Gość: Opolanin IP: *.airlan.pl 19.05.04, 14:00 cisza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyt Re: Policjanci zatrzymali we wtorek byłego prezyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:22 I cóż A. kracher vel karcher [taka miał funkcje w LSD]dalej udaje głupka. Jak na doc to wybitny jełopa. Tyle lat wspólnie z namysła i szteligą tłumił i ukrywał prawde o "przekretasach". Panie karcher gdybyś miał chociaż troche honoru to bys strzelil sobie w łep[ mam na mysli głowę, bo "łep" to trzeba mieć na swoim miejscu, najlepiej w spodniach]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajf kryptoreklama? IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.05.04, 17:53 czy pojawienie sie w tekscie marki i modelu pewnego koreańskiego koncernu samochodowego jest kryptoreklama? ciekawe ile w gazecie kosztuja taka przyjemnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajf "byl dosc majetny po co mu te pieniazki" :) IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.05.04, 17:56 no panie rzeczniku teraz juz pan powinien wiedziec dlaczego byl taki majetny, na przyszlosc proponuje troche dedukcji. jestem ciekaw czy sady odzyskaja od calej SLDowskiej mafii pieniadze jakie stracilo miasto na ich dzialalnosci czy po raz kolejny sady pokaza swa niekompetencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose Re: Policjanci zatrzymali we wtorek byłego prezyd IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 19.05.04, 22:19 Ciekawe, kto będzie następny - nie powinni z tego takiego show robić, ale koncepcja zatrzymań jest ze wszech miar słuszna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Policjanci zatrzymali we wtorek byłego prezyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:48 Ciekawy jestem, kto daje namiary tym fotorepoterom o czsie dacie i miejscu zatrzymania jakiegoś osobnika, a może są jaieś przecieki teraz w Opolu są modne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent specj. 007" Re: Policjanci zatrzymali we wtorek byłego prezyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 08:55 Ciekawe dlaczego nic nie słychać o p. Brudzińskim, który dostał świetną posadkę w opolskim ZUS-ie (super gabinecik, pensja też niczego sobie). Nawiasem mówiąc ZUS to też niezły temat, a media nic nie piszą (ciekawe sprawy: genialny dyrektor, mobbing, rodzinno-koleżeńska polityka kadrowa, no i przechowalnia ludzi z kręgów aferalnych...). Odpowiedz Link Zgłoś