Dodaj do ulubionych

opole to dziura

IP: *.poraj.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:51
opole to dziura jakiej nie widzialem , nawet nie ma gdzie nocowac
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: opole to dziura IP: 217.96.51.* 26.03.02, 21:12
      ty bawole nimyty
      • Gość: pracz Re: opole to dziura IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 26.03.02, 22:10
        Proszę mi wyjasnić z tym bawołem, bo nie rozumiem; czy to jest coś obraźliwego,
        czy może to wyjaśnia te problemy ze znalezieniem noclegu.
        • Gość: X54 Re: opole to dziura IP: *.zak.com.pl 27.03.02, 07:32
          Po glebszej analizie dochodze do wniosku , ze to obrazliwe. Ale moge sie mylic
          bo bawoly maja wieksze szanse na nocleg . Teraz ja mam pytanie . Poniewaz nie
          mieszkam w Opolu nie znam proporcji miedzy stodolami a hotelami . Czego jest
          wiecej ?
    • Gość: X54 Re: opole to dziura IP: *.zak.com.pl 27.03.02, 07:33
      Fakt w porownaniu z Mexico City wiekszosc miast na swiecie to dziury
      • Gość: Jos Re: opole to dziura IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 08:12
        Pani Ania czuje sie obrazona ,bo on zawsze chetnie kogos przenocuje.
        • Gość: i;bvlkhb Re: opole to dziura IP: *.poraj.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 19:07
          Gość portalu: Jos napisał(a):

> Pani Ania czuje sie obrazona ,bo on zawsze chetnie kogos przenocuje.

jesli tak to chetnie sie łapie , byle nie drogo ,
    • Gość: los Re: opole to dziura IP: *.punkt.pl 28.03.02, 20:45
      TYlko narzekacie. Mnie się tu podoba. Ten zapach kawy, raz do roku festiwal,
      dwie wspaniałe uczelnie, I ligowa Odra Opole.....
      • goniec3 Re: opole to dziura 28.03.02, 20:46
        widziałem większe
        • Gość: pracz Re: opole to dziura IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 03.04.02, 17:04
          Mnie w dalszym ciagu interesuje gość portalu: ania; skąd wie, że poprzedni gość
          portalu to bawoł.
          • Gość: Bronx PRZECIEŻ TO PROWOKACJA IP: *.Ninth.biz 04.04.02, 12:10
            Ignorujcie posty nie poparte żadnymi argumentami albo argumentami idiotycznymi
            vel nieprawdziwymi.
            • Gość: X54 Re: PRZECIEŻ TO PROWOKACJA IP: *.zak.com.pl 04.04.02, 12:17
              W kwestii dziury czy bawolu ?
              • Gość: pracz Re: PRZECIEŻ TO PROWOKACJA IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 04.04.02, 14:39
                Już nie pamiętam o co chodziło ale chyba o to że ten bawół był brudny i nie
                miał gdzie sie umyć, czy coś tam. Ale brak dostępu do wody dla bawołów to nie
                znaczy, że Opole to dziura.
    • Gość: Vooyek.. Wyluzuj parówkę......... IP: 192.168.0.* 04.04.02, 15:15
      Jeżeli nie widziałeś większej dziury niż Opole, to pozwól że złożę kondolencje.
      Natomiast fakt że od Opola powiewa prowincją to już inny temat. Niestety, słabe
      możliwości edukacyjne oraz ubóstwo kulturalne świadczą same w sobie o obecnym
      stanie rzeczy. Natomiast roztrząsanie kwesti "stosunek popytu do możliwości
      noclegowych Opola" jest raczej mało ambitną sprawą......

Pozdrawiam Vooyek dobra rada
    • Gość: lech Re: opole to dziura IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 16:59
      Gość portalu: l;khgl napisał(a):

> opole to dziura jakiej nie widzialem , nawet nie ma gdzie nocowac

Co ja wiem to PENERY sypiaja pod mostami ,więc w Twoim wypadku nie powinno być
      problemu.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka