Dodaj do ulubionych

Agent sprawdzi, czy płacisz abonament

• Gość: daria Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 14:45
      Uważam,że programy państwowe w telewizji powinny być zakodowane,
      może programy oferowane widzom będą lepsze.
      • Gość: Planeta Małp Re: Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:09
        TVP nie trzeba kodować bo przecież i tak na to nikt nie patrzy !
        jakieś 2% inwalidów w tym żydów i pare pedofilów duchownych.
    • Gość: poko Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 14:56
      Bankrut nie zważając na nic tworzy dla kolesiów posady, których działanie z góry obliczone jest na fiasko.Przecież nikt przy zdrowych zmysłach tych typów nie wpuści do domu by przeglądali kąty.
    • freemarsjanin Jesli tylko sprobuje, poszczuje scierwo psami!!! 12.05.08, 15:03
      ...
    • kotek94 Agent sprawdzi, czy płacisz abonament 12.05.08, 15:08
      Kolego mnie nie chodziło,że jak ktoś ma internet z kablówki to ma
      płacić za programy telewizyjne,których wcale nie ogląda.Przy
      dzisiejszej technice jak twierdzą nadawcy że nawet wiedzą ile
      odbiorców ogląda dany program chyba, że jest jak rozumiem tylko
      ściema.Po drugie to nie płacimy za programy tylko za posiadanie
      odbiorników co według mnie jest to chore z czym się napewno zgodzi
      większość forumowiczów.
      • Gość: idiołtnkulturapols Re: Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:16
        Jeśli za posiadanie to wystarczy rejestrować wszystkich kupujących
        telewizory.
    • Gość: Kir Czyli..Socjalizm-podatek od luksusu:((( n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:26
    • alex-alexander Agent sprawdzi, czy płacisz abonament 12.05.08, 15:32
      Nie ma obowiazku z kontrolerem nawet rozmawiac. Ale wspolpracowac z
      poczta moga rozni ludzie, ktorzy moga miec dostep do mieszkania.
      Gazownik sprawdzajacy instalacje gazowa, ktos z elektrowni,
      kominiarz, itp.
    • Gość: kultura Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:34
      Bez abonamentu RTV polska kultura upadnie
      • Gość: doktryner ja na takiego kontrolera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:46
        to mam gaz i psa

dostana na dzielni pare razy po maskach to i kontrolowac nie bedzie
        komu

hwdk! i tvp!
      • Gość: jet Re: Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: 62.29.168.* 12.05.08, 16:04
        > Bez abonamentu RTV polska kultura upadnie

--fakt, bez dodatkowej kasy z abonamentu być może firma "kolegi" nie dostanie
        kontraktu na kolejny gniot o podróżach kulinarnych do bantustanu, ani na
        gwiaździsty pokaz na lodzie, a i być może na premię dla Torbickiej i Lisów nie
        styknie. Bez Cichopek i Mjakmdłości Plebanii, Barw nieszczęścia i Europy nie
        dającej się lubić, no i bez kolejnej pasztetówki dla szkół by Wajda,
        prawdopodobnie kultura upadnie. A gdzie się wtedy podzieją te sieroty ekranowe,
        dziś tak chętnie wręczające sobie setki różnorakich gó..anych figurek na
        rozmaitych galach.
        • Gość: Pindurindyn Re: Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 16:16
          Obniżą im się zarobki z 30 tysięcy na 3 tysiące - już mi ich szkoda
    • Gość: nanook Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: *.pronet.lublin.pl 12.05.08, 16:09
      Może mi skoczyć ....
    • Gość: seth Że co proszę? IP: *.ntlworld.ie 12.05.08, 16:20
      "Przeważnie po otrzymaniu nakazu prokuratorskiego od sądu".
      Co to, do cholery, znaczy????!
      Jak to: przeważnie? Czyli nie zawsze? Kiedy zatem nie?
      I jakiego nakazu? Prokuratorski dostaje się "przeważnie" w prokuraturze, a
      sądowy w sądzie - przynajmniej tak mi się wydawało do tej pory.
      Jesus Christ! Kto tam, w tej Polsce, w gazetach pracuje, jak mamę kocham...
    • rogus106 Agent sprawdzi, czy płacisz abonament 12.05.08, 17:20
      Debilizm do kwadratu !!Tylko w Polsce wpadli na tak genialny pomysl Jezeli mam
      placic abonament ,to z telewizji powinna zniknac ta hala Nie chce ogladac
      pieciokrotnych powtorek w ciagu kwartalu !A kontrolerow niech posadza na poczcie
      .aby przesylki pyly na czas
      • Gość: radość Re: Agent sprawdzi, czy płacisz abonament IP: *.ztpnet.pl 12.05.08, 21:42
        Hahaha, już widzę Hanke w pomaranczowym kombinezonie, z napisem:
        Przedstawiciel Handlowy TVP,...hahaha, biegającą po blokowiskach
        w poszukiwaniu domniemanych przestępców abonamentowych.
        PH TVP Hanka jest cwana, i nie chodzi sama...hahaha,
        lecz z obstawą...hahaha,
    • Gość: Leszek, Goleniów TVP nie chce, żebym im płacił abonament IP: 195.47.201.* 13.05.08, 09:20
      Jak inaczej rozumieć fakt przekazania poboru Poczcie Polskiej, czyli burdelowi
      na kółkach, który udaje, że działa?
      W styczniu 2008 poszedłem na pocztę z "wykończoną" książeczką. Usłyszałem, że
      muszę wpłacić na specjalnym druczku, który sam muszę cały wypełnić, jak również
      wypełnić inny druczek z prośbą o nową książeczkę - jedyną opcją do zaznaczenia
      było "zagubienie". Najwyraźniej nie przewidują skończenia się blankietów.
      ZAPLACIłEM za cały KWARTAł. Do dziś nie otrzymałem nowej książeczki, więc nie
      płacę. W marcu dostałem WEZWANIE do zapłaty - "nie zapłacił Pan za styczeń i
      luty". Nie mam zamiaru niczego wyjaśniać - sami niech znajdą w tym burdelu moje
      wpłaty i może wniosek o nowa książeczkę. Czuję, że NIGDY już nie zapłacę, bo sie
      zraziłem. Jak dla mnie TVP1, TVP2 i TVP3 mogą po prostu upaść, bo tam nie ma co
      oglądać.
      • Gość: Wierny i pokorny Re: Tusk nie chce, żebym im płacił abonament IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 16:59
        Premier Tusk to chyba autorytet (chociaż ćpun).

Skoro ten Pan twierdzi, że TVP to złodzieje - to chyba mnie nie zmusi do opłacania characzu.
    • Gość: bogdan abonament IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.09, 13:35
      Przeciez TVP jest to telewizja dla samego zarzadu TVP oni sami sie wybieraja
      raz lub dwa razy w miesiacu.To tylko dla nich samych jest ten abonament bo
      przeciez wszystkim trzeba placic im tylko zalezy na tym aby dalej ten
      rozgardjasz byl dla utrzymanie stolkow.Po co TVP-Platforma?przeciez to
      kosztuje grube pieniadze dla kogo nadaja? nikt nie moze odbierac bo jest
      zakodowana nawet ci glupi co placa abonament tez nie moga odbierac.T pytam po
      jaka cholere nam taka telewizja juz dawno to bagno rozwalic powinni.A jesli
      maja sami do siebie ta TVP to niech maja niech nadaja sobie i sami oplacaja
      ja sobie AMEN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka