Dodaj do ulubionych

Posłowie chcą zakazać prezerwatyw

• malgorzatab4 Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 09.11.06, 12:13
      czytam i nie wierzę własnym oczom. Kafka, przy codziennych doniesieniach
      mediów, to pryszcz. Nawet on nie wymysliłby tego, co fundują nam politycy.
      Jak długo jeszcze potulnie bedziemy sie na to wszystko godzili? Bzdura goni
      bzdurę. Sprawy wazne dla społeczeństwa oraz niepopularne, ale konieczne, leżą
      odłogiem. Czy wreszcie przestaniemy kiedys głosować w sposób bezmózgowy,
      bezrozumny ?
      Nie mam słów.
    • Gość: Przeciwniczka Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.telpol.net.pl 09.11.06, 13:37
      Przeciez to jest paranoja!!! Każdy rozwinięty kraj propaguje antykoncepcję.
      Środki te sa tam duużo tańsze i bardziej dostępne. W momencie gdy ta
      jakże "fantastyczna" koncepcja wejdzie w życie (a przy fantazji naszego rządu i
      to jest możliwe) pokaże tylko ze nasz kraj cofa się w swym rozwoju. Myslę
      również, że posłowie powinni się zastanowić jak Polska poradzi sobie później z
      zasiłkami dla matek samotnie wychowujących dzieci, bo niesądze by młodzież
      która bedzie mieć bardziej utrudniony dostęp do antyknocepcji zrezygnowała z
      saxu. Raczej zrezygnuje z zabezpieczenia.
      • Gość: Prezerwatywka Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.stat.gov.pl 09.11.06, 14:20
        PO co ograniczac antykoncepcie, akcyze wprowadzic na srodki antykoncepcyje,
        zeby prezerwatywa kosztowala dajmy na to 20 zl i tym sposobem dzieci beda mieli
        biedacy, a bogaci beda sie byzkali dla zabawy i oto chodzi zmobilizuje to ludzi
        do zarabiania pieniedzy. Prezerwatywa ma byc luksusem wedlug pomyslu, wiec po
        co zakazywac lepiej wprowadzic cene zaporowa, dostep bedzie taki sam, a ze
        wiekszosc nie bedzie na to stac to trudno
    • Gość: root Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.eranet.pl 09.11.06, 14:13
      Mówi się, że przeciętny człowiek używa kilku procent swego mózgu. W takim razie
      oni są nieprzeciętni.
    • mikupiku Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 09.11.06, 14:37
      WALCIE SIĘ!
      • Gość: tywka Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.stat.gov.pl 09.11.06, 14:42
        Anna Sobecka ma 2 dzieci, dziwne przeciez wyglada zdrowo cos mi sie zdaje, ze
        troche malo jak na nia, a moze nalezy sie cieszyc ze tylko 2 bo to jest nasza
        porazka taka kobieta nie powinna miec zadnego dziecka
    • Gość: stefan Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.olsztyn.mm.pl 09.11.06, 14:42
      Banda kretynów którymi kieruje kler.
    • Gość: Gozu Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:51
      bzdura jak dla mnie, niedlugo jak tak pojdzie, to w Polsce nie bedzie wolno
      niczego bo szkodzi zdrowiu czy cokolwiek innego ( np. nie podoba sie politykom )
      szkoda gadac, a to jest moim zdaniem smieszne
    • Gość: Jacek Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 212.2.112.* 09.11.06, 14:54
      A jeszcze kilka lat temu trwały intensywne działania promujące używanie
      prezerwatyw... Uważam, że projekt ustawy zbieżny jest w 100% z teorią ewolucji
      wg rodziny Giertychowatych....
    • Gość: MEDYK zapamietajcie nazwiska tych posłów!!! IP: *.umed.lodz.pl 09.11.06, 16:04
      toż to totalni imbecyle, co to sie z choinki urwali
      Zeby w XXI wieku nie wstydzic sie wyrazac takich pogladow.
      Wstyd i żenada. I przede wszystkim totalnie niedouczenie (niewspominajac o
      ignorancji konserwatywno ideowej)
    • Gość: arahat piłka powinien zrobic sobie test na głowe.... czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:16
      ma zwoje czy moher???
    • Gość: selenee Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 80.55.130.* 09.11.06, 17:40
      hmmm, ciekawe na czym będzie polegać "ograniczenie" dostępu...to znaczy że jak
      sypiam z moim ukochanym bez ślubu to pigułek nie dostanę?? i dobrze,bo nie dość
      że przyczynię się do spadku urodzeń w naszym pięnym kraju, to jeszcze zaszkodzę
      sobie,...chociaż palę i papierosy i trawkę, więc cóż jeszcze może mnie
      dobić.??;=>
    • Gość: jacek Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:30
      Jeszcze kilka takich idiotycznych pomysłów, to z Polski wyjadą wszyscy młodzi
      ludzie.
    • Gość: Boro Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.06, 19:21
      Dajcie mi odpowiednią ilość kasy to z dziką przyjemnością wychowywać będę 5 dzieci!
      • amoniaaa dokładnie... 10.11.06, 09:06
        bardzo dobre hasło !!!!!!!!!!!!!! popieram :)
    • Gość: Haitauer Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.retsat1.com.pl 09.11.06, 20:23
      A powiedzcie: kto wyzywi tak duza i liczna rodzie? Czy poslowie LPR maja zamiar
      zrzec sie swioich diet na rzecz wielodzietnych drodzin?? ?? ?? Jak czytam cos
      takiego to tylko mnie to denerwuje. Jeśli im sie nie podoba uzywanie
      prezerwatyw, to niech nie uzywaja. Ale tworzenie państwa, w którym nawet sex
      jest kontrolowany przez rzad... ? Ja jeśli będę musiał sam wyjdę na ulice i
      będę krzyczał NIE!
    • Gość: wesoła pigułka Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:04
      Może LPR oprócz becikowego zrobi coś żeby ludzi stać było na utrzymanie trojga
      albo i wiecej dzieciaczków a nie zajmule się ograniczeniem antykoncepcji. Jest
      jeszcze jedna możliwość posadzenie swoich ludzi w fabrykach prezerwatyw i
      świadome przebijanie ich,zwiekszy się w ten sposób przyrost naturalny.
      Powodzenia
    • Gość: ... Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:15
      Zakazywac to chca ale kasy na dzieci to nie ma kto dawac!!! I lepiej zeby takie
      jedno dziecko za drugim lądowalo na smietniku?
    • Gość: Matka Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.cbmm.lodz.pl 10.11.06, 09:31
      Posłowie może zajma sie uchwalaniem ustaw, które przyczynia sie do stworzenia
      nowych miejsc pracy, młodzi nie maja dzieci nie dlatego, że stosują środki
      antykoncepcyjne tylko dlatego, że nie mają pracy. Nie sztuka dziecko urodzić,
      ale trzeba je nakarmić, godnie wychowywać, wykształcić - człowiek
      odpowiedzialny wie co to znaczy - posłowie nie wiedzą co to odpowiedzialnośc za
      ustawy, które uchwalają, za ich pomyłki odpowiadają POLACY.
    • cocosanka1 Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 10.11.06, 09:33
      oszolomy do potegi!! i co, ze niby te napisy na papierosach powoduja, ze ludzie
      nie pala?? buuuhahahaha.... jasne. i nie pija- bo szkodzi. Z E N A D A !!!
      i od kiedy prezerwatywa powoduje bezplodnosc??????? Boshe... widzisz i nie
      grzmisz.
    • Gość: Robert Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 212.160.103.* 10.11.06, 10:41
      Jeśli są badania, które potwierdzają szkodliwość używania prezerwatyw, to
      należy o tym powiadomić konsumenta, aby miał świadomość zagrożeń. Jeśli badań
      nie ma, to może należy je przeprowadzić. Ciekawe, co powiedzieliby niektórzy
      komentujący, jeśli okazałoby się, że niezależne badania potwierdziłyby
      szkodliwość używania prezerwatyw.
      • kadanka Anna.Sobecka@sejm.pl 10.11.06, 11:04
        warto sie z nia podzielic tym, co myslimy o jej pomysle
        pewnie na maile nie odpowiada, ale widzi ILE maili przychodzi i JAKIE maja
        tematy. dla bardziej przedsiebiorczych telefon do biura 056 655 43 63 i
        adres: ul. Mickiewicza 9/6, 87-100 Toruń. pociagi do torunia jezdza, moze by
        zorganizowac jakas manifestacje?
    • kadanka wyslij MAILA do Anny Sobeckiej 10.11.06, 10:59
      tak buzliwa i "obfita" dyskusja nie zasluguje na zamkniecie jej na forum.
      sugeruje podzielenie sie z poslanka Sobecka waszymi opiniami

Anna.Sobecka@sejm.pl
      tel. do biura w toruniu 056 655 43 63

to jest chyba jedyna metoda pokazania autorce co sie mysli o jej projekcie.
      pewnie tych maili nie czyta, ale wystarczy ich ilosci i odpowiednie nazwy
      tematow. niech wie CO i ILE ludzi mysli o jej projekcie
    • Gość: Lulu Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:22
      No po prostu żenada... Każdego dnia jestem coraz bliżej emigracji i bynajmniej
      nie dlatego, że jestem "nieudacznikiem, dla którego Anglia to jedyny ratunek".
      Od jakiegos czasu chcą mnie rejestrować (wolne związki wszakże prowadzą do
      patologii i pedofilii), rządzić moim ciałem, a nawet zabijać (aborcja
      niedopuszczalna nawet w przypadku zagrożenia życia kobiety?!). Chcą mnie
      oświecać ( te ukryte pfe w ewolucjonizmie), nawracać, uspołeczniać. Stanowię
      najlepszy przykład łże-inteligencji, liberała bez serca. NIE JESTEM KATOLICZKĄ,
      MÓJ OJCIEC NIE BYŁ INWIGILOWANY W CZASACH KOMUNY, JESTEM KOBIETĄ, SAMOTNĄ
      MATKĄ, ŻYJĘ W WOLNYM ZWIĄZKU OD CZASU DO CZASU I BIORĘ PIGUŁKI ANTYKONCEPCYJNE.
      Od jakiegoś czasu nie chce mi się TUTAJ żyć.... Boję się, że zabiorą mi
      paszport, bo zrobiłam sobie koszulkę "PiS OFF",a moje dziecko nie zna "Ojcze
      nasz"...
    • Gość: seraphin Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:54
      Co za ciemnogród !!!
      Wracamy do średniowiecza :-(
    • Gość: m.fruhling Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.34.broadband7.iol.cz 10.11.06, 16:52
      Jak jest widać v Polsce katolicki taliban reprezentowany LPR tylko kwitnie.
    • Gość: adam Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:42
      zgadzam sie z pisem! antykoncepcja jest szkodliwa!
      gdyby rodzice jarka i lecha ja stosowali... nie mielibysmy tyyyylu wspanialych politykow!

eeeehhh 300 lat wstecz to eufemizm, to "cafka" permanentna, kiedy wreszcie ludzie obudza sie?

:)
    • Gość: BEATA Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 80.54.249.* 10.11.06, 19:27
      TO TOTALNA BZDURA LUDZIE WłąCZCIE ROZUMY TO NIE BOLI JA SAMA MAM4DZIECI ALE JA
      MAM TYLE DZIECI BO CHCIAłAM ABY ZADAć KłąM WASZYM TWIERDZENIOM TO STOSOWAłAM W
      żYCIU NTYKONCEPCJę UżYWAłąM PREZERWATYW I BRAłAM PIGUłKI WCALE SIę TEGO NIE
      WSTYDZę I JAK MA SIę TO DO BEZPłODNOśCI WYWOłYWANEJ PRZEZ śRODKI ANTYKONCEPCYJNE
      żYCZę ZDROWIA BO NA ROZUM DLA NIEKTóRUYCH POSłó JEST ZBYT PóżNO
    • Gość: Ulcia Emigracja--oto jedyne wyjscie z tego obledu IP: *.4dneuroimaging.com 10.11.06, 20:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka