Dodaj do ulubionych

Dlaczego na Błękitnej Nucie

IP: *.internetia.net.pl 03.09.14, 16:08
nikt nie czyści dna basenu. Tam są już widoczne śmieci. Chodzi o tor 5 i 6.Kto wie dlaczego tak jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: rekinek Re: Dlaczego na Błękitnej Nucie IP: *.internetia.net.pl 24.09.14, 15:00
      Sam mogę sobie juz odpowiedzieć. Duzy basen podzielili na dwie części. Część blizsza jest ciagle brudniejsza na dnie. Tam są nawet przylepce z nóg i inne brudy. Nie wiem dlaczego? Druga część ta dalsza ma czyste dno i tam sie przyjemnie pływa. Po co dzielą ten basen też nie wiem. Wchodząc na basen przechodzimy przez brodzik w ktorej zawsze coś nieprzyjemnego pływa. Farfocle i inne śmieci. W saunie juz nie ma drewnianego korytka i łychy do nabierania wody. Zabrali albo ukradli. W meskiej szatni przy ostatnich numerach ze sciany zgineły wieszaki przykręcone byle jak. Niech szybko konczą basen Akwarium to ten pójdzie do remontu. Najgorzej jest z tym brudem na dnie. Czy ktoś za to odpowiada? Czy zawsze opolskie baseny muszą słynąć w Polsce z brudu i niedbalstwa?
      • mx4 Re: Dlaczego na Błękitnej Nucie 24.09.14, 16:25
        Dlaczego jest brudno ? Bo brudzą użytkownicy. Kto ukradł wieszaki ? Użytkownicy. Kto ukradł łychę do nabierania wody w saunie ? Użytkownicy. Kto za to odpowiada ? Użytkownicy.
        • mx4 Re: Dlaczego na Błękitnej Nucie 24.09.14, 16:26
          Czyli za stan basenu odpowiadają użytkownicy. Proste. Może nie ?
          • mem1972 Re: Dlaczego na Błękitnej Nucie 24.09.14, 18:29
            Tusk jest winien
    • Gość: rekinek Re: Dlaczego na Błękitnej Nucie IP: *.internetia.net.pl 24.09.14, 20:02
      Ale tak głupich odpowiedzi juz dawno nie czytałem. Rozumując mx4 to za bezrobocie odpowiadają bezrobotni, za emegrację odpowiadaja emigranci za skandal ze słuzba zdrowia dpowiadają chorzy itd. Tylko że za obsługę i czystość na basenie nie biorą pensji uzytkownicy ale urzędnicy i obsługa. A może chodzi o totalne oszczędzanie , przecież ten basen kosztuje kupe kasy. Ludziom wciska się kit a ty człowieku pomagasz kiciarzom i zachowujesz sie gadasz jak stary komuch z Kumitetu Wojewódzkiego Opola PZPR.
      Tusk za to nie odpowiada a w brukseli to wodę w basenie ma na pewno czystą.
      • mx4 Re: Dlaczego na Błękitnej Nucie 24.09.14, 21:15
        Chciałem żeby w mojej wypowiedzi zabrzmiała ironia. Widocznie nie bardzo mi się udało. Ale jak tak (lub podobnie) będzie wyglądało tłumaczenie kierownictwa basenu, to nie będę specjalnie zaskoczony.
        • Gość: rekinek Re: Dlaczego na Błękitnej Nucie IP: *.internetia.net.pl 25.09.14, 14:53
          Masz rację, to była ironia. Na kierownictwo basenu nie ma co liczyć. Oni się cieszą, ze mają każdego miesiąca pensje a reszta to jak Bóg da. Zrobi sie albo i nie.
    • Gość: rekinek Inna opinia z NTO IP: *.internetia.net.pl 26.09.14, 14:10
      Ktoś zamieścił taka opinię o Błękitnej Nucie. Bez mojej uwagi.
      "Bo na Wodnej Nucie nie jest bezpiecznie. Jak widzę tych pseudoratowników i paniusie, które nikogo by z wody nie wyciągnęły, jeszcze mizdrzące się do ratowników (blondyneczka cały czas zagaduje blondyna zamiast patrzeć na wodę, a czarna obejmuje się z łysym gościem...) Inni siedzą ze słuchawkami w uszach albo bawią się telefonami. Zamiast patrzeć na wodę gość prowadzi naukę pływania w trakcie pracy (no chyba, że po pracy dalej siedzi w koszulce i spodenkach Mosir Opole, torów nie wynajmuje, faktury pewnie też nie wystawia. US powinien się przyjrzeć pracy pana od kanału La Manche) albo siedzą na saunie. Kierownik (taki grubasek) siedzi w tej swojej klitce przy basenie i nie widzi (albo nie chce widzieć) jak zachowują się jego pracownicy. Dyrekcja też swoich broni i ma gdzieś jak pracują ich pracownicy. Poza bezpieczeństwem - bród, kafelki myte chyba raz na 2 tygodnie. W saunach brak intymności, żadnej zasłonki przy prysznicach. To ja już wolę dalej chodzić na zatłoczone akwarium albo pojechać do Brzegu, czy do Krapkowic, gdzie takich przypadków nie doświadczyłam."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka