Gość: facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:30 Kazia is the best Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xman Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:12 Glupie babsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczka Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 07:15 szkoda że spotkanie nie było nagłośnione...jakos je "przemilczano".a żeby wydać jakakolwiek opinię trzeba chyba najpierw spotkać się i posłuchać co "the best" albo "głupie babsko" ma do powiedzenia, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.01.05, 10:52 Dokładnie, ale chamstwo. DZisiaj się dowiaduje, że spotkanie ze Szczuką było....wczoraj. Wcale nie jest głupia , a książka jest świetna i wszystkie młode dziewczyny (starsze też) powinny ją przeczytać. Faceci nie przeczytają bo oni potrafią przeczytać ze zrozumieniem tylko rubrykę sportową....a szkoda. Oczywiście zdarzają się Panowie wyjątki i tych myślących Panów też zachęcam do lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Asikowa logika IP: 213.25.164.* 20.01.05, 13:55 skąd akurat wiesz, co jest regułą, a co wyjątkiem? Badania przeprowadziłaś? Czy to wnioski wynikające z własnego doświadczenia? To pierwsze - wątpię, jeżeli natomiast prawdą jest to drugie, to wypada tylko współczuć. Równie dobrze, tzn na tym samym poziomie "myślowym" możnaby sprowadzić rozumność kobiet do czytania harlequinów - odpowiedz sobie na pytanie, czy o to właśnie chodzi. Domyślam się, że to miała być ironia i popis wysokiego lotu dowcipu. Wyszedł jednak żalosny wykwit masowo powielanych ideologicznych zdań bez żadnej wartości logicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakof [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Asikowa logika IP: 213.25.164.* 20.01.05, 14:16 ale a propos czego to jest?.... to jest argumentacja "za" czy "przeciw", może kolego chciałeś ten komentarz wysłać na forum "Psychozy" albo "auto-moto", rozżalony na krytykę swojego 20-letniego golfa, tudzież tuning-malucha z wycieraczką na środku szyby? Jednakowoż jest to głos ciekawy i ze wszech miar interesujący... Z życzeniami zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Asikowa logika IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.01.05, 14:12 Już widzę oczyma wyobraźni te tłumy mężczyzn czytających socjologiczną rozprawę na temat aborcji, feminizmu etc. Kochany Vaderze mam 35 lat i z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że to nie miał być żart ....niestety. Żałuję, że tak jest i ubolewam, iż również znaczna część pań poprzestaje na harlequinach. Dlatego napisałam, że każda POWINNA to przeczytać. A że większość do tego nie sięgnie tego jestem pewna. Tyle, że póki żyje będę nawoływała do czytania i panie, i panów. Miło, że jest chociaż jedna osoba, która w ogóle przeczytała mój post, a jeśli do tego wkurzyło Cię to , to jeszcze lepiej. Kiedyś na murze koło mojego domu był taki napis: "Ludzie myślcie to nie boli....." i uwierz mi jak patrze i słucham tego co się dzieje wkoło mnie to sama mam ochotę zrobić taką grafikę na wszystkich murach, jakie znajdę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Asikowa logika IP: 213.25.164.* 20.01.05, 14:24 Chodzi o to, droga Asik, iż wyobraźnia nie ma tu nic do rzeczy. Jeżeli traktujemy pewne problemy rzetelnie nie można twierdzieć na zasadzie "wszyscy tak mówią", "wszyscy to wiedzą", itp. Nie wiem, czy większość kobiet czyta harlequiny i na takim stwierdzeniu poprzestaję: są kobiety, które czytają i są kobiety które nie czytają. Badań nie znam, choć rzeczywiście może się wydawać, że więcej czyta harlequiny niż - dajmy na to - Vargasa Llosę. Pomnij tylko na to, że zdanie, w którym oceniasz, że mężczyźni są w stanie przeczytać ze zrozumieniem jedynie rubrykę sportową jest nie tylko obraźliwe, ale i bez żadnej wartości. Pewnie tacy istnieją, ale jaki stanowią odsetek? Któż to wie? Natomiast co do "wkurzenia" to chyba nieco siebie - z całym szacunkiem - przeceniłaś. Co najwyżej zirytowałem się. A to już co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Asikowa logika IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.01.05, 15:45 W takim razie jestem niepocieszona. Tym bardziej, że jesteś JEDYNY, który na to zareagował, a to mnie dopiero wkurzyło. Ja tu się wysilam, walę na oślep w Wasze męskie Ego i co.... I nic. Jeden tylko rycerz ciemności, na dodatek znany na forum, odpowiada. Reszta panów poprzestała na stwierdzeniu , że Szczuka to stara lesba itp... A, był jeszcze jeden, ale tak Cię obrażał, że zgłosiłam go do usunięcia:P Piękny wykład na temat "wszyscy tak mówią", dzięki... Postaram się zapamiętać, aby nie stosować uogólnień. Co do obrażania to chyba oczywiste, że jak się prowokuje to czasem trzeba zastosować metodę "niskiej piłki" inaczej cała zabawa traci urok. I tak nie było to skierowane do Ciebie, jako że sam dowodzisz , że należysz do tej myślącej grupy.... Żałuje tylko że nie stać Cię na bardziej merytoryczną dyskusję i trzymającą się bliżej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Asikowa logika IP: 213.25.164.* 21.01.05, 09:51 Może dlatego nie dyskutuję na temat książki, droga Asik, że jej po prostu nie czytałem:) Z różnych przyczyn, przede wszystkim z racji niezwykłej - jak się to określa w ekonomii - rzadkości tego dobra jakim jest czas. Nie można czytać wszystkiego - trzeba wybierać, a z tego, co się wybrało wybrać raz jeszcze i może część z tego, co się ostało dopiero przeczytać. Moja reakcja jednak nie dotyczyła książki, tylko rzeczonego "uogólnienia". A na to warto reagować, w przeciwieństwie do przywołanych inwektyw. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Asikowa logika IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.01.05, 13:51 To przeczytaj. Uważam, że warto, tym bardziej, że nie jest zbyt "gruba":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Lorda Re: Asikowa logika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:30 ASik na Ciebie leci! Hah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Kłosowski Vaderowa logika IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.01.05, 14:46 Asik ma 100% rację, również w swojej opinii o facetach. Mówię to jako facet z dłuuuuugim stażem. Im dłużej żyję, tym więcej przeżywam sytuacji w których muszę się czerwienić za prostactwo przedstawicieli mojej płci. W dyskusji o prawie do aborcji faceci powiedzieli już tyle głupich zdań, że Vaderek nie musi dokładać. Książkę oczywiście czytałem i jestem jednym z współorganizatorów SMSa w ramach którego było spotkanie z Kazią. Asik: pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Vaderowa logika IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.01.05, 13:08 Dzięki za dobre słowa. Cieszę się, że to napisałeś. Żałuję tylko, że o spotkaniu dowiedziałam się już po spotkaniu:( , a książka jest bardzo dobra. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Vaderowa logika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:32 Dowiedzialas sie za pozno bo za malo czytasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Vaderowa logika IP: 213.25.164.* 24.01.05, 08:23 Fakt, że jakiś facet wstydzi się za przedstawicieli swojej płci niczego nie dowodzi. Gdybyś uważnie przeczytał treść dyskusji między mną a Asikiem być może doszedłbyś po pewnym czasie do wniosku, że nie dotyczyła ona aborcji i prawa do niego lecz kwestii używania zdań z kwantyfikacją ogólną. Także jedynym rzetelnym wnioskiem z Twojego komentarza jest to, że masz całkowitą słuszność czerwieniąc się tym częściej im dłużej żyjesz. Zależność to jasna i oczywista. Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.05, 16:34 Asiu... Ty coś nas jakoś nie lubisz... Może chora na FEminizn jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hittari Hanzo Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: 213.25.164.* 20.01.05, 09:02 Nie rozumiem, dlaczego Szczuka wypowiada się na temat aborcji - jako osoba odczuwająca pociąg do własnej płci, jest raczej mało dotknięta tym problemem, nieprawdaż? I kto tu jest najsłabszym ogniwem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Niderland Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:55 Szczuka ma - kompleks rodzenia, wypływajacy z jej intelektualnej impotencji. Dlatego gdy chce coś powiedzieć (jak na spotkaniu) to zinie w koło jadem nienawiści do wszystkiego - co zwyczajne, normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.01.05, 11:01 Wiesz co twoja potencja intelektualna też nie jest zbyt wielka bo nic nie rozumiem z tego bełkotu, który zaprezentowałaś.... Niewiem , jak było na spotkaniu i co uważasz za normalne, i zwyczajne. Wiem jedno, jej książka niczym nie ZIONIE, jest bardzo wywarzona i przedstawia fakty. A słuchaczom "Radia Maryja" już dziękujemy. Nie potrafią dyskutować bo są przekonani o własnej nieomylności, a w takiej atmosferze debaty prowadzić się nie da. Można najwyżej sobie nawymyślać:P ps. Feministka to nie jest synonim lesbijki. To tak na marginesie. Jakby nie feministki to byśmy wszystkie dzisiaj siedziały w domu i panom "łaskawcom" kapcie w zębach przynosiły. Czy to jest model , który polskim kobietom odpowiada???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dno kompletne Szczuka - ciotka rewolucji - nie ma czego żałować IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hittari Hanzo Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: 213.25.164.* 20.01.05, 14:36 "wywarzona" to tyle co "wygotowana", tyle, że w śląskiej gwarze:) Żarty w bok - mówimy tu wszak o "poważnych" sprawach. Nikt nie mówi, że feministka to synonim lesbijki - po prostu tak sie składa, że pani Kazia akurat jest jednym i drugim. Nota bene - nigdy nie widziałem ładnej feministki, a mimo to nie uważam, że feministka to synonim mającej żal do całego świata starej panny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.01.05, 15:53 Byk, jak byk. Zawsze sie zdarzyć może. I tak wydaje się, że dzisiaj jesteśmy znacznie powyżej internetowej normy.... Wszystkie studentki są brzydkie??? Bo wiesz feminizm to poglądy na temat praw kobiet. Więc jesli dotąd nie spotkałeś kobiety ładnej, która uważa, że należą jej się prawa wyborcze, że ma prawo zarabiać po studiach tyle samo co jej koledzy, że może startować w wyborach i być parlamentarzystką itd. To może Ty po prostu idź do okulisty;) A to, że niektóre dziewczyny odżegnują się od bycia feministkami to wcale nie znaczy, że nimi nie są:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:05 Każada kobieta może sie wypowiadac na ten temat (aborcji) poniewaz każda kobieta może byc dotknieta tym problemem, nieprawdaż? to ty jestes najsłabszym ogniwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hittari Hanzo Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: 213.25.164.* 20.01.05, 14:24 Gość portalu: frida napisał(a): > Każada kobieta może sie wypowiadac na ten temat (aborcji) poniewaz każda > kobieta może byc dotknieta tym problemem, nieprawdaż? > to ty jestes najsłabszym ogniwem Takie kobiety jak Kazia to raczej tylko w wyniku gwałtu ślepego desperata lub zapłodnienia w banku spermy mogą zostać dotknięte "problemem macierzyństwa":))) P.S. Byłaś beznadziejna:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:32 dlaczego uważasz że nie może jej dotknąc ten problem - jest bardzo atrakcyjna kobieta i wcale niekoniecznie musi być lesbijką, feministkac nie zawsze równa sie lesbijka (chyba ze jestes jej łózkiem i wiesz coś wiecej) miedzy hetero i homo jest bardzo wiele odcieni. Nie chodzi o problem macierzyństwa w ogólnosci tylko niechcianego macierzyństwa. Co do gwałtów to tak niestety może spotkac każda kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hittari Hanzo Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: 213.25.164.* 20.01.05, 14:41 Gość portalu: frida napisał(a): > dlaczego uważasz że nie może jej dotknąc ten problem - jest bardzo atrakcyjna > kobieta i wcale niekoniecznie musi być lesbijką, feministkac nie zawsze równa > sie lesbijka (chyba ze jestes jej łózkiem i wiesz coś wiecej) miedzy hetero i > homo jest bardzo wiele odcieni. > Nie chodzi o problem macierzyństwa w ogólnosci tylko niechcianego > macierzyństwa. > Co do gwałtów to tak niestety może spotkac każda kobiete. Ostentacyjne manifestuje swój homoseksualizm w wywiadach - stąd wiem. Jakby była atrakcyjna - to mógłbym być jej łóżkiem, ale impotencja intelektualna połączona z aparatem na zębach i okularami jak denka od musztardówek nie spełnia mej definicji atrakcyjności:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savonarola Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:44 Kiedy widze takie " kobiece kobiety" zaczynam rozumieć homoseksualistów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:00 po pierwsze to chyba cie jednak Szczuka interesduje skoro tak sie zaczytujesz w wywiadach z nia. po drugie to chyba nie do konca rozumiesz o co w tych wywiadach chodzi, na pewno nie "manifestuje" homoseksualizmu, przyznaje sie do fascynacji kobietami (co nie jest wcale tkie dziwne)ale przyznaje ze sa równiez wspaniali mezczyźni, mozna wysnuc ze byc moze jest lesbijka a moze jest biseksualna, a moze jeszcze cos pomiedzy twoja definicja atrakcyjnosci jest bardzo płytka, moze chciałes byc bardzo błyskotliwy ale ci nie wyszło chłopczyku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hittari Hanzo Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 20.01.05, 19:54 Gość portalu: frida napisał(a): > po pierwsze to chyba cie jednak Szczuka interesduje skoro tak sie zaczytujesz w > > wywiadach z nia. Tu mnie masz! Jak nie przeczytam wywiadu z Kazią zawsze piękną i prawdomówną to po prostu nie zasnę - zupa się wylała, hehehehe. > po drugie to chyba nie do konca rozumiesz o co w tych wywiadach chodzi, na > pewno nie "manifestuje" homoseksualizmu, przyznaje sie do fascynacji kobietami Chyba jednak przeceniasz walory intelektualne Kazimiery - wątpię, by było w jej wywodach coś, czego przeciętny człowiek nie jest w stanie zrozumieć. Nie dorabiałbym też do tego wszystkiego jakichś górnolotnych idei - bo trudno się ich spodziewać po kimś, kto występuje w megakomercyjnym i tandetnym przedsięwzięciu pt. "najsłabsze ogniwo". Nie dodam tu że najsłabszym ogniwem tego programu jest sama Kazia - gdyż leżacego nie wypada kopać:)) > (co nie jest wcale tkie dziwne)ale przyznaje ze sa równiez wspaniali mezczyźni, > > mozna wysnuc ze byc moze jest lesbijka a moze jest biseksualna, a moze jeszcze > cos pomiedzy No właśnie - bądź tak łaskawa i powiedz nam, co takiego jest pomiędzy :) > twoja definicja atrakcyjnosci jest bardzo płytka, moze chciałes byc bardzo > błyskotliwy ale ci nie wyszło chłopczyku:)))) Z tym "chłopczyku" na końcu to było rewelacyjne - muszę to zapamiętać:) W końcu to błyskotliwa uwaga od dojrzałej kobiety, która czyta literaturę wielkiego formatu - czyli Kazimierę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:59 gdybys dostał propozycje prowadzenia takiego "tandetnego " teleturnieju to bys napewno nie odmówił, temat dlaczego Kazimiera go prowadzi występował wielokrotnie w wywiadach, ale ty jako znawca tych wywiadów powinienes wiedziec:) pytanie tylko dlaczego ten program ogladasz i cytujesz jeszcze jej teksty? Tak naprawde do konca nie wiem co jest pomiedzy biseksualizme a homoseksualizmem, ale niewatpliwie sa rózne odcienie, nie da sie tak łatwo tego zklasyfikowac że sa tylko trzy orientacje. Nie wiem naprawde ile masz lat moze jestes facetem w dojrzałym wieku ale mentalnie niestety chłopczykiem. Ale nie przejmuj sie jestes w wiekszosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hittari Hanzo Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: 213.25.164.* 21.01.05, 07:59 Gość portalu: frida napisał(a): > gdybys dostał propozycje prowadzenia takiego "tandetnego " teleturnieju to bys > napewno nie odmówił, temat dlaczego Kazimiera go prowadzi występował > wielokrotnie w wywiadach, ale ty jako znawca tych wywiadów powinienes > wiedziec:) Uwielbiam konstrukcje typu "gdybyś".."to byś":) przypomina mi się prastare norweskie przysłowie - gdyby szafa miała sznurek to by była windą. Ale nie ma. Gadanie "co by było gdyby" najczęściej nie ma żadnej wartości logicznej. Czytałem 2 wywiady z Kazią - przyznaję się. Zrobiłem to wiedziony ciekawością. Uważam, że jej pewność siebie jest tak samo wielka, co niczym nie uzasadniona. pytanie tylko dlaczego ten program ogladasz i cytujesz jeszcze jej > teksty? A dlaczego wielu inteligentnych ludzi cytuje Wałęsę i Leppera? > Tak naprawde do konca nie wiem co jest pomiedzy biseksualizme a > homoseksualizmem, ale niewatpliwie sa rózne odcienie, nie da sie tak łatwo tego > > zklasyfikowac że sa tylko trzy orientacje. No to skoro nie wiesz, to czemu piszesz, że coś jest? > Nie wiem naprawde ile masz lat moze jestes facetem w dojrzałym wieku ale > mentalnie niestety chłopczykiem. Ale nie przejmuj sie jestes w wiekszosci:)) No proszę - na podstawie kilku napisanych przeze mnie zdań jesteś w stanie ocenić, jaki jestem mentalnie - to prawie jak Kazia, która na podstawie kilku kretyńskich pytań (na które sama nie zna odpowiedzi - wiem, bo czyta z kartki ospowiedzi niepoprawne często) mówi komuś, że jest beznadziejną miernotą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny7 Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: 217.173.203.* 23.01.05, 19:38 Jesteś "znawcą" pani Szczuki,czyżbyś był Jej spowiednikiem Twoje wypowiedzi są tak "logiczne" i "uzasadnione", jak wypowiedzi Kulczyka przed komisją śledczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: 213.25.164.* 21.01.05, 09:57 Koleżankę odsyłam do dyskusji pomiędzy mną a Asikiem. To a propos stwierdzeń dotyczących "większości". Bo mi ręce opadły i nie chcę się znowu irytować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.01.05, 15:59 Szczuka to baba kreowana przez telewizje na nadprzeciętnie inteligentną kobiete, bo taka jest formuła programu. Jak dla mnie to ona próbuje krzyczeć jak najgłosniej, póki ma swoje 5 minut, bo jak programowi spadnie oglądalność to zostanie zdjęty z wizji, a p. Kazimiera zostanie kolejną byłą prowadzącą teleturniej, o której każdy zapomni. PS: a jak jest taka mądra to niech powie poprawnie np. słowo TRAKTOR (tjaktoj) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.visp.energis.pl 20.01.05, 11:45 Gość portalu: facet napisał(a): > Kazia is the lezb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informujcie przed Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.01.05, 22:58 a nie po fakcie, chętnie bym ją spotkał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikser Co ta Szczuka tutaj szuka ? IP: 217.173.203.* 20.01.05, 23:05 Od razu powiem , nie przepadam ze wojujacymi feministkami...które chca sie wyzwalać nie wiadomo dokładnie z czego, nieróność kobiet - nie powiem do konca że jej nie ma, ale przedstawiana przez feministki jest przerysowana do sześcianu - przykład mamy wicepremier - kobietę, która jest kosmiczną miernotą - jest tylko dla tego na tym stołku, bo taki jest układ polityczny, jakie są zasługi pani minister - przepraszam ministry :))) to właśnie że każe podwładnym tak na siebie mówić. przestańmy dzielić ludzi w tym przypadku wg. płci, są kobiety w polityce b. dobre - wielu facetów się do nich nie umywa, ale nic na siłe - zadnych bzdurnych parytetów...jak np. 30 procent dla kobiet ! za chwilę będzie 10 procent dla pedałów...itd. O aborcji to już mi się nie chce pisać - przytocze więc Regana który powiedział : zauważyłem że za aborcją cą Ci którzy zdążyli sie już urodzić ! :) pozdrawiam wszystkie Szczuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iloveyou a gdzie jest zdjecie Kazi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:59 mojej ukochanej, chce wiecej fotek kazi, wogóle jakich kolwiek fotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob.zerwer Re: a gdzie jest zdjecie Kazi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:32 jakichkolwiek piszemy razem. Kazia też to wie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
opolsiles Re: a gdzie jest zdjecie Kazi.. 22.01.05, 02:29 Nawet nie nie przeczytałem całego wątku, bo pokrętny jest. Ma rację ten, kto przypomina, że wypowiadają się, już "urodzeni". Tylko, czy ten świat, na którym mieliby się Oni pojawić, jest tym, najszczęśliwszym ze światów? To problem, tak "wysoko" filozoficzny, że nie ośmielę się go podejmować. Jako autor, jednego, nowego życia, jestem gotów na tworzenie Mu sytuacji dających pełne szanse BYCIA. Niech sobie radzi. Jak, do tej pory daje sobie radę, bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.01.05, 15:26 Kazia is the lesb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyta dzieki Kazia IP: *.uni.opole.pl 22.01.05, 22:17 widzac tyle komentarzy mysle 'dobrze ze bylas'.. ps- media markt w opolu to chyba wielkich obrotów nie ma -wiadomo dla kogo nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hha Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.eopolszczyzna.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:43 Uważąm, że Szczuka obraża mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:00 Szczuka jest beznadziejna. Dlaczego zajmujecie się kimś takim jak ona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.eopolszczyzna.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:03 Nie dla feminizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.eopolszczyzna.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:05 feminizm powinien byc zakazany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeny Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.eopolszczyzna.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:05 feministki wszystkich krajów łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.eopolszczyzna.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:05 kobiety do garów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.eopolszczyzna.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:46 tylko niech Kazia uważa, bo rewolicja zjada własne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.eopolszczyzna.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:47 nie wytrzymałbym z taką kobietą ani minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Szczuka - ciotka rewolucji - w Opolu IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:34 to facet po operacji jaj Odpowiedz Link Zgłoś