Gość: blakmat Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.05.09, 21:24 Ojej ogłoście żałobę narodową! Odpowiedz Link Zgłoś
freel4ncer Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn 21.05.09, 21:26 Tyle kasy natrzepali a nie maja nawet redundantnego systemu co za ciecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No! Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:36 Nie potrafią się przyznać, że przyszli koledzy na imprezę i bawili się w "co się stanie, gdy wyciągnę ten kabelek"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 194.183.32.* 21.05.09, 22:43 Sam żeś jest cieciem. Zacznij od siebie a nie innych krytykuj... Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-=-=-=-----=-. 21.05.09, 21:26 Chodzi o ten słynny komunikator GadajGimnajalisto? Dawno zrezygnowałem na rzecz Tlena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: <-=-=-=-----=-. IP: *.as.kn.pl 21.05.09, 21:34 Kolega jest licealistą? Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiakp Re: <-=-=-=-----=-. 21.05.09, 22:48 Hmmm, może nie jestem na bieżąco bo generalnie nie używam komunikatorów ale mam jedną refleksję. Niektórzy mylą chyba pojęcia albo ja się mylę. Zakładając, że 3/4 moich kontaktów jest z gg, to jakiego by komunikatora nie używali oni lub ja, to ni hu hu się z nimi nie połączę jeśli oni mają jedynie konto w gg. Mogę mieć sto różnych komunikatorów i to mi nic nie da. Więc wg mnie problemem nie jest używanie konkretnych komunikatorów lub klientów wielu platform lecz to, że na chwilę obecną najwięcej osób mam konto na gg. Inną sprawą jest, że posiadanie tylko konta na gg nie jest najmądrzejszym wyjściem o czym świadczy komentowany artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.pub.e-malbork.net 21.05.09, 21:27 pie...cie bzdury. "Gadu zle, Gadu niedobre" , a wikszosc z gg korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armagedon ilośc samobójstw juz wrasta IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:27 ludzie nie widzą sensu zycia bez gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annonim Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:30 to straszne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galanonim jabber, google talk, etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:33 najwyższy czas wybrać google talka. oparty na protokole jabera i bardzo fajnie wspierany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieswiadomy Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: 217.8.165.* 21.05.09, 21:34 zdechlo na amen, zastanawiam sie czy warto korzystac z komunikatora zaleznego od serwerow w takim stopniu, nawet nie wiem czy inne tez tak mają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -) Ach i dlatego Miliony Młodych wyszło na spacer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:35 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:35 Czas przenieść się na Jabbera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexiej332 Rybus o awarii IP: 81.168.185.* 21.05.09, 21:36 Rzecznik prasowy GG Networks o awarii: czytaj: Kliknij tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.stalowa.pilicka.pl 21.05.09, 21:36 A ggpro.pl działa :D Za bezawaryjność trzeba płacić :P Odpowiedz Link Zgłoś
ekiwok AQQ ciągle działa ;) 21.05.09, 21:37 Prawdziwa rewelacja, polecam. W końcu nawet gg skopiowało wygląd aqq w swojej ostatniej odsłonie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AQQ ciągle działa ;) IP: *.smsiarkowiec.pl 21.05.09, 21:38 Dokładnie, AQQ rulez ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jembezmamy Wiwat Jabber! 21.05.09, 21:59 Może nieszczęśni użytkownicy GG odkryją z tej okazji, że są inne opcje... polecam Jabbera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: AQQ ciągle działa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:42 no tak ale tam jest gg w tym AQQ z tego co wiem i czy ono teraz działa?? Odpowiedz Link Zgłoś
ekiwok Re: AQQ ciągle działa ;) 21.05.09, 21:52 GG nie działa. Ale działa niezawodny jabber ;) w którym musi się zarejestrować każdy kto korzysta z AQQ. Odkąd wysiadło gg komunikuję się ze znajomymi za pomocą jabbera. Swoją drogą mam jeszcze opcję tlen ;] bo AQQ to cudowny multikomunikator, który poza jabberem obsługuje też opcjonalnie tlena i gg. No i na upartego mam Palringo, a tam więcej sieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarab Re: AQQ ciągle działa ;) IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 22:02 aqq.eu też przestało działać. Prawdziwy dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
ekiwok Re: AQQ ciągle działa ;) 21.05.09, 22:20 Nie prawda. Poza tym jest jeszcze tlen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarabek Re: AQQ ciągle działa ;) IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 22:22 przy wejściu na stroneaqq.eu pojawia siebłąd z bazą: Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL I co mi z tlena, jak 99% osób jakie znam ma gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cześka a jednak nie działa ;) IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 23:01 "Przepraszamy. Strona AQQ.eu chwilowo nieczynna." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alternatywa ipla.pl IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:42 polski komunikator i nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przenio Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:43 Ale Tlen działa normalnie :P Tylko że więkość osób mam z gg ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.toya.net.pl 21.05.09, 21:45 Ja mam komputer za 8 tys. zł (stać mnie w przeciwienstwie do was) i u mnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunik IP: *.as.kn.pl 21.05.09, 22:24 Działa również we wrocławskim metro. U nas władza dba o mieszkańców. W każdym składzie jest wagon z kawiarenką internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurpiq Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:46 u mnie każdy z okolic używa gg i jest ok po prostu przyzwyczajenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagubiony Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:48 Moim zdaniem teraz NK będzie miało przeciążone serwery bo wszyscy tam siedzą jak nie ma gg ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cometto Gorzej, jakby padła Gazeta. IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:47 Niektórzy nie wiedzieliby co myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:48 Mam od niedawna Nowe GG ale w porownaniu z Yahoo czy Skypem to PRAWDZIWE DNO !! Wciaz sa problemy z rozmowami a tester,pomimo kilkakrotnego usuwania i pobierania Nowego GG nigdy u mnie nie zadzialal!! Chociaz jak do mnie ktos dzwoni to rozmawiam. Nic z tego nie rozumiem.... Na innych komunikatorach nie ma zadnych problemow. Oj jeszcze duzo musicie sie panowie nauczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy21 Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.backbone.coel-network.net 21.05.09, 21:53 Może czas w końcu przejrzeć na oczy i przejść na jabbera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.jmdi.pl 21.05.09, 21:54 Przeciez ten syf od dawna powinien sie nazywac padu-padu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:59 Kolejne potwierdzenie, że lepiej używać np jabber'a niż gg. Ten protokół bardzo często pada... Odpowiedz Link Zgłoś
jembezmamy Nie 21.05.09, 22:02 Tlen nie rulezz, bo nie dogaduje się z Jabberem - a mógłby. Odpowiedz Link Zgłoś
m_gol Dla tych, którzy nie wiedzą, o co chodzi 21.05.09, 22:14 Dla tych, którzy nie wiedzą, o co chodzi - Tlen jest oparty na protokole Jabbera, tyle że autorzy zamknęli się na świat i nie pozwalają Tlenowcom "dogadywać się" z Jabberowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Dla tych, którzy nie wiedzą, o co chodzi IP: *.chello.pl 21.05.09, 23:11 Ale działa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie masz racji Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:51 wersja na linuxa to obsluguje, zwykal tez, ale z pluginem neitstety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Anonim Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.tvgawex.pl 21.05.09, 22:00 Wystarczyłoby zobacyć które serwery działają a które nie. jest coś takiego jak monitor serwerów sieci GG . cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniak Re: Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:05 O to chodzi że żaden nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bump Re: Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:05 to tez nie dziala asie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fb Jak idą prace nad naprawą wie ktoś??:D IP: 195.117.212.* 21.05.09, 22:05 jw. Odpowiedz Link Zgłoś