Dodaj do ulubionych

Nudyści na celowniku policji

• tepetoja od dzisiaj wypuszczam cycuszki na wolność he he 22.06.07, 10:07
    • jaroslaw_nieomylny No to nasza dzielna policja znow zlapie wiecej prz 22.06.07, 10:16
      estepcow ku radosci ciemnego tłumu wyborcow PISSdzilecow :)
    • mamgotamgo Nudyści na celowniku policji 22.06.07, 10:18
      W Monachium jest kilka miejsc, w których opalają się nudyści i nikt nie ma do
      nich pretensji. Części ciała jak każde inne. Kończyny górne, kończyny dolne, a
      to co pośrodku to zgodnie z naturą. O co tym PiSowcom chodzi? Czyżby ich guru
      nie miał jąder i wstydzi się tego stanu?
    • Gość: Pinezka Pić fikolasy oraz szcz.. w bramach można... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.07, 10:19
      ...bez najmniejszych ograniczeń, bo to jest obyczajne i tym policja się nie
      zajmuje. W zasilaniu budżetu via akcyza przeszkadzać nikomu nie wolno. Policja
      powinna właściwie pomagać i na telefon dowozić zimne trunki do miejsc
      patriotycznej w końcu działalności.
      W jaraniu na przystankach i rzucaniu petów gdzie podpadnie też panuje pełna
      wolność. Zatrzymywani są tylko "wprowadzający do obrotu" fajki bez banderoli.
    • Gość: jezyk7 Nudyści na celowniku policji IP: *.retsat1.com.pl 22.06.07, 10:21
      O ludzie. No tak rzeczywiście. Bo akurat dzieci będą się tym bulwersować.

pzdr.

jezyk7
    • Gość: 3miasto Re: Nudyści na celowniku policji IP: *.chello.pl 22.06.07, 10:23
      haha to samo skojarzenie mi sie nasunelo - nie ma jak zadnarm :) - poza tym
      smiesznym skojarzeniem wiecej juz nic smiesznego w tej sytuacji nie ma - LUDZIE
      W JAKIM KRAJU MY ZYJEMY!!!! jednego ciagle nie rozumiem - ktos wybral ta bande
      baranow na rzadzacych - stalo sie. nie wiedzieli ze te obietnice to wszystko
      bajki z palca wyssane. ale jak to jest mozliwe zeby po tylu miesiacach
      "nierzadow" nadal mieli takie poparcie? moherowych beretow przeciez tyle nie ma.
    • Gość: Timon Nudyści na celowniku policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:24
      Polska władza zwariowała do reszty... a sczególnie przedstawiciele koalicji pod
      kontrolą której są chyba wszystkie możliwe urzędy hehehe.... No dobrze - zatem
      zimą polecam panom "policjantom" kontrole ulic - i biada temy kto na głowie nie
      będzie miał ciepłego moherowego beretu - mandat z mocy ustawy - 200 zł albo jak
      tam sobie wymyślą...... wstyd za tę władzę... żałosne
      • Gość: Lehoo Re: Nudyści na celowniku policji IP: 212.14.31.* 22.06.07, 14:45
        Działa tu zasada roszady Baumana: im gorzej państwo radzi sobie w rozwiązywaniu
        problemów podstawowych (bezrobocie, bieda, jakość edukacji czy służby zdrowia),
        tym skwapliwiej wykazuje ono aktywnośc w dziedzinach bzdurnych (mundurki
        szkolne, palenie papierosów w samochodzie albo pilnowanie, czy wszystkie
        plażowiczki mają założone staniki).
    • 2kotunia1 Re: Nudyści na celowniku policji 22.06.07, 10:24
      No to w majestacie prawa będą sobie policjanci oglądać, a co fajniejsze dupencje
      utrwalać na różnego rodzaju "nośnikach"- jako dowód rzeczowy! Brawo! Przestaną
      sie nudzić, a jacy będą aktywni w ujawnianiu wykroczeń! Ciekaw jestem, któremu
      kaczorowi będą dostarczane "dowody rzeczowe" i które? Myślę, że te z fujarką
      dostanie ten od kota. Mylę się?
      • pos3gacz Re: Nudyści na celowniku policji 22.06.07, 13:46
        2kotunia1 napisał:

