Gość: ,,, Re: Czarna lista zespołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 18:49 taa... Wygląd przyszłego "metala" : Glany pieszczochy karwasze i koszulka feel'a ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curswdbygod no to troche przegieli pale.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 16:25 o co w tym chodzi?! a co z inna muzyka (hip-hop, rap, techno, pop), ktore propaguja przemoc, alkoholizm, narkotyki, sex, pogon za kasa, brak moralnosci, prostytucje itd?? skoro juz ma dostac sie wszystkim za propagowanie zla, to niech zostana ukarani wszyscy! dlaczego zawsze metal, rock i inne ciezsze brzmienia sa zle kojarzone? moze okaze sie jeszcze ze Metallica, Rhapsody, Scorpions, Nightwish i inne tego typu zespoly sa zle? brak slow...moze niech politycy zajma sie polityka, a nie gustami mlodziezy. i jak to mlodziez nie bedzie mogla zobaczyc tej listy? mamy prawo wiedziec co na niej jest! Popieram Nergala z Behemoth, ci ktorzy wpadli na pomysl zrobienia tej listy nie maja zielonego pojecia o czym spiewaja tego typu zespoly... apel od mlodziezy: odczepcie sie od nas! jesli bedziemy chcieli ich posluchac i tak to zrobimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielus86 Muzyka satanistyczna-Wplyw czy nie na czlowieka? IP: *.range86-131.btcentralplus.com 23.12.08, 03:09 Oczywiscie ze muzyka metalowa ma ogromny wplyw na czlowieka-po moim przykladzie to widze-wczoraj puscilem sobie jeden utwor Kata i co sie stalo 10 minut pozniej? Szybko wybieglem przed dom w poszukiwaniu kota, ktory mi biegal po placu, zlapalem, zadzwonilem do chlopakow, wynajalem miejsce w piwnicy i zoorganizowalem czarna msze, spalilem kota... no podsmazylem i zjadlem bo bylem glodny-Nigdy wczesniej mi sie to nie (gość portalu) Zaloguj się zdarzylo, gdyz jestem ogromnym fanem Radia Maryja i zawsze kladlem na tace, pare razy mi sie tylko zdarzylo porzyczyc z tacy na wieczornego Pokera z Moherami. Uwazam ze Pan wszech mega geniusz Ryszard Nowak powinien dostac nobla za taka czarna liste, poniewaz takie postepowanie napewno uchroni biedne koty przed spaleniem, mlodziez bedzie grzeczniejsza i swiat piekniejszy. No dobra a teraz 2 forma listu w troche innej mniej sarkastycznej a brutalniejszej formie: Jak ja sie ku... ciesze ze wyjechalem z tego chorego kraju. Takie ustawy moga wymyslec tylko nasze zakompleksione urzedasy, ktore w zyciu gowno osiagneli i dobrze o tym wiedza i sa malymi trybikami, pionkami, ktore tylko potrafia utrudniac i uprzykrzac innym zycie, sa zazdrosni i zawistni. Zal mi was, na waszym miejscu bym sobie kupil Magnuma i powiedzial koledze z pracy zeby mi strzelil w leb. Jeszcze jedna mala kwestia, czy ktos kiedykolwiek w zyciu mial potyczke z jakims satanista-Odpowiedz baaardzo znikome przypadku. Czy ktos kiedykolwiek mial potyczke z dresem, technmolem czy innym prymitywem? Odpowiedz baaardzo czesto. Moze by z takimi ludzmi zrobic porzadek? Panie Ryszardzie Nowak-proponuje zainwestowac w tego Magnuma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villbiorn Chrześcijaństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 20:09 Chrześcijaństwo = wiara w to, że pozaziemski żydowski zombie, który był jednocześnie swoim własnym ojcem może sprawić żebyś żył wiecznie jeśli symbolicznie zjesz jego mięso i telepatycznie powiesz mu, że uznajesz go za swojego mistrza tak aby mógł usunąć z twojej duszy złe siły, które są obecne w ludziach w wyniku tego, że kobieta, która powstała z żebra i została namówiona przez mówiącego węża do zjedzenia owocu z magicznego drzewa. Jasne, to ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villbiorn Re: Czarna lista zespołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 20:10 Chrześcijaństwo = wiara w to, że pozaziemski żydowski zombie, który był jednocześnie swoim własnym ojcem może sprawić żebyś żył wiecznie jeśli symbolicznie zjesz jego mięso i telepatycznie powiesz mu, że uznajesz go za swojego mistrza tak aby mógł usunąć z twojej duszy złe siły, które są obecne w ludziach w wyniku tego, że kobieta, która powstała z żebra i została namówiona przez mówiącego węża do zjedzenia owocu z magicznego drzewa. Jasne, to ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dead_Nowak Hehe IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.09, 17:46 "- W tej chwili, gdy widzę jakiś plakat na mieście podejrzanego zespołu, sam dzwonię do ośrodka kultury, w którym ma się odbyć koncert. Ale przecież nie zawsze w ten prosty sposób można zidentyfikować zespół głoszący satanistyczne treści - cieszy się z listy Mariusz Orzełowski z biura prezydenta Siedlec" to chore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hell czarna lista IP: 81.219.210.* 15.01.09, 16:09 Gdybym go dorwała przysięgam, że każdą sekundę poświęciłabym katowaniu go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rGoxjnnBWZOyKHd dQgRdmcDuV IP: 83.233.30.* 28.02.09, 05:34 nMyDYF ghwjhtwiarix, mdypyalyzsad, [link=http://raxdwkmzblrt.com/]raxdwkmzblrt[/link], nnswtxcfkttm.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith Re: Czarna lista zespołów IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 13:12 kiedyś była lista ksiąg zakazanych, a teraz zespołów. wieki mijają a ludzie jak byli durni tak są nadal. na to nie ma rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bananmik żal IP: *.promax.media.pl 25.03.09, 19:21 Straszna wiocha sie z tej polski zrobiła inne kraje zabraniają tylko niektórych albumów artystów a nie ich! Marylin Manson jak on propaguje satanizm to ja jestem ojciec lucyfer! Troche krwi w teledyskach i tekstach do lepszej sprzedaży i wielkie chalo! Obejżyjcie film "Metal: A Headbungers Journey" to sie wszystkiego dowiecie o Heavy meetalowych zabobonach i "sektach" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Paranoja! IP: *.tvteletronik.pl 30.03.09, 14:44 Tylko co jest niekatolickiego w słuchaniu muzyki metalowej czy rock`owej!? To jakaś paranoja! Że niby sataniści... To znaczy, że również jestem opętana skoro słucham tego typu muzyki!? Kościół Katolicki chyba sam nie wie o czym mówi! Dla KK satanistami są ludzie słuchający "ostrej muzyki", a kim w takim bądź razie są te wszystkie dewoty uważające się za wielkie chrześcijanki, które jeszcze ani jednej Mszy Św. nie opuściły, ale kiedy tylko z Kościółka wyszły już migiem do Nowakowej pobiegły, żeby opowiedzieć jej, co też dzieje się u Kowalskich... I to jest właściwa postawa, tak? Czasami z plotek roznoszących przez te "wielkie katoliczki" dowiaduje się o sobie i swoich bliskich więcej niż sama wiem... Jestem osoba wierzącą, ale nie mogę pojąć [choć bardzo się staram] zachowania KK... Paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 15:39 Czy w tym chorym kraju muszą się wszystkiego czepiać?? Najlepiej niech zakarzą wszystkiego i będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heydrich88 nowaczek IP: *.chello.pl 11.05.09, 21:00 Nowak jest tak tępy, że dziwie się, żę jeszcze spokojnie po ulicy chodzi. Czy on kiedykolwiek posłuchał chociażby: Bathory, Ultima Thule, Birdflesh, Burzum i inne?? bo wątpię. I boli mnie, że na tej liście jest Bathoy, bo nowak (celowo z małej litery nazwisko szydercy) tym sposobem okazał brak szacunku dla zmarłego jedynego członka grupy - Quorthona Setha - który zmarł na serce, po 3 płytach (a nawet po 2) porzucił tematyke szatana, śpiewał o Mitologii Skandynawskiej, choć były płyty niezwiązane z tym (Requiem, Octagon), nadto Quorthon był bardzo miłym, spokojnym i wesołym człowiekiem więc nierozumię jak ten *** mógł dać Bathory na liste, patrząc na tylko dwie płyty grupy z całej, 12 płytowej (+ 3 składanki również mające rzadkie utwory czyli razem 15) dyskografii. Za to nowakowi, szacunku absolutne ZEROOOOOOOOOOOOO!!!! Bo wbił nóż w swobody obywatelskie, wolność wyznania innej niż obowiązująca religii i inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe czarna lista IP: *.chello.pl 22.08.09, 19:15 omg przez takich debili którzy zabraniają koncertów polska uchodzi za wioche i grają tu tylko same dziady. A jak przyjedzie jakiś fajny zespół którego JESZCZE nie dali na czarną liste to raz na 5 lat -.-'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiferatus niewiedza jest straszna... IP: *.microchip.net.pl 05.11.09, 14:54 ciekawe czy któryś z państwa tworzących ten spis wie tak naprawdę czym jest racjonalny satanizm... polska zaborczość sama modli się o pomstę do nieba, a ludzie ślepo zapatrzeni w stereotyp nie wiedzą już sami czego chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anhonime Fajnie :D IP: *.swidnica.mm.pl 29.12.09, 12:31 To już wiem czego słuchać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybysz A ja mam inne zdanie... IP: *.centertel.pl 16.05.10, 15:55 Powinniśmy być dumni z takich zespołów jak np. Behemoth z 3miasta czy Vader... To są nasze zespoły! Tym czasem grupka urzędników którzy nagle odczuli misję duchową, postanawiają z braku lepszych zajęć wytępić to, co dla niektórych ludzi jest powodem do dumy... Najwidoczniej mało się znają ( ja nie jestem wielkim znawcą ) ale osądzać kogoś po jego ubiorze, tekstach piosenek i wyglądzie zespołu to już przesada... to jest po to aby szokować ludzi... sprawy wiary to zupełnie inna rzecz. Nikt nie wiem co tak naprawdę myśli sobie taki artysta.... ta muzyka jest dla ludzi.. albo taki człowiek ją załapie i spodoba mu się albo nie i jest to jego indywidualna sprawa. Często słucham sobie właśnie tego typu muzyki.. i nic do niej nie mam. Przyznam że bardzo mi się spodobała... Albo się to czuje albo nie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś