwszy raz uzywa różnych nicków, by ludziom sprawiać przykrosc. pamietacie

Witam Pana:)))) A że Eeela to nie Ela to ja wiedziałam od razu bo sama miałam
                                przykre z tym doświadczenia, gdzie osobnik podszywał się pode mnie, moim
                                nickiem jak i pod moją koleżankę, jej nickiem! Od tamtej chwili bacznie się
                                przyglądam nickom i jak znam Elę, to zawsze jest zalogowana. To, że nie wyznała
                                miłości, hi, hi od razu, to sądzę, że z nieśmiałości i ze skromności;))) Elu,
                                nie gniewaj się, że występuję w roli adwokata;)))
                                Serdecznie pozdrawiam Pana i Juleczkę drapię za uszkiem!!!:))

> wszak, ze na wątku kocim też próbowano nam popsuc humor. ale się nie udało. i
                                > tak trzymamy, laseczki i koniec piesni. co nie ?

Trzymamy, trzymamy;)))
                            • eela Re: kocham pana panie lago/do lucy_z 08.09.02, 09:52
                              Fajnie, ze tak czesto do nas wpadasz. Dziekuje za obronę. :-)
                              pozdrawiam serdecznie
                              • lucy_z Re: kocham pana panie lago/do Eli:)) 09.09.02, 00:21
                                eela napisała:

> Fajnie, ze tak czesto do nas wpadasz. Dziekuje za obronę. :-)
                                > pozdrawiam serdecznie

Elu, pierwsze zetknięcie z Tobą to była porada i duża życzliwość!!!
                                Ty tego nie pamiętasz ale ja tak!!!!!!!:))
                                Też Cię serdecznie pozdrawiam:))
                          • Gość: pan_laga Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 02:50
                            iwa.ja napisała:

> Po raz kolejny przywołuję mój niegdysiejszy wpis. To jam była pierwszą,
                            ktora
                            > wyznała uczucie głębokie do Lagi pana. I wpisy Eeli przejmują mnie niesmakiem
                            > wielkim. Uzurpatorka! Panie Lago! Zostaw ją! Ja mam zasiedzenie! Cóś mi się
                            > chyba należy!!!

masz zasiedzenie. i się Tobie nalezy ! a miłości, niestety, nie wyznała mi Eela
                            tylko uzurpatorka, ale nicku Eeli. w sumie to nie wiem, czemu owa uzurpatorka
                            wlasnego , znanego tu wszystkim nicku nie użyła. może bezmiar uczucia poplątał
                            nieco mysli w jej słodkiej główce.............
                            no i nic. na Eelę prawdziwą poczekac mi
                            przyjdzie.................................. ale cały czas pamietam o Twych
                            prawach, Iwo.
                            cmokuję
                            laga
                            • eela Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 10:01
                              Nie pozostaje mi nic innego, jak wyznać swe głębokie uczucie. Wybacz
                              panie_lago, ze tak późno.
                              Lucy i Iwa pamiętam o Waszych prawach z zasiedzeniem :-)))
                              pozdrowienia
                              • lukacz Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 18:06
                                eela napisała:
                                > Nie pozostaje mi nic innego, jak wyznać swe głębokie uczucie. Wybacz
                                > panie_lago, ze tak późno.
                                > Lucy i Iwa pamiętam o Waszych prawach z zasiedzeniem :-)))
                                > pozdrowienia
                                Ach Eeela, jeśliś ty tak piękna jak słodka, to ten Laga ma szczęście.
                                • 0k0 Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 18:29
                                  lukacz napisał(a):

> eela napisała:
                                  > > Nie pozostaje mi nic innego, jak wyznać swe głębokie uczucie. Wybacz
                                  > > panie_lago, ze tak późno.
                                  > > Lucy i Iwa pamiętam o Waszych prawach z zasiedzeniem :-)))
                                  > > pozdrowienia
                                  > Ach Eeela, jeśliś ty tak piękna jak słodka, to ten Laga ma szczęście.

Na moje oko, marny z ciebie lukacz - Eeli od Eeeli nie odróżniasz...
                                  • lukacz Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 19:18
                                    0k0 napisał:
                                    >
                                    > Na moje oko, marny z ciebie lukacz - Eeli od Eeeli nie odróżniasz...

Ty, Oko, oświeć mnie, bo na moje oko ta Eela jest wielbicielką tego Lagi.
                                    Mówisz, że one są dwie? Kurde, facet ma farta.
                                    • 0k0 Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 19:51
                                      lukacz napisał:

> 0k0 napisał:
                                      > >
                                      > > Na moje oko, marny z ciebie lukacz - Eeli od Eeeli nie odróżniasz...
                                      >
                                      > Ty, Oko, oświeć mnie, bo na moje oko ta Eela jest wielbicielką tego Lagi.
                                      > Mówisz, że one są dwie? Kurde, facet ma farta.

Gołym okiem widać, że są dwie - jedna fałszywa, pod każdym względem
                                      • lukacz Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 20:40
                                        0k0 napisał:

> lukacz napisał:
                                        >
                                        > > 0k0 napisał:
                                        > > >
                                        > > > Na moje oko, marny z ciebie lukacz - Eeli od Eeeli nie odróżniasz...
                                        > >
                                        > > Ty, Oko, oświeć mnie, bo na moje oko ta Eela jest wielbicielką tego Lagi.
                                        > > Mówisz, że one są dwie? Kurde, facet ma farta.
                                        >
                                        > Gołym okiem widać, że są dwie - jedna fałszywa, pod każdym względem

Ty Oko chyba zazdrosna baba jesteś, bo to znaczy, że do faceta dwie kobitki
                                        piszą. Znaczy sie dwie te jakieś eee i te wszystkie inne. Kurde! No ale powiedz
                                        mi, czym sie różni fałszywa od prawdziwej, bo nie rozumiem.
                                        • 0k0 Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 20:53
                                          lukacz napisał:

> 0k0 napisał:
                                          >
                                          > > lukacz napisał:
                                          > >
                                          > > > 0k0 napisał:
                                          > > > >
                                          > > > > Na moje oko, marny z ciebie lukacz - Eeli od Eeeli nie odróżnias
                                          > z...
                                          > > >
                                          > > > Ty, Oko, oświeć mnie, bo na moje oko ta Eela jest wielbicielką tego L
                                          > agi.
                                          > > > Mówisz, że one są dwie? Kurde, facet ma farta.
                                          > >
                                          > > Gołym okiem widać, że są dwie - jedna fałszywa, pod każdym względem
                                          >
                                          > Ty Oko chyba zazdrosna baba jesteś, bo to znaczy, że do faceta dwie kobitki
                                          > piszą. Znaczy sie dwie te jakieś eee i te wszystkie inne. Kurde! No ale
                                          powiedz
                                          >
                                          > mi, czym sie różni fałszywa od prawdziwej, bo nie rozumiem.

Na moje oko - nic nie rozumiesz, lukaj uważnie i nie będą potrzebne żadne
                                          komentarze.

Ps
                                          0k0 to jest 0k0 - ani baba, ani chłop, ani zazdrosne, ani nie - patrzy i
                                          widzi...czasem sie odzywa, jak kto głupio gada...
                                          • lukacz Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 21:10
                                            0k0 napisał:
                                            > 0k0 to jest 0k0 - ani baba, ani chłop,

Wiesz co koleś, system tego forum pokazuje, żeś się zalogował jako facet. Teraz
                                            się tego wypierasz, a ja takich obojnaków nie lubie. Siedź tu sobie, twoja
                                            sprawa, ale niech ci sie nie wydaje, że z ciebie taki znowu Wielki Brat. A ja
                                            sobie w wolnych chwilach będę lukał nadal.
                                            • 0k0 Re: kocham pana panie lago/do pana_lagi 08.09.02, 21:37
                                              lukacz napisał:

> 0k0 napisał:
                                              > > 0k0 to jest 0k0 - ani baba, ani chłop,
                                              >
                                              > Wiesz co koleś, system tego forum pokazuje, żeś się zalogował jako facet.
                                              Teraz
                                              >
                                              > się tego wypierasz, a ja takich obojnaków nie lubie. Siedź tu sobie, twoja
                                              > sprawa, ale niech ci sie nie wydaje, że z ciebie taki znowu Wielki Brat. A ja
                                              > sobie w wolnych chwilach będę lukał nadal.

A likaj sobie ile chcesz i potrzebujesz...mnie za jedno.
                                              W system forum nie wierz, jako i ja nie wierzę - głupoty gada...chociaż rób, co
                                              chcesz, mnie za jedno (j.w.)
                            • lukacz Re: kocham pana panie lago 08.09.02, 18:04
                              Kurde, Lago, ty to masz pojemne serce. Swoja droga, tylko pozazdrościc tłumu
                              wielbicielek. Moze by tak urządzic jakiś ranking wśród panienek, co ty na to?
                              • miltonia Re: kocham pana panie lago 09.09.02, 21:12
                                lukacz napisał(a):

> Kurde, Lago, ty to masz pojemne serce. Swoja droga, tylko pozazdrościc tłumu
                                > wielbicielek. Moze by tak urządzic jakiś ranking wśród panienek, co ty na to?

Ranking panienek to sobie chłoptasiu urządzaj na dyskotece dla dresiarzy i
                                plastików. Pana Lagę wielbią kobiety oryginalne i z klasą, u których Ty masz
                                zerowe szanse. M.
                                • lukacz Re: kocham pana panie lago 09.09.02, 22:23
                                  miltonia napisała:

> lukacz napisał(a):
                                  >
                                  > > Kurde, Lago, ty to masz pojemne serce. Swoja droga, tylko pozazdrościc tłu
                                  > mu
                                  > > wielbicielek. Moze by tak urządzic jakiś ranking wśród panienek, co ty na
                                  > to?
                                  >
                                  > Ranking panienek to sobie chłoptasiu urządzaj na dyskotece dla dresiarzy i
                                  > plastików. Pana Lagę wielbią kobiety oryginalne i z klasą, u których Ty masz
                                  > zerowe szanse. M.

Lalunia, ty chyba nie wiesz, co mówisz?! Wstań i popatrz, jak siedzisz, he, he.
                                  Gdybyś moja carę zobaczyła, zdanie zmieniłabyś migiem. Założymy się?
                                  A tak apropo tych klas, to ile ty klas skończyłaś? Szóstą masz już za sobą
                                  malutka?
                                  pozdro
                                  • Gość: miltonia Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 00:14
                                    lukacz napisał:

> miltonia napisała:
                                    >
                                    > > lukacz napisał(a):
                                    > >
                                    > > > Kurde, Lago, ty to masz pojemne serce. Swoja droga, tylko pozazdrości
                                    > c tłu
                                    > > mu
                                    > > > wielbicielek. Moze by tak urządzic jakiś ranking wśród panienek, co t
                                    > y na
                                    > > to?
                                    > >
                                    > > Ranking panienek to sobie chłoptasiu urządzaj na dyskotece dla dresiarzy i
                                    >
                                    > > plastików. Pana Lagę wielbią kobiety oryginalne i z klasą, u których Ty ma
                                    > sz
                                    > > zerowe szanse. M.
                                    >
                                    > Lalunia, ty chyba nie wiesz, co mówisz?! Wstań i popatrz, jak siedzisz, he,
                                    he.
                                    > Gdybyś moja carę zobaczyła, zdanie zmieniłabyś migiem. Założymy się?
                                    > A tak apropo tych klas, to ile ty klas skończyłaś? Szóstą masz już za sobą
                                    > malutka?
                                    > pozdr

Zdaje się że widziałam to cudo, gdy stałeś w krzakach w Łazienkach i straszyłes
                                    nim małolaty. A zdanie zmieniłam na jeszcze gorsze.
                                    • lukacz Re: kocham pana panie lago 10.09.02, 10:25
                                      Gość portalu: miltonia napisał(a):
                                      >
                                      > Zdaje się że widziałam to cudo, gdy stałeś w krzakach w Łazienkach i
                                      straszyłes
                                      >
                                      > nim małolaty. A zdanie zmieniłam na jeszcze gorsze.

Lalunia, a co tobie łazi po głowie? Głodnemu ...... na myśli? A tak apropo to
                                      ja używam, a nie pokazuje.
                                      Cara dziecinko to moja fura, bryka, rozumi? To dopiero jest wózek! I nówka.
                                      Klasa!
                                      • Gość: DeSilva Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 10:29
                                        lukacz napisał:

> Gość portalu: miltonia napisał(a):
                                        > >
                                        > > Zdaje się że widziałam to cudo, gdy stałeś w krzakach w Łazienkach i
                                        > straszyłes
                                        > >
                                        > > nim małolaty. A zdanie zmieniłam na jeszcze gorsze.
                                        >
                                        > Lalunia, a co tobie łazi po głowie? Głodnemu ...... na myśli? A tak apropo to
                                        > ja używam, a nie pokazuje.
                                        > Cara dziecinko to moja fura, bryka, rozumi? To dopiero jest wózek! I nówka.
                                        > Klasa!
                                        To powiedz jeleniu komu ona zniknęła,ta cara...
                                        • lukacz Re: kocham pana panie lago 10.09.02, 15:23
                                          Gość portalu: DeSilva napisał(a):

> To powiedz jeleniu komu ona zniknęła,ta cara...

Wyluzuj gościu, wyluzuj. To że ja mam lekki odjazd na punkcie swojego wózka nie
                                          powinno ci tak bardzo przeszkadzać, no nie?
                                          Wózek jest nówka, czyli - nie kradziony. Nie powiem, że kupiłem za moja ciężką
                                          pracę, bo troche pomogła rodzinka z Ameryki. Grunt to rodzinka, no nie?
                                          • Gość: DeSilva Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 16:35
                                            No dobrze,wyluzowałem juz.więc na spoko ,powiedz jaka mara,tez jestem zakręcony
                                            na punkcie fur.
                                            Tez mam niezłe.
                                            • lukacz Re: kocham pana panie lago 10.09.02, 20:44
                                              Gość portalu: DeSilva napisał(a):

> No dobrze,wyluzowałem juz.więc na spoko ,powiedz jaka mara,tez jestem
                                              zakręcony
                                              >
                                              > na punkcie fur.
                                              > Tez mam niezłe.

He, he, może jeszcze numery podać? Powiem ci, że to jest duuuuuży japończyk.
                                              Świetnie w nim wyglądają laski powyżej 170.
                                      • miltonia Re: kocham pana panie lago 10.09.02, 22:18
                                        lukacz napisał:

> Gość portalu: miltonia napisał(a):
                                        > >
                                        > > Zdaje się że widziałam to cudo, gdy stałeś w krzakach w Łazienkach i
                                        > straszyłes
                                        > >
                                        > > nim małolaty. A zdanie zmieniłam na jeszcze gorsze.
                                        >
                                        > Lalunia, a co tobie łazi po głowie? Głodnemu ...... na myśli? A tak apropo to
                                        > ja używam, a nie pokazuje.
                                        > Cara dziecinko to moja fura, bryka, rozumi? To dopiero jest wózek! I nówka.
                                        > Klasa!

O rany. Gdybym wiedziała, że chodzi o brykę, to na pewno mowę i pisownię by mi
                                        z wrażenia odjęło. Co tam intelekt Pana Lagi wobec takiego atutu. Nie mogę
                                        odżałować, że w Twoim rankingu znajduję się na końcu.
                                        Pozdrowienia. Miltonia.
                                        • lukacz Re:pana panie 10.09.02, 22:42
                                          miltonia napisała:
                                          > O rany. Gdybym wiedziała, że chodzi o brykę, to na pewno mowę i pisownię by
                                          mi
                                          > z wrażenia odjęło. Co tam intelekt Pana Lagi wobec takiego atutu. Nie mogę
                                          > odżałować, że w Twoim rankingu znajduję się na końcu.
                                          > Pozdrowienia. Miltonia.

Lalunia, z tego (niby) intelektu Lgi to najwyżej jakieś pisanie na forum może
                                          wyjść albo w Kocich Sprawach. A przejechać się dobrą bryką przez pół Europy to
                                          każda by chciała, no nie?
                                          • 0k0 Re:pana panie 10.09.02, 22:47
                                            lukacz napisał:

> Lalunia, z tego (niby) intelektu Lgi to najwyżej jakieś pisanie na forum może
                                            > wyjść albo w Kocich Sprawach. A przejechać się dobrą bryką przez pół Europy
                                            to
                                            > każda by chciała, no nie?

Na moje oko - niekoniecznie...
                                            • lukacz Re:pana panie 10.09.02, 22:49
                                              0k0 napisał:

> lukacz napisał:
                                              >
                                              > > Lalunia, z tego (niby) intelektu Lgi to najwyżej jakieś pisanie na forum m
                                              > oże
                                              > > wyjść albo w Kocich Sprawach. A przejechać się dobrą bryką przez pół Europ
                                              > y
                                              > to
                                              > > każda by chciała, no nie?
                                              >
                                              > Na moje oko - niekoniecznie...

Jak twoje oko zezowate, co sam żeś napisał, to masz rację - niekoniecznie, no
                                              nie?
                                              • 0k0 Re:pana panie 10.09.02, 22:57
                                                lukacz napisał:

> 0k0 napisał:
                                                >
                                                > > lukacz napisał:
                                                > >
                                                > > > Lalunia, z tego (niby) intelektu Lgi to najwyżej jakieś pisanie na fo
                                                > rum m
                                                > > oże
                                                > > > wyjść albo w Kocich Sprawach. A przejechać się dobrą bryką przez pół
                                                > Europ
                                                > > y
                                                > > to
                                                > > > każda by chciała, no nie?
                                                > >
                                                > > Na moje oko - niekoniecznie...
                                                >
                                                > Jak twoje oko zezowate, co sam żeś napisał, to masz rację - niekoniecznie, no
                                                > nie?

Tylko jedno oko, my oko, MIEWAMY zezowate - reszta jest ócz jest ok
                                                • lukacz Re:pana panie 11.09.02, 08:40
                                                  0k0 napisał:
                                                  >
                                                  > Tylko jedno oko, my oko, MIEWAMY zezowate - reszta jest ócz jest ok

Bełkoczesz koleś, w dodatku nie wiadomo, na jaki temat. Zabrakło rzeczowych
                                                  argumentów, no nie?
                                            • Gość: pan_laga Re:pana panie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 23:24
                                              0k0 napisał:

> Na moje oko - niekoniecznie...

:)
                                              laga
                                              • lukacz Re:pana panie 11.09.02, 08:51

> 0k0 napisał:
                                                >
                                                > > Na moje oko - niekoniecznie...
                                                >
                                                > :)
                                                > laga

A na moje oko :-((((((((
                                                Widzę kolesie, że jakąś spółę zakładacie przeciwko mnie. No i dlaczego? Z
                                                obawy, że forumowe laseczki na mnie polecą? Może ja literat nie jestem tak jak
                                                wy, ale mam swoje zalety, he, he.
                                                Do usług. Oczywiście w realu, no nie?
                                          • lukacz Re:pana panie 10.09.02, 22:48
                                            No, bo żem bym zapomniał. Co będzie w kwestii tego rankingu? Jedna lalunia
                                            ustawiła sie juz na końcu, nie wiem dlaczego. Może jakaś mała, co? Ale jak są
                                            jakieś większe, to ja chętnie zapraszam. Praca nie zając, wybrałby sie gdzieś
                                            człowiek, no nie?
                                          • miltonia Re:pana panie 11.09.02, 06:52
                                            lukacz napisał:

> miltonia napisała:
                                            > > O rany. Gdybym wiedziała, że chodzi o brykę, to na pewno mowę i pisownię b
                                            > y
                                            > mi
                                            > > z wrażenia odjęło. Co tam intelekt Pana Lagi wobec takiego atutu. Nie mogę
                                            >
                                            > > odżałować, że w Twoim rankingu znajduję się na końcu.
                                            > > Pozdrowienia. Miltonia.
                                            >
                                            > Lalunia, z tego (niby) intelektu Lgi to najwyżej jakieś pisanie na forum może
                                            > wyjść albo w Kocich Sprawach. A przejechać się dobrą bryką przez pół Europy
                                            to
                                            > każda by chciała, no nie?

Oj tak . Ja bierwsza, szczególnie z tak niebanalnym jak Ty kierowcą.
                                            Miltonia
                                            • lukacz Re:pana panie 11.09.02, 08:46
                                              miltonia napisała:

> lukacz napisał:
                                              >
                                              > > miltonia napisała:
                                              > > > O rany. Gdybym wiedziała, że chodzi o brykę, to na pewno mowę i pisow
                                              > nię b
                                              > > y
                                              > > mi
                                              > > > z wrażenia odjęło. Co tam intelekt Pana Lagi wobec takiego atutu. Nie
                                              > mogę
                                              > >
                                              > > > odżałować, że w Twoim rankingu znajduję się na końcu.
                                              > > > Pozdrowienia. Miltonia.
                                              > >
                                              > > Lalunia, z tego (niby) intelektu Lgi to najwyżej jakieś pisanie na forum m
                                              > oże
                                              > > wyjść albo w Kocich Sprawach. A przejechać się dobrą bryką przez pół Europ
                                              > y
                                              > to
                                              > > każda by chciała, no nie?
                                              >
                                              > Oj tak . Ja bierwsza, szczególnie z tak niebanalnym jak Ty kierowcą.
                                              > Miltonia

Lalunia, ja jestem właściciel, a za kierowcę mogę robić tylko wtedy, kiedy mi
                                              się chce. Znaczy sie wtedy, gdy mam przy sobie niezłą laskę. Jak na razie to
                                              wiem tylko jedno - z ciebie jest pyskata laska, a ja to niekoniecznie lubię.
                                              Jak dla mnie, to dziewucha musi być przede wszystkim miła, no nie?
                          • Gość: redd Re: kocham pana panie lago IP: *.pl 08.09.02, 23:19
                            Nieprawda!!! Ja byłam pierwsza. Na wątku o "staruszkach" 24 sierpnia w
                            zawoalowany sposób wyznałam miłość Panu_Ladze. A poza tym, na
                            forum "zwierzęta" rad udzielałam z samego centrum serca.
                            • mrouh Re: kocham pana panie lago 27.09.02, 19:22
                              Gość portalu: redd napisał(a):

> Nieprawda!!! Ja byłam pierwsza. Na wątku o
                              "staruszkach" 24 sierpnia w
                              > zawoalowany sposób wyznałam miłość Panu_Ladze.

A ja byłam zaraz po redd, zmartwiona, że mnie ubiegła,
                              ale przepełniona podziwem dla Pana_Lagi. Nie będę jednak
                              z tego powodu robić zawieruchy jakiejś, bo moim skromnym
                              zdaniem, im więcej Pan_Laga wzbudza uwielbienia, tym
                              lepiej dla ludzkości, a ludzkość, u której uwielbienie
                              zostało wzbudzone może iśc dalej w świat i głosić
                              kociolubnośc i jego zalety wszem i wobec...
                              A im więcej ludzkości owej się po świecie i forach
                              rozpełznie, tym lepiej koniec końców dla kotów i innych
                              futrzastych. I tak niech będzie (chciałoby się
                              rzec:"amen", ale nie mam praw autorskich :)). Robię z
                              radościa wyjatek od swoich poglądów monogamicznych i
                              kochajcie wszyscy Pana_LAgę, bo zasłużył.
                              Pozdrawiająca
                              mrouh
                        • Gość: pan_laga Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 02:42
                          zarlaczka napisała:

>
                          > Miły Panie Laga!
                          > Nie, nigdy przed sprawą kocią nie pisałam na żadnym forum. Czytałam czasem
                          > różne wypowiedzi, ale to Pan natchnął mnie do pisania. Nie przepadam za
                          > obrzucaniem się błotem, a większość czytanych przedtem postów tym się
                          > cechowała. Dopiero jak przeczytałam Pana wątek o gangsterkach, stwierdziłam,
                          że
                          >
                          > warto się włączyć. Pisał Pan o zwierzaku i staruszkach z dużą dozą ciepła i
                          > serdeczności, a także z ogromnym poczuciem humoru.
                          > Dużo serdeczności
                          > Żarłaczka

Droga Zarłaczus, bo i ja lubię Ciebie czytać. to o kotach w kocim wątku bardzo
                          zabawne. na dodatek mamy podobne poglądy /vide - forum tv/
                          dobranockowe serdeczności dla Was wszystkich
                          laga
                          • zarlaczka Re: kocham pana panie lago 08.09.02, 15:11
                            Drogi Panie Laga!
                            No i wydało się, Eeela mimo, iż paskudą jest i pod dobrą Eelę podszywać się
                            lubi, niejakie przeczucie miała, bo odgadła, iż obiektem uczuć Eeli (tej
                            porządnej) jesteś i przed Eelą (tą szlachetną) o tym Ciebie Drogi Panie Laga
                            poinformowała.
                            Gorące pozdrowienia
                            Zagubiona Żarłaczka
    • lilla2 Drogi panie Lago 08.09.02, 00:51
      Obserwuje pana juz od dawna. Najpierw bylo BB2 i BB3, teraz znalazlam pana na
      watku kocim i warszawskim. Ciesze sie, ze pan nie zniknal z netu.
      Nurtuje mnie jedno - czym sie pan zajmuje zawodowo? czy teatrem? Czy jakim
      innym rodzajem sztuki.
      bardzo lubie sposob w jaki pan reaguje na rozne zaczepki i odzywki. Watek koci
      Chyba podbil wiele serc niewiescich, ale wzbudzil tez zazdrosc u wielu.
      Serdecznie pozdrawiam
      Lilla

• Gość: pan_laga Re: Drogi panie Lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 03:32
        lilla2 napisała:

> Obserwuje pana juz od dawna. Najpierw bylo BB2 i BB3, teraz znalazlam pana na
        > watku kocim i warszawskim. Ciesze sie, ze pan nie zniknal z netu.
        > Nurtuje mnie jedno - czym sie pan zajmuje zawodowo? czy teatrem? Czy jakim
        > innym rodzajem sztuki.
        > bardzo lubie sposob w jaki pan reaguje na rozne zaczepki i odzywki. Watek
        koci
        > Chyba podbil wiele serc niewiescich, ale wzbudzil tez zazdrosc u wielu.
        > Serdecznie pozdrawiam
        > Lilla
        >
        >
        dzięki Lillo, za słowa dobrego kawałek. czym się zajmuję zawodowo.............?
        `wszystko jest poezja`. wszystko jest sztuka ? w pewnym sensie chyba wszystko
        jest sztuka też. tak. prócz rzeczy, ktore są nudne, to ja wykonuję też pewien
        rodzaj nienudnej sztuki i poezji chyba także. a Ty ? nigdy nie pisałas na
        żadnym forum gazety czy też pisałaś i zmieniłas nick ?
        i ja pozdrawiam
        amen
        pan laga
        • iwa.ja Re: Drogi panie Lago 08.09.02, 10:55
          dzień dobry bardzo wszystkim!!!!
          Wyprowadziłam już mojego piesia na psiej (!) smyczy. Dufając, że odbywszy
          owocny (liczyłam: 21 razy) spacerek nie weźmie mi za złe wdepnięcia w koci
          wątek potwierdzam, że ów jest wspaniały. W tej sytuacji mogę podzielić się
          zasiedzeniem z licznymi tego wątku uczęszczaczkami.
          Wszystkie białogłowy przywiązane do smyczy swoich zwierzątek (i Pana Lagi)
          łączcie się!!!
          • zarlaczka Re: Drogi panie Lago 08.09.02, 14:57
            iwa.ja napisała:

> dzień dobry bardzo wszystkim!!!!
            > Wyprowadziłam już mojego piesia na psiej (!) smyczy. Dufając, że odbywszy
            > owocny (liczyłam: 21 razy) spacerek nie weźmie mi za złe wdepnięcia w koci
            > wątek potwierdzam, że ów jest wspaniały. W tej sytuacji mogę podzielić się
            > zasiedzeniem z licznymi tego wątku uczęszczaczkami.
            > Wszystkie białogłowy przywiązane do smyczy swoich zwierzątek (i Pana Lagi)
            > łączcie się!!!

Droga Iwo.Ja, tzn. Iwo.Ty
            Szlachetność Twoja nie zna granic. Już myślałam, że szansz żadnych nie mam, boć
            niezasiedziałą jestem, ale dzięki takim Ludziom jak Ty, która miejscem swym
            dzielić się chce z innymi białogłowami, nadzieja w me serce wstąpiła, że i ja
            blżej Pana Lagi będę.
            Łączę się, choć smyczy nie mam. Kiedyś miałam, ale po spędzeniu pół godziny pod
            drzewem z wyciągniętą ręką i przekonywaniu mej kociny, aby zejść zechciała,
            spacerów dożywotnio mi się odechciało.
            Dzięki wielkie
            Wdzięczna Żarłaczka
            • k_rzyzak Re: Pozdrowienia 08.09.02, 15:20
              serdeczne pozdrowienia dla Pana Lagi,Eeli,Beaty i Palkera.
              Trzymajcie sie i nie dajcie sie podpuszczac.Wróciłem po dłuższym okresie ,a tu
              całej forum w rzygach.Fuj prowokatorzy!!!!
              Serdecznie pozdrawiam/w/w
              +
              • 0k0 Re: Pozdrowienia 08.09.02, 16:43
                k_rzyzak napisał:

> serdeczne pozdrowienia dla Pana Lagi,Eeli,Beaty i Palkera.
                > Trzymajcie sie i nie dajcie sie podpuszczac.Wróciłem po dłuższym okresie ,a
                tu
                > całej forum w rzygach.Fuj prowokatorzy!!!!
                > Serdecznie pozdrawiam/w/w
                > +

Na moje oko, dają sobie nieźle radę...

pozdrawiam + i w/w
                • k_rzyzak Re: Pozdrowienia 09.09.02, 10:15
                  0k0 napisał:

> k_rzyzak napisał:
                  >
                  > > serdeczne pozdrowienia dla Pana Lagi,Eeli,Beaty i Palkera.
                  > > Trzymajcie sie i nie dajcie sie podpuszczac.Wróciłem po dłuższym okresie ,
                  > a
                  > tu
                  > > całej forum w rzygach.Fuj prowokatorzy!!!!
                  > > Serdecznie pozdrawiam/w/w
                  > > +
                  >
                  > Na moje oko, dają sobie nieźle radę...
                  >
                  > pozdrawiam + i w/w
                  wiesz dlaczego? bo maja klasę,której innym brak...
                  • 0k0 Re: Pozdrowienia 09.09.02, 22:57
                    k_rzyzak napisał:

> 0k0 napisał:
                    >
                    > > k_rzyzak napisał:
                    > >
                    > > > serdeczne pozdrowienia dla Pana Lagi,Eeli,Beaty i Palkera.
                    > > > Trzymajcie sie i nie dajcie sie podpuszczac.Wróciłem po dłuższym okre
                    > sie ,
                    > > a
                    > > tu
                    > > > całej forum w rzygach.Fuj prowokatorzy!!!!
                    > > > Serdecznie pozdrawiam/w/w
                    > > > +
                    > >
                    > > Na moje oko, dają sobie nieźle radę...
                    > >
                    > > pozdrawiam + i w/w
                    > wiesz dlaczego? bo maja klasę,której innym brak...

Na moje oko, my oko miewamy tylko zeza (rozbieżnego) - dobrze, że niektórzy
                    mają coś jeszcze...
              • palker Re: Pozdrowienia 08.09.02, 22:37
                Żygowiny omijam instynktownie.
                Martwi mnie, jak anioły same podstawiaja sobie nogę i wyglądają poźniej na
                upadłe.
                Pozdrawiam :-)
              • eela Re: Pozdrowienia 08.09.02, 22:42
                Cześć krzyzaku, dobrze, że wróciłes wreszcie z urlopu
                pozdrawiam
                • Gość: pan_laga Re: Pozdrowienia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 01:05
                  i ja dziekuję za pozdro krzyżakowe - miło Cię widzieć. ściskam też po
                  koleżeńsku zupełnie, a nie jak jakiś erotoman, wszystkie kochane zwierząt
                  miłośniczki. strasznie Wy dziś promienne - aż się lekko robi, gdy takie pogodne
                  rzeczy się czyta. no i okropnie Wy mnie zawstydzacie i przeceniacie. ja to
                  jestem zwykły jełop, cham i gbur, ktory przypadkiem został zakocony czy
                  zakotowany.
                  /Dziewczyny ! Wy nie wiecie, co ja wyprawiam ! ja do tej małej łobuzicy jak
                  mówię, to takim głosem miękkim, jak matki do małych dzieci. dziś sie na tym
                  przyłapałem . ale porażka! /
                  a dziś był u mnie przyjaciel - taki dość wyjątkowy, bo on nie dziwi sie jako
                  jeden z nielicznych, temu mojemu w kota wpakowaniu się. no i tak gadalismy o
                  tym kociarstwie i on mówi, ze ludzie kochający koty są inni, niz ci kochający
                  psy. mianowicie mówi, ze ja wolę psy, bo lubię, by mnie słuchano. i mówi, ze
                  wśród psiarzy nie ma takich szaleńców, jak wśród kociarzy, bo, psy łatwiej
                  kochac - słuchają opiekuna, są karne i tak dalej. a kota indywidualistę trzeba
                  kochac szaleńczo i z samozaparciem, on twierdzi, by tolerowac jego kaprysy, by
                  godzić sie na podporządkowanie sie kotu . czyli na to, ze jest tak, jak chce
                  kot, to mogą zgodę dać tylko ludzie delikatni, ustępliwi, tolerancyjni i
                  naprawdę kochający te koty.
                  iwo, lucy, redd, eelu, żarłaczko - co ten lukacz wygaduje. `ranking panienek` -
                  lukacz - ani to żadne `panienki`, ani rankingu urządzać nikt by nie smiał. to
                  tak samo, jkabyśmy wszyscy chcieli robić ranking naszych zwierzaków. zatem ,
                  lukacz, nie obrazaj Ty dam.
                  pozdrawiam wszystkich
                  laga
                  /a dzis dałem julce najnowszą zabawkę - sztuczną myszkę małą, futrzatą, zieloną
                  i troche hałasującą, gdy ją julcia toczy. ależ sie cieszyła. /julia, nie mysz/.
                  teraz tylko ta myszą bawi się caly czas - prześmiesznie to wygląda. jutro chyba
                  skameruję te wygłupy jej...............................dobranockowo ucałowywuję/
                  • eela Re: Pozdrowienia 09.09.02, 01:16

> /a dzis dałem julce najnowszą zabawkę - sztuczną myszkę małą, futrzatą,
                    zieloną
                    >
                    > i troche hałasującą, gdy ją julcia toczy. ależ sie cieszyła. /julia, nie
                    mysz/.
                    > teraz tylko ta myszą bawi się caly czas - prześmiesznie to wygląda. jutro
                    chyba
                    >
                    > skameruję te wygłupy jej...............................dobranockowo
                    ucałowywuję

Ty sie w Julci na dobre zakochałes :-). Jakie jeszcze zabawki można kupic dla
                    kotka? :-))
                    ucałowania wzajemne
                    • k_rzyzak Re: Pozdrowienia cd. 09.09.02, 10:13
                      Witam serdecznie.Jestescie kochani.Na temat mojej sympati do Ciebie eelu nie
                      bedę sie rozpisywał to zrozumiałe.
                      Dziekuje Lago za przemiły post.Wiesz,bardzo lubie jak piszesz o Julce,czytam to
                      z zapartym techem.jestes niesamowity.:)))))))
                      Mimo ,że sam mam jamnika /jest przekochany/ to chyba nie potrafiłbym tak
                      pieknie i jednoczesnie zabawnie o nim pisac.
                      Pozdrawiam was i zycze miłego dnia w naszej ukochanej warszawie.
                    • pan_laga Re: Pozdrowienia 11.09.02, 00:53
                      eela napisała:

> Ty sie w Julci na dobre zakochałes :-). Jakie jeszcze zabawki można kupic dla
                      > kotka? :-))
                      > ucałowania wzajemne

dzis widziałem bardzo fajne na bemowie - juz na tyle kotke poznałem, ze wiem
                      czym by się chętnie bawiła - taką myszką, co to skacze, inną, co sie ją wlecze
                      na sznurku i moze też rybką welonką na wędce.
                      serdeczności
                      laga
                  • iwa.ja Re: Pozdrowienia 09.09.02, 10:31

> a dziś był u mnie przyjaciel - taki dość wyjątkowy, bo on nie dziwi sie jako
                    > jeden z nielicznych, temu mojemu w kota wpakowaniu się. no i tak gadalismy o
                    > tym kociarstwie i on mówi, ze ludzie kochający koty są inni, niz ci kochający
                    > psy. mianowicie mówi, ze ja wolę psy, bo lubię, by mnie słuchano. i mówi, ze
                    > wśród psiarzy nie ma takich szaleńców, jak wśród kociarzy, bo, psy łatwiej
                    > kochac - słuchają opiekuna, są karne i tak dalej. a kota indywidualistę trzeba
                    > kochac szaleńczo i z samozaparciem, on twierdzi, by tolerowac jego kaprysy, by
                    > godzić sie na podporządkowanie sie kotu . czyli na to, ze jest tak, jak chce
                    > kot, to mogą zgodę dać tylko ludzie delikatni, ustępliwi, tolerancyjni i
                    > naprawdę kochający te koty.

To wiesz, może ja zapoznam tego Twojego przyjaciela z moim psem? Jego wywody sczezną podówczas! Co ja
                    piszę! Z jakim "moim" psem! Przecież to nie on jest "mój" ale ja "jego". Wyprowadza mnie na spacer, wyzywa, że
                    siedzę po nocy zamiast iść spać (z nim oczywiście, chociaż spanie z nim uznacza dla mnie łóżkowe sublokatorstwo),
                    daje wyraz, że coś tam lubi, a nałożenie mu do miski czegoś tam innego jest dużym nietaktem z mojej strony!
                    • pan_laga Re: Pozdrowienia 11.09.02, 00:43
                      iwa.ja napisała:

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
                      >
                      > > a dziś był u mnie przyjaciel - taki dość wyjątkowy, bo on nie dziwi sie ja
                      > ko
                      > > jeden z nielicznych, temu mojemu w kota wpakowaniu się. no i tak gadalismy
                      > o
                      > > tym kociarstwie i on mówi, ze ludzie kochający koty są inni, niz ci kochaj
                      > ący
                      > > psy. mianowicie mówi, ze ja wolę psy, bo lubię, by mnie słuchano. i mówi,
                      > ze
                      > > wśród psiarzy nie ma takich szaleńców, jak wśród kociarzy, bo, psy łatwiej
                      >
                      > > kochac - słuchają opiekuna, są karne i tak dalej. a kota indywidualistę tr
                      > zeba
                      > > kochac szaleńczo i z samozaparciem, on twierdzi, by tolerowac jego kaprysy
                      > , by
                      > > godzić sie na podporządkowanie sie kotu . czyli na to, ze jest tak, jak ch
                      > ce
                      > > kot, to mogą zgodę dać tylko ludzie delikatni, ustępliwi, tolerancyjni i
                      > > naprawdę kochający te koty.
                      >
                      > To wiesz, może ja zapoznam tego Twojego przyjaciela z moim psem? Jego wywody
                      sc
                      > zezną podówczas! Co ja
                      > piszę! Z jakim "moim" psem! Przecież to nie on jest "mój" ale ja "jego".
                      Wyprow
                      > adza mnie na spacer, wyzywa, że
                      > siedzę po nocy zamiast iść spać (z nim oczywiście, chociaż spanie z nim
                      uznacza
                      > dla mnie łóżkowe sublokatorstwo),
                      > daje wyraz, że coś tam lubi, a nałożenie mu do miski czegoś tam innego jest
                      duż
                      > ym nietaktem z mojej strony!

czyli rzec mozna, Iwo Droga, żeś jest dziewuszką dobrze wychowaną przez swego
                      psa......................................
                      kolegę mego chetnie na nauki Ci podeslę, gdy tylko sie ów u mnie
                      zjawi..............
                      hau
                      laga
    • Gość: kura Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 20:20
      no wita kura po długiem nie pisaniu
      kocha kura bardzo i koty i Pana Lage i psa swojego tez kura kocha.
      podszywaczy kura w ryj dziobie jak zawsze i siem kura na innych wątkach
      niebawem pojawi
      Qrapa
      • pan_laga Re: kocham pana panie lago 11.09.02, 00:49
        Gość portalu: kura napisał(a):

> no wita kura po długiem nie pisaniu
        > kocha kura bardzo i koty i Pana Lage i psa swojego tez kura kocha.
        > podszywaczy kura w ryj dziobie jak zawsze i siem kura na innych wątkach
        > niebawem pojawi
        > Qrapa

cze Kura. psy są fajowe. koty też. oraz kury co niektóry.....................
        haumiaukoko
        laga
        • iwa.ja Re: kocham pana panie lago 11.09.02, 23:07
          Ponieważ wstyd to duży, żeby taki wątek spadał był aż na drugą stronę,
          przypominam wszystkim Pana-Lagę-Kochającym, że są przecież jakieś minimalne
          chociaż obowiązki.
          Nieustająco pogrążonaw uczuciu
          iwa
          • Gość: mareczek Re: kocham pana panie lago IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 01:05
            Hejka jak mi przykazano tak robię. Pozdrawiam z tego wątku miłośników zwierząt.
            maruś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka