Gość: TOK SZOŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 07:28 600 członków ??? BZDURA !!!! proponuje sprawdzić dokumentqcję PiSu na opolszczyźnie !!! co ja piszę, przecież żeby cos sprawdzic tonajpierw musi to być... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lipa Z Samoobrony w szeregi PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 07:56 Lech pewnie się w grobie przewraca!!! Lewicowcy z samoobrony w PiS? Jeżeli Kłosowski po takich ludzi sięga, to ja jestem spokojny, że pisowcy nie wygrają najbliższych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Z Samoobrony w szeregi PiS IP: 193.46.186.* 17.02.11, 08:23 Eksperci :) Czy w tym kraju nie można by zrobić w jednym terminie wszystkich możliwych wyborów, aby takie oszołomstwo zdarzało się raz na cztery lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenio Z Samoobrony w szeregi PiS IP: *.eimg.pl 17.02.11, 09:13 Dla mnie sprawa jest jasna . Wszystkie gówna z Samoobrony i LPRu spływają do jednego centralnego szamba które nazywa się PIS . Czy to jasne................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciamciaramcia Re: Z Samoobrony w szeregi PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 15:59 A czemu się dziwisz zeniu? Sięgają po takich ludzi na jakich ich stać. NIkt szanujący swoje nazwisko przecież tam nie wstąpi Odpowiedz Link Zgłoś