ariana251 06.12.12, 09:48 Zapraszamy na wspaniałą zabawę Sylwestrową w Drake Music Club w Opolu. Informacje pod nr tel. 533 111 530 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Sylwester w Drake Music Club 06.12.12, 14:04 przepraszam, czy tu biją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariana251 Re: Sylwester w Drake Music Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 14:31 kolejny plotkarz wzmacniający stereotyp - sam nie był - ale swoje zdanie już ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Sylwester w Drake Music Club IP: *.play-internet.pl 06.12.12, 14:57 czy w pierd... od "ochroniarzy" jest w cenie wstępu czy trzeba dodatkowo zapłacić do tej atrakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: Sylwester w Drake Music Club IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.12, 21:08 widzisz Ariana, dziś na dobrą markę się pracuje latami, ale zepsuć ją można w jeden wieczór! Ja osobiście nie skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Sylwester w Drake Music Club IP: *.play-internet.pl 06.12.12, 23:17 A ja skorzystam i będę się świetnie bawić. Byłam 2 lata temu, rok temu byli znajomi i nie było żadnej nieprzyjemnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bala Re: Sylwester w Drake Music Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 23:25 Bywam często w Dreku, sylwestra też tam spędzałam i było świetnie!!!!!!! Zero bicia i tym podobnych bzdur!!!!! Komentarze w stylu "czy w pierd...od ochroniarzy jest w cenie wstępu" jest żałosny. Raczej nigdy tam nie byłeś skoro wypisujesz takie pierdoły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwester Re: Sylwester w Drake Music Club IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.12, 23:52 wow! to już mamy sukces na miarę stolicy województwa - poszła bo nie było bicia czyt. nikt nie dostał wpie*dol. Teraz mam dylemat bo nie spodziewałem się takiegospektakularnego wyciągnięcia ręki do potencjalnego klienta. Jednak po szybkim namyśle są zdecydowanie lepsze propozycje w mieście, a to miejsce omijam szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beciq Re: Sylwester w Drake Music Club IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.12, 09:44 Żałosny komentarz zdesperowanego intryganta usiłującego zaistnieć na forum... Pewnie nigdy na sylwestrze w Drake nie byłeś, ale opinię już o nim masz. Żałuj, że omijasz to miejsce. Byłam i muszę przyznać, że zabawa była świetna, a ludzie wręcz wspaniali. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś