Dodaj do ulubionych

Kurs Wizażu

28.02.14, 11:20
ZAPRASZAMY NA KURS WIZAŻU
Trwa nabór na kurs wizażu prowadzony przez najwyższej klasy specjalistów z zakresu: wizażu, makijażu, stylistyki fryzur, stylistyki ubioru. Chcesz się dowiedzieć jak prawidłowo wykonywać makijaż? Jak dobrać strój do sylwetki? Jak dobrać kolor włosów i cięcie do rodzaju sylwetki i kształtu twarzy? Skorzystaj z naszej oferty. Termin: marzec/kwiecień 2014 r Ilość miejsc bardzo ograniczona.
Więcej informacji:wsth.nysa.pl/index.php/kursy/kursy-hobbystyczne/wizazu
Obserwuj wątek
    • skowronek.qq Re: Kurs Wizażu 12.05.14, 13:17
      poznanska01 ale jak to jest ? kurs wizażu a w nim i stylizacja fryzur i stylizacja ubioru ? Ja byłam na dwóch kursach wizażu i stylizacji fryzur w szkole Select i to były oddzielne szkolenia. Dzięki temu mogłam solidnie przygotować się do wykonywania zawodu. Na kursie z fryzjerstwa przychodziły do nas klientki na których pracowałyśmy i uczyłyśmy się strzyżenia, farbowania, pasemek , refleksów, trwałej ondulacji itd. - non stop praktyka ;) A na wizażu przerobiłyśmy wszystkie możliwe makijaże, najpierw zawsze miałyśmy pokaz wykonywany przez wizażystę a następnie same malowałyśmy się nawzajem . Na koniec sesje zdjęciowe, egzaminy troszkę stresu :p Dostałam zaświadczenia i certyfikaty po ukończeniu tych szkoleń i teraz ze zdobytą wiedzą mogę w końcu otworzyć swój własny salonik ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka