Gość: Omatko IP: 123.111.230.* 06.12.09, 20:05 Z całym szacunkiem dla waszego arcytrudnego rzemiosła dziennikarskiego, ale TEGO SIĘ CZYTAĆ NIE DA Kto zezwolił na publikację czegoś takiego? Ja bym nie pozwolił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 0/10 Re: Wykłady z anatomii artystycznej IP: 77.252.18.* 06.12.09, 20:19 0/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik sztuki Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.centertel.pl 06.12.09, 22:38 Brawo;piękne wprowadzenie od filozofii i bóstw starożytności po gruntowne omówienie fundamentu kostnego i implantologii współczesnej-czekamy na następne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 04:57 To nie jest: 1.artykuł 2.wykład 3.wykład o anatomii artystycznej To jest: wyłącznie nieudolna próba zareklamowana jakiegoś gabinetu dentystycznego Apel: gazeto, zlituj się, daruj sobie takie teksty, bo od czytania zdrowe zęby wylatują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Wykłady z anatomii artystycznej IP: 77.252.18.* 07.12.09, 08:38 No i widzicie durne czerepy, Żadne tam protezy,mostki,koronki Tylko....... wszczepy. Na dowód żeście trendy, Żadne tam dentopalanty, W opustoszałe zębodoły Trza wstawiać białe implanty. Co wykrzywionej szczęce Nadadzą szyk rasowy A w mielonego, przy okazji, Zamieni się schabowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.chello.pl 07.12.09, 07:11 A nie lepiej napisać - stomatolog potrzebuje pacjentów ( kasy) na szybkie spłacenie inwestycji. Robimy dentystykę A-Z ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladimir ananke Wykłady z anatomii artystycznej IP: 80.50.214.* 07.12.09, 09:03 hm, mi sie bardzo podoba w "papierowej" wersji gazety podpis pod ilustrującą(?) artykuł grafiką Magdy Hlawacz: "rysunek Marta Hławacz" - typowe dla opolskich mediów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Wykłady z anatomii artystycznej IP: 77.252.18.* 07.12.09, 16:35 ten tekst nie jest do czytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skl Re: Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 19:19 Racja. On jest do.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradont Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.chello.pl 08.12.09, 16:13 Nie dość , że tekścidło grafomańskie, to jeszcze zapowiadają jego następną część. Tylko nie toooo. ! Chroń nas Panie przed dentystycznym grafomaństwem, bo przed zbyt drogimi gabinetami dentystycznymi w Opolu, ochronimy się sami ! A gdyby mimo wszystko opublikowano jeszcze ciąg dalszy tego "dzieła" opolskiej awangardowej myśli dentystycznej - to trudno. Pożyjemy - zobaczymy. Teraz przynajmniej już wiem, że jak się za pisanie zabiorą razem taaaakie tuzy tej skądinąd tej zacnej i bardzo potrzebnej profesji, jak pani A.Kania, specjalistka od naganiania i naciągania klientów do swojego super drogiego gabinetu, to trudno się spodziewać w gazecie odrobiny normalności. Nie wystarczy mieć nowocześnie wyposażony gabinet proszę miłej Pani. Jeszcze trzeba umieć rozumieć ludzi, szanować ich ograniczone możliwości finansowe, itd. Teraz jestem prawie pewny, że nie każdy rozsądny pacjent który chyba tylko przez pomyłkę ( jak ja ) zawita do pani gabinetu, da się od razu nabrać na te frenetyczne oferowane mu także podstępem, super drogie usługi. Bynajmniej ja, na pewno już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 16:21 Pani Kania zrobiła sobie skuteczną antyreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Wykłady z anatomii artystycznej IP: 77.252.18.* 08.12.09, 16:22 jak się czyta takie artykuły to aż się prosi o cenzurę prewencyjną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joter Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.09, 17:52 a mi sie ten tekst podobal i moglem sie czegos dowiedziec i to zupelnie za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zębatka Re: Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 18:08 a czegoś się dowiedział? że masz pod skórą kości? I że jak nie masz zęba, to trzeba go wkręcić u p. K. za dużą kasę? Gratuluję. Szybko się uczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.09, 19:48 A ja tu nie widzę zmuszania do korzystania z czyichś konkretnie usług... Może nie każdy z udźwignął intelektualnie ten wykład? Polecam dla poszerzenia horyzontów książki prof. Szczeklika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.chello.pl 08.12.09, 22:00 A ja widzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Wykłady z anatomii artystycznej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.10, 23:22 >>Polecam dla poszerzenia horyzontów książki prof. Szczeklika. << Dobrze, że niektórzy internauci choć artykuły czytają, bo z książkami jak wiadomo w Polsce krucho (znów statystycznie Polak nie zdołał jednej książki przeczytać...). Mnie się podoba inność podejścia w tym tekście, i to że zawód może być też sztuką i natchnieniem, że można spojrzeć inaczej znad fotela dentystycznego, że można łączyć literaturę (lub szerzej sztukę) z medycyną. W małym Opolu sztuki też mało, zatem inspiracja potrzebna. Poza tym na szczęście jest wolność słowa i mediów, zatem jedni ten tekst pochwalą, inni zganią, a i stomatologa każdy sobie może dobrać według potrzeb i wymagań. Jeśli choć jedna osoba więcej zacznie dbać o swoj uśmiech bardziej, to pewnie też warto by takie artykuły się ukazywały (zamiast statystyk wypadków i złych wydarzeń naszego świata). A tak w ogóle to w epoce życia wielu miało pod górkę (van Gogh żył i umierał w ubóstwie i zapomnieniu, a dziś jego obrazy kosztują fortuny, w jego epoce nie miały wartości), co na szczęście nie zatrzymało ich pasji tworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś