Dodaj do ulubionych

TVP 3 odnawia kadry i wizerunek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:26
Czy to nie dziwne, ze w planach TVP nie ma dziennikarzy GW w Opolu? Niestety
Wasz poziom schodzi na psy. A tych bredni o opolskim Kopciuszku to sie nie da
juz czytac, nawet jezeli ma to byc mistyfikacyjna akcja reklamowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: opolskie szambo Re: TVP 3 odnawia kadry i wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:56
      I tak oto mamy znowu monolit - dwa w jednym - jedna jedynie słuszna gazeta z
      jedną jedynie słuszną telewizją i tymi samymi osobami. Co w NTO, to w
      telewizji. Jakaś paranoja! To kolejny dowód na brak kadr i brak powodu na
      samodzielność tego regionu. Kiszą się we własnym, lokalnym a właściwie
      powiatowym sosie, gdzie wszyscy wszystkich znają i popierają. Dlatego już
      wkrótce każda rodzina tych znanych z Opola będzie miała kogoś w kryminale, bo
      to tak zamknięte środowisko, że jak każda hodowla wsobna musi skończyć się
      degeneracją. Amen
    • Gość: TelewizoRoMan Re: TVP 3 odnawia kadry i wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 04:01
      ..."Nie będzie ścinania głów, bo te, które miały polecieć, już zostały
      ścięte"... Komando jakieś czy co?
      • Gość: zorientowany Re: TVP 3 odnawia kadry i wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 08:05
        Takie nowe twarze z NTO... a będzie czerwony telefon do pana posła, który co
        niektórym gwiazdom dziennikarstwa opolskiego poleca tematy do opisania? A po
        co? Zeby jego protegowani mogli dostać koryta. Nie wiecie o kogo chodzi?
        Pomyślcie i skojarzcie sobie "afery" "Ujawniane" przez niektórych sławnych
        dziennikarzy naszej gazety z późniejszymi zmianami kadrowymi. Telewizja
        zazdrości?
        • Gość: behemot Re: TVP 3 odnawia kadry i wizerunek IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.01.05, 12:25
          Widziałem debiut Górniaczka z dinozaurami.Wypadł dość kostropato.Obaj byli
          spieci.Na tle nijakiego doktora Górniak mógł zabłysnąć,ale jeszcze raz okazało
          się,że dobrze pisać ,czy rbić wywiady gazetowe to nie to samo,co przeprowadzić
          dobry wywiad w 15 minut na wizji.Program nie był na żywo i należało się
          bardziej posłużyć montażem dla dobra wszystkich.Nie przekreślam
          Górniaczka,twarz wzbudz zaufanie,potencjał intelektualny jest,przydałoby się
          kilkanaście lekcji u dobrego rzemiechy z TV,którego w ośrodku opolskim nie ma i
          będzie dobrze.
    • Gość: degustator Majchrzakowi NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:53
      Ja mam tylko nadzieje, że wyleci red. Majchrzak, snob i ordynus, przykład
      niskiego dziennikarstwa pod publiczkę w stylu faktu czy super expressu. Po
      trupach dążacy do celu.
      • Gość: zniesmaczony BUUUU Re: Majchrzakowi NIE IP: 217.96.15.* 24.01.05, 12:57
        No I zDeJmIjCiE bUChOwSkIEgO bO kIeDyS zRoBi W pOrTkI zE sTrAcHu PrZeD kAmErA.
        KtO pRoWaDzIl SoBoTnI pRoGrAm? RaCzEj NiE oN.
        ZlIkWiDoWaC tEn CyRk.
        • Gość: AGG Re: Majchrzakowi NIE IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.01.05, 15:52
          A dla mnie najwazniejsze jest, aby byla dobra fonia, bo co mogę oceniac jak
          g... słysze i sie męczę, no to nie oglądam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka