Dodaj do ulubionych

Wicedyrektor opolskiego oddziału NFZ rezygnuje ...

IP: *.punkt.opole.pl 08.09.10, 23:03
jako pacjent płakać za nim nie będę. Nie będzie tajemnicą jeśli powiem, że w tym kraju można się leczyć na poziomie...ale tylko prywatnie i województwo opolskie w tym kontekście nie jest żadnym wyjątkiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: dupek Wicedyrektor opolskiego oddziału NFZ rezygnuje ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 23:08
      Kolejny doradca Marszałka?
      • Gość: behemot Re: Wicedyrektor opolskiego oddziału NFZ rezygnuj IP: *.punkt.opole.pl 08.09.10, 23:28
        Nie było mnie czas jakis w mieście. Czy rada opolskiego funduszu już spotkała się z Nowakiem od czasu powołania go na stanowisko? Bo w czasie zadymy wszystkie jej posunięcia i przewodniczącego były bieżąco relacjonowane.
    • Gość: Brochu Re: Wicedyrektor opolskiego oddziału NFZ rezygnuj IP: *.punkt.opole.pl 09.09.10, 09:28
      wszystko sie sypie, chlopcy...
      NFZ, wybory i to wojewodztwo
    • Gość: ja Wicedyrektor opolskiego oddziału NFZ rezygnuje ... IP: *.chello.pl 09.09.10, 14:32
      Nareszcie !
    • Gość: Lestek Uszanowanie IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 20:32
      A w jakim to stopniu zmieniła się polityka NFZ .Przeci urzędnicy bez dyplomu lekarskiego i z dyplomem lekarskim w tym tworze są zwykłymi rozdielnikami pieniędzy przyznanej z centrali.Jeśli się lepiej z dyrektorem w Warszawie znają to wydębią troszku więcej pieniędzy a jak nie to mniej.Wszyscy płacimy do jedej kasy a oni tymi pieniędzmi dzielą.Ten w warszawie na województawa a ci w województwie na jednostki opieki zdrowotnej.Pieniędzy jest mało I lepiej nie chorować na niektóre choroby tak od października bo nawet błogosławiony senator Krajczy ze Szpitala w Nysie pogoni bo nadlimitów nie płaci NFZ ,a on szpitala z miasta wagi ,mikrobusa i Elżbiety - nie zadłuży.
      Ot i cała filozofia skończyła sie jedna ciepła posadka czas się oglądnąć za drugą.
      No chyba ,że się weżmie 12 dyżurów w Stacji Pogotowia no to wtedy to jakoś to będzie!
      Zdrowia wszystkim życzę!Choć wcale mi to nie na rękę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka