l.george.l Re: Starybrat - Trzymaj się! 11.06.07, 17:41 Prawdziwy Geniusz. Trzy krótkie słowa i na zawsze znajdzie się w "Skrzydaltych słowach". Odpowiedz Link Zgłoś
homo.sluchaczus Re: Starybrat - Trzymaj się! 11.06.07, 17:42 a dla mnie smutne jest, że Kozyra przeprosił wielkiego G. żenada, panie prezesie, żenada. gdyby w Polsce zapanował ustrój totalitarny, to już widzę, jak większość szefów mediów grzecznie cenzuruje swoich ludzi. żal. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Starybrat - Trzymaj się! 11.06.07, 17:58 Oczywiście, że nie powinien karku schylać, a jedynie podeprzeć się Rydzykiem i oznajmić, że za mówienie prawdy się nie przeprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Starybrat - Trzymaj się! 11.06.07, 18:04 homo.sluchaczus napisał: > a dla mnie smutne jest, że Kozyra przeprosił wielkiego G. żenada, panie > prezesie, żenada. Jeżeli ceną nieprzeproszenia było nieodnowienie koncesji, to podjęli słuszną decyzję. Wygłupił się po raz kolejny Giertych, a takie "tuzy" dziennikarstwa jak Zeremba, Krasowski czy Karnowski będą mieli zamiast twarzy siedzenia, jeżeli nie objadą Giertycha przynajmniej w takim stopniu jak najechali na Michnika, za to ze domaga się sądownie odwołania kłamstw na swój temat, które raczył był napisać pan Robert Krasowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Starybrat - Trzymaj się! IP: *.chello.pl 11.06.07, 21:42 starybrat witaj w moim smnietniku - tak powinno być srojdzie. mam kompana w intelektualnej kloace. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Starybrat - Trzymaj się! 11.06.07, 22:03 Gość portalu: agent cooper napisał(a): > starybrat witaj w moim smnietniku - smnietnik Idioto, to jest to co masz mędzy jednym uchem a drugim? Myslałem ze to się nazywa sracz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Ten Starybrat z radia Zet ... IP: *.wlan.pl 11.06.07, 22:22 Od dawna popisuje sie chamstwem, jego dowcipy nie są wcale śmieszne. Jeżeli potrafi coś robić, to obrażać ludzi. Zarozumiały, arogancki, niegrzeczny. Freud, możesz mu podać rękę. Jesteście siebie warci. Pasujecie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ten Starybrat z radia Zet ... 11.06.07, 22:41 Gość portalu: neon napisał(a): > Od dawna popisuje sie chamstwem, jego dowcipy nie są wcale śmieszne. Jeżeli > potrafi coś robić, to obrażać ludzi. Zarozumiały, arogancki, niegrzeczny. > Freud, możesz mu podać rękę. Jesteście siebie warci. Prawidłowo opisałeś kupera, ale niestety moge mu podać co najwyżej noge. Tobie neon też, ale pozwól ze wcześniej wdepnę do gówna. Ale po tej szczypcie dziegciu dam Wam też łyżkę miodu. Jesteście z kuperem bardziej chamscy, zarozumiali, aroganccy i głupi niż Zaleski/Mazurek z Wprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Ten Starybrat z radia Zet ... IP: *.nask.waw.pl 12.06.07, 09:10 > Tobie neon też, ale pozwól ze wcześniej wdepnę do gówna. Nie musisz, tkwisz w gó..e po uszy. Myslę, nawet że to twoje naturalne i jedyne /ci znane/ środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ten Starybrat z radia Zet ... 12.06.07, 09:14 > Nie musisz, tkwisz w gó..e po uszy. Myslę, nawet że to twoje naturalne i > jedyne /ci znane/ środowisko. Tutaj na forum tak ... Odpowiedz Link Zgłoś