oldpiernik Re: Indywidualnie 15.06.04, 08:12 indywidua różne się trafiają i tutaj taki np. X niby niewiele się odzywa niby od niechcenia komentuje tylko wybrane tematy a jdnak wyczuwa się niepoślednią indywidualność atut to niewątpliwy postać intrygująca ale o tym sza... Odpowiedz Link Zgłoś
axsa Re: Indywidualnie 15.06.04, 08:40 Zdecydowanie wolę we dwoje. Aż do momentu: co twoje, to moje, a co moje to moje i nie ruszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Indywidualnie 22.07.04, 11:55 singiel indywidualista samotnik pozytywnie? zastanawiam się, dlaczego... OLDSOLOCHWILOWO Ps. słomiaczek;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_curling Re: Indywidualnie 08.03.05, 23:33 Właśnie w TV podali, że rynek singli rośnie. Solistów i solistek łacznie z tymi z odzysku już jest 7 mln. Fajnie co ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: Indywidualnie 11.03.05, 19:58 7 mio ludziów to spory target... np. dla flash-mobingowców;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Indywidualnie 11.03.05, 20:35 Flash moby są piękne. Zwłaszcza ten z ping-pongiem podobał mię się szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: Indywidualnie 11.03.05, 20:43 a wodzenie placem ubranym w rękawiczkę za czymś nie istniejącym?:) ping-pong'a można by w wawie zorganizować - najlepiej w jakiejś nowootwartej świątyni konsumpcji i komercji;))) Odpowiedz Link Zgłoś