Dodaj do ulubionych

Most Piastowski otwarty

IP: *.idea.pl 07.06.05, 23:40
skoro juz nawet policja narzeka na nasza wladze, to moze oni zorganizuja
jakis przewrot i usuna tych nieudacznikow z ratusza. polecam analize junt z
ameryki poludniowej. w naszym przypadku studenci pojda z wami w jednym szeregu
Obserwuj wątek
    • Gość: Struś Re: Most Piastowski otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 00:41
      Ja czegoś tu nie rozumiem! Skoro w komisji bezpieczeństwa ruchu czy czegoś :)
      są policjanci i urzędnicy i jedni i drudzy akceptowali jak pamiętam z
      wcześniejszych artykułów plan skrzyżowania ze światłami - to dlaczego teraz
      mówią że to poroniony pomysł! Ja bym na prawdę prosił o szczegółowe omawianie
      takich spraw! Z czym jest teraz problem z synchronizacją tych świateł?!CZy też
      że członkowie komisji (policjanci i urzędnicy) faktycznie się pomylili i
      narzekają teraz na samych siebie :)
      • Gość: Mx Re: Most Piastowski otwarty IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.06.05, 08:53
        Członkowie komisji może mieli wcześniej tylko głos doradczy, z którym
        faktycznie nikt się za bardzo nie liczył ?
        A decyzje zapadały w zacisznych gabinetach Ratuszowa.
    • Gość: B Re: Most Piastowski otwarty IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.06.05, 08:51
      Jak czytam ze zapomniano o zatoczkach autobusowych to mysle sobie co to za
      projektant zapominajacy o istotnych rzeczach?
      • Gość: Mx Re: Most Piastowski otwarty IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.06.05, 08:55
        Dobry jest wywiad z szefem drogówki Zamorowskim. Poczytajcie sobie.
    • Gość: mieszkaniec Re: Most Piastowski otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:19
      A może ta cała nasza policja jest poroniona i trzeba by sie zastanowic co z nią
      zrobić! A światła mi sie podobają i sa potrzebne. Narescie coś sensownego dla
      mieszkańców Zaodrza.
      • Gość: masa co ty gadasz mieszaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:32
        w miejscu gdze postawiono światła nigd nie było korków!
        bo te 3-7 aut czekających na wjazd to nie KOREK!
        a korki są na
        oleskiej-e22
        ozimskiej-22
        i będą teraz na spychalskiego :-)))

te światła to wywalone pieniądze w błoto-kolejna genialna inwestycja w opolu,
        drogówka ma tym razem rację, niestety...

już za moment upały, będziesz wdychał głu... nasze spaliny jak my będziemy
        stali pod twoimi oknami!
        • Gość: proszę JUDZIĆ! MASA czy ty opisujesz czy przewidujesz przyszłośc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:56
          byłem na skrzyżowaniu przy moście Piastowskim i żadnych korków nie widziałem
          nawet tych od butelki! A na ulicach korki będą na 100% i to w całej POlsce.
          Mam więc wrażenie że wiele osób tylko jątrzy bo w POganie widzi swego idola.
          Pomimo, że miasto ograbił! Tyle samo zrobił z Olszewską w województwie
          Miasto zostawił:
          1.bez projektów do wykonania
          2.bez planów zagospodarowania
          3.Załogę ratusza skorumppował
          A MIAŁ CZAS DOSKONAŁY gdyż do Opola płynęła rzeka PIENIĘDZY POWODZIOWYCH i
          strumyczek do kieszeni załogi ratusza!!!!!!!!!!!
          • Gość: masa Re: MASA czy ty opisujesz czy przewidujesz przysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:49
            Gość portalu: proszę JUDZIĆ! napisał(a):
            > byłem na skrzyżowaniu przy moście Piastowskim i żadnych korków nie widziałem
            > nawet tych od butelki! A na ulicach korki będą na 100% i to w całej POlsce.
            > Mam więc wrażenie że wiele osób tylko jątrzy bo w POganie widzi swego idola.

GŁUPIŚ CHŁOPIE. masz korki nie tylko w uszach ale i na liniach neuronowych...

a na dokładkę wylizusowatoząbkowy, zerknij do dzisiejszej TO w temacie korków i
            stania na moście do katedralnej :-)))
            ps1
            ja nie przewiduję, wyrażnie widzę jakość poczynań władz miasta i tegoż skutki
            ps2
            mam nadzieję że mieszkasz w pobliżu tego wykwitu geniuszu i zaradności i
            będziesz musiał kożystać z guziczka aby przejść z bloku do bloku...
            buhahahaha!!!!!
          • Gość: MB KRYTYKA ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:29
            Nikt nie krytykuje, tak sobie, ze zlej woli. Kazdy pisze dlatego, ze nie podoba
            mu sie cos, co zle , co niefachowo zrobiono, chcialby aby w "JEGO" miescie bylo
            najlepiej! Mi tez sie nie podoba, ze wyrzucono niepotrzebnie pieniadze,
            wystarczy przejsc kilka metrow dalej , aby zobaczyc jak dzialaja swiatla
            (skrzyzowanie Wroclawska X Nysy Luzyckiej)
    • Gość: Gość Re: Most Piastowski otwarty IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:17
      Ścieżki rowerowe zrobili tak szerokie, że teraz piesi będą mieli jeszcze mniej
      miejsca niż poprzednio. Na białych pasach, można iść najwyżej gęsiego, a nawet
      nie ma miejsca, żeby się swobodnie wyminąć.
      Dodatkowo niepotrzebnie zrobili światła pomiędzy budynkami, przy wjeździe na
      parking. Piesi będą musieli każdorazowo wciskać przycisk.
      A rano, gdy nie ma prawie wcale ruchu, ludzie zupełnie ignorują światła, bo
      stanie np. cztery(!) razy na czerwonym świetle przy pustej ulicy jest totalnym
      nieporozumieniem.
      Zupełnie nietrafiona inwestycja.
      • Gość: Januszek odczepcie sie od Zembaczynskiego IP: *.idea.pl 08.06.05, 22:43
        Mozecie mu skoczyc. Pan Prezydent dysponuje stosowna opinia prawna, ktora
        jednoznacznie stwierdza, iz moze on stawiac swiatla, gdzie chce, ile chce i
        kiedy chce, bo to nalezy do wylacznych kompetencji wojta. A on jest wojtem !!!.
        Dlatego mogl zrobic nawet cos tak durnego jak trzecie pasy na ul. Hallera, w
        zwiazku z czym ta ulica zamienila sie w najwolniejsza w miescie. Moim zdaniem,
        to nalezaloby sprawdzic powiazania instalatora tych wszystkich sygnalizacji
        swietlnych, z ktoryms z naszych zalosnych vipow ratuszowych, bo jak dla mnie to
        za duzo tego powstalo, jedno po drugim, zupelnie niepotrzebnie. vivat glupota,
        wraca stare !
        • Gość: MRK Re: odczepcie sie od Zembaczynskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:12
          Ja tez sie zgadzam , z tym , ze nalezaloby poszukac tego WYKONAWCY-POSREDNIKA
          od tych kolorowych nikomu nie potrzebnych swiatel. Chyba nietrudno go bedzie
          znalezc? i skojarzyc z Komisja Bezpieczenstwa Ruchu Drogowego? A potem tego ,
          co to przyklepnal? STOP KORUPCJA - co Wy tego nie widzicie?
          Ha! Ha! Ha! Wszystko jak za starych dobrych czsow!
      • Gość: KASA TRAFIONA INWESTYCJA-DO CZYJEJ KIESZENI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:17
        Na pewno pieniadze trafily tam gdzie trzeba, a jak ktos nie umie sie zakrecic ,
        to niech chodzi naokolo swiatel i se guziki przyciska.
    • Gość: OP COKOLWIEK SIĘ ZROBI TRZEBA SKRYTYKOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 07:35
      Juntatorpisze: "skoro juz nawet policja narzeka na nasza wladze"
      TO PYTAM:
      1.CO POLICJA ROBIŁA NA ETAPIE UZGADNIANIA PROJEKTÓW
      2.CO PRZEDSTAWICIELE POLICJI ROBILI W KOMISJI BEZPIECZEŃSTWA PUBLICZNEGO GDY
      TAM PROJEKT BYŁ OPINIOWANY
      Czy to jest fer jeśli uczestniczy się w tworzeniu a DPIERO po wykonaniu
      krytykuje się.
      • Gość: Mx Re: COKOLWIEK SIĘ ZROBI TRZEBA SKRYTYKOWAĆ IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.06.05, 07:54
        Opiniować sobie można. Głos decydujący należy do wójta i nie musi rać opinni
        pod uwagę.
    • Gość: dyzio Re: Most Piastowski otwarty IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.06.05, 08:53
      Most zrobili OK ale skrzyzowanie zbabrali. Nie wiem na co wydali tyle kasy?
      Chyba bez prokuratury nie dowiemy sie kto najlepiej na tym wyszedl. Napewno nie
      mieszkancy.
    • Gość: opolanin Re: Most Piastowski otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:22
      I tu się okazuje co urzędas z zabiurka potrafi, teraz widzą jaki problem ze
      swiatlami normalka, całe Opole
    • Gość: czytelnik Re: Most Piastowski otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:23
      Cały Opolski Ratusz !!!!!!!!
      • Gość: opolanin BOLI CIĘ RATUSZ lecz on nie projektuje ni wykonuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:38
        Urzędnicy tylko przeprowadzają przetarg zgodie z ustawą o zamówieniach
        publicznych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka