Gość: teo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 08:55 Buzdygan powraca :) He,he... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kasza Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 09:19 On chyba z PiS abo co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~Falka Cytaty z Buzdygana - BOSKIE! IP: 89.244.117.* 04.12.07, 09:48 www.plsocseks.net/frames/bestof.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny A może jednak jest tym Trollem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 09:58 Czekam na wyrok sądu z niecierpliwośici!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Re: A może jednak jest tym Trollem? 04.12.07, 10:14 Gość portalu: Normalny napisał(a): > Czekam na wyrok sądu z niecierpliwośici!!! Bucha cha cha cha!!! Papatki łgarzu! ;) Arnold Be - legenda usenetu i niedoszły prezydent Wolski... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Sądząc się z Wikipedią udowodnił że jest Trollem 04.12.07, 10:26 Sądząc się z Wikipedią udowodnił że jest prawdziwym Trollem. Niech się teraz sądzi z Ministerstwem Obrony USA, założycielem ARPANETu prekursorem internetu. A potem niech skieruje proces przeciw Panu Bogu i Wszystkim Świętym. Prawdziwy Człowiek IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Sądząc się z Wikipedią udowodnił że jest Trol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:56 Gazeto, pisz o nim Arnold B., bo Was tez pozwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-arnold 5176712 <<-- gg do arnolda :D IP: *.range86-140.btcentralplus.com 04.12.07, 11:23 looooooool ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falka Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: 89.244.106.* 04.12.07, 10:15 Koles wzywa na forum by nie nazywac go Arnold Buzdygan bo to jest przetwarzanie jego danych bez zgody. Czaicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnaud Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: 62.233.251.* 04.12.07, 10:58 A ty chcesz pozew? Dzis wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A może jednak jest tym Trollem? 04.12.07, 12:07 Gość portalu: Arnaud napisał(a): > A ty chcesz pozew? Dzis wtorek. ********************************* A jutro środa. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghs Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: 62.233.251.* 04.12.07, 12:11 Arnold pozywal ludzi zawsze we wtorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: *.brunel.ac.uk 04.12.07, 12:54 Prawda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecc Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: 222.231.8.* 04.12.07, 13:06 Heh, wygląda na to, że koleś o tym IP 62.233.251.... to właśnie sam Arnie, właśnie zagroził tu komuś prokuraturą po raz kolejny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnaud Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: 62.233.251.* 04.12.07, 13:10 :-))) Przetrwarzanie danych IP tez jest karalne :-))) Dzis wtorek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecc Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: 222.231.8.* 04.12.07, 13:22 Domyślam się ;p Wtorek, czy nie, Temida chyba nie robi wyjątków w ten dzień? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnaud Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: 62.233.251.* 04.12.07, 13:29 No dla kolegi wtorek jest dniem wyjatkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A może jednak jest tym Trollem? 04.12.07, 13:26 Gość portalu: ghs napisał(a): > Arnold pozywal ludzi zawsze we wtorki :) *********************************** Nie wiedziałem. Choć o o gościu słyszałem kilka lat temu. Myślałem, że go już zamknęli do czubków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnaud Re: A może jednak jest tym Trollem? IP: 62.233.251.* 04.12.07, 13:30 Rok temu trafil do aresztu za jakies przekrety finansowe. Mowili o tym nawet w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A może jednak jest tym Trollem? 04.12.07, 14:11 Gość portalu: Arnaud napisał(a): > Rok temu trafil do aresztu za jakies przekrety finansowe. Mowili o > tym nawet w TV. ************************************ Chyba zrobił błąd sądząc, że ujawniając swoje prawdziwe dane na forach od mydła i powidła, zdobędzie popularność. Jeżeli zdobył, to negatywną. Znany jest też problem posiadaczy rzadkich imion i nazwisk - jeżeli je publikują, to i tak większość sądzi, że chodzi o nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 09:20 Sądzę, że ten gość pisze na forum podpisując się : junkier. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 09:31 Gość portalu: Gość napisał(a): > Sądzę, że ten gość pisze na forum podpisując się : junkier. ******************************* Też tak pomyślałem. Ale junkier nie spełnia wszystkich warunków. Owszem, jest upierdliwy, ale z grubsza trzyma się tematu i nie wyzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczak Buzdygan tyś, jest głupszy niż to ustawa przewiduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 11:47 Buzdygan, nie wiedziałem, czy możesz przebić swoje wcześniejsze dokonania, ale jednak udało się haha. Biznesmen z ciebie jak z koziej dupy trąba, prezydentem nie zostałeś, spróbuj może stworzyć jakiś program kosmiczny na miarę Apollo. Najlepiej z międzylądowaniem na słońcu. A troll to dla ciebie określenie pieszczotliwe. Już dawno stałeś się pupilkiem usenetu, z powodu twojej indolencji umysłowej. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 09:20 Arnold Buzdygan, technik mechanik, chciał kandydować na prezydenta Polski w 2005, ale nie zebrał wystarczającej ilości podpisów. ********************************** Gdyby okazało się, że wpisu dokonał... sami wiecie, kto, w celu ponownego zaistnienia, to bym się wcale nie zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.intersoft.pl 04.12.07, 09:22 Z nim na pewno jest cos nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 09:27 ...nosił wilk razy kilka... Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 10:03 Koleś twierdzi, że wynalazł domową metodę produkcji diamentów. Naprawde musi być z nim coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3bal Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.toya.net.pl 04.12.07, 09:31 wez sie arnold zapisz do pis jesli jeszcze cie tam nie ma, takie same trolle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Blacha Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: 212.160.172.* 04.12.07, 11:47 Akurat histeryzuje zupełnie jak Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 09:32 Za swoje popłuczyny próbuje troche kasy wyszarpnąć.Taki ktoś kandydował na prezydenta??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 09:36 nie karmic TROLLA :D Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Troll to twór fantazyjny. 04.12.07, 09:36 Ciężki orzech ma do zgryzienia sąd. Ponieważ trolli nie ma w rzeczywistości, tylko w powieściach fikcyjnych min. Tolkiena, więc trudno ocenić, czy jest to stwór pozytywny czy negatywny, bo to zależy od odbioru indywidualnego czytelnika. Myślę, że Buzdygan miesza łyżeczką w kałuży (taka przenośnia: info dla Buzdygana), żeby zrobić sobie reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
sklis O co ten pozew?! 04.12.07, 10:24 Hm, jeśli chodzi o cytat poniżej, to pozew jest do wyrzucenia. Stwierdzenie, że jest postacią znaną i "Od lat wywołuje duże zainteresowanie kontrowersyjną treścią oraz stylem swych wystąpień" nie ma charakteru obraźliwego, podobnie jak "część społeczności określa te zachowania mianem trollingu", bo to stwierdzenie faktu. Jeśli dajmy na to powiem, że Hubert Q. nazwał prezydenta głupkowatym łajdakiem, to NIE BĘDZIE podstawą do oskarżenia o obrazę głowy państwa - pozwać mógłby mnie najwyżej Hubert Q. o oszczerstwo. na wszelki wypadek wspomniany cytat: "Arnold Buzdygan to postać znana i bardzo aktywna w polskim Usenecie (...). Od lat wywołuje duże zainteresowanie kontrowersyjną treścią oraz stylem swych wystąpień. Ze względu na zawarte w nich wulgaryzmy, propozycje zakładów oraz zapowiedzi licznych procesów sądowych i groźby pobicia, część społeczności określa te zachowania mianem trollingu. Sam Buzdygan twierdzi, że z powodu swoich poglądów i pomysłów, stał się ofiarą serii oszczerstw i manipulacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin wrzoskiewic Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.Red-80-58-216.staticIP.rima-tde.net 04.12.07, 09:36 no przeciez wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCK Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.biol.us.edu.pl 04.12.07, 09:39 Liczymy na madrosc sadu. (zakaz uzywania komutera a 30 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzyms Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.icpnet.pl 04.12.07, 09:49 To znaczy, że za wpisy w internecie nikt nie ponosi odpowiedzialności? To tak, jakby Gazeta nie odpowiadała za to, co wydrukuje się na jej łamach, bo przecież może tam pisać każdy z dziennikarzy. To jest dopiero absurd! Jestem za ostrym ściganiem administratorów za obraźliwe wpisy. Im większą będą ponosić będą odpowiedzialność, tym mniej im będzie zwisać co kto wpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 10:14 Każdy idiota znajdzie swoich popleczników. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Odp. 04.12.07, 11:22 Czytalem rozne cytaty o tym panu i "z tego pana". Nie rozstrzygam tutaj kto ma racje w sensie prawnym. Jezeli widzicie na forum albo gdzies indziej razace Was wypowiedzi to zglaszajcie to administratorom, a nie kloccie sie z taka osoba. I pisze to nie tylko do wszystkich, ktorzy sie nasmiewaja z tego pana, ale tez do osob, ktore sa ofiara internetowych nagonek. Jezeli osoba, ktora Was obraza jest administrator jakiegos serwisu, to po prostu zalogujcie sie na innym - jest duza konkurencja wsrod serwisow i nie ma co wspierac stron z chamskimi administratorami. Problem, ktory tu sie pojawil jest taki, ze ten pan daje sie latwo sprowokowac, a z drugiej strony mam bande szczeniakow, ktore mysla ze moga wszystko. O ile normalnie wszystko ma swoje granice, o tyle w tym przypadku ten pan postanowil domagac sie swoich praw, i to jest calkowicie zrozumiale, poniewaz ataki ze strony szczeniakow, ktore znalazly swoja ofiare przekroczyly granice anonimowosci i atakuja ta osobe personalnie i grzebia w jego zyciu prywatnym (vel. wpisy pod tym artykulem). I tutaj juz nie ma znaczenia kto zaczal. Poziom dyskusji tego pana i poziom dyskusji innych osob w dialogach wystepujacych jest na rownie niskim, zenujacym poziomie - nie ma z czego byc dumnym dzieciaki. W ten sposob spor ten osiagnal taki poziom, ze pojawilo sie to w gazecie. Jaki stad wniosek? Stosuj sie do netykiety, a kiedy ktos ja narusza, domagaj sie swoich praw. Mozliwe, ze nie rozumiem pojecia "troll", ale po lekturze roznych rozmow z tym panem, wedlug mnie jezeli juz, to nie tylko on moglby byc nazwany trollem ale i wszystkie osoby ktore weszly z nim w dyskusje. Wstyd! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Odp. 04.12.07, 11:28 Zapominasz jednak o pewnym fakcie, to on groził innym internautom pobiciem i nasyłał na nich dresiarzy. To świadczy o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Odp. 04.12.07, 11:29 Zapomniałem jeszcze napisać o nękaniu telefonami i wysyłaniu wezwań do uiszczenia rzekomego zadośćuczynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Odp. 04.12.07, 11:58 Ale tylko jedna osoba posunęła się do przestępstw. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Odp. 04.12.07, 12:13 To twój znajomy czy co? Też jesteś jakimś trollem? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Odp. 04.12.07, 12:29 Nie, jestem zwyklym czytelnikiem, ktory stojąc z boku może lepiej ocenić sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Znaczenie słowa troll IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 04.12.07, 12:43 mistrzkungfu napisał: > Nie, jestem zwyklym czytelnikiem, ktory stojąc z boku może lepiej > ocenić sytuację. Dziękuję, mistrzu kungfu! Dziękuję za praktyczny przykład jak pisze troll w dyskusji. Wcześniej nie znałem tego współczesnego znaczenia słowa "troll". Oczywiście ludzie cechujący się charakterem trolla istnili zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Znaczenie słowa troll 04.12.07, 19:38 masz na mysli wymiatator1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipalipski Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.cnb.com.pl 04.12.07, 10:15 W takim wypadku przygotuj się na wymóg wysłania skanu dowodu osobistego i oczekiwanie na tradycyjny list od admina każdego forum, czatu, portalu itp. z hasłem dostępu zanim będziesz mógł dokonać jakiegokolwiek wpisu. I obowiązek podpisywania wpisów imieniem i nazwiskiem. Wtedy admini będą wiedzieć kto odpowiada za wpis. I tak przynajmniej do czasu upowszechnienia w Polsce podpisu elektronicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
boulihacker Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" 04.12.07, 10:40 Ty to przez sen pisałeś? Czy co Ci tak korę przyćmiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziho Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 12:30 To tak, jakby zarząd spółdzielni odpowiadał za napis na murze ich kamienicy, że "Arnold B<...> jest trollem" i Arnold pozwałby ich do sądu i zarządał rekompensaty za straty moralne czy dowolne inne. Poza tym mam wrażenie, że Arnold jakby nie zauważa, że jego ataki na żartownisiów wywołują jeszcze więcej ataków, od innych żartownisiów, opartych na zasadzie przekory oraz prowokacji - "bo Arnold tak fajnie szczeka, posłuchaj...". Pokazuje w ten sposób, że nie rozumie natury ludzkiej i teraz już jawnie wypowiada jej wojnę. Ale wierzę, że Arnold w końcu to zrozumie, że "świata nie zmienisz, zmień raczej siebie - będziesz miał mniej roboty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRbuzdyganOLL ;( IP: 213.17.231.* 04.12.07, 09:50 a ja myślałem że Arnold Buzdygan, znany również jako Arnold Buzdygan lub Arnold Buzdygan to fikcyjna postać literacka. a on naprawdę żyje i jest ssakiem, znaczy oddycha powietrzem i pije wodę. ;( mój świat legł w gruzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.chello.pl 04.12.07, 09:56 jesli ktos pozywa wikipedie to jest trolem, kolko sie zamyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie gość Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.prod.bolignet.dk 04.12.07, 10:03 Jeden wielki ROTFL. Arnoldowi polecam sanatorium ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emar czy to antek_emigrant????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:10 czy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z trollami ale ma CV nasz TROLL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 10:27 www.elita.pl/arek/o_mnie.html Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: ale ma CV nasz TROLL 04.12.07, 10:37 Cytat: "Wykształcenie: Staranne i wszechstronne. " hahahahahahahahahahahahaha. To tak teraz nazywa się brak wykształcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: ale ma CV nasz TROLL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 11:33 "Znajomość wybranych zagadnień z biotechnologii i inżynierii genetycznej." jakbym dostał takie cv, to bym je sobie oprawił w ramki. a swoją drogą nawet mnie ten typ nie denerwuje, dobrze, że są takie błazny można się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr ale nie napisał nic o trollingu IP: 149.226.255.* 04.12.07, 10:56 ...w zakładce umiejętności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Prostak nad prostakami... takie czasy, nawet pasmo IP: *.centertel.pl 04.12.07, 10:32 porażek można przerobić na "sukces" w swoim mniemaniu. Ten człowek, całe jego życie to jedna wielka porażka, znam go (nie jestem z tego dumny), czegokolwiek się w życiu dotknął - klapa, każde przedsięwzięcie, ale za to jest "dobry" w opowiadaniu różnych historii. Wielu znas zna ten typ ludzi - ambitni, kompletnie niezdolni, o czym świadczy fakt, że jest po ledwie wymęczonym technikum, ale za to ciągle opowiadający o "swojej wielkości", z reguły traktuje się ich z przymróżeniem oka. Tym razem jego parcie na szkło było silniejsze... a sam fakt, że teraz jest mowa o nim w mediach to jego "sukces", nie ważne o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Prostak nad prostakami... takie czasy, nawet 04.12.07, 10:46 Jego cv zawiera wiele przedsięwzięć, wszystkie je łączy jedna cecha - nikt o nich nie słyszał. Mnie najbardziej rozbawiła produkcja diamentów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo123 czy można nazwać kogoś idiotą? IP: 195.190.143.* 04.12.07, 10:39 pytanie natury ogólnej zakładając hipotetycznie, że jakiś pan X jest idiotą, czy można jawnie napisać, że "pan X jest idiotą", czy może jest to bezprawne ujawnienie jego danych osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.12.07, 10:45 Po co wyborcza daje wrabiac w to? Przeciez temu idiocie tylko idzie o to, by zaistniec. Jest jeden z najwiekszych nieudacznikow jaki istnieje na swiecie. Szalal na grupach dyskusyjnych, obrazal ludzi, nasylal jakichs bandytow - redaktorzy z wyborczej, PO CO TO ROBICIE? Realizujecie jego plan, pracuje u was? Na kazdym z forow gdzie ignorowany szybko sie zmywal, rozwijal skrzydla tam gdzie zwracano uwage na niego. Takich swirow jest pelno, wyborcza nie daj sie manipulowac przez jakiegos trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIODO kolo ma trochę tracji IP: *.mpp.pl 04.12.07, 10:57 za przetwarzanie danych osobowych grozi do 2 lat wiezienia. a nwet 3 jelsi dane dotycza religii, orienatcji seksualnej i paru tam innych intymnych rzeczy. aż dziw bierze ze nie zgłosił tego do generalnego inspektora. to ze jest trollem nei zonacza że nie praysługuje u ochronq prawna. jednakowoż pozywanie wikipedii a nie osób ktore dokanałuy wpisów swiadczy o jego lekkirj matołkowatości. to jest jak kopanie rowu złym końcem szpadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: kolo ma trochę tracji IP: 212.160.172.* 04.12.07, 11:33 Co to znaczy "przetwarzanie"? Przecież koleś sam publikuje swoje dane osobowe w internecie. Czy odezwanie się do niego "po nazwisku" jest w takim razie owym "przetwarzaniem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: kolo ma trochę tracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 11:47 Gdyby za samo powołanie imienia i nazwiska groziła sankcja, to po lekturze strony głównej Gazety można ze sto pozwów wytoczyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIODO Re: kolo ma trochę tracji IP: *.mpp.pl 04.12.07, 12:41 wysatrczy zerknąć do ustawy. bez wchodzenia w szczegóły Art 3a mowi m.in. że wiekszosci jej zapisow nie stosuje sie do prasowej działalnosci dziennikarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIODO Re: kolo ma trochę tracji IP: *.mpp.pl 04.12.07, 12:39 art 7 pkt 2 prztwarzanie danych - (...) jakiekolwiek operacje wykonywane na danych osobowych, takie jak zbieranie, utrwalanie, przechowywanie, opracowywanie, zmienianie, udostępnianie(!) i usuwanie a zwłaszcza te które wykonuje sie w sytemach teleinformatycznych. bez zgody można dane przrtwarażać jedynie jako osoba fizyczna w celach osobistych. i to jest jedyna sensowna linia obrony userów. ale "cele osobiste" poprzez upublicznie danych to nieco pokrętna logika. niech sąd rozstzygnie. natomiast admini systemów teleinformatycznych, zwlaszcza ci ktorzy nie usuneli danych A.B. mimo jego monitów, nie mają co liczyć nawt na odwołanie. dodatkowo sprawa zahacza też chyba o zniesławienie. z niecierpliwoscia czekam na werdykt. i wbrew pzorom wcale nie kibicuje trollowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: 153.19.131.* 04.12.07, 11:00 Niezly z niego troll. Przeniosl trollowanie do realu. A swoja droga, skoro juz go znamy, to mozna by mu wytoczyc proces o grozby karalne, ktore wypisuje w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin to fakt, idiotów w tym naszym kraju nie brakuje :( IP: 72.51.35.* 04.12.07, 11:07 Arnold B. jest przykładem na to co brak baby może zrobić z człowieka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner To chyba tego typka sąd powinien ukarać IP: *.e-wro.net.pl 04.12.07, 11:19 solidną grzywną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Czy to jakaś internetowa mutacja Leppera? IP: *.e-wro.net.pl 04.12.07, 11:20 [pewnie też bez matury] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.globalconnect.pl 04.12.07, 11:21 Sądzę, że p.Arnold Buzdygan cierpi na łagodną formę paranoi. Być może uleczalną bez konieczności hospitalizacji w zamkniętym zakładzie leczniczym. Z drugiej strony nie zdziwiłbym się, gdyby pozwał mnie za przetwarzanie Jego danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aztek sp. z o.o. Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: 62.233.251.* 04.12.07, 11:39 Jeszcze dzis lądujesz w prokuraturze. Papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziho Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 12:40 Hehe.... A ja? Ja też chcę, ja też, mnie podaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Internauta pozwał Wikipedię za "trolla" IP: *.globalconnect.pl 05.12.07, 07:02 Cmoknij mnie w RS-a Odpowiedz Link Zgłoś