Dodaj do ulubionych

Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyny

• Gość: blakmat Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.05.09, 21:24
      Ojej ogłoście żałobę narodową!
    • freel4ncer Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn 21.05.09, 21:26
      Tyle kasy natrzepali a nie maja nawet redundantnego systemu co za ciecie ;)
      • Gość: No! Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:36
        Nie potrafią się przyznać, że przyszli koledzy na imprezę i bawili się w "co
        się stanie, gdy wyciągnę ten kabelek"?
      • Gość: Tony Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: 194.183.32.* 21.05.09, 22:43
        Sam żeś jest cieciem. Zacznij od siebie a nie innych krytykuj...
    • 3cik <-=-=-=-----=-. 21.05.09, 21:26
      Chodzi o ten słynny komunikator GadajGimnajalisto?
      Dawno zrezygnowałem na rzecz Tlena.
      • Gość: +++ Re: <-=-=-=-----=-. IP: *.as.kn.pl 21.05.09, 21:34
        Kolega jest licealistą? Gratuluję.
      • stasiakp Re: <-=-=-=-----=-. 21.05.09, 22:48
        Hmmm, może nie jestem na bieżąco bo generalnie nie używam komunikatorów ale mam
        jedną refleksję. Niektórzy mylą chyba pojęcia albo ja się mylę. Zakładając, że
        3/4 moich kontaktów jest z gg, to jakiego by komunikatora nie używali oni lub
        ja, to ni hu hu się z nimi nie połączę jeśli oni mają jedynie konto w gg. Mogę
        mieć sto różnych komunikatorów i to mi nic nie da. Więc wg mnie problemem nie
        jest używanie konkretnych komunikatorów lub klientów wielu platform lecz to, że
        na chwilę obecną najwięcej osób mam konto na gg. Inną sprawą jest, że posiadanie
        tylko konta na gg nie jest najmądrzejszym wyjściem o czym świadczy komentowany
        artykuł
    • Gość: xyz Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.pub.e-malbork.net 21.05.09, 21:27
      pie...cie bzdury. "Gadu zle, Gadu niedobre" , a wikszosc z gg korzysta
    • Gość: Armagedon ilośc samobójstw juz wrasta IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:27
      ludzie nie widzą sensu zycia bez gg
    • Gość: Annonim Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:30
      to straszne !!!
    • Gość: galanonim jabber, google talk, etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:33
      najwyższy czas wybrać google talka. oparty na protokole jabera i bardzo fajnie
      wspierany.
      • neptus Re: jabber, google talk, etc 21.05.09, 21:37
        Bleee
    • Gość: nieswiadomy Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: 217.8.165.* 21.05.09, 21:34
      zdechlo na amen, zastanawiam sie czy warto korzystac z komunikatora
      zaleznego od serwerow w takim stopniu, nawet nie wiem czy inne tez
      tak mają....
    • Gość: -) Ach i dlatego Miliony Młodych wyszło na spacer ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:35
      -
    • Gość: Irek Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:35
      Czas przenieść się na Jabbera ;)
    • Gość: Alexiej332 Rybus o awarii IP: 81.168.185.* 21.05.09, 21:36
      Rzecznik prasowy GG Networks o awarii: czytaj: Kliknij tutaj
    • Gość: aaaa Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.stalowa.pilicka.pl 21.05.09, 21:36
      A ggpro.pl działa :D
      Za bezawaryjność trzeba płacić :P
    • ekiwok AQQ ciągle działa ;) 21.05.09, 21:37
      Prawdziwa rewelacja, polecam. W końcu nawet gg skopiowało wygląd aqq w swojej ostatniej odsłonie ;]
      • Gość: aaa Re: AQQ ciągle działa ;) IP: *.smsiarkowiec.pl 21.05.09, 21:38
        Dokładnie, AQQ rulez ;]
        • m_gol Jabber rulez 21.05.09, 21:43
          Nie, ogólniej - Jabber rulez. :)
          • jembezmamy Wiwat Jabber! 21.05.09, 21:59
            Może nieszczęśni użytkownicy GG odkryją z tej okazji, że są inne opcje...
            polecam Jabbera.
      • Gość: konkret Re: AQQ ciągle działa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:42
        no tak ale tam jest gg w tym AQQ z tego co wiem i czy ono teraz działa??
        • ekiwok Re: AQQ ciągle działa ;) 21.05.09, 21:52
          GG nie działa. Ale działa niezawodny jabber ;) w którym musi się zarejestrować każdy kto korzysta z AQQ. Odkąd wysiadło gg komunikuję się ze znajomymi za pomocą jabbera. Swoją drogą mam jeszcze opcję tlen ;] bo AQQ to cudowny multikomunikator, który poza jabberem obsługuje też opcjonalnie tlena i gg.

No i na upartego mam Palringo, a tam więcej sieci ;)
      • Gość: skarab Re: AQQ ciągle działa ;) IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 22:02
        aqq.eu też przestało działać. Prawdziwy dramat.
        • ekiwok Re: AQQ ciągle działa ;) 21.05.09, 22:20
          Nie prawda. Poza tym jest jeszcze tlen!
          • Gość: skarabek Re: AQQ ciągle działa ;) IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 22:22
            przy wejściu na stroneaqq.eu pojawia siebłąd z bazą: Database Error: Unable to
            connect to the database:Could not connect to MySQL

I co mi z tlena, jak 99% osób jakie znam ma gg.
      • Gość: Cześka a jednak nie działa ;) IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 23:01
        "Przepraszamy. Strona AQQ.eu chwilowo nieczynna."
    • Gość: alternatywa ipla.pl IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:42
      polski komunikator i nie tylko :)
    • Gość: Przenio Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:43
      Ale Tlen działa normalnie :P Tylko że więkość osób mam z gg ;/
    • Gość: adam Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.toya.net.pl 21.05.09, 21:45
      Ja mam komputer za 8 tys. zł (stać mnie w przeciwienstwie do was) i u mnie działa.
      • Gość: +++ Re: Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunik IP: *.as.kn.pl 21.05.09, 22:24
        Działa również we wrocławskim metro. U nas władza dba o mieszkańców.
        W każdym składzie jest wagon z kawiarenką internetową.
    • Gość: kurpiq Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:46
      u mnie każdy z okolic używa gg i jest ok po prostu przyzwyczajenie
      • Gość: Zagubiony Re: Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:48
        Moim zdaniem teraz NK będzie miało przeciążone serwery bo wszyscy tam siedzą jak nie ma gg ;P
    • Gość: Cometto Gorzej, jakby padła Gazeta. IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:47
      Niektórzy nie wiedzieliby co myśleć!
    • Gość: janek Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:48
      Mam od niedawna Nowe GG ale w porownaniu z Yahoo czy Skypem to
      PRAWDZIWE DNO !! Wciaz sa problemy z rozmowami a tester,pomimo
      kilkakrotnego usuwania i pobierania Nowego GG nigdy u mnie nie
      zadzialal!! Chociaz jak do mnie ktos dzwoni to rozmawiam. Nic z tego
      nie rozumiem.... Na innych komunikatorach nie ma zadnych problemow.
      Oj jeszcze duzo musicie sie panowie nauczyc...
    • Gość: siwy21 Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.backbone.coel-network.net 21.05.09, 21:53
      Może czas w końcu przejrzeć na oczy i przejść na jabbera...
    • Gość: xxx Padło Gadu - Gadu. Informatycy nie znają przyczyn IP: *.jmdi.pl 21.05.09, 21:54
      Przeciez ten syf od dawna powinien sie nazywac padu-padu
    • Gość: Łukasz Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:59
      Kolejne potwierdzenie, że lepiej używać np jabber'a niż gg. Ten protokół
      bardzo często pada...
    • Gość: TLEN Tlen rulezzzzzz IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:59
      • jembezmamy Nie 21.05.09, 22:02
        Tlen nie rulezz, bo nie dogaduje się z Jabberem - a mógłby.
        • m_gol Dla tych, którzy nie wiedzą, o co chodzi 21.05.09, 22:14
          Dla tych, którzy nie wiedzą, o co chodzi - Tlen jest oparty na protokole
          Jabbera, tyle że autorzy zamknęli się na świat i nie pozwalają Tlenowcom
          "dogadywać się" z Jabberowcami.
          • Gość: M. Re: Dla tych, którzy nie wiedzą, o co chodzi IP: *.chello.pl 21.05.09, 23:11
            Ale działa :P
        • Gość: nie masz racji Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:51
          wersja na linuxa to obsluguje, zwykal tez, ale z pluginem neitstety ;)
    • Gość: Gal Anonim Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunikat... IP: *.tvgawex.pl 21.05.09, 22:00
      Wystarczyłoby zobacyć które serwery działają a które nie.

jest coś takiego jak monitor serwerów sieci GG .

cóż...
      • Gość: cwaniak Re: Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:05
        O to chodzi że żaden nie działa...
      • Gość: bump Re: Awaria serwerów Gadu-Gadu: nie działa komunik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:05
        to tez nie dziala asie -.-
    • Gość: fb Jak idą prace nad naprawą wie ktoś??:D IP: 195.117.212.* 21.05.09, 22:05
      jw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka