doc.holliday 15.07.07, 10:43 "Spora część ludzi którzy robią źle powinna być rozgoniona". A dlaczego nie wszyscy panie Terlikowski? "katolików" nie ruszamy bo nimi zajmie się Pan Bóg na Sądzie Ostatecznym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazik Re: Terlikowski w TOK-FM IP: *.aster.pl 16.07.07, 00:14 On o sobie mówił, bo z niego taki katolik jak ze mnie baletnica. Katolik nie szuka grzechów u innych tylko u siebie, co wydaje się Terlikowskiemu jest obce on widzi "szpilkę" u innych, nie widzi "belki' u siebie. Miernota sili się być "autorytetem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Terlikowski w TOK-FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 01:31 Myślę, że przyzwoici ludzie nie powinni polemizować z panem Terlikowskim. Trzeba zachować poczucie smaku i godności... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Terlikowski w TOK-FM 16.07.07, 07:02 Gość portalu: człowiek napisał(a): > Myślę, że przyzwoici ludzie nie powinni polemizować z panem Terlikowskim. > Trzeba zachować poczucie smaku i godności... Nie polemizując z panem Terlikowskim zachowywało by się poczucie smaku i godności pana Terlikowskiego, oraz jego pracodawcy - ŁRzepy. Odpowiedz Link Zgłoś