Dodaj do ulubionych

Marcin Ociepa żąda przeprosin od prezydenta ws....

IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 16:29
"Na policjantów posypały się gromy także ze strony internautów" - to gazeta dostrzegła, ale że takie same gromy sypią się pod adresem bezhonornego prezydenta, któremu brak jaj, to tego w rzadnym temacie nie dostrzega, albo dziennikarze zastraszeni albo tacy dyspozycyjni na wzór swego pryncypała i przydupasa POstkomuchów L.Frelicha. - ruki po szwam.
Obserwuj wątek
    • Gość: PUMA jestem przeciw takim przeprosinom IP: *.pools.arcor-ip.net 22.05.12, 17:40
      Marcin Ociepa mimowolnie potraktował Kurdów jak obcych. A Ci Kurdowie żyją u nas, są wśród nas, integrują się, zarabiają. Dlatego jestem przeciwny przepraszaniu Kurdów, bo przecież to nie turyści. Za to jestem jak najbardziej za tym, by Prezydent uderzył się w pierś i przeprosił opolskich przedsiębiorców, w tym tych poszkodowanych za to, że podległe mu służby (straż miejska, monitoring..) nie zadziałała jak należy.

To co się dzieje między 22 a 3 w nocy na Starym Mieście woła po prostu o pomstę do nieba. Wandalizm, bójki, rzyganie, sikanie, przewracanie kontenerów na odpady...przecież to ledwie kilka ulic, dodatkowo monitorowanych...tak trudno się tam częściej pokręcić?? Panie Prezydencie, wysupłaj te 200 tys. dla policji na dodatkowy patrol, który by się zajął właśnie starówką. bo inaczej rzeczywiście same banki u nas zostaną, gdyż mieszkańcom lokale się kojarzą z burdami i zanieczyszczaniem podwórek i chodników.
    • Gość: qubi3a Marcin Ociepa: prezydent powinien przeprosić Ku... IP: *.opole.hypnet.pl 22.05.12, 18:15
      Panie Ociepa kto ciebie chłopaczku upoważnił abyś prosił kogokolwiek aby przepraszał w moim imieniu ???
      Ja nikogo nie napadłem i nie mam z tytułu bójki kogokolwiek przepraszać.
      Od tego jest policja aby winnych wyłapać, postawić przed prokuratura, ta przed sądem i jeśli ktoś jest winny to niech przeprasza.
      Ja Opolanin sobie nie życzę aby w moim imieniu Kurdowie byli przepraszani
      Takie durne apele wystosować mógł tylko polityk
      • Gość: o jezus maryja brawo Ociepa IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 20:34
        Brawo Ociepa i PJN. Powinni jeszcze zarzadac aby Zembaczynski przeprosil za Jedwabne ! No i za pogrom w Kielcach ! I za Stalina i za Hitlera ...
    • Gość: Opolanin Marcin Ociepa: prezydent powinien przeprosić Ku... IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 18:25
      Oj, Ocipka weź ty się lepiej do roboty dobra, a nie żądał przeprosin w naszym imieniu. Ja nie mam zamiaru nikogo przepraszać bo k...a nie mam za co!!!!!! Dlatego gamoniu, smarkaczu i przydupasie Joanny Szpion, Frajerlicha i Zapotoki (rowerzysty) zamilcz i lepiej nieotieraj gęby bo ktoś Ci w nią napluje!!!!!
      • Gość: we Re: Marcin Ociepa: prezydent powinien przeprosić IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 23:24
        Zamknij juz ryja pajacu
    • jkredman kolejny który chce nabić punktów 22.05.12, 18:37
      - jeszcze do końca nie ustalono jaka była przyczyna i jaki był przebieg, ale Jaki i Ociepa już wiedzą i już wzywają,

jedyne co mamy prawo oczekiwać to przeprosiny ze strony Komendanta Wojewódzkiego Policji że podlegli mu funkcjonariusze nie podjęli szybkiej i skutecznej interwencji - a przepraszać powinien mieszkańców miasta,

opieszałość i nieudolność Policji doskwiera nam wszystkim
    • Gość: buc Re: Marcin Ociepa żąda przeprosin od prezydenta w IP: *.airmax.pl 23.05.12, 07:39
      Niech Ociepa zajmie się najpierw sobą! Mniej wychowanego człowieka nie spotkałem jeszcze! Niczego nie dokonał w życiu, ale zdanie o sobie ma - narcyz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka