Gość: daria Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.chello.pl 29.01.07, 23:33 ciekawe kto sie podpisał?? toruńskie moherowe bereciki zapewne!! co za ludzie, zastanawia mnie jeszcze tylko w jakim wieku są młodzi pis-u... a jeśli to argumentują szokiem to proponuję zlikwidowac wszystkie zniżki, wtedy nikt na szok cenowy narażony nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc A moze Re: Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.07, 23:37 A moze by tak jeszcze jedna stacje lub przystanek w Gosiewie zrobic . Recze , ze to sie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Re: Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: 24.122.75.* 29.01.07, 23:43 moze PIS w miejsce przystanku w "GOSIEWIE" wybuduje lotniska dla pasazerskich samolotow-up.up.up.nie powinienem podpowiadac,bo jeszcze jakis PIS-owski duren potraktuje to powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru133 Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: 82.139.20.* 29.01.07, 23:43 Dla tych co się nie kształcą te zniżki są nieistotne, lepiej budowac nowe świątynie z aspołeczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Re: Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: 24.122.75.* 29.01.07, 23:49 Cos mi sie wydaje,ze komunizm PRL-u byl lepszy od komunizmu KACZOROW i jego SPOLKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannatula Re: Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.07, 00:10 Gość portalu: Gosc z Canady. napisał(a): > Cos mi sie wydaje,ze komunizm PRL-u byl lepszy od komunizmu KACZOROW i jego > SPOLKI. w 100% sie zgadzam takiej komuny to jeszcze nie widzialam: arogancji, tumanizmu i zla. Nie widzialam, ze ludzie moga byc tacy zli - kaczynscy mi to uswiadomili Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Popieram - ulgi to patologia 29.01.07, 23:53 szczególnie w wakacje, niczemu to nie służy Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 Re: Popieram - ulgi to patologia 30.01.07, 00:44 zima0001 napisał: > szczególnie w wakacje, niczemu to nie służy ----------------------- sluzy bo jest zima0007 Odpowiedz Link Zgłoś
numeron Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów 29.01.07, 23:54 pogieło ich!!!! na jakiej podstawie wysuwają takie wnioski??!!?!?! czy któryś z tych lalusi zrobił badanie rynku jakąś porządną analize i symulacje-->> nie (bo to pomysł beznadziejny) kolejny przykład upadabniania się do tzw.liderów PIS pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliananna Re: Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.01.07, 00:07 numeron napisał: > pogieło ich!!!! > na jakiej podstawie wysuwają takie wnioski??!!?!?! > czy któryś z tych lalusi zrobił badanie rynku jakąś porządną analize i > symulacje-->> nie (bo to pomysł beznadziejny) > kolejny przykład upadabniania się do tzw.liderów PIS > pozdrawiam nie, tylko to geniusze z Torunia. jak sie ktos nie dostanie na studia w Warszawie, Krakowie, czy w Gdansku to zawsze sie dostanie w Toruniu - stad te drogocenne pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: 24.122.75.* 29.01.07, 23:56 Mnie cala polityka PIS-u wyglada na prowokacje narodu,a szczegolnie mlodziezy i bedzie nastepny STAN WOJENNY w wydaniu Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owiec ale 40mln na swiatynie opatrznosci bozej IP: *.chello.pl 30.01.07, 00:00 nie uderzy po kieszeni podatnikow, alez skad... w koncu to tylko pieniadze z super prosperujacego PRYWATNEGO folwarku brata jarka ktore moze rozdac gdzie chce i komu chce. po co pomagac mlodym ludziom ktorzy chca sie ksztalcic (wyksztalciuchy co?), skoro mozna za budzetowa kase kupic sobie glosy. smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.ds7.agh.edu.pl 30.01.07, 00:19 No naprawde taki pomysł by mi nawet do glowy nie przyszedl. Jak PiS chce to niech sobie sam jezdzi bez ulg na bilecie tanszym o 30% ....:|:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stud Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.nat.student.pw.edu.pl 30.01.07, 00:24 ch..w d... PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieważne Gnoje i chamy w tym PiSie tylko!!!!!! IP: *.chello.pl 30.01.07, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider studenci mniej wydadza na gorzalke lub prochy 30.01.07, 00:30 wzorem cywilizowanych krajow , powinno tez zniesc darmowe studia. Chcesz sie ksztalcic - to wez pozyczke i zaplac, bedziesz wtedy mniej imprezowal, a wiecej do nauki sie przykladal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katszkoyebca Re: Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.wro.vectranet.pl 30.01.07, 00:32 ta, bo im sie qrwa dziura w doopie powiekszyla za to sanktuarium co to 40 baniek ma kosztować z Tadzik ma za krótkie rączki, za głębokie kieszenie by sięgnac po babci rencinę oddana w trwodze przed exkomuniką !! palec sobie sami w doopsko włózcie pacanowe gałgany, widać że tylko o to chodzi, żeby Popaprańce i Sługusy miały rozgłos w tępo wygłaszanych pomysłach, to takie sranie do własnego kapelusza. Piłsudski w grobie się przewraca !!! Prawda jest taka że pierdoły stare dorwały sie do mediów i nawtykały goowna w tępe główki toruńskiej młodziezówki, obudzą się kiedyś z ręką w tym kapeluszu kiedy ktoś ich nazwie Amiszami (no offence) !!! " nie stawiajcie mi pomników ze złota...najpiękniejszym pomnikiem jest człowiek, jego dusza i śiwadectwo wiary "....czyż nie o to Jemu chodziło...!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan32 Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.globalconnect.pl 30.01.07, 00:48 Kretynizm opanował również młodych psuarów. To, że otoczenie Irasiada składa się z bałwanów i politycznych indolentów powszechnie wiadomo. Zresztą PiS to partia neobolszewicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qtasftoopskoRomana Qtasem po pysku a mózg pod Prasę I Skrobanka IP: *.wro.vectranet.pl 30.01.07, 00:54 Tępe to nasze społeczenstwo oj tępe...tylko czemu tak wielu tu na tym forum, i czemu qrwa zaden jełopa z Wiejskiej tego nie czyta !!?? jakby czytali to tylko Andrew L. by koloru pyska nie zminił, on już tak ma na stałe, z polskiej burgundii pochodzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 Re: Qtasem po pysku a mózg pod Prasę I Skrobanka IP: *.teledisnet.be 30.01.07, 00:57 zawalu niedlugo dostaniecie tak sie podniecacie w sprawie ktora nie ma zadnego znaczenia, czas sie odprezyc psychicznie obejrzyjcie sobie zdjecia, bardzo smieszne fraglesi.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.chello.pl 30.01.07, 01:03 Widzę, że w tym kraju zostali już tylko skrajni debile. To naprawdę przykre. Taki piękny skądinąd kraj... mógłby być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: 24.122.75.* 30.01.07, 01:10 W interesie panstwa i rzadzacych powinno lezec dobro spoleczne.Jednym z takich dobr jest wiedza powszechna,ktora mlodziez zdobywa ksztalcac sie w szkolach i uczelniach.Panstwo miast obnizac i tak trudne warunki do nauki w polsce biorac pod uwage przecietne mozliwosci zarobkowe rodzin studentow powinno przykladac jak najwiecej staran o to aby mlodziez zachecac do nauki dodajac/nie odejmujac/ jak najwiecej ulg. Panowie Kaczynscy i Ska-nie trzeba az tak bardzo zaglebiac sie w historie,wystarczy cofnac sie do historii powojennej,aby zauwazyc,ze wszystkie przewroty w polsce zaczynala wlasnie mlodziez wyrazajac swoje niezadowolenie- wiec UWAGA JASNIE PANOWIE NIE ZA DALEKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba197 Re: Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.server.ntli.net 30.01.07, 01:20 studiuje w UK i kocham CHELSEA FC.I uwaga debile z PiSuaru chodze na mecze bo moge kupic znizkowy bilet! O reszcie znizek nawet nie chce mi sie pisac bo nie ma do kogo !Mlodzi z Torunia jestescie owocem zwiazkow kazirodczych lub eksperymentow z bronia biologiczna dlatego pamietajcie JESTESMY Z WAMI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterparch znizki dla studentow na wodeczke i piwko 30.01.07, 04:23 www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Zaoszczędzony grosz,na Św.Opatrzności i rydzowi IP: 212.160.102.* 30.01.07, 05:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.jmdi.pl 30.01.07, 05:39 Oczywiście, bo lepiej niech za darmo jeżdżą w dalszym ciągu "uprzywilejowane" rodziny pracowników PKP. Jak wyróżniać, to wyróżniać, student to zakała społeczeństwa. Przecież od dawna wiadomo, że głupimi łatwiej rządzić... Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kileryk Młodzi niedodziałacze PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 06:14 Wiedziałem, że jak sklerykalizowany motłoch wybierze i zacznie się organizować, to będziemy coraz częściej mieli do czynienia z ludźmi po amputacji centralnego układu nerwowego a przynajmniej ośrodka odpowiedzialnego za myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Młodzi niedodziałacze PiS 30.01.07, 06:22 obecnie dyskryminowani są studenci z miast i wsi gdzie nie ma kolei, bo oni zniżek nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix77 Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.siemianowice.pl 30.01.07, 07:33 Rydzykowy ciemnogród Odpowiedz Link Zgłoś
pitrusza Po studiach kupiłem samochód 30.01.07, 07:56 W czasie studiów nie miałem pieniędzy także do domu jeździłem koleją, po studiach poszedłem do pracy i kupiłem samochód. "Szok cenowy" to jakiś idiotyzm. Nikt normalny się nie zdziwi, że będzie płacił więcej, gdy mu znikną ulgi. Chyba, że jakiś człowiek z PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harmon1 Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 30.01.07, 08:06 taaa, a rydzyk prosi o dofinansowanie WSKMiS! masakra, Torun powinni zrównać z ziemą, bylby spokoj. Co mlode pisiory moga wiedziec o prawach rynku?co z nich za eskperci? - banda debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: 157.25.31.* 30.01.07, 08:08 CZY ICH POPIER...??? A SKĄD NIBY STUDENCI MAJA BRAC NA BILETY? JAK CZASEM NAWET NIE MAJA MOŻLIWOŚCI ZARABIANIA BO NP. STUDIUJĄ DZIENNIE LUB MAŁO ZARABIAJĄ??? PIS TO KRETYNI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorek44 Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.uz.zgora.pl 30.01.07, 08:11 Chcialbym poznac jakie zdanie mieli "Mlodzi z PiS" kiedy, chyba Belka obnizal ta ulge do tych 37 %. Co wtedy mowili, i czy czasem wtedy nie zbierali podpisow pod protestem przeciw tym zmniejszeniom ulg? Chyba ze cos pomylilem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorek44 Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.uz.zgora.pl 30.01.07, 08:17 Cytat: Działacze dodają, że pełne opłaty dobrze zrobią też... samym studentom. Po prostu - po skończeniu nauki nie przeżyją "szoku cenowego" Ja poszedlbym dalej. Proponuje zeby zabrac poslom wolne przejazdy, dac najwyzej srednia krajowa (ale tu chyba mnie troche ponioslo - moze jednak srednia jak uzyskuje ok 80% spoleczenstwa). To wszystko po to, zeby po skonczeniu kadencji nie przezyli "szoku cenowego". Chyba pamietacie jak skoncyla sie proba dwoch poslow, zeby przezyc miesiac za 500 zl....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Młodzi PiS nie chcą zniżek dla studentów IP: *.chello.pl 30.01.07, 08:21 tak to jest jak nauka skończyła sie na zawodówce Odpowiedz Link Zgłoś