jollaa Gwiazdy telewizji stąpają po kruchym lodzie 25.10.07, 21:24 Urbanskiego lubilam z jego dzialalnosci w Tok fm, prowadzil calkiem ciekawe rozmowy. Potem jeszcze Piramida, miły teleturniej na szybkie kojarzenie, a potem było tylko gorzej - Milionerzy, a szczytem jego "zgłupienia", moim zdaniem, był Taniec. Chociaz z drugiej strony pieniądze nie śmierdzą (nawet Grzegorz Miecugow, kiedys prowadził Big Bradera), a trudno przez całe życie prowadzić rozmowy w niewielkim radiu, ale specjalnie nie zaskoczyły mnie, o ile to prawda, te jego targi o pieniądze, to są "wilcze" prawa tzw. gwiazd. Mam nadzieje, ze wykorzysta "urlop" od telewizji i pokaże, że nie jest wyłącznie tańcowym pajacem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Urbański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 00:02 Nie oglądałam żadnej poprzedniej edycji TzG - nie byłam w stanie. Teraz, kiedy program prowadzi Gąsowski, można powiedzieć że program mnie wciągnął. Juz wiem, co przeszkadzało mi w poprzednich edycjach (co potwierdza dużo znanych mi fanów TzG) - Urbański właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jeżeli będziesz jadł cały czas łyżką to się najesz 26.10.07, 01:41 jeżeli zaczniesz jeść chochlą, to się udławisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fftt W TVP 3 płaci się 800 zł/msc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 02:53 Oni dostają 50 tys. za odcienek, a moja znajoma z TVP3 dostaje 800- 1200 zł za cały msc. pracy. I to na zlecenie, bo "nie stać TVP" by ich zatrudnić na stałe ..... ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss A kto ich che oglądać? Ja nie 26.10.07, 06:04 Zupełnie mi obojętne kto prowadzi program, z reguły, jeśli jesto to teleturniej, to notowania prowadzącego spadaja u mnie na łeb: notowania Strasburgera, czy TyNca z kołem fortuny. Emeryturka w TV? A Kamela, Ibisza i nawet Urbańskiego czy Lisa - mam dość, już wiem co mają do powiedzenia.... Powtarzają się. Odpowiedz Link Zgłoś
michal512 Co sądzisz o Giełdzie Papierów Wartościowych ? 26.10.07, 08:25 wejdź na: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/4598/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Gdzie sprawiedliwość społeczna? IP: *.wro.vectranet.pl 26.10.07, 09:19 Rzadko oglądam TV. Tych wspomnianych kiczowatych programów rozrywkowych z wspomnianyni ''gwiazdami''nie oglądam wcale. Natomiast na nachalne reklamy nie zwracam uwagi. Czas w którym puszczane są reklamy, wykorzystuję np. na pójście do WC, czy zaparzanie herbaty w kuchni (ciekawe, czy spece od marketingu wiedzą, że spory odsetek społeczeństwa tak reaguje na te reklamy) Ale podstawowy problem polega na tym, że tymczasem spora część szarego narodu haruje za 1000 zł. To woła o pomstę do nieba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Gdzie sprawiedliwość społeczna? IP: *.acn.waw.pl 26.10.07, 11:13 Sprawiedliwość społeczna? Komunizm się skończył i ludzie mają prawo więcej (od innych) zarabiać. 'Gwiazdom' z tv i tak nie ma czego zazdrościć. Co z tego, że więcej zarabiają - ich żywot jest niepewny, emerytury nie będą mieli, jeśli sobie nie uciułają, a telewizje na nich kichają generalnie - co zresztą widać. Co to za marny tekst: 'wychowawczo nikt nie powienien zatrudniać Urbańskiego i Kammela' - wychowawczo to telewizje powinny dostać mocno po nosie - ta pewność siebie, że rozdają wszędzie karty jest nieznośna - gwiazdy gwiazdami, ale większość produkcji i warunki pracy są gorsze niż w telewizji AlJazzira. A 'potęga' TVN-u zdaje się opierać na marketinu, nie kreatywności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kammmmmmmel Gwiazdy telewizji stąpają po kruchym lodzie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.10.07, 12:21 A ten Kammmmmel to przez ile "m" się pisze? Przypominam, że jeszcze mamy gwiazdy typu "Szaranowicz", "Szpakowski", "WKurzajewski" i inne z redakcji sportowej TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Gwiazdy telewizji stąpają po kruchym lodzie IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.10.07, 14:53 To stacje wmawiają nam gwiazdy, np.aktualnie "gwiazda" Rusin ? A dla nas wazniejsza naprawdę jest treść programu. Jest tylu młodych zdolnych ludzi, będa pracować za duzo mniejsze pieniądze i będą się bardziej starać. Wszystkie "stare" gwiazdy wg. 90% telewidzów mogą zniknąć. Przez te wielkie apanaże, często niezasłużone, rosną nam także ciągle abonamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
rotkiw3 Re: Gwiazdy telewizji stąpają po kruchym lodzie 27.10.07, 00:10 Popieram kolegę Tomka. Jakby telewizja zatrudniła rzesze młodych ludzi a nie opierała się na wątłych "gwiazdach" minionych pokoleń zaoszczędziłaby o wiele więcej pieniędzy a myślę, że programy nie ucierpiały by na tym zbytnio... Odpowiedz Link Zgłoś