Gość: mes IP: *.microchip.3s.pl 16.04.09, 16:53 to prawda, za szkło kontaktowe trzeba się wstydzić, takiej tuby propagandowej, takiego wazeliniarstwa prorządowego to od czasu komuny nie było.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś Terapeuta IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 17:18 Lubię tego faceta. Nawet mu PZPR /prawie/ wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop Przybylik to stary komuch IP: *.chello.pl 16.04.09, 17:23 kiedys napisał w jakiejs ursynowskiej gazecie Pasmie czy podobnej że metro to bzdura i nikt nie bedzie nim jezdził, pamiętam to bo zapamietałem idiotę co to napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Terapeuta IP: *.nyc.res.rr.com 16.04.09, 17:42 Dziwię się, że Szkło kontaktowe cieszy się taką popularnością. Kilka razy oglądałem, więcej nie. Pan Przybylik i koledzy są jednak w czepku urodzeni. Za "mówię, co mi ślina na język przyniesie" zarabiają niezłe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
dottore.anatra Re: Terapeuta 16.04.09, 18:26 > "mówię, co mi ślina na język przyniesie" zarabiają niezłe pieniądze. Ziemkiewicz mówi co mu slina przyniesie na temat Michnika, ale twierdzi ze kasy na tym nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Terapeuta 16.04.09, 23:45 dottore.anatra napisał: > > > "mówię, co mi ślina na język przyniesie" zarabiają niezłe pieniądze. > > Ziemkiewicz mówi co mu slina przyniesie na temat Michnika, ale twierdzi ze kasy > na tym nie robi. > Bo, o ile Przybylik to dobry mówca i całkiem znośny redaktor, o tyle ziemkiewicz to tylko pisowski lizodup. Nie dziwię się, że na gadaniu swoich bzdur niewiele zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to dobre:) Re: Terapeuta IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.09, 21:17 a skad Pan wie, jakie w tvn zarabia sie pieniadze:)) slina na jezyk przyniesie! zycze Panu, żeby Pani ślina na język przynposiła to co przynosi im po latach przygotowywań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Terapeuta IP: 193.151.50.* 16.04.09, 19:19 Panie Marku,wyrazy szacunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop szacunek? IP: *.chello.pl 17.04.09, 06:37 szacunek od takiego jak ty to tak jakby oplucie ryja od przyzwoitego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Terapeuta 16.04.09, 20:20 Wszyscy ze SK są w porządku, jedynie pan z kamykiem na rzemyku u szyi odstaje od tego towarzystwa. To jakiś debil skończony, potrafi tylko przytakiwać, sili się na żarcik ale jakoś mu nie wychodzi, nie posiada absolutnie żadnej własnej opini, jedynie przetwarza i powiela to co usłyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head I czego on uczy studentów, szczucia ? 16.04.09, 20:27 To przerażające, jak wyglądać będą merdia za parę lat, nowe pokolenie 'dzinnikarzy" wyszkolonych przez Przybylików, Żakowskich, Lisów itp. Nowe pokolenie oficerów propagandy. ministerstwo Prawdy z ul. Czerskiej już czeka Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Re: I czego on uczy studentów, szczucia ? 16.04.09, 21:38 Ministerstwo Prawdy Historycznej już mamy w postaci IPNu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo & boso Re: I czego on uczy studentów, szczucia ? IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 16.04.09, 21:47 Szanowny "talking head"... Czy pisales swoj post z glowa gleboko zanurzona w PiSuarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do POsrańców On nie, ale ty miałeś wyraźnie głowę w dupie!... IP: *.acn.waw.pl 16.04.09, 23:10 Twój komentarz jest na poziomie twojej matki jak cię robiła! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: On nie, ale ty miałeś wyraźnie głowę w dupie! 16.04.09, 23:43 Gość portalu: Do POsrańców napisał(a): > Twój komentarz jest na poziomie twojej matki jak cię robiła! ot, i cała kultura pisowskiego klakiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator Brawo Talking-head, trafione w 10! Popieram w 100% IP: *.acn.waw.pl 16.04.09, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
hen.wlo Terapeuta 16.04.09, 22:12 Klasyczny przykład typowego konformisty. PZPR "z głupoty",Szkło Kon. dla pieniędzy,obrzydzenie do IPN ze strachu,itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Terapeuta IP: *.itt.com 16.04.09, 22:49 konformista udajacy inteligenta ,postac nie znaczaca w polskiej prasie, ciagle dorabiajcy na boku, wiemy doskonale ze Zycie Warszawy bylo flagowym pismem PZPR, jaki on ma warsztat i dorobek ze uczy adeptow, taka Polska jakich ma nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzela Kto się sobie nie podoba to chyba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:53 mało zna samego siebie lub ma skrzywiony obraz swojej osoby ,więc nie wiem czy to dobrze . Można się samemu podobać lub akceptować ,ale nie podobać to już malutka choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Nie ma mediów - są tylko mendia 16.04.09, 23:19 Szczególnie mnie wpienia ten jazgot, przekrzykiwanie się interlokutorów. Świadczy to o zupełnym braku profesjonalizmu. Do mendiów trafiają najwyraźniej ludzie zupełnie przypadkowi. W zasadzie widzę tylko krawat i garnitur, bez człowieka. Ale to już nie jest frak lub tużurek dawnych Starszych Panów. To jest mendiowy uniform - jak w Chinach za czasu Mao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Terapeuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 00:22 Panie Marku Żal,że takich dziennikarzy jak Pan już nie będzie.... Dziś nastał czas - Ibiszów i innych konferansjerów. Tego zawodu już nie ma. Odszedł z Kapuścińskim i Fallaci. Lubię Pański dystans do siebie i rzeczywistości. Szkoda, że nie jest to zaraźliwe dla społeczeństwa ;-) Reporterka - coraz mniej lubiąca swój zawód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Tak trzymać Panie Marku IP: *.aster.pl 17.04.09, 00:42 Szacuneczek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia Terapeuta IP: *.171.243.42.static.crowley.pl 17.04.09, 00:44 Ja niestety nie mam stałego dostępu do Szkła kontaktowego, ale czasem uda mi się gdzieś je podejrzeć - Pana dystans, ironia i ten specyficzny rodzaj poczucia humoru to jest to, co lubię :) I wywiad czytało mi się z taką samą przyjemnością, z jaką Pana czasem słucham. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Bardzo Pana lubie IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.04.09, 05:40 w duecie z Miecugowem jesteście genialni. Bardzo żałuje, że jaksoś ominęły mnie zajęcia na UW z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ciekawe, ze p. Przybylik wspomina mojkowskiego- IP: 96.237.119.* 17.04.09, 05:51 komunistycznego politruka i dosc wszawego typka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Terapeuta IP: *.chello.pl 17.04.09, 06:14 Lubię sposób wypowiedzi Pana Marka Przybylika, przejawiany dystans do rzeczywistości i jakiś taki wewnętrzny spokój, który z Niego emanuje. Jeżeli Pan czyta forum pod tym wywiadem, to serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Terapeuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 13:56 Gość portalu: mes napisał(a): > to prawda, za szkło kontaktowe trzeba się wstydzić, takiej tuby propagandowej, > takiego wazeliniarstwa prorządowego to od czasu komuny nie było.. Nie lubię bolszewików z PiS i traktuję ich jak taką bardziej upudrowaną formę Samoobrony.Na podobnej zasadzie straciłem zaufanie do Polski XXI bo przyjęli takich polityków jak Sellim czy Ujazdowski. Brakuje jeszcze żeby wzięli zarneckiego,Kurskiego czy Karskiego. PO zrobiło podobnie wyciągając Krzaklewskiego.Moja ocena tych ludzi jest negatywna i jeżeli teraz ktoś nie zauważa ich negatywnych cech a nawet je akceptuje godząc się z konsekwencjami jakie to może spowodować przy prezentowanej przez siebie propozycji politycznej to przestaje być wiarygodny. PiS potrzebuje wazeliniarzy i takich wybiera.To jasne i widoczne. W PO dobrze,że rozumu Tuska uczą członkoeie tacy jak ci z Sopotu,którzy prezentując interes samorządu nie podporządkowali się decyzji z centrali.Mają godność i odwagę a to dużo. o do SK to nie mogę powiedzieć,że jestem jego częstym oglądaczem. Teksty raczej nie najwyższych lotów,ciekawsze czasami wypowiedzi dzwoniących,jednak ciekawsze przerywane prawdopodobnie z obawy o pozwy kancelistów prezydenckich lub samego pis-u. Stonowany język programu i wykorzystywanie fragmentów ujęć reporterskich powodują,że najbardziej wdzięczną partią do tego rodzaju żartu staje się PiS i jego liderzy.Kiedyś pokazywano Tuska jak biega i parę minut poświęconych temu z dennym komentsrzem,zabawnie wypada zawsze Kalisz,ale ma on już naturalny wdzięk w przeciwieństwie do napuszonego,opływającego tłuszczem Semki. Odpowiedz Link Zgłoś