Dodaj do ulubionych

sylwester turawa

IP: *.chello.pl 13.09.10, 16:07
witam, szukam jakiegoś dobrego ośrodka gdzie jest organizowana zabawa sylwestrowa. Podobno w turawie nad jeziorem dużym są jakieś osrodki? w necie znalazłem jakiś pensjonat zielony, kormoran,jowisz,borowik. Moze ktoś któryś polecić albo jakiś inny? Podobno właściciel borowika to jakiś niezbyt kumaty człowiek (opinia ludzi z netu) ale jak ktoś był albo może podzielić się opinią to czekam i z góry dziekuję:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: roztropny Re: sylwester turawa IP: *.chello.pl 14.09.10, 08:58
      a jezioro już czyste?
    • Gość: gośc Re: sylwester turawa IP: *.com 14.09.10, 09:52
      A hołota tylko by balowała,co za puste ludzie !!!!!
      • Gość: armani czyli.... Re: sylwester turawa IP: *.chello.pl 14.09.10, 10:01
        ja tez baluje a nie jestem taki pusty jak ty ośle :-)
        i co jest cos fajnego w tej turawie?
        nie byłem tam jeszcze ale warto jechać?co tam jest oprócz jeziora?
        • Gość: Waldi Re: sylwester turawa IP: *.com 14.09.10, 19:15
          Pewnie ,że nie taki ,tylko jeszcze bardziej pusty osioł.
          Nie masz co się dopytywać, kmieciu z ząbek,takiej zakazanej i pustej gęby jak ty, to my z Turawy, nie wpuścimy,a jak będziesz namolny, i chciał wejść, i nam powietrze zasmradzać,to tak ci gębę obijemy ,że nie tylko będzie bardziej pusta ,ale i jeszcze bardziej głupio będzie wyglądać, jak teraz,i odechce ci się balowania w Turawie raz na zawsze.
          • Gość: stary hanys Re: sylwester turawa IP: *.chello.pl 14.09.10, 19:37
            waldi dzieciaku!!!
            jak ja balowałem nad tym waszym, zielonym bajorem to ty śpiki obcierałeś wieśmaku!!
            posłuchaj yaro z ząbek nie warto zostawiać kasy w tym miejscu! Zobacz jak buraki zachęcają!
            Lepiej jedź na jeziore żywieckie!! Ludzie mili, zarcie pierwsza klasa, do czech blisko i co najważniejsze KULTURA!!!
            Turawa to wiocha zabita dechami!!
            byłem tam w czerwcu bieda, zielona woda jak nad ..........bagnami i knajpa u grubego co tylko patrzy jak turyste opier....... z kasy!! Jakbyś jednak się zdecydował to proponuje lokal obok z rybkami już nie pamiętam nazwy (mijasz grubego i jest zaraz za przystanią) ceny OK i ludzie milis (nie waldi?wieśmaku :-) ) albo jak la mnie bomba z papugami i kulturalną obsługą OW Jowisz tam dopiero otwarli na samym końcu promenady.
            • tiresias Re: sylwester turawa 14.09.10, 20:23
              no i koniecznie na Średnim "U Pana Janka", ale tylko do końca września.
              • Gość: yaro z ząbek Re: sylwester turawa IP: *.chello.pl 15.09.10, 11:53
                dzięki tiresias za odzew. reszta jak chce sobie podogadywać proponuję założyć inny temat ja naprawdę chciałem (bo niewiem czy dalej chcę) spędzić tam sylwestra ze znajomymi.
                • tiresias Re: sylwester turawa 15.09.10, 12:04
                  na poważnie, to może Peters. co weekend sa tam wesela, wygląda w miare nieźle, i otwarty jest cały sezon. pewnie organizują tez turnusy zimowe. tutaj strona:
                  www.owpeters.pl/
      • dianka89 Re: sylwester turawa 11.12.10, 22:27
        Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os
        Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl
        • jureek Re: sylwester turawa 12.12.10, 00:58
          dianka89 napisała:

> Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os

Zauważyłaś, że zakładający wątek pytał o Turawę i w związku z tym Twoja odpowiedź jest nie na temat? Przypuszczam, że zauważyłaś, no ale skoro pewnemu politykowi pozwalano na zalewanie forum spamem reklamowym, to dlaczego i Ty nie miałabyś spróbować.
          Jura
    • michal_re Re: sylwester turawa 24.09.10, 15:58
      ja polecam Wedkarska Rybaczowke nad Turawa:

www.na-sylwestra.pl/48/Turawa-sylwester-za-miastem-Sylwester-2010---Stanica-Wedkarska-Rybaczowka
      • Gość: osana Re: sylwester turawa IP: 77.223.242.* 25.09.10, 16:53
        a ja wlasnie wrocilem z jowisza nad duzym jeziorem , kolo borowika (byly harcerski osrodek)
        bardzo ladny osrodek, zaraz przy jeziorze, pokoje czyste, szef mowil ze robi sylwestra na 300 zl od pary plus 35 zl od osoby za nocleg. polecam pomimo ze nie mam z tym osrodkiem kompletnie nic wspolnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka