Dodaj do ulubionych

Sandra Lewandowska i Józef Stępkowski - miernoty L

IP: *.pl 25.10.05, 20:06
O Lewandowskiej wiele "ciepłych" słów napisano w innym poście na tym forum.Jak
się okazuje, to nie tylko głupiutka blondynka, ale po wypowiedziach jej
znajomych ze studiów znać, że dodatkowo jeszcze zwyczajna miernota.Takie
właśnie miernoty lgną do partii leppera, bo poza nią nie odnaleźliby się w
polityce.Może ewentualnie pobłyszczeliby w radach sołeckich.Drugi opolski
poseł w paski - Józef Stępkowski, to następna tragedia.Jeżeli gość mówi, że
Balcerowicz doprowadził kraj "do rujnacji" (niedawny wywiad dla Zyzika), albo
wypowie się więcej jak zapozna problem, to po prostu opadają ręce. Ci ludzie
za ciężkie pieniądze reprezentują nas w najwyższym organie władzy
ustawodawczej.Dramat.Gdyby wiejskiej żulii (miejskiej zresztą też) zabrać
prawa wyborcze, zabrać je też ludziom, którzy w ogóle w życiu nie potrafią się
określić - nie tylko w polityce, w życiu, gdyby zabrać prawa ludziom, którzy
do wyboró chodzą tylko dla jaj, to takie nieuki jak Lewandowska i Stępkowski w
ogóle by nie zaistnieli. To wybrańcy motłochu, z którym ja się nie
utożsamiam.Konstytucyjnie to reprezentanci całego narodu, ale nie życzę sobie,
by takie dwie puste głowy mnie w czymkolwiek reprezentowały. To nie jest żadna
elita narodu. To jego najniższe intelektualnie warstwy. Jak cała ta debilna
partia zresztą, vide: Beger, Hojarska, Wiśniowska, Łyżwińscy i parę innych
"tęgich głów". Płakać się chce.
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: Sandra Lewandowska i Józef Stępkowski - miern IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 25.10.05, 22:01
      A mnie rzygać
      • tiresias Re: Sandra Lewandowska i Józef Stępkowski - miern 26.10.05, 09:01

1. w demokracji głos pani Gieni z warzywniaka = gosowi pana profesora N. z UO
        2. jaka partia - takie kadry.
        proste?
        • Gość: Tommy Re: Sandra Lewandowska i Józef Stępkowski - miern IP: *.ekadry.com 26.10.05, 12:36
          Po prostu pięknie. Czyżby rzeczywiści nie było w tym kraju kompetentnych ludzi.
          Jakim to cudem takie osoby dostają się na salony!! Oby jak najmniej tak
          światłych obywateli przychodzilo na świat. Chociaż z drugiej strony nie, bo i
          tacy są potrzebni tylko raczej nie do decydowania o losach naszego kraju. Ale
          cóż taka wola narodu. Zastanawiam się czy nie lepiej być głupim, bo głupi nie
          przejmuje się niczym, żyje z dnia na dzień i wszystko ma w d..... "Panie Boże
          jakim mnie stworzyłeś, takim mnie masz". Tragedia.
          • Gość: The Gusto Re: Sandra Lewandowska i Józef Stępkowski - miern IP: *.pl 26.10.05, 20:11
            Głupiutka Sandra i głupiutko Józio przynajmniej - mam nadzieję - zapewnią nam
            trochę zdrowego śmiechu w Sejmie, bo na nic innego ze strony tych "tuzów
            polityki" nie liczę.
    • Gość: Boy Re: Sandra Lewandowska i Józef Stępkowski - miern IP: *.uw.gov.pl / *.uni.opole.pl 27.10.05, 11:12
      Proszę zadzwonić do sekretariatu MSWiA i zapytać o niejaką Sandrę
      Lewandowską.... Polecam.
      • Gość: fafik Re: Sandra Lewandowska i Józef Stępkowski - miern IP: *.pl 27.10.05, 20:52
        Powiedz Boy, czego można się dowiedzieć w MSWiA o tej lepperówie?
        Napisz koniecznie! To bardzo ciekawe!
        • Gość: babyblue Re: Sandra Lewandowska.. IP: *.kluczbork.net 28.10.05, 13:41
          haha ..pewnie to że sie nie daje (uwieśc) nikomu ( no..może poza fuererem;))
          bo jak sama stwierdziła -ze tego rodzaju przyjemności sa u niej na ostatnim
          miejscu...bueheh..
          • Gość: The gusto Re: Sandra Lewandowska.. IP: *.pl 28.10.05, 19:19
            Buraczany naród to i wybrańcy buraczani
        • Gość: Wyborca Józef Stępkowski będzie dobrym posłem IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.05, 11:54
          • Gość: ;-) Re: Józef Stępkowski będzie dobrym posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:57
            Pod warunkiem, że wcześniej nie doprowadzi polskiego parlamentu do RUJNACJI ...

;-)))
            • Gość: żuru Dwie miernoty Leppera IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.05, 16:38
              Czyli zakładamy, że opolskie ma 11 posłów, bo na tą dwójkę nie ma co
              liczyć.Zbieranina z ulicy.Wystarczy poczytać ich wypowiedzi.Dwa zmarnowane
              mandaty!
              • Gość: Gość Wiecie jak ten wywiad był przeprowadzany... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.05, 11:32
                przez telefon a w takim wywiadzie do tego nie autoryzzowanym mozna coś łatwo przekręcić.
                • Gość: fafik Re: Wiecie jak ten wywiad był przeprowadzany... IP: *.pl 30.10.05, 17:47
                  Stępkowski i Lewandowska udzielali też wywiadów dla radia Opole. taka sama
                  żenada. Ręce opadają.Żyją miernoty z moich podatków, doprowadzając mnie do RUJNACJI
      • m.i.t Re: Sandra Lewandowska i Józef Stępkowski - miern 02.11.05, 19:40
        Muszę zorganizować spotkanie z Lewandowską-jest najmłodsza posłanką....Na
        szczęscie wolno nam będzie zadawać trudne pytania-czy ktoś moze zechciałby cos
        podpowiedzieć.Z góry dzięki
        • Gość: fafik ło mój Boże IP: *.pl 02.11.05, 20:27
          Nie rób śmiechawy we wsi!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka