doc.holliday 01.09.07, 12:55 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4451546.html Targalski się wyłamał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majass Re: Lewizna znów napisała list otwarty 01.09.07, 14:49 Obłuda tych rzekomo walczących i niezależnych dziennikarzy zatrudnionych a wlasciwe rzuconych na odcinke działy PR panującej nam partii PIS przechodzi juz wszelkie granice. Jakos nikt z nich nie rzucał sie pod koła gdy leszek z układu gdańskiego zatrudniony obecnie jako Prezydent RP nazwał dziennikarke małpą w czerwonym. Jak sie czyta i słucha semke, lichock, wildsteina( ten to juz poza normami w swych flizoficznych bredniach) to mozna tylko ryczec jak koń I na tym polega demokracja ze ja moge to pisac a lis moze ryczeć. I niech tak bedzie dalej nawet jesli nie podoba to sie wielkim i niezłomnym redaktorm. PS. Oj jak mi żal Rzepy,, to była taka normalna gazeta. Obecnie to chyba nawet Trybuna w czasach rządzenia Milera nie broniła tak rzadu jak obecnie robi to rzepa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Lewizna znów napisała list otwarty 01.09.07, 16:05 Po co red. Lichocka wyciera swoją osobą korytarze i studio tej żulerni mentalnej? To mnie tylko dziwi, bo to że red. Tomasz "co to jest ku.. Zbuczyn" Lis robi w swoich kregach za arbitra elegancji, nie dziwi mnie ani trochę -- Stolica to nie bufet. Tu trzeba fachowców! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Lewizna znów napisała list otwarty 01.09.07, 18:16 dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > Po co red. Lichocka wyciera swoją osobą korytarze i studio tej > żulerni mentalne > j Sugerujesz ze lewacy napisali list z zazdrości, za ta gadzinowa dziennikarka występuje w stojąjacym na wysokim pozipmie merytorycznym Radiu TOK-FM? Przecież całkiem sporo sygnotariuszy tez w nim występuję, z bardziej znanych Semka na przykład. P.S. CZy dzień w którym przestałeś mnie bojkotować można uznać za koniec postkomuny, początek V Rzeczypospolitej, czy zwyczajnie za dzień pozbycia się zasad przez PiS? ( To ostatnie raczej niemożliwe, bo dzień ten nastąpił równocześnie z rejestracja tej partii ). Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Lewizna znów napisała list otwarty 03.09.07, 16:13 > CZy dzień w którym przestałeś mnie bojkotować Przeterminowanych stażystek nie bojkotuję. Czekam na kolejną zmianę składu adiustującego. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Lewizna znów napisała list otwarty 03.09.07, 16:46 dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > > CZy dzień w którym przestałeś mnie bojkotować > > Przeterminowanych stażystek nie bojkotuję. Czekam na kolejną zmianę składu adiustującego. Twoje i Jarosława Kaczyńskiego zasady, mają sztywność gumki od majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Redaktor Janecki o Lisie 01.09.07, 18:51 doc.holliday napisał: "Niech sobie przypomni jak był szefem "Faktów" i jak przez niego płakały dziennikarki jak się słyszało." Rozumiem z tego ze redaktor Janecki z Wprost nie słyszał osobiście jak te dziennikarki płakały, tylko słyszał ze słyszano jak płakały. - Wprostowi do Po Prostu tak daleko, jak Janeckiemu do Lasoty. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Chichot Lichockiej 03.09.07, 17:25 Czy można skądś pobrać próbkę, by stwierdzić po czyjej stronie jest racja? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Chichot Lichockiej 03.09.07, 21:19 l.george.l napisał: > Czy można skądś pobrać próbkę, by stwierdzić po czyjej stronie jest racja? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4451546.html Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Chichot Lichockiej 03.09.07, 21:33 Tam jest rżenie Lisa, a mi chodzi o chichot Lichockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finka Re: Chichot Lichockiej IP: *.acn.waw.pl 04.09.07, 07:16 serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,67530,2820955.html?str=4 Prawie na samym dole Odpowiedz Link Zgłoś