Dodaj do ulubionych

Rysiek się trzęsie jakby miał parkinsona

25.08.12, 09:52
Miasto Opole ma trzęsącego się prezydenta.

Trzęsą mu się rączki i pół dupki jak przy chorobie parkinsona.

Ale Rysiek nie ma parkinsona. Za to ma pełne majtki strachu. Bo razem z kumplami z opolskiej Platformy Obywatelskiej ukradli prawie 5.000.000 zł, a potem na dokładkę zlecili zabójstwo świadka.

Coś w Opolu wróble ćwierkają, że wszystko to co tutaj nie jednokrotnie pisałem, opolska Policja już potwierdziła - dlatego Ryśkowi latają pół dupki i lepkie złodziejskie ręce!
Obserwuj wątek
    • men1972 Re: Rysiek się trzęsie jakby miał parkinsona 25.08.12, 14:33
      Dodam jeszcze, że Rysiek już nie rządzi Opolem, Rysiek teraz tylko trwa, czekając na chwilę aż do jego gabinetu wejdą Policjanci i wyprowadzą go w kajdankach.

Zorganizowana przestępczość z kierownictwa opolskiej Platformy Obywatelskiej podtrzymując Ryśka na politycznej kroplówce - gra na czas, gra na zwłokę.

Wszak w kradzież tych prawie pięciu milionów złotych uwaleni są prawie wszyscy z PO. Córki i żony opolskich sędziów, prokuratorów, policjantów, byłych opolskich SB-eków itd........................

W sumie kilkadziesiąt osób z Ratusza. Zawodowo związanych z Ratuszem, a rodzinnie bardzo blisko z opolskim ,,wymiarem sprawiedliwość,,.

Jednym słowem: To jest bagno, 10-krotnie większe, od tzw: afery SLD z sprzed 10-ciu lat.
      • Gość: cair Re: Rysiek się trzęsie jakby miał parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 17:32
        Tak se myślę ,czy ty synek jesteś taki odważny czy też tak cholernie głupi.
        • men1972 Re: Rysiek się trzęsie jakby miał parkinsona 26.08.12, 10:27
          Gość portalu: cair napisał(a):

> Tak se myślę ,czy ty synek jesteś taki odważny czy też tak cholernie głupi.
          >

@ cair

Dobrze, że myślisz. To znaczy, że mój wpis na tym forum przyniósł skutek jaki planowałem.

Tym skutkiem jest to, że ktoś - przynajmniej jedna osoba - myśli.

Dobrze, że myślisz cair !
          • Gość: tata Re: Rysiek się trzęsie jakby miał parkinsona IP: *.252.22.3.internetia.net.pl 26.08.12, 11:12
            Ale autor się trzęsie z podniecenia urojonymi wizjami, aż dziw bierze że trafia w odpowiednie klawisze klawiatury. Z pewnością to duży wysiłek skoncentrować się i wypluwać z siebie kolejne świństwa.
            • Gość: gość2012 Re: Rysiek się trzęsie jakby miał parkinsona IP: *.punkt.opole.pl 26.08.12, 11:49
              Tata, jesteś tak pewny swego jak men 1972. A jeśli prawda leży po środku - to co!
              Przed wyborami na prezydenta w rynku też natknąłem się na pana Z. I także zauważyłem to co inni. Trzęsące się ręce i głowa. Z tego też powodu, miedzy innymi, nie głosowałem.
          • Gość: cair do men 1972 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 19:23
            Widzisz synek ja tak sobie wczoraj myślałem nie o tym coś napisał lecz o Tobie i wyszło mi ,że jesteś poojebany.Niestety taka jest prawda.
            • men1972 do: cair 28.08.12, 09:12
              Gość portalu: cair napisał(a):

> Widzisz synek ja tak sobie wczoraj myślałem nie o tym coś napisał lecz o Tobie
              > i wyszło mi ,że jesteś poojebany.Niestety taka jest prawda.

Heh. Możesz sobie mnie poniżać ile chcesz. Internet przyjmuje wszystkie wpisy. I te mądre które wpisuję ja, i te infantylne które wpisujesz ty cair.

A co do Ryśka? Wszyscy w mieście już wiedzą, że to jest złodziej. Złodziej który kradł, i na dodatek w warunkach kilkukrotnej recydywy.
              • Gość: Trzeźwy inaczej do psychoManiaka_1972 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 13:00
                Wszyscy w mieście juz wiedzą? Na mojej melinie jeszcze sie o tym nie mówi....

Pijany, smierdzący Men jedzie autobusem, ledwo trzyma sie na nogach. Obok stoi elegancki dżentelmen Rysio. Rysio spogląda na Mena z nieukrywanem niesmakiem. W pewnym momencie pijaczek Men nie wytrzymuje i wymiotuje na Rysia.

Rysio do Mena
                -Pan jesteś świnia!

Ja świnia?!?!? To niech pan zobaczy, jak pan wygląda....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka