Gość: kris IP: 62.233.164.* 30.10.07, 00:20 Przynajmniej wie za co siedzi u nas dostałby nagrodę:) www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyrulik_sewilski Czarnobialy ekran i system kolorow IP: *.ver.airbites.pl 30.10.07, 06:31 Chodzi o to ile jeszcze takich jest (niektorzy ida na rozmiar a inni na minimalizacje straty w obliczu potencjalnej kradziezy) I jaka czesc 'zasobow' naszych przasnych mediow idzie na udogodnienia dla czarno-bialych telewizorow. Bo jak ja zauwazylem to krajowi cyberprzestepcy zauwazaja ze kolory sa ala gry z lat 80 albo gniewaja sie na zmiany kapitalowe marek dla cyberprzestepcow - pelen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.valdano Stanowisko do nauki 30.10.07, 07:02 ale nauki czego? Niektorzy korzystaja z anonymous proxy bo sa hackerami a inni nie korzystaja zeby zrobic reklame dostawcy NAT/MASKARADY. Czyy liczy sie jak najmniejsze zuzycie pradu, jak najmniejsze oplaty za net czy mozliwosc sensownej kompilacji pod DJGPP - nie chodzi o to zeby wydac malo albo duzo ale zeby sensownie. Inwestorzy ktorego kraju daja najgorszy sprzet a ktorego kraju najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 LOL 04.11.07, 03:55 Nie rozsmieszaj mnie, anonimowe proxy jest tak dlugo anonimowe, dopoki adminowi nie chce sie sprawdzic logow, ale jak juz sprawdzi, to kaplica :o) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 To znaczy ? 04.11.07, 03:57 Dobry przyklad, skazany na 30 lat wiezienia. Moze ktos tu sie puknie w glowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: To znaczy ? IP: *.chello.pl 04.11.07, 04:35 30 lat to on dostał za próbę zabójstwa świadka a nie za wysyłanie spamu , 15 minut googlowania wystarczy żeby to sprawdzić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoboComp Co to był za samochód? IP: *.171.76.162.crowley.pl 04.11.07, 09:15 Samochód za 1.8 mln $, a co to za fura musiala byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Co to był za samochód? IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.07, 13:54 RoboComp napisał(a): > Samochód za 1.8 mln $, a co to za fura musiala byc? Mikrus albo Trabi! To jedyne "antyki" warte takiej kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ile kosztują cyberprzestępcy do wynajęcia? IP: *.bb.sky.com 04.11.07, 13:45 Spamerzy nie maja zwolennikow w przeciwienstwie do terrorystow nie dziwne wiec ze dostal wiecej niz za zamach na WTC :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandor_gruzeł Re: Ile kosztują cyberprzestępcy do wynajęcia? IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 04.11.07, 13:48 Iiitam spam. U mnie Spamassassin morduje bezlitośnie każdą taką wiadomość. Przetrwać udaje się może jednej na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Ile kosztują cyberprzestępcy do wynajęcia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 15:18 nawet spam w plikach mp3 ? krotkich filmikach? doklejanych reklamach do normalnych zdjec ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinek Ile kosztują cyberprzestępcy do wynajęcia? IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.07, 16:26 ja nie mam nic przeciwko spamie i spamerom (i spamerkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek większość spamu to bezsensowne ciągi znaków IP: *.swipnet.se 04.11.07, 20:25 wysyłają to jakieś małolaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinek Re: większość spamu to bezsensowne ciągi znaków IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.07, 22:45 większość spamu to tajemne ciągi znaków, wysyłają je czarnoksiężnicy i wiedźmy nikt więcej nie jest i nigdy nie będzie w stanie tego pojąć Odpowiedz Link Zgłoś
rotkiw3 Re: Ile kosztują cyberprzestępcy do wynajęcia? 06.11.07, 23:53 Gość portalu: przecinek napisał(a): > ja nie mam nic przeciwko spamie i spamerom (i spamerkom :) A skąd wiesz z kim masz do czynienia?:P Przecież w internecie mozna wszystko. Coraz więcej ludzi zajmuje się spamowaniem, bo można na tym zarobić...a każdy cche zarobić. zamiast czytac bezsensowne znaki, wejdźcie na Profeo.pl i dowiedzcie się, jak tego unikać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix A tylko 160 pln kosztuje pełny pakiet ochrony IP: *.rootnode.net 17.10.08, 11:09 na cały rok. Podaję tu cenę pakietu internet security pandy bo to obecnie najlepszy kombajnik na rynku. Oczywiście myślę tu o wersji 2009 bo tylko ta się liczy. Wcześniejsza była też dobra, ale była dużo wolniejsza bo miała inny mechanizm działania. Ta jest the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Ja odradzam ochronę od GDATA IP: *.dedyki.pl 19.10.08, 09:33 i to niezależnie od tego jaki kto ma komputer bo: 1. z gdata strasznie długo uruchamiał się system (najdłużej ze wszystkich testowanych przeze mnie tj. Kaspersky, Nod, Panda, Fsecure i Bitdefender. 2. najbardziej obciąża system zarówno jeśli chodzi o pamięć roboczą jak i blokowaną. 3. podczas ataku zapora ma tak wysokie obciążenie, że potrafi się czasem zawiesić. 4. jeżeli zaś chodzi o wykrywalność to jest dość dobra, ale za to możliwość usunięcia aktywnych zagrożeń fatalna - szczególnie w rejestrach. Odpowiedz Link Zgłoś