Gość: wujek IP: *.de.ibm.com 17.07.09, 14:38 bardzo kiepskie zdjecia.... slaba jakosc, brak pomyslu na ciekawe ujecie... tandeta... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystanku IP: *.chello.pl 17.07.09, 14:38 na Pradze burza, ale deszczu niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:41 e, na pradze w ogóle nie pada, trochę grzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc22 Re: Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:42 Na saskiej kepie, grzmi i kapie z nieba maly deszcz, mam nadzieje ze do nas zadna ulewa nie dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi Re: Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:49 Ursynów -Pyry świeci słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystan IP: 195.90.102.* 17.07.09, 17:23 Ale porządne oberwanie chmury było przez ten krótki czas. Wycieraczki nie nadążały zbytnio przecierać przednią szybę w samochodzie... Skala opadu była ogromna. Cieszę się, że tym razem w piątek korzystałem z samochodu a nie zbiorkomu. Wyszło tylko na dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan a co z Kancelarią Premiera? Te szafy pełne ustaw IP: 89.174.254.* 17.07.09, 18:31 ocalały czy zalane (w trupa...) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UIUY Re: Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystan IP: *.stansat.pl 17.07.09, 17:25 praga to nie warszawa I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:42 Jestem ciekawy, kiedy miasto coś zrobi z tym skrzyżowaniem, bo po każdym większym deszczu tam jest takie jezioro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:48 w centrum slonce, troche popadalo ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura nioska Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:56 a jeszcze o 11.00 media podawały prognozy o pelnym slońca dniu, BEZ opadów. Wystarczyło przez okno poptrzeć od rana żeby wal chmur zauważyć. Ratujs się kto może przed głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legun Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:56 I Oni chcą Euro2012 organizować?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystan IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 15:05 A ten w kazdym temacie, gdzie zalewa jakies miasto o Euro. Może u Ciebie w Pcimiu Dolnym zorganizować... Wymiana i modernizacja kanałów burzowych to rozrycie większości ulic, nie wiem co gorsze. A na oberwanie chmury ciężko cokolwiek poradzić. Poznań pozdrawia Warszawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Sensacja!!! ulewa nad miastem!!! hehehe.... IP: 83.145.84.* 17.07.09, 14:58 Az tak źle juz jest, ze zwykla ulewa stanowi sensacje dla ludzi w miescie??? no owszem .. troche popadało.. ale zaraz scieknie i wyschnie... "Ludzie utkneli na przystanku!" SENSACJA! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozi Re: Sensacja!!! ulewa nad miastem!!! hehehe.... IP: *.171.125.18.static.crowley.pl 17.07.09, 15:00 Trzeba się poważnie zabrac za czyszczenie i udrożnianie studzienek kanalizacyjnych. Bo za każdym razem jak trochę pokapie bedziemy mieli do czynienia z "takimi katastrofami". To kompromitacja miast i służb odpowiedzialnych za utrzymywanie porządku w odpływach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdxgfasd Re: Sensacja!!! ulewa nad miastem!!! hehehe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 00:19 żałoba żałoba żałoba bo prezydent zawetował ustawe medialną i nieeebo sie popłakało lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ja Ale ja byłem na metrze Wilanowska 10 min temu i ni IP: *.met.pl 17.07.09, 15:00 e było tam ekip z pompami :) Generalnie ludzie mieli niezły ubaw " Jak mam dojechać z Wilanowskiej do domu?", albo " Przepraszam, ale metro jest zalane i nie zdążę..". Kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kro Ulewa w Warszawie. Woda wdarła się do metra IP: *.tktelekom.pl 17.07.09, 15:01 A jeszcze 3 dni temu zarząd metra chwalił się jak to jest metro zabezpieczone. Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Na Ursynowie... 17.07.09, 15:06 ...wcale nie jest tak źle. Widzę przecież przez okno: kałuże już wyschły:) Choć fakt - jeszcze pół godziny temu była wielka ulewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinxxx Re: Na Ursynowie... IP: *.chello.pl 17.07.09, 15:33 A na Kabatach nawet kropla nie spadla... Caly czas slonce wali po oczach... o.O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matko aleja lotnika??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:09 boże, kto tam pracuje w tej agorze... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe_m3 to Al. Lotników!!!! 17.07.09, 15:11 Gość portalu: matko napisał(a): > boże, kto tam pracuje w tej agorze... Aż po oczach daje.....Zmiencie na Al. Lotników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech123 Re: aleja lotnika??? IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.09, 16:53 > boże, kto tam pracuje w tej agorze... Przyjezdni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Ulewa w Warszawie. Woda wdarła się do metra IP: *.acn.waw.pl 17.07.09, 15:11 Jest dobrze u mnie na 10 pietrze czego taka panika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystanku IP: *.chello.pl 17.07.09, 15:13 Aleja Lotnika???????????????????? wsioki z gazety.pl - poprawcie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: job men Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystanku IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.09, 15:13 Nie tak jeszcze dawno była podobna ulewa. "Ktoś" zapewniał, że miasto jest przygotowane do podobnej. Do tego zapewniano, że stacje "M" są pomyślane jako budowle zabezpieczające na wypadek użycia... Więc za bardzo nie rozumiem, że każda normalna ulewa w naszym klimacie to coś normalnego jak śnieg, mróz kogoś zaskakuje. Ktoś przecież te konstrukcje projektował i ktoś odbierał. Co więcej nagradzał. Co się stało, że winnych nie ma. Pokazuje się PKF - polską kronikę filmową czy KW - kurier warszawski drwiąc z komuchów. Może tak odszukać filmy z nie tak bardzo dalekich czasów. Przypomnieć soliadruchom, pisuarom oraz platformowcom kogo i za co nagradzali oraz to co obiecywali. Tak szybko zapomnieli o danym słowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares To kara za brak kultury IP: 212.106.21.* 17.07.09, 15:15 Albo przynajmniej ostrzeżenie, żebyście się nawrócili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: To kara za brak kultury IP: 212.106.21.* 17.07.09, 15:17 Na pierwszym zdjęciu jakiś warszawiak idzie bez spodni. Popatrzcie, gdzie on zgubił spodnie, popatrzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mckov Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystanku IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 15:21 Trochę popadało i zaraz taaaaka panika, jakby warszawkę dosięgła prawdziwa powódź, to by chyba wszyscy tam na zawał zeszli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yelllo Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystanku IP: *.aster.pl 17.07.09, 15:23 a na Bielanach piękne słońce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Ulewa w Warszawie. Ludzie utknęli na przystan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:28 Nie takie katastrofy W-wa przeżyła i ludzie sobie radzili. Rozumiem, że ten sarkazm to z powodu,że coraz mniej warszawiaków w W-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Mieszkam w Krakowie i mnie to nie obchodzi IP: *.multi-play.net.pl 17.07.09, 15:26 w ogóle przeniesienie stolicy do warszawy to błąd historyczny. Po przeniesieniu było tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mckov Re: Mieszkam w Krakowie i mnie to nie obchodzi IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 15:28 czy jesteś pewien że to błąd? a chciałbyś mieć tych wszystkich świrów, co siedzą w wawie, u siebie Krakusie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Mieszkam w Krakowie i mnie to nie obchodzi 17.07.09, 15:30 jak cię nie obchodzi, to nie czytaj. Proste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk1 Krakow dalej stolica Polski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 16:02 Gość portalu: K napisał(a): > w ogóle przeniesienie stolicy do warszawy to błąd historyczny. Po > przeniesieniu było tylko gorzej. Stolica nigdy nie została przeniesiona do Warszawy sa na ten temat poważne archiwalne dokumenty!, krol wyjechal bo chcial troche pomieszkac na wsi i nigdy nie nadal tej sprawie biegu administracyjnego, dlatego dalej wedlug dokumentow to Krakow jest stolica Polski!!!. W czerwcu w TVP na ten temat tez byla mowa, czyli wedlug dokumentow stolica Polski dalej jest Krakow!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt III Waza Re: Krakow dalej stolica Polski!!! IP: *.acn.waw.pl 17.07.09, 16:36 www.sejm.gov.pl/prawo/konst/polski/kon1.htm Konstytucja RP, Rozdział 1, artykuł 29 :). Przykro mi. Z tego co pamiętam przyjęliśmy ją w referendum, wygląda więc na obowiązujący dokument :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Marek Jurek!!!! 17.07.09, 15:32 Odwołaj wreszcie te modły o deszcz, bo chyba Pan Bóg się uparł na ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno fajnie! IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 15:32 szkoda, że całej Warszawy nie zalało! hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
tommen Re: fajnie! 17.07.09, 15:54 nie martw się może następnym razem będzie gorzej i bedziesz mógł napisać coś równie mądrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qsior Ulewa w Warszawie. Woda wdarła się do metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:39 też mi rzeczy. a co to warszawiacy są z cukru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Ulewa w Warszawie. Woda wdarła się do metra IP: 85.232.239.* 17.07.09, 15:42 Nie sa z cukru. Ale ktos kto nie ma pojecia jak wyglada piatek popoludnie/wieczor jesli chodzi o komunikacje w Warszawie nie zrozumie pandemonium, ktore sie wlasnie rozpoczyna z powodu niedzialajacego metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi Bedzie Pan zadowolony...piekny kawalerze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 16:19 pandemonium...powiadasz?Eee tam, bedzie gitara:) Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 hehehe 17.07.09, 15:41 sensacja roku - burza w Warszawie - klęska narodowa, narodzie - wpłacajcie obowiązkowe datki na rzecz ratowania stolycy, hahaheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Czerska ... IP: *.tbcn.telia.com 17.07.09, 15:43 Dawno nie byłam na Czerskiej. Ale kiedyś zawsze były tam kałuże nawet przy małym deszczu. I to pod siedzibą Gazety Wyborczej. Nawet tego dziennikarze nie potrafili załatwić - naprawienia jezdni. Ciekawa jestem, czy teraz też tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XFile Re: hehehe IP: *.aster.pl 17.07.09, 15:55 Widzisz, synku, jak zaleje twoja wioske, to ucierpi moze z dziesiec rodzin. Ale kiedy zalewa Warszawe, to poszkodowanych sa tysiace - i jakos nikt z rzadu nie pedzi na pomoc. Taka jest roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoścPrawda Re: hehehe IP: 81.210.21.* 17.07.09, 15:59 Ministrowie biorą pompy strazackie,a wceministrowie oczyszczają zapchana kanalizację.,a mieszkańcy-brudasy dalej będą zaśmiecać ulice i chodniki?Swoja droga kanalizacyjne przedsiębiorstwa w stolicy w karty grają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poborowu 103 Re: hehehe IP: *.chello.pl 17.07.09, 16:00 pewnie byś tak nie chojraczył gdyby Twoją wioskę zalało, wtedy to by był lamet i szczękanie zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: hehehe 17.07.09, 17:40 ty ch..., jak byłem w podstawówce to kilka razy w roku ściągali od nas, wszystkich dzieciaków, po pare złotych n.p. na odbudowę zamku w Warszawie, więc podziękuj mojej wiosce i innym za to warsiawioku. To, ze nie potraficie, barany, tam kanalizacji wyczyścić i usprawnić i to mimo tego, ze to wszystko praktycznie od podstaw po wojnie wybudowane to już nie mówj problem. Ogłoście kolejną ogólnopolską ściepę może się uda. U mnie, mimo, że nic nie zostało zbudowane z inwestycji, które były wówczas - jak wszędzie - centralnie planowane i dowodzone, bo warszawka wszystko ukradła za komuny, to jednak nigdy po wielkim deszczu podtopień też nie było, a mieszkam na południu, gdzie średnia opadów jest wyższa niż tam u was, nieroby warszawskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkelos Re: hehehe IP: *.196.162.101.threembb.co.uk 17.07.09, 21:45 czlowieku, p... jak przyslowiowy potluczony. Warszawa dostaje okolo 9% funduszy, ktore sama odprowadza do skarbu panstwa. Miedzy innymi, zeby u ciebie wybudowano kanalizacje i inne zdobycze cywilizacji. Jesli Wwa by sie usamodzielnila w ciagu roku powstalo by kilkanascie stacji metra a miasto nie musialo by brac kredytow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login Re: hehehe IP: *.icpnet.pl 17.07.09, 22:11 Teraz tacy madrzy ... trzeba bylo sie dawno rozdzielic i poplynela by ta Wasza Warszafka ... I reszta PL mialaby spokoj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maq Re: hehehe IP: 217.153.125.* 17.07.09, 16:07 burak ze wsi sie odezwal ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 16:42 poborowy102 napisał: > sensacja roku - burza w Warszawie - klęska narodowa, narodzie - > wpłacajcie obowiązkowe datki na rzecz ratowania stolycy, hahaheheheh +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ poborowy, dla uspokojenia kociej głowy, weźcie się rzućcie do beczki z obierkami. najlepiej głową naprzód. START ! Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: hehehe 17.07.09, 17:43 a ty se pobiegaj po tym warszawskim bajzlu - najlepiej od razu z miotłą, może choć trochę ta warszawa zacznie w końcu miasto europejskie przypominać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak z wybor Re: hehehe IP: *.pia.abpl.pl 17.07.09, 21:32 nie lubie bezsensownej wymiany zdan, ale jeszcze bardziej nie lubie tepoty. Jesli nie masz nic do powiedzenie to nie odzywaj sie. Wiem ze masz kompleks malego miasteczka bo napisales to jasno i wyraznie w swoich postach, ale nawet jesli mieszkasz w jakiejs dziurze zabitej dechami to jakis psycholog powinien sie tam znalezc. Czlowieku - nawet jesli masz 35 lat to jeszcze nie jest za pozno - to mozna leczyc, naprawde... Zal mi ciebie i twojej rodziny - ciebie dlatego, ze pomimo tego, ze jak piszesz chodziles do podstawowki, to twoja edukacja na tym sie zakonczyla, o nie wierze, ze ktos ze srednim wyksztalceniem moglby pisac takie brednie. A twojej rodziny dlatego, ze musza sie meczyc z cwiercinteligentem, ktory nawet na forum potrafi blysnac tylko glupota. Z drugiej strony nie wysmiewam sie z ciebie bo z choroby nie powinno sie smiac. Lecz sie a masz jeszcze szanse zostac pelnowartosciowym czlowiekiem. Moze kiedys twoje dziecie powiedza, ze mialy ojca, a nie beda musialy wmawiac znajomym, ze mama skorzystala z in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: hehehe 18.07.09, 01:40 ale, ze jest chlew w tej warzawie to nie zaprzeczysz, co? HEHEHEHE :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 08:25 chlew to ty masz w głowie, prostaczku Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Dodanie "p" do nicku jakoś cię nie nobilitowało 17.07.09, 16:44 poborowy102 napisał: > (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 00:16 i żaloba narodowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonath Re: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 22:23 Cicho kito bo przykrecimy kranik ze stolicy i twoja wioska z glodu wymrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia I bardzo dobrze!! IP: *.devs.futuro.pl 17.07.09, 15:45 Nie żal mi krawaciarzy i dorobkowiczów. Jak zalewało południe Polski to oni mieli to gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: I bardzo dobrze!! 17.07.09, 15:51 ...kolejne zakompleksione stworzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: I bardzo dobrze!! IP: 198.28.69.* 17.07.09, 15:52 idź i pomódl się jeszcze o jakiś kolejny kataklizm dla Warszawy bo widzę,że czyjeś nieszczęście przynosi Ci ulgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XFile Re: I bardzo dobrze!! IP: *.aster.pl 17.07.09, 15:56 Powtorze to, co napisalem powyzej: Widzisz, synku, jak zaleje twoja wioske, to ucierpi moze z dziesiec rodzin. Ale kiedy zalewa Warszawe, to poszkodowanych sa tysiace - i jakos nikt z rzadu nie pedzi na pomoc. Taka jest roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeke Re: I bardzo dobrze!! IP: *.chello.pl 17.07.09, 16:26 A mówili że wsiowe nie mają internetu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: I bardzo dobrze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 16:36 uau, ależ dziś kmioty mają używanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: I bardzo dobrze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 16:38 wiesia jestes skonczona idiotka... kretynka z uwiadem mozgu.Kto ciebie spłodził i wychował ? rodzina alkoholików ?? Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: I bardzo dobrze!! 17.07.09, 17:44 Gość portalu: Wiesia napisał(a): > Nie żal mi krawaciarzy i dorobkowiczów. > Jak zalewało południe Polski to oni mieli to gdzieś! > O czym ty piszesz? Przecież to dla nich zrządzenie losu - deszcz, który nieco tego syfu wymyje, mniej będzie śmierdzieć dzięki temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak z wybou Re: I bardzo dobrze!! IP: *.pia.abpl.pl 17.07.09, 21:35 ludzie - nie chce sie wierzyc w to co tu piszecie. Wiesia - przeczytaj jeszcze raz to co napisalas, a pozniej zastanow sie gleboko nad sensem swojej wypowiedzi. Pozniej przeczytaj jeszcze raz i zastanow sie po raz kolejny, a na samym koncu przeczytaj i pomysl. Pozniej napisz tylko "przepraszam" aby zachowac resztki godnosci. Poborowy - tobie juz napisalem co sadze o twoim intelekcie wiec nie bede sie powtarzal. Szkoda mi cie... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius no proszę, jakich mamy *dziennikarzy* 17.07.09, 15:52 Aleja Lotnika, stacja metra Wilanów... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80269,6832515.html?i=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xfb Re: no proszę, jakich mamy *dziennikarzy* IP: 91.192.78.* 17.07.09, 15:57 a kaczki się cieszą.. hiehiehie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: no proszę, jakich mamy *dziennikarzy* IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.09, 17:37 Bo chwilowo miały, gdzie pływać. Tak swoją drogą we Wrocławiu też soczyście padało, ale o takich cyrkach nie było mowy. Nie przeczyściliście burzówki, a służby miejskie u Was w karty grają. I macie kapkę deszczu i powódź. A potem zakompleksieni na Was używają i kapkę racji w tym mają, ktoś tych grających w karty wybrał, bynajmniej nie Wrocławianie, Poznanianie, Krakowianie ect. tylko Warszawianie/Warszawinki i teraz macie tego typu wianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PA Ulewa w Warszawie. Woda wdarła się do metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:58 to wkońcu w warszawie czy na służewcu? A GDZIE BYLA PŁEZYDENT?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Ulewa w Warszawie. Woda wdarła się do metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:59 w Wesołej piękne słońce, ani kropli deszczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Ulewa w Warszawie. Woda wdarła się do metra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.07.09, 15:59 "Po godz. 15 woda nadal była stała w dwóch stacjach".- ojć! w dzisiejszych czasach zastosować czas zaprzeszły dokonany... no, no, no Odpowiedz Link Zgłoś