Gość: autorka Zmiana prawa jest konieczna IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 21:45 Najwyższy czas zmienić prawo. Kary dla przestępców niszczących godność i integralność człowieka nie mogą być niższe od kar za zniszczenie lub przywłaszczenie mienia, ani za przestępstwa innego rodzaju. Gwałt to jedna z najokrutniejszych zbrodni przeciw drugiemu człowiekowi i dlatego gwałciciele powinni być skazywani na najwyższy wymiar kary. W przeciwnym wypadku dostajemy sygnał, że jako ludzie nie jesteśmy nic warci, a ważniejsze są dobra materialne. To chore. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat 13.05.11, 22:12 Aż nie chce się wierzyć,że sądy, lekarka i matka tak mogą postępować. A matka nie poniosła kary? Dziwne, że same kobiety nie wspierają się. O polskich zaściankowych maczo nie wspomnę, większość mężczyzna w naszym kraju to zwykłe palanty. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Mamusia i lekarka pozwoliły to chłopak dupcył 13.05.11, 22:23 Czyli baby to ch...e Odpowiedz Link Zgłoś
qast imię i nazwisko lekarki 13.05.11, 22:34 ...powinno się podać do wiadomości publicznej - imię i nazwisko LEKARKI. O ile dane ofiary powinny być utajnione to nazwisko lekarki- jako osoby wykonującej zawód zaufania publicznego, POWINNO ZOSTAĆ UJAWNIONE. Ta głupia i wredna baba nie tylko zawiodła zaufanie swojej pacjentki, ale i nadużyła je. NiE MA kwalifikacji do wykonywania tego zawodu, bo nie ma empatii dla pacjentów- mówiąc po prostu - nie ma serca. Taki człowiek może pracować tylko w laboratorium a nie z cierpiącymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: imię i nazwisko lekarki 13.05.11, 22:59 powiedzmy sobie wprost - obowiązkiem tej lekarki było zgłoszenie sprawy na policję, czego nie uczyniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbrodnia_Ikara Re:przestepstwo zaniedbania obowiazku IP: *.pools.arcor-ip.net 14.05.11, 08:50 i za to powinna byc wiedzminaa ukarana ale pewnie sie przedawnilo albo bala sie ze posterunkowy albo inny gosc tyz moze gwalci to jej sie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: imię i nazwisko lekarki IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 02:02 ... Świete słowa. Tej pani powinno sie wytoczyc proces o współwinę i wyrokiem sądowym odebrac prawo wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
qast egzaminatorzy na poziomie Leppera 13.05.11, 22:47 pogratulować tej uczelni poziomu ! Poziom wyznacza kadra naukowa. Taka uczelnia jaka kadra. A jaka kadra to każdy widzi Lepper pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuwu Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 23:29 i dziwić się samobójstwom, sepresjom czy czemukolwiek wszyscy lali na nią ciepły moczem, od rodziny po "sprawiedliwość" mam nadzieję "Tamaro", że teraz będziesz miała spokojne i satysfakcjonujące życie i że pogodzisz się z tym co Cię spotkało i nie będzie to dla Ciebie przeszkodą nie do pokonania Odpowiedz Link Zgłoś
kkapiotrek Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat 13.05.11, 23:50 trzeba o tym mówić dużo jak najwięcej, by takie osoby jak głupia lekarka zrozumiały, że trzeba pomóc dziecku, dziewczynie a nie załatwiać to w czterech ścianach, by policja pomagała , a nie jak w moim przypadku odpowiedział, że sprawy rodzinne go nie interesują , trzeba o tym dużo mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biskup polowy Kobiety powinne nareszcie ..... IP: *.pool.mediaWays.net 14.05.11, 06:51 ...cos zrobic. Bo od dziewczynek-a szczegolnie wychowanych w tym polskim, swietojebliwym spol. to sie nikt nic nie dowie. Niedawno byl artykul o kobiecie , ktora otwarcie oskarzyla wielce szanowanego w tamtejszym spol. o seksualne molestowanie gdy byla dzieckiem.. Okazalo sie ze wszyscy to wiedzieli-ta swinia miala jakby takie przyzwolenie, kazdy bal sie cos powiedziec. Szczegolnie uwazac na capow z plebani-po prostu nie puszczac tam samych dzieci. Jeszcze jedno-takie gry w doktora u dzieci to oczywiscie nie nalezy tolerowac, ale tez nie robic z tego wielkich rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbrodnia_Ikara Re: Kobiety powinne nareszcie ..... IP: *.pools.arcor-ip.net 14.05.11, 08:55 zabawy w doktorstwo sa inicjowane na bank przez dzieci ktore sa molestowane a ten 16 letni zbok niezle sam dostal od starszych, to sobie ofiare upatrzyl a moze i mamusi dobrze robil to bylo ok a gdzie byl ojciec tej gwalconej, ten punkt tez powinien byc badany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Kobiety powinne nareszcie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 01:25 a ja nigdy nie byłem molestowany a też się bawiłem w doktora, z koleżankami i o zgrozo z kolegami też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.11, 08:18 Bo prawo w tym kraju to jest dla ochrony bandytów ,a nie poszkodowanych.Sędzia to pan i władca.W wielu sprawach nie ma pojęcia o czym mówi,ale kończy wypowiedź świadka mówiącego i chcącego wyjaśnić sprawę lub poeiedzieć swoje zdaniem.Nie udzieliłam Pani głosu.Sąd jaki istnieje w telewizji w programie " Sędzia Anna Wesołoska " to jest sąd ,ale niestety tylko w telewizji.Nie mówię tego tak sobie ,bo znam to z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 09:54 szkoda , że zmarł , współwiężniowie zrobili by z niego szmatę przy okazji zbiorowych gwałtów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barka Re: Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 11:28 To znaczy, że jesteś za zbiorowymi gwałtami w więzieniach?! Co za szmatławe i plugawe życzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jak to mawia proboszcz: bog wybaczy. modl sie 14.05.11, 11:06 dziecino a cierpienie to droga do raju... buddha.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Budda? IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 13:39 Budda mógł sobie być człowiekiem ujmująco miłym, uprzejmym i oświeconym, ale ci co przyszli po nim? Wsteczni, tyrańscy i okrutni w stopniu najwyższym. www.internacjonalista.pl/roa-wiatrow/chiny/389-przyjazny-feudalizm-mit-tybetu.html Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat 14.05.11, 11:30 Nazwisko sędziego powinno być podane do publicznej wiadomości jako przykład jakich prawników kształcą nasze uczelnie a do tego tych panów wesołków z komisji uczelnianej. szkoła,szpital aż trudno uwierzyć, że tacy ludzie żyją wśród nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 la IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.11, 20:18 No niestety żyją wśród nas. I niektórych z nich znasz - choć o tym nie wiesz. Tylko wielkie wyczulenie społeczne może tu pomóc. Ale w tym społeczeństwie, w tym narodzie, to nie jest chyba możliwe. Pozostają surowe kary i dobre sądy. To też nie jest możliwe. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek A moj przypadek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 01:22 Ja za to uwiodlam 16 letniego kuzyna w wieku 13 lat, dlugo potem mialam poczucie winy ale w koncu sobie wyjasnilismy wszystko i sie okazalo, ze on byl z tego bardzo zadowolony. A to ze udawal przestraszonego to byla tylko taka jego poza. Zycie czasami zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawenda Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat IP: *.centertel.pl 16.05.11, 16:27 Ja chyba miałam wyjątkowego pecha, w dzieciństwie spotkałam aż 6 pedofili. Regularnie molestował mnie sąsiad. Na szczęście tylko dotykał. Wujek o mało mnie nie zgwałcił, gdy miałam 13 lat, na szczęście odważyłam się krzyczeć i zagroziłam, że powiem jego zonie. To go ostudziło. Pozostałe 4 przypadki to incydenty typu prośby o pocałowanie, pokazanie majtek od obcych facetów (np. stroiciel pianina, konduktor w pociągu). Aż się wierzyć nie chce, że tyle tego było, wszystkie przypadki jak najszybciej wyrzucałam z pamięci, dopiero teraz będąc dorosłą kobietą mam świadomość tego, co się za tym kryło. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 la 16.05.11, 16:52 Niestety, takie zachowania sa powszechne, tylko ofiary nie ida z tym na policje, bo po co. Kolesia i tak nie zamkna, a dziewczyna jescze bedzie palcem pokazywana. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat 16.05.11, 17:45 Wdał się w bójkę... No cóż - z tymi bójkami to jest problem jak to zaaranżować żeby nie mogli dojść do mocodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
muchazucha Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat 16.05.11, 19:09 członkowie komisji egzaminacyjnej dorównuja inteligencji i mentalności pewnej osobie, która twierdzi, że "prostytutki zgwałcić nie można".... przykre, smutne, oburzające jest to, że matka nie wierzy własnemu dziecku, tym bardziej w takich sprawach....jak może bez żadnych wątpliwości twierdzić, że to nie jest prawda??? Ciekawe czy teraz dotarło do jej matki jaką krzywdę wyrzadziła dziecku, a może nadal żyje w przeświadczeniu, że to wszystko kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 la IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 20:48 > Ciekawe czy teraz dotarło do jej matki jaką krzywdę wyrzadziła dziecku, a może > nadal żyje w przeświadczeniu, że to wszystko kłamstwo. matka mogła mieć romans z kuzynem i wklapki na oczach, niestety natomiast nie chce mi się wierzyć, że lekarka nie zareagowała prwidłowo, przecież dziewczyna trafiłła z poważnymi zaburzeniami (głodzenie) rozmowa z psychologiem jest w tym przypadku standardem, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna rodzice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 20:52 Gdyby ktokolwiek zrobił krzywdę moim dzieciom, dorwałabym drania, zanim zrobiłby to sąd, policja czy prokuratura i nigdy nie zrozumiem matek, które "nie widzą, nie słyszą i oskarżają własne dziecko o fantazjowanie". Sorry, ale kto, jak nie rodzice, powinni być po stronie swojego dziecka, na litość boską?! Odpowiedz Link Zgłoś
belovedchris Dorie, dziewczyna której nikt nie kochał... 16.05.11, 21:42 Polecam te książki dla osób zranionych. Dorie, dziewczyna której nikt nie kochał - Doris Stone Jako dziecko Dorie została odrzucona przez swoją matkę odesłana do domu dziecka gdzie była regularnie bita przez przełożoną, a nieco później przez okrutnych rodziców zastępczych. Mówiono jej, że jest brzydka i niekochana. Dorie nigdy wcześniej nie zaznała miłości, aż do momentu, kiedy... Psycholog rozmawiający z nią stwierdził, że po latach tych przejść powinna być strzępkiem nerwów, na lekach uspokajających. Zamiast tego Dorie jest spokojną i zrównoważoną kobietą zaangażowaną w służbę społeczną. Potęga Miłości - Rivers Francin Rzecz dzieje się w krainie złota, w Kalifornii, w roku 1850. To czasy, w których mężczyźni gotowi byli sprzedać swoją duszę za torbę złota, a kobiety sprzedawały swoje ciała, żeby znaleźć dach nad głową. Według Angel, od mężczyzn nie można było oczekiwać niczego innego, jak tylko oszustwa i zdrady. Sprzedana w dzieciństwie do domu publicznego, teraz żyła podsycaną ciągle nienawiścią. Najgorętszą nienawiść żywiła do mężczyzn, bo to oni wykorzystywali ją i porzucali, zostawiając w jej wnętrzu przerażające poczucie pustki. Wtedy spotkała Michała Ozeasza... Michał we wszystkim pragnął postępować zgodnie z Bożym sercem, dlatego posłuszny Jego wezwaniu, ożenił się z Angel i obdarzył ją bezwarunkową miłością. Powoli, dzień po dniu, udowadniał swoim życiem, że nie spełni gorzkich oczekiwań żony. W końcu serce Angel zaczęło topnieć, bez względu na to, jak bardzo pragnęła się temu przeciwstawić. Niestety, wraz z tą nieoczekiwaną przemianą serca, Angel zaczęła odczuwać miażdżące poczucie winy i braku własnej wartości. Rozpoczęła się jej ucieczka... - Książki są do zdobycia przez Internet. Potęgę miłości przeczytałem w dwa dni (kilkaset stron). Znajomy ze Śląska, powiedział, że wiele powieści w życiu przeczytał, ale ta jest wyjątkowa. Zamówił chyba z siedem egzemplarzy i porozdawał po rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Polskie "sądy"...k.wa, śmiech na sali!!! IP: *.toya.net.pl 16.05.11, 21:52 dwa lata....???? Odpowiedz Link Zgłoś
quantise Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat 17.05.11, 00:09 Nie dziwie się reakcji większości ludzi na forum jeśli chodzi o śmierci tego potwora, sama mam dziecko i jeśli ktoś bu jej zrobił krzywdę.... skończył by znacznie gorzej niż ten plant, co do oburzonej pani rzucającej przykazaniem, jeśli ma pani dzieci, bo zapewne nie doświadczyła tego w życiu, proszę się zastanowić i sięgnąć w głąb siebie, jakie by pani wtedy żywiła uczucia, pokornie posypała głowę popiołem i ew. poszła na policje a jak by powiedzieli że to nie prawda to znaczy że Bóg tak chciał? Daj spokój kobieto i wykrzesz trochę uczuć z siebie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zewa Re: Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 la IP: *.superkabel.de 17.05.11, 07:24 Co za podlosc matki, lekarki i sadu, ktory lepiej traktowal gwalciciela niz te dziewczyne... Bardzo, bardzo wspolczuje, zwlaszcza tej walki o prawde, to musialo byc nieslychanie dolujace :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat IP: *.84-49-201.nextgentel.com 17.05.11, 11:53 przecież to było po Bożemu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsu co to za matka, która nie wierzy swojej córce IP: *.man.poznan.pl 17.05.11, 12:00 a przynajmniej nie stara się jej słów zweryfikować.... masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 21:10 Mam nieodparte wrażenie,że żyjemy w barbarzyńskim średniowieczu, a nie w cywilizowanej Europie. DLACZEGO tak niskie wyroki, za gwałty na nieletnich??? Czy pedofile są ludźmi chronionymi??? Może wprowadzić zasady z Kodeksu Hammurabiego oko za oko, ząb za ząb. Kogo nasze społeczeństwo chroni kata czyli pedofila czy jego ofiarę czyli nasze dzieci????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Kuzyn zgwałcił pierwszy raz, gdy miałam 11 lat IP: *.opera-mini.net 21.07.11, 20:26 Podziwiam Tamarę za siłę i za to, że nie poddała się, ja tydzień temu zgłosiłam swój koszmar i bardzo boję się, że nie dam rady... Że poddam się. Dziś muszę powiedzieć matce o moim piekle, bo na przyniosła avizo... Przerwane-milczenie blog.onet Odpowiedz Link Zgłoś