Gość: Kuba IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 07:18 A dawca kału może być kazdy Polak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pff Re: Plemniki z importu IP: 131.207.228.* 27.07.07, 07:29 Problemem jest nie to ze nie ma kto oddac, tylko ze ci ktorzy by oddac mogli nie maja ochoty 40 dni zyc bez sexu. no nie robmy sobie jaj, 3 dni przerwy to jest naprawde max a i juz wtedy jadra bola ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Plemniki z importu IP: *.insurance.waw.pl 27.07.07, 09:23 Bez przesady! Ja żyję bez sexu 28 lat i jakoś mnie jadra nie bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMJay Re: Plemniki z importu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:55 ...może uschły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Plemniki z importu IP: *.insurance.waw.pl 27.07.07, 10:08 Bolą gdy się je ściska, więc chyba nie uschły. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream no ale gruchę musisz trzepać przecież 27.07.07, 11:15 jesteś prawiczek? Gość portalu: mamut napisał(a): > Bez przesady! Ja żyję bez sexu 28 lat i jakoś mnie jadra nie bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: no ale gruchę musisz trzepać przecież IP: *.insurance.waw.pl 27.07.07, 11:23 raz na jakiś czas z nudów ale w tym wieku to już mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarz A moja kobieta to wszystko połyka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:36 Cóż za marnotrawność... No ale jak szaleć, to szaleć, stać mnie na to... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Pffku, straszne głupoty piszesz! 27.07.07, 22:52 Męskie jądra produkują ileś tam milionów plemników co 15 minut, więc skąd pomysł na konieczność wstrzemięźliwości płciowej? Chyba ci się pomyliło z praktykami ascetycznymi średniowiecznych mnichów... Jesteś żywym dowodem, jak bardzo potrzebna jest edukacja seksualna w szkołach. PS. Tak na wszelki wypadek - kondomów nie zakłada się na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Plemniki z importu 27.07.07, 07:35 Piszesz jak bys była ofiarą pękniętego kondona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Plemniki z importu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:57 a ty klasycznym przykładem niepełnosprawnego nasienia hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truten Re: Plemniki z importu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.07, 08:16 Jak sie pije tyle wody i cpa to sie nie ma co dziwic, ze potem nasienie jak kamyki, nic nie warte ;-D Zapraszam do sprawdzenia swojego zdrowia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sadoch Re: Plemniki z importu 27.07.07, 08:41 Nie kondona tylko kondoma, ale jak nie wiesz jak to się nazywa to było napisać prezerwatywa, a tak to dałeś ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analytyk Re:Kondon vs. kondom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:32 Gógle podają(tylko w całości,nie gumowo) kondom- 2,710,000 kondon- 52,500 Tyle,że kondom,na pewno nie wywodzi się z polskiego,tylko anglosaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re:Kondon vs. kondom IP: *.ichf.edu.pl 27.07.07, 09:47 Nie z żadnego anglosaskiego tylko od nazwiska lekarza - propagatora tej metody antykoncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analytyk Re:Kondon vs. kondom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:23 Za wikipedią:"Prezerwatywa (anglicyzm kondom)" Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello To nawet jeden zespół (Maawam czy Maaim) śpiewał 27.07.07, 13:05 It's a condom story I'm so sorry I know it's too late 'cause condom pękł ;)))))) Czy jakoś podobnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banan Re:kto jest dawca IP: 216.223.64.* 27.07.07, 21:23 A skad wiadomo ze nasienie nie zostalo ofiarowane przez wesolego pedalka? Skad wiadomo, ze nie od mordercy odsiadujacego wyrok? Albo, ze ofiarodawca nie jest debilek onanizujacy sie cala dobe? Wesolej zabawy! P.S.Czy pan doktor z pomaca np siostry Zuzanny, pielegniarki, nie moglby sam napelnic naczynia materialem genetycznym dobrej jakosci? Przeciez tymi mln plemnikow mozna obdzielic sporo kobitek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Plemniki z importu IP: 88.222.51.* 27.07.07, 07:48 "Jeszcze w latach 70. co ósma para narzekała na niepłodność, teraz - co piąta." czyli co? w latach 70. ludzie prowadzili bardziej zdrowy tryb zycia niz teraz? nie pili, nie palili i nie stresowali sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apeluje prosba do Metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:52 Prosze nie spisywac artykulow z telewizji ani regionalnych gazet. To bardzo nieladnie udawac ze artykul jest Pani a nim nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spisane z telewizj To skopiowany artykul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:50 Teraz to Pani przesadzila. dwa dni temu ogladalem taki material w telewizji w wiadomosciach. A Pani zywcem spisala nagrala i material gotowy? Ladnie to tak. teraz juz wiem czym sie zywi Metro. A fe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopia artykulu TV zaprotestuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:01 Nie czytaj tego artykulu. To zywcem skopiowany artykulsprzd dwoch dni z wiadomosci o slabej spermie Polakow. P.S. metro jak wam nie wstyd tak kopiowac tematy z innych zrodel? jak Wam nie wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skopiowane skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:02 zaraz sie tak wkurze i podesle linka z tym tematem a poza tym powiadomie telewizje ze kopiujecie inne media podajac za swoj ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plagiat? bo to jest skopiowany tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:04 W telewizji mowili ze sciagamy sperme od dunczykow choc bo u nas juz zaczyna brakowac a okazuje sie ze dunska wcale nie jest dobra. Ten sam pan doktor ze szczecina sie wypowiada no ladnie pani Dagiewicz kto pania zawodu uczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecie? co za dwa dni bedzie w metrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:06 Obejrzyj dzisiejsze wiadomosci za dwa dni przeczytasz o tym w metrze i na portalu gazety jako hit. Pani Dagiewicz tez bedzie ogladala zapewne i polecam dobry dyktafon bo w artykule jest troche bledow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekst zywcem z TV kto tam tak kopiuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:08 Ladnie ladnie czy pani konczyla dziennikarstwo? A moze wczesniej pracowala pani jako handlowiec na stadionie i sprzedawala podrobki? Ladnie to tak przeisywac po innych? Wstyd, prawdziwa warszawianka tak nie robi. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybolszewik Plemniki z importu IP: *.chello.pl 27.07.07, 08:30 Najlepszym dawcą nasienia jest łyżwiński. No oczywiście SUPER DAWCĄ byłby jaroslaw kaczynski ale on "nie da zamrozić plemników (przez niektórych uważanych za już życie nienarodzone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimoto Re: Plemniki z importu IP: 83.168.96.* 27.07.07, 08:32 "Systematycznie rośnie odsetek niepłodnych mężczyzn. Jest ich już połowa w populacji leczących się par." To ze nieplodnych mezczyzn jest polowa to zle? Druga polowa to pewnie kobiety, co w tym nienaturalnego? Dzieli sie pol na pol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Plemniki z importu IP: *.intersoft.pl 27.07.07, 09:13 Spoko, spoko. Druga polowa mężczyzn postara się za dwóch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hibernatus To przestępstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:54 Przesyłać jakieś dziecko z Danii to budzi oczywisty sprzeciw.Za co je tak karać.O ile w obrębie danego kraju to jeszcze by uszło,to nie powinno mieć miejsca międzynarodowo.Są dodatkowo mniejsze lub większe różnice w regionalnym wyglądzie,nie zawsze,ale często.Ja na przykład bezbłędnie rozróżniam czeski wygląd,zdecydowanie różni się od niemieckiego chociaż ala.Do Polaków najbardziej chyba podobni są Rosjanie,na przykład blond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsdfgsd Re: To przestępstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:13 czcha łatwo poznać - blisko osadzone oczy i kilka innych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: To przestępstwo IP: 216.223.64.* 27.07.07, 21:27 A ile placa za takie oddawanie? Rozmawialem z moja stara ,mowi ze pomoze mi w tej robocie. Wrazie czego mozna pozyczyc jakis film. To latwa robota a odciskow na rece to sie nie boje i nie wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewygodny Z Danii ? IP: *.dsl.siol.net 27.07.07, 09:03 Ja bym sugerował z Izraela. Narodowe IQ trochę by nam za jakiś czas podskoczyło. Ale i tak może być - trochę genów się wymiesza - zawsze to lepiej dla ewolucji. (Co prawda przy naszej ilości habsburska warga nam nie grozi ale trichę "przypraw" nigdy nie zaszkodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamo Plemniki z importu IP: 193.111.174.* 27.07.07, 09:14 To wszystko jakieś chore.Człowieka traktuje się jak bydło.Nasze buchaje mają coraz słabsze plemniki i trzeba zastąpić je z importu!I co? Nasze polskie katolyckie krowy zapładniane są protestanckim nasieniem? Co na to Kościół? Jeżeli ja jestem bezpłodny lub moja żona to trzeba się z tym pogodzić.Co z tego że żona zostanie zapłodniona nasieniem duńczyka, francuza czy afrykanina (muzułmana) przecież to nie ja będę jego ojcem!A co sprawa dziedziczenia genów? Gość jest zdrowy dobrze się odżywia ale np. może być jakimś dewiantem i skrzętnie to ukrywać?Często mówi się na dziecko cały dziadek czy babcia.Nigdy nie wiadomo które geny będą u dziecka dominować bo tego nikt nie jest w stanie przewidzieć.Każda przyszła matka dobiera sobie partnera pod kątem spłodzenia potomstwa i jest to naturalne.Partner nie musi być idealny ważne aby był bratnią duszę, miał poczucie humoru itd.Jak można stwierdzić poczucie humoru od mrożonki?Chodowanie idealnej rasy już było rodzili się młodzi Aryjczycy nie znający swego ojca.Jeżeli moja matka zapłodniła by się invitro i po 12 latach podczas kłótni z ojcem niechcąco usłyszałbym że mój ojciec nim nie jest jakbym się czuł?U kotów samiec wyczuwając że jego młode nie są jego zabija je i tak dzieje sięod tysięcy lat bo tak chciała natura..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camparis a kretyni na eksport? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:34 Tym się różnimy od kotów, że mamy większy mózg i dlatego jesteśmy w stanie przyjąć dzieci z innym DNA jako swoje. Skoro dla Ciebie ważne jest tylko przekazanie swoich genów - to ja współczuję Twojej partnerce. Dzieci jeszcze trzeba wychować, a nie tylko zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Plemniki z importu IP: *.intersoft.pl 27.07.07, 09:49 Nasienie nie jest ani katolickie ani protestanckie ani muzułmanskie. Twoje jądra nie wyznają żadnej wiary i plemniki też się nie modlą. A poza tym całe rozumowanie jest dość prostackie. A co do dewiantów to jest w Polsce rządząca partia, która uważa, że dzieci z gwałtu powinny się rodzić przymusowo. Czyżby polscy dewianci byli w porządku a zagraniczni nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rudies8 i dziwia sie ze bezrobocie,dwa plemniki co ukradli 27.07.07, 09:20 ksiezyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japas Re: Plemniki z importu IP: 212.240.75.* 27.07.07, 09:32 Droga Eluniu! Ty rowniez jestes najprawdopodobniej z polskiego nasienia, tak ze nie narzekaj. Poza tym polskich mezczyzn rodza polskie kobiety. Obawiam sie, ze tak polscy mezczyzni, jak i polskie kobiety nie sa najlepszej jakosci. Ot takie niedobitki wojenne i zaglodzone wystraszuchy rodem z komuny. Milego dnia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Plemniki z importu IP: *.nfosigw.gov.pl 27.07.07, 09:42 Po pierwsze in vitro nie jest metoda leczenia niepłodności. Tylko metodą zapładniania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega cenzora Bakterie z importu i od "paradnikow" IP: 74.12.96.* 27.07.07, 10:00 Polacy obudzcie sie !!!!!!!!!!!!!!! Taka skala nieplodnosci NIE MOZE BYC SKUTKIEM NATURALNYCH CZYNNIKOW. Komus zalezy na tym aby zredukowac ilosc mieszkancow Polski i robi to przy pomocy broni biologicznej. Polecam poczytac o: 1/ Bakteriach z grupy mycoplasma a zwlaszcza mycoplasma klasy 8, 9, 10 na ktora zarejestrowano PATENT w USA. Numer patentu wielokrotnie cytowalem na tym forum ale cenzor zawsze kasowal takie posty. 2/ Bakteriach z grupy ureaplasma ktore powoduja nieplodnosc i wszelakie choroby ukladu moczowego. Najskuteczniejsza na nieplodnosc jest ureaplasma klasy 10 (T- mycoplasma) Wystrzegaj sie Polaku prostytutek, cichodajek i nie podaj reki "paradnikom". A jesli juz przez pomylke to zrobisz myj SOLIDNIE I DLUGO reke w proszku do prania. Badz ostrozny w toalecie publicznej. Nie dotykaj czego nie musisz. Nie siadaj na muszli klozetowej. "paradnicy", niedojdy forumowe i etatowi sludzy globalistycznej propagandy byc moze beda probowali osmieszyc moj post. Dlatego daje ci polaku link: czytaj i poznaj prawde: www.nexusmagazine.com/articles/mycoplasma.html zobacz kto sie pod tym linkiem podpisal. Nie daj wiary "paradnikom", najczesciej juz zarazonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enskw Re: Bakterie z importu i od "paradnikow" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:13 i dobrze ze co siodmy. mniej zawisci i chamstwa na swiecie i wiecznego narzekactwa i zycia na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
ir9 Re: Plemniki z importu 27.07.07, 09:59 no coz...jak sie czyta co niektorzy koledzy polacy pisza na forum to pomijajac niezdrowy tryb zycia- material genetyczny raczej slaby. no chyba ze sie chce miec dzieciaka,po tacie ktory zionie nienawiscia do zydow, cyganow, niemcow, gejow,feministek itd itd..... polski samiec nie dosc ze (najczesciej) malo atrakcyjny fizycznie to psychicznnie rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genetyk Re: Plemniki z importu IP: 84.203.168.* 27.07.07, 10:42 Na szczescie glupote dziedziczy sie kulturowo, a nie genetycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marwin Re: Plemniki z importu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 11:20 mało wiesz lewaczku, genetyku z pcimia dolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Plemniki z importu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:06 Aha, teraz wiem dlaczego w Polsce tylu niepolaków, narzekaczy i malkontentów ganiących wszystko co z tej ziemi. Czyżbyśmy sami chcieli zniszczyć się genetycznie? Panowie, mniej wódy,fajek, narków, rocka, rapu i innych dziwactw. Sami się wyeliminujecie. Dojdzie do tego, że w Polsce ostaną się same Polki a wasze miejsca zajmą Duńczycy, Szwedzi, Francuzi i inne nacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarazzaraz Re: Plemniki z importu IP: 80.51.235.* 27.07.07, 10:16 Droga Jagodo! Nie sadze aby w Polsce bylo tylu niepolakow, narzekaczy itd. Nikt nie chce sie zniszczyc genetycznie!! Biegam 70km tygodniowo, przynajmniej 3-4 maratony w roku, niezliczona ilosc biegow na 5, 10km w pelni klasyfikowanych i atestowanych. Codziennie do pracy na rowerze - 15km w obie strony. Mam wspanialego, rocznego syna i ciesze sie udanym zyciem seksulanym z moja żoną. I nie jestem w tym co robie zupelnie sam. Takich normalnych facetow jest tysiace, a Ty wydajesz sie odrobine uprzedzona do Polakow. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Jacus Bakun z Bialegostoku jest chyba dobrym dawca 27.07.07, 10:15 Gustuje w cudzych zonach, a wlasna zonke zaniedbuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termit 70% Polakow zyje w stresie.... IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.07.07, 10:19 pozostale 30% zyje w UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Plemniki z importu IP: *.mmpnet216.tnp.pl 27.07.07, 10:22 Łyżwiński też brał udział w badaniu?? dziwne... rasowy buhaj z Samoobrony niepłodny??? Dlatego dziecko jest holenderskie a nie polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Tylko co siódmy Polak nadaje się na dawcę nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:29 ....i tylko jeśli należy do pisu , samobrony lub lpr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Katolik Plemniki z importu IP: 84.203.168.* 27.07.07, 10:36 A za 10 tysiecy lat paleoantropolodzy beda snuli teorie na temat otwartego wieloetnicznego spoleczenstwa polskiego na poczatku XXI wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Plemniki z importu 27.07.07, 10:57 Dziwią mnie takie informacje, kiedy konfrontuje je na przykład z wczorajszym raportem Przekroju, w którym napisano, że rodzi się coraz więcej dzieci, w niektórych szpitalach 20-30 na dobę. Skąd się biorą te dzieci, jeżeli tylko 16% polaków ma nasienie OK? Z księżyca? poozostałe to in vitro? Przecież to brednia. Więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Plemniki z importu 27.07.07, 10:58 I oto mamy i jedną dobrą wiadomość z tego tu Wariatkowa... Odpowiedz Link Zgłoś