> No to w majestacie prawa będą sobie policjanci oglądać, a co fajniejsze
        dupencj
        > e
        > utrwalać na różnego rodzaju "nośnikach"- jako dowód rzeczowy! Brawo! Przestaną
        > sie nudzić, a jacy będą aktywni w ujawnianiu wykroczeń! Ciekaw jestem, któremu
        > kaczorowi będą dostarczane "dowody rzeczowe" i które? Myślę, że te z fujarką
        > dostanie ten od kota. Mylę się?
        xxxxxxxxxxxxx
        Wcale się nie mylisz,tylko,że największą pomyłką dla Polski i Polaków są Ci
        dwaj z metra *cięci*
    • Gość: leszek Nudyści na celowniku policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:26
      KOŁTUN POLSKI MA SIĘ DOBRZE
      • manasonta Kaczyńscy są nudystami!..Nudzą jak cholera! 22.06.07, 10:30
        • tepetoja O! fuuuj! kaczyńscy na plaży nudystów?? ??bleeeeee 22.06.07, 10:35
    • morte_macabre Re: Nudyści na celowniku policji 22.06.07, 10:36
      No bo u nas to gołe cycki to zgorszenie straszliwe! Chyba że są drukowane w Fakcie i eksponowane w każdym kiosku, wtedy jest ok. Zmasakrowane płody też można pokazywać i nikomu nie szkodzą najwidoczniej. Tylko te szatańskie cycki!
    • tommy74 Nudyści na celowniku policji 22.06.07, 10:37
      www.go-croatia.eu W chorwacji było by to nie do pomyślenia
    • Gość: Pynio Nudyści na celowniku policji IP: *.acn.waw.pl 22.06.07, 10:39
      Opalanie nago, kary
      Panowie: obcięcie ptaka
      Panie: zagipsowanie cipciulka.
      Tak Trzymać !
    • xclene policja oczywiście nie ma co innego do roboty 22.06.07, 10:44
      a jak mnie okradli to dowiedziałem się, że nie ma takiej możliwości by odnaleźć
      sprawców i NIE JEST TO WINA TYCH POLICJANTóW, bo oni muszą rozpędzać
      pielęgniarki, szukać nudystów, ścigać bezdomnego za obrazę kaczego majestatu
      (swoją drogą ciekawe ile to godzin pracy poświęcili policjanci na tego
      bezdomnego i dalej ile to kosztowało), wspomagać trójki giertycha, itp. a teksty
      typu "ład, porządek, z pracy do pracy ..." (jak można podsumować wczorajszego
      kaczmarka i kuchcińskiego to znam z czasów najgorszej gierkowsko-jaruzelowej
      komuny, dalej a co do profesjonalizmu policji rozpędzającej "bezdotykowo"
      pielęgniarki, to wystarczyło wcześniej POMYśLEć i przynajmniej częściowo usunąć
      barierki (takie prawo boyle'a i mariotta w odniesieniu do zjawisk społecznych -
      jak się jednym miejscu przyciska to w innym trzeba popuścić)
    • Gość: prawdziwy katolik Re: Nudyści na celowniku policji IP: *.dolsat.pl 22.06.07, 10:49
      Wstyd i pożądanie (cytat słów naszego Wielkiego Polaka Jana Pawła 2,jeżeli
      uważacie się za katolików przeczytajcie to).Problem jest w tym że rządzący nie
      potrafią czytać.

Stworzony przez Boga człowiek „był nagi, ale nie odczuwał wstydu". Jego ciało to
      był on. Natomiast, kiedy my, wygnani z Raju, spotykamy się dziś z ludźmi,
      wstydzimy się różnych rzeczy. Przede wszystkim swojego ciała (to chyba główny
      problem współczesnej cywilizacji), boimy się, jak druga osoba na nas spojrzy,
      jak nas oceni, czy będziemy się umieli dobrze zachować, czy się nie wygłupimy,
      czy nie zostaniemy poniżeni. Tymczasem nagość - jak mówi Jan Paweł II -
      pozwalała pierwszym ludziom na takie spotkanie, w którym nawzajem przyjmowali
      siebie w całości swojej osoby, tak, że żadne z nich nie doznawało przy tym
      najmniejszego nawet uszczerbku. Nagość nie tylko nie przeszkadzała w spotkaniu,
      ale właśnie je umożliwiała. Adam i Ewa nie próbowali się przed sobą zasłaniać,
      chcieli być na siebie otwarci. Nie odczuwali wstydu, bo nie musieli niczego
      przed sobą ukrywać. Ten biblijny opis mówi nam o tęsknocie człowieka, który
      pragnie dać siebie komuś w pełni, bez żadnych barier ochronnych, i chce przyjąć
      drugiego jako dar.
    • Gość: Bombel Nudyści na celowniku policji IP: 88.220.44.* 22.06.07, 11:01
      Czyżby nowa odmiana żandarmów z Saint Tropez? Proponuję powołać Luis'a de
      Funes'a na Komendanta Głównego Policji Polskiej. Ma już ogromną praktykę w
      ściganiu nudystów na plażach Saint Tropez.
    • kwiecien45 Nawet za komuny w latach 80-tych milcja nie nękała 22.06.07, 11:20
      Ciężkie czasy idą.
      Toples to nawet w Tunezji i Turcji pozwalają się paniom opalać.
      "Małe dzieci gorszone gołymi cyckami"...
      Dobre...
      Porypana jest ta nasza władza.
      Dokumentnie.
    • Gość: Howk Nudyści na celowniku policji IP: 195.205.221.* 22.06.07, 11:41
      To zakrawa na kpine ! Opalanie toples to forma nudyzmu? Rozumiem pelna golizna
      w obecnosci dzieci jest niestosowna, ale brak stanika? Caly Swiat nie zwraca
      uwagi na opalanie pan bez stanikow, ale my musimy ! Dno, dno i jeszcze raz dno !
    • maith Nie ma co własnych slipek zasłaniać dziećmi ;) 22.06.07, 11:42
      Jakiś tatuś ma problem z własnymi slipkami, a zasłania się tym, że "dzieci
      patrzą" ;) Piersi przecież wymyślono dla dzieci, a nie żeby piwo reklamować :)
    • Gość: Risto Nie przyjmować mandatów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:44
      To czy zachowanie jest nieobyczajne nie ocenia zidiociały komendant ani policjant. To podlega ocenie według obiektywnych kryteriów norm obyczajowych. A jeżeli społeczeństwo dopuszcza opalanie topless to znaczy, że to jest obyczajne ! Należy podnieść tą kwestię w sądzie grodzkim i niech to policjant wykaże, że opalanie topless jest niezgodne z powszechnie przyjętymy normami obyczajowymi. Miałby z tym nie lada problem skoro na wiekszości plaż cywilizowanych krajów do których zjeżdzają turyści widok kobiecego biustu nikogo nie dziwi.
    • Gość: Ubrany Jak im sie nudzi IP: *.chello.pl 22.06.07, 11:48
      niech się wezmą do roboty. Mało to w lecie pracy ? Niech zbierają runo leśne,
      albo pomagają w wykopkach.
    • Gość: blink gap Nie tylko u nas IP: *.kapital.com.pl 22.06.07, 11:49
      Zgadzam się, że przesadą jest ściganie kogoś, za nudyzm, ale nie jest to
      wyłącznie naszą domeną. W Stanach Zjednoczonych również obowiązuje całkowity
      zakaz nudyzmu.
      • 0x0001 Re: Nie tylko u nas 22.06.07, 11:59
        Gość portalu: blink gap napisał(a):

> Zgadzam się, że przesadą jest ściganie kogoś, za nudyzm, ale nie jest to
        > wyłącznie naszą domeną. W Stanach Zjednoczonych również obowiązuje całkowity
        > zakaz nudyzmu.

Nie zapominaj o Iranie i Korei Pln.!
    • Gość: Gośka/Pomorze Stanowcze nie!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:52
      a ja - jako przyszła zona policjanta - stanowczo protestuję przeciwko zlecaniu policjantom takich zadań przez ich kretyńskich zwierzchników!
    • Gość: Wacek Naturyzm dla osoby niepełnosprawnej IP: *.eranet.pl 22.06.07, 12:03
      Chcę tu napisać na temat pruderii w polskim społeczeństwie. Jestem OS. Lubię
      lato, wodę, plaże. Według tych "zdrowych" nie mam do tego prawa. Moja wizyta
      na "normalnej" plaży wzbudza duże zainteresowanie. Zainteresowanie graniczące z
      wytykaniem, z okazywaniem dezaprobaty że śmiałem tu przyjść. Dopiero na plażach
      naturystycznych poznałem co to jest kąpiel w morzu. Są tam ludzie kulturalni
      którzy nie mają w sobie dulszczyzny. Ja zawsze tego potrzebowałem,
      potrzebowałem kontaktu z naturą a nie sensacji. I tu nikt mi nie zarzuci, że
      chodzę na takie plaże dlatego że jestem ekshibicjonitą bo jest wręcz
      przeciwnie. Jeśli ktoś jest prawdziwym naturystą to jest mu obce to pojęcie.
      Powiedział bym że taka plaża jest bardziej aseksualna od tej, dla niektórych
      uznawanej za wyłacznie normalną. Najważniejszy jest kontakt z naturą. I tego
      żadne nienormalne akcje nam nie zabiorą. A jeśli już zjawi się taki czubek w
      mondurze, to proponuję nie przyjmować mandatu. Wolę iść do sądu niż godzić się
      na budowanie w społeczeństwie choroby pruderii. Plaże naturystyczne tworzą się
      zwyczajowo. Czasami wystarczy jeden, lub kilka osób preferujących pełny kontakt
      z naturą, żeby (przy braku pozostałych) w naszym pojęciu, na dany czas była to
      nasza plaża. Jeśli komuś to nie odpowiada to jego problem. Wybrzeże ma wiele
      kilometrów.
      • Gość: Gośka/Pomorze Re: Naturyzm dla osoby niepełnosprawnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 15:19
        Ty się, Wacek, nie obawiaj... Przypuszczam, ze panowie policjanci będą woleli obcować z gołymi paniami niż z panami ;)

I nie nazywaj wszystkich policjantów "czubkami w mundurze", bo wiem, że większość z nich tak samo uważa sporo pomysłów swych zwierzchników za kretyńskie!
    • Gość: piotr Nudyści na celowniku policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:05
      niech lepiej zlodzieji lapia...
    • Gość: Dorota Re: Nudyści na celowniku policji IP: *.broadband.pl 22.06.07, 12:05
      My chodzimy na plaze NN co tydzien z 6-letnim dzieckiem i nadal bedziemy chodzic. Dziecko nie zwraca uwagi na nagosc dla niego to cos normalnego. W domu w upaly tez chodzimy nago.

I predzej dam sie wsadzic na 100 lat za kratki niz dam sie tak stlamsic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka