Gość: któś IP: 193.24.202.* 03.09.07, 23:09 Tak się ośmieszyć- brawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lelekl Re: lepper dał czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 06:14 Panowie z TVN ostatecznie dobili polityka Leppera. Opowieść prostytutki i reakcja Jędrka były wielce interesujące. Widziałem w oczach Sekielskiego czy doprowadzić do zerwania programu przez Leppera, było blisko tego momentu i doprowadzenie do takiego orgazmu Jędrka zależało od paru słów prowadzących, czy jednak kontynuować program wszak widownia czeka na "sensacje". Lepper dołączył do Vaclava Hawla i niedługo podpisze apel o obserwatorów ONZ :-) przy wyborach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Nie kłamcie Planksi/Lelekl 04.09.07, 11:47 > Lepper dołączył do Vaclava Hawla i niedługo podpisze apel o > obserwatorów ONZ :-) przy wyborach w Polsce. Nie ma takiego Vaclav Hawel, jest natomiast Vaclav Havel, lub po spolszczeniu Wacław Hawel. Oczywiście ani jeden, ani drugi nie podpisywał żadnych apeli w sprawie obserwatorów ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl/Planski bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:49 www.youtube.com/watch?v=2hlvJtKwCOQ Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: bez komentarza 04.09.07, 20:43 Gość portalu: Lelekl/Planski napisał(a): > www.youtube.com/watch?v=2hlvJtKwCOQ Kaczyński przysięgał III Rzeczypospolitej, czyli według waszej nomenklatury Rywinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Nie kłamcie Planksi/Lelekl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:53 Malo Ci adiustowania testow w Gazecie to jeszcze na forum adiustujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Nie kłamcie Planksi/Lelekl 04.09.07, 20:41 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Malo Ci adiustowania testow w Gazecie to jeszcze na forum > adiustujesz ? Znowu idioci wyskakujecie ze swoja stara śpiewka ze jestem Maleszka i ze zabiłem Pyjasa? Cos cienko u was z propaganda, ale rozumiem. Cała para idzie w kAaczmarka i wybielanie Ziobro, dlatego na inne fronty daja takich cieniasów jak twój sierżant prowadzący. Odpowiedz Link Zgłoś