Dodaj do ulubionych

Do p. dr Danuty Berlińskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 13:03
Danusiu, odpowiedzialem Ci na Twe zaczepki urocze,
wejdź na stronę
www.januszsawczuk.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: Bella Re: Do p. dr Danuty Berlińskiej IP: *.252.22.208.internetia.net.pl 19.11.10, 15:09
      Nie prościej zadzwonić? Czy to taka kryptoreklama?
      • Gość: Magda Re: Do p. dr Danuty Berlińskiej IP: *.com 19.11.10, 15:31
        I tacy niekumaci jak Bella kończą UO, uczą się tam po to ab jeszcze być bardziej uczenie głupszymi i na dodatek Bella jesteś blondynką tą z dowcipów o blondynkach.
        I to ma być ta elyta,celowo nie piszę elita,to nie są nawet wykształciuchy.
        Po to jest na forum dyskusja,a nie przez telefon,aby bardziej rozgarnięci jak Bella odnieśli z tego pożytek,bo Ty nie,skoro Cię to nie interesuje.
        • Gość: Janusz Sawczuk Re: Do p. dr Danuty Berlińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 15:41
          Magda, bravo, ladnie to ujełaś !
          Zapraszam i Ciebie na moją stronę, może zrodzi sie z tego jakas decyzja na niedzielę:-) ?
          • Gość: wiedźma Re: Do p. dr Danuty Berlińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 17:29
            "Po to jest na forum dyskusja,a nie przez telefon, aby bardziej rozgarnięci jak Bella odnieśli z tego pożytek,bo Ty nie,skoro Cię to nie interesuje".
            Tako rzecze niejaki Magda (tożsamość niejakiego Magdy nietrudna rozszyfrowania) do Belli. Jedno można powiedzieć na pewno: Bella przynajmniej UO zaliczyła i z wpisów można wnioskować, że to osoba kumata. Natomiast niejaki Magda Oxfordu nie zaliczył na pewno, bo z wpisu można wywnioskować, że z logiką jest na bakier. No bo ja tu żadnej dyskusji nie widzę, tylko prof. Sawczuk zaprasza Panią Berlińską do dyskusji stylem familiarnym i poufałym, jakby chodziło o flirt, a nie przedwyborczą kampanię. Choć, prawdę mówiąc, autoreklama niektórych kandydatów bardziej przypomina zalecanki z prośbą o obiecanki (zagłosujesz na mnie?). Flirtowanie na ekranie komputera, jakież to niemęskie... I spóźnione, bo do niedzieli niedaleko, a flirt z zasady wymaga czasu, więc konsumpcja pod znakiem zapytania. Jestem stara wiedźma, więc nic mi do tego, na wybory się nie wybieram i flirty mi nie w głowie, ale na miejscu Pani Danusi mocno bym się zastanowiła, czy amant wart uwagi.
            Może by spróbować innych form ekspresji? Jednego takiego pokazywali dziś w telewizorze, przebrał się za Elvisa i śpiewał.
            • Gość: wiedźma Re: Do p. dr Danuty Berlińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 17:36
              Oj, pomyłka, profesor zaprasza niejakiego Magdę "na stronę", a Panią Berlińską do dyskusji. Proszę wybaczyć, nawet wykształciuchom z UO zdarzają się wpadki.
            • Gość: Janusz Sawczuk Re: Do bani jest byc wiedzmą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:28
              Jako moja stara przyjaciółka w cudzyslowie zawsze jesteś gdy trzeba, dzieki c.
              Gwoli prawdy nigdy nie bylas w moim guscie, bo nie cierpie koscistych chudych staruch
              i tu zreszta na stronie nie flirt mi w glowie gdy larum graja na wybory...
              Zamiast blysnac wiedza o regionie, skontrowac sad mlodego emeryta, podpowiedziec co nieco z racji swej wszechswiatowej madrosci
              wszak nosi cie tu i
              tam i wylonacylas niejednego to ty nawet w Magdzie chlopa widzisz !?
              Cyzbyś myślala wylącznie o cudzym kiju?
              Twoj wlasny ci juz nie wystarcza?
              A bodajbyś pękła złośnico !
              PS: mam na mysli kij od miotly ma sie rozumiec !
              Zaproszenie do dyskusji było tylko trzeba chcec czytac z pogoda ducha w sercu a nie zloscia..., to prawda kierowane do zelaznej dyskutantki p. dr Berlinskiej, ale zawsze kto chetny moze sie wlaczyc !
              Zapraszam !

• Gość: Ela Frela Re: Do p. dr Danuty Berlińskiej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.11.10, 18:26
      z Podlasia, przedwcześnie zmarłego i pochowanego na Powązkach, jako zasłużonego dla wsi polskiej młodego aktywisty ruchu „Zaranie”. Zaciekawiony tymi opowieściami odnalazłem w Bibliotece KUL-u w Lublinie tomik poezji wydany pod zaborem rosyjskim w 1912 r. w języku polskim, opiewający piękno ziemi podlaskiej. To są do dziś wzruszające strofy… Ze strony Mamy nieustannie słuchaliśmy wspomnień z domu rodzinnego pokazujących bliskie kontakty mojego Dziadka Józefa Kubisza z Łyczanej koło Nowego Sącza z Wincentym Witosem z pobliskich Wierzchosławic, zarówno przed jak i po I woj
      ----------------------------------------------------------------
      Janek, to sa wybory do Sejmiku Slaskiego (Opolskiego).
      Tymi kolorowymi ("zielonymi") linijkami nikomu nie zaimponujesz.
      Tym bardziej ze to nie zaslugi czy dorobek, a podczepianie sie do innych zyciorysów. :(
      • Gość: Janusz Sawczuk Re: Do p. dr Danuty Berlińskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:34
        Czytaj freliczko uwaznie, Janek to byl moj ojciec, ja jestem Janusz...
        widzisz tu nie chodzi o podczepianie sie tylko powrot do ko0rzeni, czyz to nie piekne miec takie korzenie...?
        zahaczasz o prywatnosci a milczysz w kwestii programu, choc sie go z drugiej strony dopominasz? Weź poczytaj i daj glos snowa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka