Dodaj do ulubionych

Czarna lista zespołów

• gaiaa Drogi Rysiu... 14.06.07, 09:30
      ...ściganie koncertujących zespołów to ścinanie czubka góry lodowej, a
      szczególnie, jeżeli urzędnicy (ci to się muszą nudzić) czerpią informację z
      plakatów. Kto teraz je rozwiesza? Bez sensu, od tego jest internet, względnie
      prasa tematyczna. Poza tym, Rysiowi udało się odwołać blackmetalowy festiwal
      tylko dlatego, że miał się odbyć w klubie, którego właścicielem był Uniwersytet
      Watszawski. Właściciele prywatnych klubów mogą zacierać łapki - tam może
      koncertować kto chce. :) Przy okazji, Rysiu „satanistyczne” grupy rockowe to
      często strachy na lachy – zespoły, które ze swoją ideologią się nie kryją
      często nie mają nic z rockiem wspólnego (dla ciekawych -
      www.elend.prv.pl/ )

A co ze sprzedażą płyt i ściąganiem muzy z netu? A książki, strony internetowe?
      Jak już zakazać, to po całości. Z jakim skutkiem nasi urzędnicy egzekwują zakaz
      propagowania treści faszystowskich? Pomijając już osławiony Red Watch, po
      cyberprzestrzeni wala się wiele podobnych witryn. A "Biblię Szatana" La Vey'a
      można dostać w W-wie na ulicy. Pozostaje im tylko życzyć powodzenia :).

Na koniec, nie muszę już chyba mówić, że ten pożal się Boże komitet
      swoim „raportem” z własnej kieszeni sfinansuje tym piekielnym bandom reklamę.
      Nergal, głowa do góry! :) Rysio daleko rozmija się z prawdą twierdząc, że te
      wypociny nie trafią do młodzieży. Trafią, i to szybko. Tak przy okazji, jakby
      ktoś namierzył to w necie, to ja też poproszę linka… :)
      • Gość: Ryszard Nowak Re: Drogi Rysiu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 17:48
        I na to znajdzie się sposób. Zakażemy wszystkich koncertów, obrócz jedynego i
        słusznego zespołu 2TM2,3, który jest zespołem katolickim i bierze udział w
        akcjach lewicowych. Zachęcam do głosowanie na moją partię Unia Pracy.
    • Gość: Ryszard z FiM Re: Czarna lista zespołów IP: 83.13.111.* 14.06.07, 09:36
      Moliera też chcieli kiedyś zakazać, dzisiaj jest nie tylko klasyką, ale także
      lekturą.
    • Gość: <MM> Czarna lista zespołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:38
      Nauczcie się w końcu poprawnie pisać Marilyn Manson, bo praktycznie w każdej
      publikacji o tym zespole błędnie zapisujecie jego nazwę.
      Nasz kraj jest często pomijany przez licznych artystów, a po publikacji tej
      listy, staniemy się jeszcze większym ciemnogrodem muzycznym.
      Proponowałbym dodatkowo zakaz publicznych wystąpień braci Kaczyńskich - bije od
      nich czyste zło, jak się na nich patrzy.
    • Gość: Q Czarna lista zespołów IP: *.wi.tuniv.szczecin.pl 14.06.07, 09:38
      powinni dodać do listy sekt LPR, MW i PIS
    • Gość: bob VI RP to delegatura szatana in the first place IP: 162.27.160.* 14.06.07, 09:40
      • Gość: dix SATANY do więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:42
        Powinni pozamykac wszystkich pod zarzutem działalności wywrotowej i wrogiej
        państwu
        • Gość: Schism Re: SATANY do więzienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:52
          Wszystkich? Rozumiem, że masz na myśli osoby grające w tych zespołach??

Odpowiedz jest jedna: POWINNI POZAMYKAĆ NIEKTÓRYCH ZA BRAK INTELIGENCJI I
          TOLERANCJI!!!
    • Gość: aga Czarna lista zespołów IP: 217.153.60.* 14.06.07, 09:43
      A co z zagwarantowana w konstytucji wolnościa wyznania? jestem satanistką i
      chce chodzic na koncerty zesopołów satanistycznych , zabranianie im
      koncertowania ze względu na to jaki światopogląd wyznają jest łamaniem
      konstytucji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: dix Re: Czarna lista zespołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:49
        JAk chcesz chodzić to to bardzo prosze ale nie w POLSCE.Dosyć przymykania oczu
        juz dawno trzeba bylo podjąc taką decyzje
        • Gość: snajper Re: Czarna lista zespołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:38
          Kim jesteś Przenajwiększy? Wskaż mi drogę, bym jak i Ty mógł zaślepiony nienawiścią szerzyć kult bOGA właściwego.. Ach.
    • Gość: y. Czarna lista zespołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:43
      wolnośc w Polsce, demokracja, a znajda sie szanowni panowie, ktorzy razem z
      duchowienstwem stanowic beda o tym, co dobre a co zle. znajac zycie, na liste
      trafia zespoly, ktore budza watpliwosci, a satanizmu nie szerza. no ale, ktoz
      przetlumaczy teksty, skoro wykszralcenie nie pozwala na zrozumienie?
    • Gość: Egon Muzyk Re: Czarna lista zespołów IP: *.acn.waw.pl 14.06.07, 09:47
      Przepraszam to jakiś żart ? znaczy, że nie mogę już grac gdyż propaguje Ciężkie
      Brzmienia ? przepraszam za wyrażenie, ale to poprostu Kurestwo... jestem załamany
    • miss.capricorn Czarna lista zespołów 14.06.07, 09:48
      ??!!?!?!?
      ...słów brak, po prostu brak słów...
      • Gość: dix Znalezli sie obroncy szatana.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:51
        Ja i reszta zdrowego spoleczenstwa niechce takich koncertów niechce rzeby moje
        dzieci na to patrzyły i uwżama ten pomysł za bardzo dobry
        • Gość: Aeon Re: Znalezli sie obroncy szatana.. IP: *.as.kn.pl 14.06.07, 10:04
          Dix polecam slownik ortograficzny i wspolczuje Twoim dzieciom jak tak ich bedziesz edukowal jak piszesz pozatym nikt im nie kaze tego robic wiec co sie czepiasz ???
        • Gość: marcin Re: Znalezli sie obroncy szatana.. IP: *.dolsat.pl 14.06.07, 10:10
          ja nie slucham black metalu ale uwazam ze ten pomysl jest idiotyczny nikt Ci nie kaze tego sluchac jak Ci sie nei podoba i nie musisz chodzic na ich koncerty
        • Gość: snajper Re: Znalezli sie obroncy szatana.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:40
          I przestań już pisać o sobie i zdrowym społeczeństwie. Wiesz dobrze, że katolikowi nie przystoi taka pycha.
        • Gość: Schism Re: Znalezli sie obroncy szatana.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:49
          To teraz odpowiedz mi na jedno pytanie...
          Dlaczego to co chcesz ty i "reszta zdrowego społeczeństwa" ma być ważniejsze od
          tego co chce ja i "zdegenerowani sataniści" (tak pewnie byś nas określiła)??
          A swoim dzieciom zamiast zabraniać czegoś robić, pokazuj jak samodzielnie myśleć...
          Zaznaczam nie jestem satanistą, poprostu lubie słuchać takiej muzyki, czy to
          czyni mnie gorszym od ciebie??
        • Gość: Cinek Re: Znalezli sie obroncy szatana.. IP: *.chello.pl 26.05.10, 19:37
          Jesteś załosny człowieku. widać, że Twoja ortografia nie wykracza
          poza poziom klasy 1 podstawówki, a z muzyką metalową masz tyle
          wspólnego co Pan Ryszard z intelektem i rozumem.
          AVE!
    • Gość: piłkarz zazazać horrorów w telewizji też!!! IP: 213.199.198.* 14.06.07, 09:51
      tam dopiero Szatan, zło, duchu i ch*j wie co!

oł jeah, Polacy to wspaniały naród tylko ludzie ch*je (J.Piłsudski)
      • Gość: mat Zakazać głupoty!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:55
        takiej jak szatanizm faszyzm i inne dziwne sekty to ok
    • Gość: Aeon Re: Czarna lista zespołów IP: *.as.kn.pl 14.06.07, 09:59
      A kto nastepny zespoly ktore przeklinaja w swoich tekstach bo to obraza Totalna paranoja jest robienie czegos takiego z muzyka wbrew wszytkim bo muza moze nie poplurana w urzedowych kregach za to polularna wsrod mlodziezy . Pozatym Behemoth i Vader jest wieksza gwiazada niz Edytka Gorniak czy Myslovitz co bardziej sie oplaca promowac kicz czy dobry uznazy zespol ??
    • Gość: blue Re: Czarna lista zespołów IP: *.petrus.com.pl 14.06.07, 10:02
      Teraz to już mnie naprawdę w.k.u.r.w wziął! Nikt nie może nikomu mówić czego ma
      słuchać! Mam nadzieję, że następna ekipa wywali ten pomysł do kosza. Nie słucham
      żadnego z tych zespołów, ale dałabym się zabić za to, żeby ktoś mógł sobie pójść
      na koncert Mansona czy Kata w Polsce. A jak się zabiorą za jakiś mój zespół, to
      nie ręczę za siebie...
    • Gość: Marcin Ta sama lista to już satanizm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:02
      Bo jest CZARNA!!! BUHAHAHAHAHA
    • Gość: bz Satanisci sa naprawde zwyklymi durnymi swiniami IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.07, 10:02
      Satanisci grozili mojej corce w Niemczech:
      "Chcielibysmy zobaczyc,jak bedzie wygladal twoj mozg? "
      Dzwonili nawet do domu,zapraszajac ja poznym wieczorem za miasto na "spotkania"
      Jedyna metoda,ktora by do nich dotarla,to zapewne stara wyprobowana pala "ZOMO"
      • Gość: meff sataniści... kto tworzył tą listę IP: *.chello.pl 14.06.07, 10:53
        ciekawe kto tworzył tą listę i jakie były kryteria uumieszczenia na niej?
        ciekawi mnie też czy te żałosne przepisy które przygotowują będą zabraniały np
        noszenia pentagramu?
        • Gość: BoRo Re: sataniści... kto tworzył tą listę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 16:33
          Co do kryteriów, wyszukują sie wszystkich słów takich jak diabeł, szatan, demon,
          lucyfer, beliar, asmodeusz, loki, lilith itd... Patrząc tylko na takie słowa
          stwierdzają że satanistyczne... Na pewno tak jest, nie czytają całości tylko
          wyćiągają słowa z podtekstu.
      • ravendom Re: Satanisci sa naprawde zwyklymi durnymi swinia 15.06.07, 21:58
        A skąd wiesz, że to byli sataniści akurat? W Polsce przyjęło się, że jak coś
        złego to zaraz sataniści, Żydzi, masoni itp. Już nawet nie chce mi się
        wymieniać sytuacji, w których 'sataniści' byli oskarżani o jakiś czyn, a potem
        jak się okazało, dokonał tego zupełnie ktoś inny... i zapewne z krzyżykiem na
        szyi, i to wcale nie odwróconym.
        Satanista to nie człowiek, który je koty i rozwala nagrobki tylko człowiek,
        który postawił na swój indywidualizm, intelekt i siłę umysłu w dążeniu do
        szerokorozumianej doskonałości. Słowo 'satan' stanowiące część
        słowa 'satanista' jest użyte w znaczeniu 'przeciwnik', 'opozycjonista' - w
        sensie opozycjonista do niektórych zasad religii katolickiej. Dla mnie
        uważanie, że sataniści jedzą koty, napadają na dzieci i gwałcą dziewice
        świadczy o takim samym zacofaniu jak życie w przekonaniu, że Ziemia jest
        płaska, albo, że dzieci przynosi bocian.
      • Gość: Schism Re: Satanisci sa naprawde zwyklymi durnymi swinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:56
        Zgadzam się SATANIŚCI TAK, ale nie dajmy się zwariować, żaden z tych muzyków nie
        jest satanistą, to tylko taka poza. Można grać taką muzyke i nie być satanistą,
        wiekszość która jej słucha nie jest, tak samo jak można co niedziele chodzić do
        kościoła i tak na prawde nie być katolikiem!
    • fleshless Led Zeppelin, qwa, Led Zeppelin 14.06.07, 10:05
      przeca stairway to heaven puszczane od końca to głos szatana

zdewociałe ćwoki
      • slayer33 Re: Led Zeppelin, qwa, Led Zeppelin 14.06.07, 10:06
        a mandaryna od tyłu to niezła d*pa
    • Gość: Odbyt Kiedy zapłoną stosy? IP: *.devs.futuro.pl 14.06.07, 10:06
      PiSdzielce zafundowały nam powrót do średniowiecza więc kiedy zapłoną stosy?
      • Gość: Aeon Re: Kiedy zapłoną stosy? IP: *.as.kn.pl 14.06.07, 10:08
        juz niedaleko do tego , stara dobra komuna w prawicowej oprawce wraca wczesniej kosciol byl na cenzurowanym teraz Ci ktozy z kosciolem nie maja nic wspolnego
    • Gość: zibimec Czarna lista zespołów IP: 88.204.191.* 14.06.07, 10:08
      kiedy wreszcie zabiora sie za tych wstretnych cyklistow
    • Gość: Blećka666 Czarna lista zespołów IP: *.media4.pl 14.06.07, 10:10
      Po.. ten kraj żeby juz na koncerty niezezwalac!!! niech raperzy itp. ku..
      graja swoje murzyńkie pioseki ze h.. az boli !!??a tu człowiek pozadnej muzyki w
      ..ym kraju nie moze posłuchac!!!idz pan w hoj
      • Gość: maryshaa Polowanie na czarownice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:19
        Dobierają się do każdej dziedziny życia, i robią to na tyle sprytnie, że bez
        zbędnego rozgłosu. Pomalutku, pocichutku ograniczają naszą konstytucyjnie
        zatwierdzoną wolność poglądów, wolność słowa, zamieniają tak niedawno
        wywalczoną demokrację w totalitarny kabaret...Niedługo zarządzą obowiązkowe
        uczstnictwo w mszy świętej niedzielnej!!
      • Gość: m Re: Czarna lista zespołów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:24
        r. nowak jest człowiekiem chorym, niestety ta choroba jest chorobą
        nieuleczalną... tzw. głupota, o jego chorobie świadczy choćby to:

Ryszard Nowak (ur. 29 grudnia 1953 w Gdańsku), polityk Unii Pracy, poseł do
        Sejmu II Kadencji w latach 1993-1997, wybrany z okręgu nr 13 w Jeleniej Górze.

Z zawodu przewodnik górski, ukończył w 1979 Studium Turystyczno-Hotelarskie w
        Jeleniej Górze. [1]. Ukończył też Wyższą Szkołę Zarządzania i Bankowości w
        Poznaniu.[potrzebne źródło]

Od połowy lat 90. znany jako przeciwnik tzw. sekt i nowych ruchów religijnych.
        Od 1997 organizuje akcje "Lato bez sekt". Jest też przewodniczącym
        Ogólnopolskiego Komitetu Obrony przed Sektami.

Od działalności Ryszarda Nowaka odcinają się niektóre (katolickie i kościelne)
        centra informacji o sektach.[2]

Krytyka i kontrowersje
        Ryszard Nowak oświadczył, że Jerzy Owsiak jest satanistą, ponieważ wykonuje
        nerwowe ruchy rękoma[3]. Jerzy Owsiak odpowiedział na to nazywając Ryszarda
        Nowaka "kompletnym idiotą"[4].

Ryszard Nowak krytykowany jest również za akcję "Lato bez Sekt". Jednym z
        elementów tej akcji było poprowadzenie ataku łańcuchami, kijami i kamieniami na
        grupę filozofów, ekologów i wegetarian, którzy spotkali się aby omawiać sprawy
        związane z ekologię, za co zostali uznani za sektę. Jeden z tych ekologów
        został dotkliwie pobity[3].

• Gość: włodziu Aaaaaaaa, niemożliwe!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:16
      Wszystkiego zakazać, banda kretynów, nie wierzęw to co czytam. Jestem
      katolikiem, ale chyba przestanę. Wolność słowa i poglądów dla wszystkich.
      Pieprzony psudokatolicyzm jest zgubą tego Państwa.
    • Gość: MK Czarna lista zespołów IP: *.nettel.pl 14.06.07, 10:21
      To już skrajność...
      Nikt nikogo nie prowokuje, a "metalowy" satanizm to tylko styl.
      Satanizm nie ma nic wspólnego z zabijaniem ludzi... Ale widzę że nasi rządzący nie mają bladego pojęcia czym jest satanizm... Ciekawe kiedy mi stronkę internetową wykasują hahaha :D
    • Gość: nfp Czarna lista zespołów IP: 83.1.58.* 14.06.07, 10:23
      hahaha, Nowakowi powinni zabronić wypowiadania się publicznie - za propagowanie
      głupoty
    • belial1 Czarna lista zespołów 14.06.07, 10:23
      Lista będzie niejawna i ułożona przez "specjalistów" namaszczonych przez
      środowisko katoli (czytaj modlących się w [k]ościele, niestety nie pamiętających
      na codzień przykazań, które są "nomen omen" takie same dla innych wielkich
      religii)...

ja akurat lubię taką muzykę, słucham jej sobie w domu, słucham jej sobie w
      samochodzie, słucham jej wieczorami jak biegam... a mino to wyszedłem na ludzi
      (mimo obaw mojej babci:)) skończyłem studia, mam pracę, rodzinę i PŁACĘ PODATKI
      więc domagam się żeby moje przekonania zostały uszanowane.

Następnym razem jak będę chciał iść na Behemotha albo Samaela albo cokolwiek
      innego nie będę mógł?

Pierd...cie się!! Jadę płacić moje podatki gdzie indziej jeżeli Wam to nie
      odpowiada a moje przekonania i gusta nie są tam przedmiotem publicznej nagonki.
    • Gość: Readman Czarna lista zespołów IP: *.autocom.pl 14.06.07, 10:23
      KAT? Przeciez ten zespol isnieje juz prawie 30 lat! To juz jest element historii
      i kultury polskiej. Co bedzie dalej? Rolling Stones, Led Zeppelin, a moze Elvis?
    • Gość: Horus Re: Czarna lista zespołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:24
      To jest po prostu żenada. Nie mogę tego inaczej określić. Wpierw warto się
      zastanowić, czy ta muzyka jest naprawdę aż tak szkodliwa społecznie? Wg mnie Ci
      cali sataniści to po prostu grupa ludzi, którzy szukają rozpaczliwie
      jakiejkolwiek formy akceptacji. Dlaczego przez tego typu odosobnione(jakoś nie
      słychać o nich za wiele...)przypadki cierpieć muszą ludzie, dla których koncert
      jest wspaniałym wydarzeniem? Uczciwie się przyznam, że jestem wielkim fanem
      Kata, który został w tej liście uwzglęniony i mimo, że chodzę na prawie każdy
      ich koncert, który odbywa się w moich okolicach, mimo, że większość ich tekstów
      znam na pamięć to żadnym satanistą nie jestem. Wręcz przeciwnie - jestem osobą
      wierzącą. I jestem w stanie stwierdzić, że tak jest w przypadku sporej części(o
      ile nie większości) ludzi, którzy na tego typu imprezy chodzą. Poza tym, z całym
      szacunkiem, ale dużo bardziej niebezpiecznie jest choćby na pierwszej lepszej
      dyskotece, gdzie można dostać po twarzy za byle co. Tak więc pytam. CZEMU
      NORMALNI LUDZIE MUSZĄ PŁACIĆ ZA ODCHYŁY JEDNOSTEK?

Już pomijam poruszoną wcześniej kwestie, że w Polsce wydaje się być sporo
      innych, dużo istotniejszych kwestii, niż koncerty, bo to nie ma sensu. To widać
      na pierwszy rzut oka, że Państwo jako instytucja zajmuję się w 99% nie tym co
      trzeba...
    • Gość: SZATAN Czarna lista zespołów IP: 217.153.175.* 14.06.07, 10:26
      A moze by tak... KTOS WALNALBY SIE W LEB !! bo w wolnym kraju zostalo zasiane
      ziarno PARANOI i DEBILIZMU !! Zastanowcie sie dwa razy zanim pokazecie
      spoleczenstwu jakis "dobry" pomysl.
      Rece opadaja ... sorry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka