Dodaj do ulubionych

Komentarz Gazety: Ziemkiewicz, człowiek nieprosty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 09:03
a skąd ten wstęp do artykułu.
to nie jest rzetelny i "dokładny" dziennikarz - najlepiej świadczy to o czym pisze i jak pisze.
znany jest z zapalczywości a to zły doradca.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Komentarz Gazety: Ziemkiewicz, człowiek nieprosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 09:15
      Wyborcza, od jakiegoś czasu, jest przewrazliwiona na swoim punkcie.
    • jkredman jak się do ścigania Klusika mają wpisy na forum 11.02.11, 09:24
      pod artykułami o Węgrzynie, o pośle Węgrzynie
      • Gość: tao szatanski maliny!!! IP: *.nyc.res.rr.com 11.02.11, 10:21
        ziemkiewicz został pięknie wpuszczony w maliny, niby zawodowiec a zrobił szkolny błąd nie podająć żródła informacji o "prostym człowieku", którego "rozbudował" do absurdu. amator. no tak to ziemkiewicz. jak nazwać redaktora naczelnego ogw, który onegdaj napisał, że polska noblistka i wielu intelektualistów opozycyjnych poparło braci kowalczyków. napisałem wtedy że jest pan niedouczonym palantem gdyż owi ludzie nie poparli czynu braci lecz wyrazili swój sprzeciw przeciwko drakońskim wyrokom. ziemkiewicza wprowadzono w błąd a pan swiadomie, tak mi się wydaje, wpuścił w maliny czytelników. czy można to inaczej nazwać? chyba że jest pan naprawdę miernym, niedouczonym dziennikarzem, koniunkturalnym manipulatorem. idąc dalej. kilka miesięcy temu "wypuścił" pan na mnie madziarza, petelskiego i dziejownika vel
        bereszyńki po tym jak upubliczniłem fakt wyrzucenia mojej skromnej osoby i wielu historycznych postaci opolskiego sierpnia z encyklopedi solidarności przez ową trójce. uczciwość dziennikarska powinna dać drugiej stronie możliwość polemiki a przynajmniej zapytać co mam do powiedzenia. jest pan żałosny redaktorku.
        idąc dalej pozwala pan znanemu opolskiemu dziejownikowi w swojej gazecie na stwarzanie historii. jak pana i pańską gazetę nazwać?
        wiecej na ten temat napisałem w wątku " ludzie chonoru z (opolskiej) gw" pt. co zrobić?

tao szatanski
        • Gość: nicpo Re: maliny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 22:07
          A tak swoją drogą to okazuje się,że Pan Klusik-opozycjonista zawsze i wobec wszystkiego ,okazał się takim małym,golutkim i pozbawionym wszelkich argumentów.Litość bierze po prostu.
          • Gość: cienki bolek Re: maliny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 22:29
            To tylko prosty czlowiek. Mister Nobody. A ja myślałem,że to jakaś figura, wydawał się taki ważny... Jak to pozory mylą.
    • palec1 Komentarz Gazety: Ziemkiewicz, człowiek nieprosty 12.02.11, 14:37
      Ziemkiewicz, kiedys "zaangazowany" i przekonujacy historyk+publicysta,
      teraz to juz niestety tylko chory radykalny "polakowiec".
      Bazgrze na wszystkich mozliwych portalach "narodowców".
      Tylko ze my na Slasku jestesmy troche innym narodem......
      • palec1 Re: Komentarz Gazety: Ziemkiewicz, człowiek niepr 12.02.11, 14:42
        Niby "republikaniec", a tak naprawde o profilu i na poziomie klasycznego czytelnika "wprost"
        - np. Unia zgnila, zydowska, homoseksualna, leniwa, zydowska, slaba itd.,
        a USA naszym wielkim i kochanym bratem. Polska oczywiscie "swieza krwia"
        i mesjaszem Europy. I tym podobne brednie.

Z rzeczywistoscia ma to malo wspólnego.

Zreszta, ostatnio tez jego interpretacja historii
        mnie zraza, odraza, obraza i brzydzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka