Gość: queza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:31 A co kościołów brakło, że trzeba było odprawiać w centrum miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: Modlitwa w centrum miasta IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 06.06.05, 09:47 Modlitwa to jest to co w Polsce wychodzi najlepiej, gdyby to niebo mogło to Polska byłaBY KRAJEM mlekiem i miodem płynąca/.Im więcej kościołów i modłów tym więcej korupcji,przestępswt,bezrobocia i biedy.Co to za kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Modlitwa w centrum miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:59 Twój kraj, Twoja ojczyzna.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Modlitwa w centrum miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:18 po co te zajadłe komentarze??To było naprawdę ważne wydarzenie-a w każdym razie miało być-spełnienie ostatniej woli Jana PawłaII.Byłam tam-jestem zawiedziona! Plac właśnie dlatego został wybrany na miejsce zakończenia kongresu eucharystycznego-bo przewidywano udział b.duzej liczby wiernych.Niestety prawdopodobnie pogoda,może tez zbyt słaba propaganda-a może wręcz lenistwo ludzi-spowodowały,ze plac nie wypełnił sie po brzegi.A szkoda-myślę,ze to był równiez -podobnie jak w Boże Ciało-sposób demonstracji wiary...szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś